Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tulcea (https://forum.4tuning.ro/356-tulcea.html)
-   -   Accidente (https://forum.4tuning.ro/356-tulcea/34867-accidente.html)

mikafly 02-08-10 21:22

Re: Accidente

Frateeee.am plecat de o saptaman si deja au inceput cascadoriile in Tulcea?.......nasol...sper sa nu mai fie victime......si toti sa aiba casco si sa nu fie vina lor.

Express 02-08-10 22:39

Am inteles ca un kia ceed parca s-a rostogolit la egreta acolo, mai multe nu stiu.

Geox` 04-08-10 09:55

1 Attachment(s)
Accident spectaculos īn centrul municipiului
Conducătorul unui Opel Omega pesemne că a ţinut dinadins să se cazeze sāmbătă la hotelul Egreta, dacă a ajuns īn asemenea hal... sub scări.
Coborānd cu viteză dinspre str. Babadag, tānărul V. Cristian a ratat curba la stānga din inter*secţia Păcii cu Babadag şi s-a oprit īn scările de acces īn hotelul Egreta. Din fericire, tānărul a scăpat nevătămat, dar de maşină, aşa cum se vede īn imagine, s-a cam ales praful. Poliţiştii l-au pus să sufle īn etilotest, dar la aparat a ieşit 0 alcool.

yitzack 04-08-10 11:19

go vely go !!! :lol:

flmoise 04-08-10 13:11

Quote:

Originally Posted by Geox` (Post 3563094)
Conducătorul unui Opel Omega pesemne că a ţinut dinadins să se cazeze sāmbătă la hotelul Egreta, dacă a ajuns īn asemenea hal... sub scări.
Coborānd cu viteză dinspre str. Babadag, tānărul V. Cristian a ratat curba la stānga din inter*secţia Păcii cu Babadag şi s-a oprit īn scările de acces īn hotelul Egreta. Din fericire, tānărul a scăpat nevătămat, dar de maşină, aşa cum se vede īn imagine, s-a cam ales praful. Poliţiştii l-au pus să sufle īn etilotest, dar la aparat a ieşit 0 alcool.

ma rog...tot dupa fotografie...sa nu fii beat nu inseamna ca te da afara "desteptaciunea din casa", poate daca avea un pic de alcool ...da un pic, si-ar fi dat seama ca nu are subaru sti si ca drifturile ies mishto cu tractiune pe spate si ca 50 km/h sunt bunicei in oras!

Eugen_TL 04-08-10 14:22

Asta nu e ala cu cerc in far? :)

Geox` 05-08-10 14:57

Grav accident rutier pe E 87. Viteza excesivă a băgat īn mormānt doi tineri

Tragedia rutieră s-a īntāmplat joi seara, īn jurul orei 19.00, pe E 87, la intrarea īn pădurea Babadag dinspre Două Cantoane. Pe această porţiune de drum, un Audi A4, la volanul căruia se afla Denis Chiriac, gonea īn mare viteză spre Babadag. Īntr-un moment de neatenţie, şoferul a scăpat limu*zina de sub control, a intrat pe contrasens şi s-a izbit violent cu partea laterală de un Renault de 3,5 tone care circula regulamentar din sens invers. Impactul a fost atāt de violent īncāt şoferul de pe Audi, Denis Chiriac şi pasagerul de dreapta, Tudor Alexa, au murit pe loc, iar femeia aflată pe bancheta din spate a fost rănită şi transportată de urgenţă la spital.
Cercetările īn cazul acestui grav accident rutier sunt īn curs.

ps:era un baiat aici pe forum cu un ope omega...

yitzack 06-08-10 10:35

Quote:

Originally Posted by flmoise (Post 3563586)
ma rog...tot dupa fotografie...sa nu fii beat nu inseamna ca te da afara "desteptaciunea din casa", poate daca avea un pic de alcool ...da un pic, si-ar fi dat seama ca nu are subaru sti si ca drifturile ies mishto cu tractiune pe spate si ca 50 km/h sunt bunicei in oras!

omega are tractiune spate...

T-E-N 06-08-10 16:02

Quote:

Originally Posted by Geox` (Post 3563094)

BAAA voi va dati seama daca a ajuns asa cand era treaz ... atunci daca ar fi fost beat unde ar fi ajuns ???????????????????????????

T-E-N 06-08-10 16:04

Quote:

Originally Posted by T-E-N (Post 3568278)
BAAA voi va dati seama daca a ajuns asa cand era treaz ... atunci daca ar fi fost beat unde ar fi ajuns ???????????????????????????

