![]() |
Re: Cum sa NU te comporti cu o femeie/Ce ne face pe noi ,sa uram barbatii?
si atunci ce-i de facut ?
ca nu cred ca potzi sa tzi langa tine pentru o perioada mai lunga o persoana fatza de care nu ai sentimente ... bineinteles ca o vrei pe aia de care te-ai indragosit ... eu sper sa fie bine odata ... |
Decat sa tin langa mine o persoana pentru care nu simt nimic, prefer sa nu mai am pe nimeni langa mine si punct...
|
Eu prefer sa tin pe cineva langa mine, desi nu tin la ea ... decat ca imi place.
Da ... sunt un porc ... si ce ? Macar ai cu cine iesi, te poate scoate din stari cretine, ai cu cine sa intretii o relatie ... Bea ... gresesc cumva ? |
Quote:
Bine, respectivele, puse la punct din timp, si-au bagat oarecum mintile in cap, dar totusi situatia mi se pare anormala. |
Quote:
Suntem de vina ca suntem barbati si ca avem scula ? |
nu gabi...treaba functioneaza invers...ptr k femeia sa fie capabila sa nu pedepseasca toti barbatii ptr greselile facute d porcii intilniti d ea,trebuie sa aiba o rationalitate pusa bine la puct.iar noi,am reusit sa ne intelegem deja k asa ceva totusi nu poti sa-i ceri unei d-soare d 20 d ani...
in cazul in kre totusi da semne k gindeste...fugi rpd la biserica...si multumeste-i sefului d sus...si tine d ea,cit pot tu d tare!:-) |
Quote:
|
Quote:
|
sau poate e buna de fuck ;)
si d'aia o tin ;) ca vreau eu sa fiu baiatu' rau ;) iubirea cu sila nu exista, la fel cum nu poti manca daca nu ti-e foame si nici pofta ;) |
Quote:
|
De unde stii tu asta ?
Nu ma cunosti. Daca nu imi place ceva la ea, nu imi place si pace ... Pot gasi 54382638761947836 de calitati, daca are acel ceva care ma indeparteaza de ea ... nu imi place ! Si o tin numai de satisfactie. |
Quote:
da` asta nu inseamna sa cauti acum tu defectele fetei :( |
Daca nu gasesc nimic care sa imi displaca, atunci imi place. ;)
Nu ti se pare normal ? |
Quote:
|
am 2 kestii d zis :
1 daca deja stii sa zici dc iubesti o persoana..nici nu o iubesti intr-adevar... 2 de obicei barbatii sunt mai pierduti daca sunt singuri,si din cauza asta sunt mai dispusi sa faca compromisuri...;) |
Quote:
Cu cele de 20 nu prea am avut treaba :), asa ca nu am cum sa stiu in ce stadiu sunt. |
Quote:
CHIAR DACA, prin absurd, ti-ai da seama ca fata aia merita mai mult din partea ta, sigur nu ai putea sa o tratezi asa cum trebuie, sigur nu ar primi toata atentia si respectul...desi STI CONSTIENT ca ar trebui! ...a vorbit barbatul din mine! :lol: |
Quote:
acum a plecat d la mine una...si cica e asistenta medicala...in 5 minute m-a dat gata...din pacate nu cu inteligenta ei...si kiar eu am ajuns sa zic..."femeie"....asa k azi nu o mai fac p avocata...:D |
Quote:
|
hehehe...stiti c ma scoate din minti???cind pun toate p cintar,ajung la concluzia k nu merita sa mai investesc sentimente intr-o relatie...is hotarita rau ..rea k naiba...gata d razboiul mondial 3..si vine el si ma desfiinteaza din 2 vorbe...:shock: mooooooooooooooooooooaaaaaaaaa....cind nu mai am c sa comentez ma fac cu nervii!!!:D :D :D
|
Quote:
|
mda..se mai intimpla sa imi iau si eu ceaiul...;)
|
subiect tabu femeia :D
|
...deseori am observat k intr-o relatie,daca una dintre parti este nemultumita..tot timpul o/il freaca p alalalt la minti..si nimik nu ii convine...si impinge limitele rabdarii pana c nu isi ia ceaiul...
