![]() |
Re: E30 - 325i KEZ
masina asteapta sfarsitul problemei cu inmatricularea..si speram in cursul saptamanii acesteia sa fie gata de birjareala..pana acum toti cei mentionati si`au facut treaba foarte bine,speram sa mearga asa si pana la sfarsitul proiectului!
|
cu ala negru de la arad ce misti ?
|
se lucreaza la el, se schimba suspensie, tampoane, se va retusa estetic si un mic secret apoi
|
Ma nene, da multe secrete mai ai tu ;) ...
|
kezz are secretele lui,de fapt stie lumea ce vrea sa faca cu E30ul gri. eu le am pe ale mele ca doar e masina mea.
|
1 Attachment(s)
maine trebuie sa se prezinte pentru ultima oara la rar,dupa care am terminat cu actele..motorul momentan nu este terminat din cauza programarii care ne`a luat prin surprindere 48h..
Saptamana vitoare speram sa iasa la interval:))impreuna cu prietena ei maria clara (65 LAF) Si golul a fost acoperit! keskin kt5 9j / 16! |
piesa frate...culoarea asta a fost si a mea:)).....bafta cu ea si fara incidente
SUPERBA........... |
1 Attachment(s)
Quote:
|
de`a LATU`!:)) ms shakale..te claxonam cand e sa fie astea 2 gata sa ne strangem multi sa facem panarama..da dani frate acum ce pm te iei de mine ca te`ai lasat de FUMAT?:))) hai ca maine trec sa dau o cafea ,sa fumam o tigare..sa mai VB:)) dupa ce ii iese masina sa`l vedeti cum baga tigari ca furnalele :))! bafta si ms frumos inca odata!
|
Quote:
|
superb cu noile jante...daca nu ma insel sunt la fel ca ale lui calin:D! oricum grav ursul! sa ai mare grija de el! si multa bafta cu el!
|
Quote:
|
Bestial ursul! Cel mai frumos urs din Romania la ora actuala!Bafta in continuare cu "piesa" asta!
_____________________________________________ BMW E36 Coupe:https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/103919-e36-gr-83-bmw.html |
ms mult..nu cred ca e cel mai frumos urs..poate pentru mine cel mai mult parerea mea conteaza..ca orice proprietar de e30 poti spune de masina ta ca e cea mai frumoasa..imi pare bine sa vad asemenea post`uri..oricum mai sunt bani de bagat si ore de munca dar exista o vorba..inceputul e greu!
masina este inmatriculata,nu exista probleme sau alte chestii..urmeaza un ultim efort pentru a fi gata in totalitate,dar prefer perfectiunea nu conteaza timpul decat graba! sper ca intr`o saptamana sa iasa si ea sa`si faca de cap pe strada!doamne ajuta!:) va salut si ms pt post`uri!numai BINE! |
foarte frumos ursul :) bafta in continuare si ai grija de el ca e o bijuterie ..:X
|
Uite mah s-a pocait slabanogul!Nu tu o o caterinca, o glumita!La altii esti nr1,la tine pe topic serios ca soacra-mea la propria inmormantare!
Hai cu masina la garaj acum ca avem timp! Pupa tata:lol:! |
da, ce sa zic, daca nu il cunosteam ziceam ca e baiat serios :)))
|
ohoo...belimi`ai venit sanatos ciupercuta!chiar imi era dor de tine frate!!!!ai grija de capsorul tau si nu uita frate ca fara ochelarii tai nu faci nimic!te`am pupat:D
gata sefu` acum vin RAMAI PE FIR!:D |
1 Attachment(s)
vechiul KEZ 2.5 12v in toate vremurile lui!nenorocita masina :(
|
Adevaru' e ca facea show! Si motorul inca mai face... :)
|
ti-as zice ca te rup pe genunchi cand te vad, insa ........ parerea mea e ca nu iti fac decat un bine, adica te indrept :))
|
Quote:
|
frumos tare ursul...sa pui poze reale cu jantele sa vedem cum arata..
|
masina e criminala ..am vazut-o azi live......propietarul e de nota 20...
ms mult kezz-ule pt ajutorul dat.......... |
nu ai pentru ce..ms,v`am pupat si ne mai vedem!
|
kezz-ule cum iti sunt degetele,ma?:))) mai desfacem bulbi daia :))
smecher ursu,bv |
mai desfacem ca mai bine demontam garaju` lu` ala sa inebunesc!rotile sunt pe drum sper ca vineri sa fie gata sa iesim sa ne plimbarim cu ea!baftaaaa
|
vreau si eu jante misto ...daca gasesti ceva da un claxon......
|
frumos ursu,imi plac mult semnalele..
|
vreau si eu finale o intrare 2 iesiri care aveti de vanzare nu va rusinati si expuneti`le :) ms!
|
kezz imi dai si mie pe privat.. sau aicea id tau ?
|
omfgro id!
|
Masina arta bine.........dar ce motor are??............daca sa scris....scz dar nu am vzt:D
|
nevermind
|
2.5 24v turbo
|
Quote:
|
vedem ce facem la craiova si pe urma buzau`l..asta daca nu cumva e inainte de cea de la craiova din cate am inteles 8 martie..de ziua muierii!mai e de munca ceva dar sper sa terminam pana atunci..sper sa tina si vremea cu noi!bafta
|
multa bafta iti urez poate ne vedem pe la bz la primul eveniment mai smecher asa:D
|
pana la buzau vine craiova si sper sa ne distram!salut
|
te-au pasat azi ca pe o mingie de tenis.....:)):))....maine stai calare pe ei ca iar te sare randu.:)
hai bafta.......... |
| All times are GMT +2. The time now is 09:19. |
- Copyright 2026 4Tuning