Glumesc ... oricui i se poate intampla, acum cine stie ce s-a intamplat . Astea sunt sanse de 0,5 la suta , el saracu incadrandu-se in aia 0,5 . Pacat , bine ca a scapat teafar si nu au fost nici alte victime !

mikafly 06-08-10 23:08

Asa se intampla cand dai taranului masina....nu vrea sa se desparta de ea nici macar in hotel....:P......oricum e de admirat curajul de care a dat dovada micul temerar ..........e de huiduit lipsa de skill a soferului.........e de huiduit faptul ca a crezut ca "pot s-o fac domle"..."eu is tare......is chilot".........intrebarea vine .....ce se intampla daca pe trotuar se aflaun in momentul ala o mama cu doi copii.....sau un tata cu doua mame....sau doi copii cu o verisoara?.........raspunsul....ii facea pateu "hame"....se lasa cu lumanari....carbune leganat....impachetari cu pamant galben......deci......nasol.Asa e cand se trezeste ricerul din tine......pun pariu ca in boxe urlau manelele la maxim.......chiar si cu fundu in sus...ca avea antishock 50 de secunde......la cd.

yitzack 07-08-10 10:51

Cate presupuneri se fac la fiecare accident, adevarate regizari. Cristi (cel in cauza) imi este prieten bun. In momentu ala, omu mergea la munca, nu sa pus problema de dat in spectacol pe fondul manelelor duduind in boxe sau chestii de genul asta. Problema a fost neadaptarea vitezei la virajul respectiv, a fugit curu masinii, botu sa intors spre masinile de pe contrasens ce asteptau la semafor si decizia din momentu ala a fost "mai bine fac eu o vizita la hotel, decat altii 3-4 pe la serviceuri" si in consecinta a luat dreapta de volan si a ciupit gazu. Nu contest lipsa de skill, pentru ca se putea readuce masina pe sensul de mers..presupuneri sunt multe..parerea mea, bravo soferului pentru decizia pe care a luato pe moment, fata de multi "raceri" care in cazuri de fata se opresc in cine stie cate masini sau pietoni, pierzandu-se la volan.

mikafly 07-08-10 12:32

Nu e nimic de laudat aici.....dimpotriva....."decat 3 in service-uri ...si asigurare care se ocupa de asta......mai bien 2-3 la cimitir....ca mai scapam de ei,da-i dreq!!!"...........e rau ca sa intmplat.....dar asta e....bine ca a iesit numai cu atat......toata lumea e de acord ca se putea mult mai mult si mult mai rau. Oricum locul nu e de dat viteza....toata lumea stie.......nu e de facut drift.......sa intrii cu viteza in curba aia ,mai ales cand stii ca esti ananas la volan.........e inconstienta.Acum ceva timp a mai fost un baiat cu un BMW care a avut o tentativa de a darama Egreta.......nu i-a iesit.....dar macar el a fost foarte hotarat.....a dat cu ea de toti peretii....dauna totala.NU da-ti cu pietre.....e parerea mea.....

yitzack 08-08-10 11:24

Quote:

Originally Posted by mikafly (Post 3569740)
Nu e nimic de laudat aici.....dimpotriva....."decat 3 in service-uri ...si asigurare care se ocupa de asta......mai bien 2-3 la cimitir....ca mai scapam de ei,da-i dreq!!!"...........e rau ca sa intmplat.....dar asta e....bine ca a iesit numai cu atat......toata lumea e de acord ca se putea mult mai mult si mult mai rau. Oricum locul nu e de dat viteza....toata lumea stie.......nu e de facut drift.......sa intrii cu viteza in curba aia ,mai ales cand stii ca esti ananas la volan.........e inconstienta.Acum ceva timp a mai fost un baiat cu un BMW care a avut o tentativa de a darama Egreta.......nu i-a iesit.....dar macar el a fost foarte hotarat.....a dat cu ea de toti peretii....dauna totala.NU da-ti cu pietre.....e parerea mea.....