deci caz concret ieri...eu nu sunt o persoana matinala,pana p la ora 12 nu prezint activitate celebrala si daca d la 8 conduc intr-una...siii..omul meu d la 8 ma freca la cap cu activitatile cele mai indragite d mine..du-te la contabila,banca...capatul celalalt al orasului...boon... eu mi-am comandat un set nou d jenti,kre sapt asta tre sa ajunga..el tot incerca sa ma combine k sa imi pun niste cauciucuri p kre le avem mai demult(kre in mod evident erau prea mari..desi nu stiam exact marimea)..k sa se linisteasca,m-am dus ,m-am uitat la marime..si i-am zis kre e marimea recomandata la jenti 195/45/16 si 205/55/16 era c avem noi...evident nu e ok..dar el a sarit la mine : ceeeeeeeeee,tu vrei sa iti pui p 45????la mia d km p kre o faci la 5 zile???ai sa iti f..i cauciucul la prima groapa!!!si nu se mai opreste..si tot ciriie k o risnita...:x mai..pune tu si p 60 daca vrei numai lasa-ma in pace!moaaaaaaaa..scandal si mai mare..cu mine nu se poate vorbi!!! k eu nu vreau sa inteleg k nu e ptr mine...:shock: omule...e ora 6 ..eu ink azi nu am mancat...am stat 10 ore in masina...si ma doare tot...si p deasupra eu ti-am facut c ai zis tu sa fac...ti-am dat marimea c scrie acolo linga janta k recomandare...ma lasi???azi evident vb doar c e strict necesar... vreau sa zic..k in anumite momente,barbatii devin la fel d irrationali k gravidele.. |
Quote:
cateodata kiar mult mai irrationali decat gravidele desi ...ei spun k sunt cei mai calculati si :blahblah: |
Quote:
de cate ori suntem noi asa....si de cate voi...:rolleyes2 bine nu generalizez.. asa..statistic...:rolleyes2 bea69 ai dreptate.. trebuie aceea persoana... in primul rand sa asculte. , in al doilea sa dea crezare.. celor auzite. si al treilea.. sa faca cum spui....tu.. si bea69 acest irational nu este o lipsa a ratiunii, ci....mai de graba... un alt fel de ratiune. care in capusorul lui el este cel care are dreptate.. si asta se naste din moment ce.. el nu asculta si nu crede..cele discutate |
Quote:
Am intalnit de nu stiu cate ori chestia asta: tu vii cu argumentele cele mai logice si ei, desi nu au argumente sustin ca e asa cum zic ei. Normal ca te scoate din minti chestia asta.... asta in caz ca nu ai destul calm incat sa te apuci sa ii iei la misto, incat sa nu se mai inteleaga ei cu tine, si sa ii bati cu armele lor. Eu unul asa fac cu oameni d'astia :) |
Quote:
alti cum spui tu .........e chestie de orgoliu, sau pur si simplu vor sa enerveze persoana cu care discuta ............ in fine...taria necersara sa ii bati cu armele lor.. e mai presus de toata..;) frumos punctat |
in ultima vreme ,printre altele,ma supara rau o chestie la barbati....anume,cind vede omul ca relatia incepe sa caraiie,prima reactie este : ai pe altul????
si nu numai ca asta este primul gind al lui,ci imediat si ataca,fara sa se gindeasca.apai,daca isi ia ceaiul,nu intelege ca traditionalul "iarta-ma,am fost un bou" nu functioneaza... sfat de la mama trixi...numarati pana la vreo 200 asa inainte sa pronuntati idiotenia asta...ca dupa aia dati cu capul!;) |
trixi mama, perfecta dreptate ai tu, dar vezi ca pana nu se ard unii si altii, nu se lasa convinsi :)
asa ca chill, nu se rezolva :lol::lol: |
Bine ca nu ma numar printre aia. :lol:
Cand vad ca relatia incepe sa caraie ... o las sa caraie mai departe. :) |
Quote:
|
asta cu "ai pe altul" trebuie cercetata, nu intrebata, pentru ca "subiecta" in mod sigur nu va recunoaste nimic daca e asa :). Plus ca intrebarea, dupa cum bine zicea cineva pe aici nu are niciun rost si nu ajuta la nimic decat la a gasi un subiect in plus de cearta.
|
Quote:
Evident banuielile mele s-au adeverit(pe 25febr), la intrebarea ai ceva sa-mi spui mi s-a raspuns cu NU ! . The end. |
Q.E.D :)
Oricum daca ai miros fin simti imediat ce are atentia atrasa in alta parte :) |
Eu urasc barbatii lasi....daca le poti zice barbati.Unii cred ca e mai bine sa inchei o relatie printr-un sms si cand au de dat mai multe explicatii,nu stiu cum se face,dar ii loveste o raceala la fiecare trei zile:).Deci....NU asa te comporti cu o femeie. :anger:
|
am o surpriza pentru tine: multe fete procedeaza fix la fel :):)
inca nu i-am dat verde niciuneia prin sms inca, dar oricum, buna idee :lol::lol: |
aleks,nu e o surpriza...stiam ca si fetele fac asa,dar mie mi s-a intamplat deci am tot dreptul sa zic asta:))
Si nu te sfatuiesc sa faci asa,stii doar ca totul se intoarce impotriva ta de trei ori mai rau:) |
e o idee, nu o sa o si pun in practica, sa stii :)
in general imi asum raspunderea pentru lucrurile pe care le fac, si deobicei cand pun capat unei relatii o fac din motive foarte bine intemeiate, pe care tin neaparat sa le comunic viitoarei foste, ca sa fiu sigur ca m-a inteles deci sms iese din discutie... |
Si cu ocazia asta intra "despartirea prin telefon". :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:06. |
- Copyright 2026 4Tuning