![]() |
Re: vag 2.0 tdi 140cp
Nu am uitat de injectie(are injectoare piezoelectrice de 4 ori mai rapide decat cele dupa 2.0 tdi 140 cp).Eu m-am referit strict la turbina pt ca de acolo vin majoritatea problemelor de fiabilitate.Din cate stiu eu injectia dupa 2.0 tdi 170cp e putin limitata comparativ cu cea dupa 2.0 tdi 140cp cand vine vb de un tuning mai agresiv. Bicolorul de cand tot zicem ca ne intalnim...ce zici...reusim sa ne vedem dupa ce se mai usuca pe afara?
|
Cu Bicoloru doar de la 100km/h in sus sa te dai ca il ajuta aerodinamica :D
De mine a inceput sa se fereasca lumea de la ultima isprava :( |
1 Attachment(s)
Avionul are UNICHIP pe masina, iar dynotestul Avionu cu Unichip vs. Bluey facut de Ceky arata asa. Avionul are 2 harti pe Unichip comutabile in timp real d la un buton.
|
Cu Avionu trebe sa ma mai vad odata pe drum bun sa vedem ce si cum, oricum masinile sunt cam pe acolo. Poate si cu Bicoloru sa vedem diferenta si daca merita banutii :P
|
Quote:
Nu vei gasi 2 motoare la fel care dupa o resoftare sa aibe grafice identice. Avionu tu ce cod de motor ai?? La mine e BKD. |
Quote:
|
Quote:
|
Apropo de Pitesti si Galati, daca e cineva care este interesat de un CHIP TUNING si este din orasele mentionate mai sus, sa ma contacteze si vedem ce putem face. Alte informatii pe PM sau mess:laurentiuz2002
|
Codul e tot BKD...masina e din aprilie 2005 si are putin peste 80 000km. Unichipul l-am facut la 60 000km.Nu am avut probleme. Masinile (eu vs Bluey) trag cam la fel...daca e sa ma iau dupa grafic a mea ar tre sa mearga putin mai bine dupa 4000 dar cine ajunge acolo cu un diesel. Bicolorul cand ai timp vb si cu Bluey si ne intalnim(pot doar in timpul saptamanii). Curiozitatea mea cea mai mare e daca motorul asta poate fii dus mai departe.Cu Unichip nu am putut.Multa bafta
PS Mersii Florin ca ai postat graficele |
Quote:
|
Quote:
|
cam pe cand ?
|
Te anunt cand ajung acolo, dar cred ca saptamana viitoare
|
e bine e bine...
|
pierzatorul da un suc :) asa ca ia-ti bani de suc :))
|
Shadowro dar tu ce masina zici ca ai???
Asa de curiozitate. Un dyno ceva?? Cu Zyx cum stai ca doar sunteti vecini si e imposibil sa nu va stiti :P |
in spatele lui la vreo 4 masini
dyno ? ce dyno ? vine omul aici si ii arat dyno live :) |
Dyno, dyno, ce dyno, domne, noi aicea mergem pe incredere :-)
|
tu crezi ca peste tot e ca la bucuresti ?
|
Pai nu dar poti sa ne spui si tu macar ce masina e si ce motor are daca nu vrei sa ne spui ce si cum ai schimbat sub capota.
Poate se trezeste omu` fata in fata cu vreun m3 turbo si nu stie ce l-a lovit :D Uite vezi cum avem noi la semnatura ce si cum??? Pe fata masurati si gata. Te dai pe gugal si vezi cat cantareste masina si stii cu cine te dai. Nu suntem chiar asa celebri sa stie toata lumea ce masina este si pe cati a facut . |
honda bre , honda crx din aia non vtec 125 caluti. multumit ?
nu e usurata or anything. cu roti pe 16 , deci in principiu e facuta sa arate bine acum :) |
Poate ne vedem si noi in cazul acesta. :D
|
bate la tine ca la fasole honda aia de 125 cai :)
|
Tu vezi-ti de fanii tai batranule :D
Cat despre batut mai vedem noi :) Tu nici macar nu stii cat si cum trage masina mea :P Sa vedem/auzim ce face cu duba si dupa aia mai discutam. Desi cu un vtec stoc m-am mai vazut si a fost deprimant. |
Quote:
|
Quote:
problema e ca eu o sa ma dau cu bicolorul pentru ca vine el la galati nu pentru ca vin eu la bucuresti ... intelegi ? in spirit de gluma : ce repede sariti la gatul meu astia cu 180+ de cai :) |
cam asa se misca jucaria
https://youtube.com/watch?v=tz6AI9bYr3E |
Hmm,
Destul de......zgomotoasa. |
jucaria mea e ca aia din imagine , nu e exact aia :)
|
bluey, vezi ca aia e cam ca a mea de usoara, dar fuge mai tare ;).mai da-i niste vitamine nemtoaicei.
|
Astept rezultatul cu duba.
Cat despre a ta sper sa nu o mai dai cotita vinerea asta. Ai aflat cati cp ai ?? Macar fa niste calcule rapide pe hartie. |
crx-ul din clip nu mai avea in el nici mocheta.si ii punea intre curse benzina dintr-o sticla.si renault-ul ala megane era din cate imi aduc eu aminte 1,6 16 v,adica exact 107 cai.cum te asteptai sa stea treaba?
|
ma nene, incerc vineri, e cam stock,acum. dupa ce am schimbat flansa aia imi sta la 2500 de ture la relanti.dar nu e problema, e pentru distractie. Teoretic caii sant asa de putini ca mai bine nu spun, ca dupa aia or sa te provoace si astia cu lada 1200. ;)
|
Quote:
|
am si eu o intrebare...cumva daca ii maresti puterea...nu trebuie sa aschimbi si kitul de ambreiaj....ca am auzit ca nu prea ar rezista...si ca ar trebui unul sport..:?:
|
Quote:
|
depinde si de cum conduci. poti strica ambreiajul si cu caii cu care a iesit din fabrica.
|
Asta e valabil cam la orice masina. Incearca un EVO 9 stock si patineaza putin ambreiajul ;)
|
Al meu deja da semne ca nu mai poate...:(
desi el e ok in treptele superioare cuplul mare il face sa patineze. Am mai auzit de masini la care desi ambreiajul functioneaza ok , nu suporta cresterile bruste de cuplu. Eu am luat masina cu 40k km si ma gandesc ca poate motivul ar fi ca fusese condusa inainte de o femeie. Avionu zicea ca nu are probleme cu ambreiajul la 2.0TDi desi pe dyno avea 450Nm fata de 430 ai mei. |
Si nici acum nu am la 88000 km. Depinde f mult cum conduci, cum ii dai si cand ii dai.
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:01. |
- Copyright 2026 4Tuning