Eu nul laud si din cate stiu nu a fost intentionata reprezentatia. A fost graba. Baiatu cu Bmwu parca murise daca imi amintesc bine...

mikafly 08-08-10 14:01

No way.....murise pe moment poate.....mai tarziu era ok....ca doar am fost la bere cu el.....in orice caz accidentele au fost similare ca idee.....amandoua au avut la baza neadaptarea vitezei pt curba respectiva......si totusi tind sa cred ca e din cauza unui semafor care te anunta cate secunde de verde mai ai...si esti tentat sa "ii dai blana".........fara sa constientizezi ca "vine cuuuurbaaaa!!!!".......ca o scurta paranteza.....in germania sunt semafoare care te anunta venirea verdelui printr-un portocaliu.......numai bun de incordat si plecat glont.......la fel si pt rosu.....portocaliu si pe urma rosu.....la noi din cate stiu e 54321...rosu.....54321 verdeee.......Cred ca am vorbit prea mult.....ati inteles ideea

SEJ 20-08-10 08:27

Quote:

Originally Posted by yitzack (Post 3569565)
In momentu ala, omu mergea la munca, nu sa pus problema de dat in spectacol pe fondul manelelor duduind in boxe sau chestii de genul asta. Problema a fost neadaptarea vitezei la virajul respectiv, a fugit curu masinii, botu sa intors spre masinile de pe contrasens ce asteptau la semafor si decizia din momentu ala a fost "mai bine fac eu o vizita la hotel, decat altii 3-4 pe la serviceuri" si in consecinta a luat dreapta de volan si a ciupit gazu. Nu contest lipsa de skill, pentru ca se putea readuce masina pe sensul de mers..presupuneri sunt multe..parerea mea, bravo soferului pentru decizia pe care a luato pe moment, fata de multi "raceri" care in cazuri de fata se opresc in cine stie cate masini sau pietoni, pierzandu-se la volan.

"Nu s-a pus problema de dat in spectacol", dar "Problema a fost neadaptarea vitezei la virajul respectiv"... si "fata de multi "raceri" care in cazuri de fata se opresc in cine stie cate masini sau pietoni, pierzandu-se la volan".

Iti dai seama cat noroc a avut ca nu era nimeni pe trotuar?? Bravo soferului? Intotdeauna masina trebuie sa ramana pe sosea, mai ales in oras, indiferent ca mai loveste cateva masini (nu ma refer la situatii extreme in care esti nevoit sa sari in camp ca vine unu din contrasens cu 200k/h pe tine si n-ai alta varianta)

Eugen_TL 20-08-10 17:35

http://www.videonews.ro/action/viewv...ea-de-pietoni/

mikafly 21-08-10 12:12

Mda naspa......ce numar aveala masina?...Pem?......mi se pare cunoscuta masina.E vreun ricer?....

Eugen_TL 21-08-10 14:26

PEU si nu e printre racerii de la metalu care fac slalom prin parcare cu oprire in pom sau alte masini :rolleyes2

Express 21-08-10 15:30

PEU de la 2PEU ( TUPEU ) :lol:

mikafly 21-08-10 15:42

Quote:

Originally Posted by Express (Post 3600193)
PEU de la 2PEU ( TUPEU ) :lol:

Adevarul ca iti trebuie tupeu sa ii trosnesti pe 2 pe trecere.....unii nu au curaj nici macar unu.... :P

kenzor 22-08-10 16:56

Quote:

Originally Posted by mikafly (Post 3600225)
Adevarul ca iti trebuie tupeu sa ii trosnesti pe 2 pe trecere.....unii nu au curaj nici macar unu.... :P

Nici n'ai zice ca e vorba de niste oameni:|:))

Bogyciu 22-08-10 21:45

Eu stiam ca ai voie 2 pe zi, deci s-a incadrat in barem.

ct42cip 05-09-10 00:13

multi inteleg trecerea de pietoni k fiind trotuarul de langa sosea .
am avut permis de conducere de la 18 ani .
scoala de soferi am facuto la un liceu in care orele de legislatie erau egale cu orele de romana sau matematica .
ca sa treci trebuia sa faci la chestionare cel putin 24 de intrebari , la 23 ramaneai corigent.
faceam cate 3 ore de conducere saptamanal timp de un an jumate, nu conta k era toamna , iarna sau vara .
am avut permisul pana pe data de 10 ianuarie 2010.
am condus 8 ani fara sa am macao o amenda pentru centura.
am lovit pe cineva pe o trecere de pietoni , care pur si simplu mia sarit in fata, la o ora tarzie . eram singura masina pe sosea .
nu am avut cum sa o evit a fost o fractiune de secunda .
de aceea eu imi sustin parerea si cred k inainte de a se angaja in traversarea unui drum pe la trecere pietonul trebuie sa se asigure . nu sa treaca de parca ar fi tarlaua lui.chiar daca e trecere de pietoni semnalizata ca atare.
sper ca in curand sa devin iar sofer.
atentie sporita.

Eugen_TL 05-09-10 11:10

Exact.
Multi cred ca au imunitate pe trecere indiferent daca masina e la 50m de trecere, sau la 1m , si se arunca pe ea. La noi legea e tampita, tot timpul iese vinovat soferul, chiar daca sunt si cazuri cand pietonii se arunca. Eu mor cand ii vad pe aia de stau la semafor si cand eu am verde, iar ei vad ca mai sunt 2 secunde de rosu la pietoni, se arunca; imi vine sa ii iau pe toti ca pe popice, dar opresc desi eu mai am verde. M-am cam saturat sa ma iau de toti care fac treaba asta, imi fac nervi degeaba.

flmoise 06-09-10 09:42

Quote:

Originally Posted by Eugen_TL (Post 3635428)
Exact.
Multi cred ca au imunitate pe trecere indiferent daca masina e la 50m de trecere, sau la 1m , si se arunca pe ea. La noi legea e tampita, tot timpul iese vinovat soferul, chiar daca sunt si cazuri cand pietonii se arunca. Eu mor cand ii vad pe aia de stau la semafor si cand eu am verde, iar ei vad ca mai sunt 2 secunde de rosu la pietoni, se arunca; imi vine sa ii iau pe toti ca pe popice, dar opresc desi eu mai am verde. M-am cam saturat sa ma iau de toti care fac treaba asta, imi fac nervi degeaba.

nu imi mai bat capul cu asa ceva...doar incerc sa incetinesc cand se apropie o trecere de pietoni!(chiar si din vina lor... sa ii vad facuti praf langa masina mea...nu cred ca m-as simti mai bine!)

mikafly 06-09-10 11:41

NU am inteles niciodata de ce nici un sofer nu se pune in locul pietonilor...ca doar nu v-ati nascut in masina....toti a-ti traversat o trecere de pietoni ......mai pe rosu...mai pe verde.....si sa nu imi spuneti ca niciunu dintre voi nu a fost "inghesuit" pe trecere de vreun "ricer" care se grabea.EU un am si fost sters de unu pe trecere.....mai de mult....si eu aveam verde...si el rosu.....si nu e placut.
Cei care au copii....imaginati-va o treaba....mergi cu prietena...sotia...cu copilul la plimbare....si ajungi la trecere....si vine un "ricer" si te inghesuie ca e el nerabdator sa treaca...sau forteaza verdele in timp ce tu esti pe trecere....cum e?.....cei de pe trecere nu au schelet metalic in jurul lor ca s aii protejeze......deci oricum ar fii le trebuie acordata prioritate si atentie.Recunosc....sunt si animale care se arunca pe trecere.....dar e gresita formularea cu "arunca"......se arunca in momentul i care tu ai viteza prea mare in zona trecerii de pietoni...si il vezi in ultima clipa......ca daca erai baiat destept.....franai ininte de trecere....si ala nu se mai "arunca" asa de repede.

vely_brabus 12-09-10 10:29

Ms mult Mikafly ptr ce ai spus tu despre accidentul meu ( Omega la egreta ) poate asa o fii tu esti cel mai bun sofer si eu sunt un cocalar , ms inca o data , . Yitzack era singurul in masura sa comenteze accidentul , ptr ca ilie mie prieten si el stie cel mai bine ce am vrut sa fac . Sincer imi pare rau de masina , da o sa fac tot posibilul sa vina alta mai mare , mai puternica , mai rea , mai rezistenta , si sa gonesc pe straziii....

mikafly 12-09-10 13:58

Quote:

Originally Posted by vely_brabus (Post 3652339)
Ms mult Mikafly ptr ce ai spus tu despre accidentul meu ( Omega la egreta ) poate asa o fii tu esti cel mai bun sofer si eu sunt un cocalar , ms inca o data , . Yitzack era singurul in masura sa comenteze accidentul , ptr ca ilie mie prieten si el stie cel mai bine ce am vrut sa fac . Sincer imi pare rau de masina , da o sa fac tot posibilul sa vina alta mai mare , mai puternica , mai rea , mai rezistenta , si sa gonesc pe straziii....

Nu te ataca ca nu e cazul....nu am zis ca esti cocalar.......si nici ca eu sunt vreun cine stie ce sofer........eu doar am dat o lumina ironica evenimentelor petrecute la Egreta.....nu stiam despre cine e vorba......deci nu a fost cu directie.....asa ca nu te simtii lezat ca nu e nici o chestie.

Sper sa iti iei alta masina ....mai mare mai puternica....si sa gonesti pe strazi....fara evenimente.

flmoise 12-09-10 23:50

Quote:

Originally Posted by vely_brabus (Post 3652339)

sper sa faci tot posibilul si sa devii mai intelept, din punctul meu de vedere un sofer fara unu doua mici accidente este unul periculos. de aia sper ca ai inteles care e treaba cu condusul iar eu sunt linistit cand stiu ca imi umbla nevasta si copilul prin oras pe trotuar!
sper ca doamne doamne sa dea minte noua tuturor si sa iesim din topul tarilor europene cu accidente auto mortale(locul 3)!

Geox` 13-09-10 10:26

Cine ne intrece:shock:??

Express 30-09-10 08:01

Stiti ceva de accidentul ala aproape de Campofrio? Mergeam la serviciu si cred ca au trecut cel putin 10 ambulante.

Express 30-09-10 08:01

Stiti ceva de accidentul ala aproape de Campofrio. Acum o ora, o ora jumate s-a intamplat? Mergeam la serviciu si cred ca au trecut cel putin 10 ambulante.

am gasit ceva: http://stirileprotv.ro/stiri/evenime...rasturnat.html

marulaa 17-10-10 13:16

Quote:

Originally Posted by yitzack (Post 3571385)
Eu nul laud si din cate stiu nu a fost intentionata reprezentatia. A fost graba. Baiatu cu Bmwu parca murise daca imi amintesc bine...

nu. baiatul nu murise si nici fata din dreapta . au ajuns amandoi la spital la Ct . El a stat 2 luni de zile in spital ... A ramas desfigurat ... nu a murit!

chrystyan21 07-11-10 19:03

Stie cineva de accidentul de pe str. Isaccei, langa fostul turcu, un taximetrist a lovit pe o femeie pe trecere, aceasta sa lovit la tampla in urma cazaturi si a murit pe loc, taximetristul cica avea viteza, poze are cineva?

chrystyan21 09-11-10 17:04

detalii aici: http://www.adevarul.ro/locale/tulcea...367763306.html

Laur 10-11-10 08:17

Da,sunt niste criminali taximetristii!Atat la stil de condus cat si la provocarea accidentelor...

CristiTL 10-11-10 21:22

Quote:

Originally Posted by Laur (Post 3799983)
Da,sunt niste criminali taximetristii!Atat la stil de condus cat si la provocarea accidentelor...

ba sunt si ei oameni care muncesc cand fac taximetrie au si ei multe pe cap. e cam greu atunci cand muncesti daca nu stii cum e!

Express 10-11-10 22:04

Asa e, recunosc, e foarte greu sa tii un volan in mana. Taximetristii din Tulcea ( si cei din Romania in general ) nu prea tin cont de regulile de circulatie. Daca toata lumea ar circula civilizat nu ar fi asa multe accidente, dar deh.. ei se cred regii soselelor, dau "scartz" cand pleaca cu Loganu' si trec pe rosu, ca ei sunt mai speciali, noi suntem un fel de prosti pentru ei.

Laur 11-11-10 08:02

Quote:

Originally Posted by CristiTL (Post 3802109)
ba sunt si ei oameni care muncesc cand fac taximetrie au si ei multe pe cap. e cam greu atunci cand muncesti daca nu stii cum e!

Cand esti la volan si mai ales cand ai pasageri,nu ai voie sa ai nimic "pe cap"!!Punct.
Iar daca nu esti in stare sa te detasezi de probleme te lasi de volan si te faci agricultor de exemplu.

Probabil ca sunt si taximetristi model,dar sunt asa de putini ca sunt o cantitate neglijabila.Majoritatea sunt niste cretini.NU ati vazut,cred, concursuri de sarituri la trambulina noaptea cu masinile firmei.Si multe alte cretinatati.Am cunostinte printre ei deci stiu ce vb.Asa ca ce sa mai vb de conduita in trafic,prioritati sau bun simt.

De accidentul din curba nr 2 de la iesire din Tulcea de zilele trecute nu stie nimeni nimic?

All times are GMT +2. The time now is 01:52.

- Copyright 2026 4Tuning