![]() |
Re: This Is My Ride....:)
m-am uitat la inceputul topicului si chiar nu inteleg cum ai marit pistoanele?? .... si AXA CU CAME .....
|
Quote:
te-ai uitat pana la sfarsit??? Quote:
merci...sa fie Quote:
|
o sa inlocuiesc manerele cu o sfoara :))), te crezi in Ferrari f50 ?:))cu sfoara la usi?:))
|
Man ce sa zic.. nu pare a gordini deloc!!! mai bine vinde masina lu unu care vrea sa o faca calumea...da nu stiu daca o mai cumpara ca la ce "valuri" are pe ea.......
Si chiar ca nu i manere pe interior si .. nici cum sa deschizi/inchizi usa aia...:|:| Oricum bafta la proiect.. sper ca ai bani de "mita", ca sa nu il "pici" |
Parerea mea sincera... Ia 2 Kile De Benzina Si DAI FOC ... ! sau....dute cu ea la remat ! ..
Nu vad cum ar ieshi ceva frumos din masina asta ....dak nu o ia cu ea de la ZERO... dat tot jos dupa ea... faqt in primu rand.. tinichigeria..si apoi apuca'te frate de motor...de interior etc.... u n-ai vazut c ai sub bord... ca zici ca e magazin de fire acolo....! nu facut cu tzraita asha ... te duci mai iei un abtipild din targ.....pac=pac...pe urma o priza de aer///sa o pui sub stopurile spate..ca acolo nu ai .. .. stii c ii lipserste cu desavarsire la masina asta... niste capce ptr roti...dalea din plastic cu "spinare" "nichelate" :) si nush...nu am vazut daca ai.. o "coditza" daia de rechin pe ea ... |
vreti sa va spun parerea mea? ok vo spun, deci am ras la topicu asta de m-am p.... pe mine :))))))) cea mai buna sursa de amuzament :D oricum sunt foarte tari minciunile spuse de cheder... dc nu ai zis mah ca ai un v6 de 2.5? oricum motoru ala pare ``imens``, si are doar 100 de cai....pfff. BMW`ul ... o ramas in pana in drum spre tine? oricum masina arata mult mai bine decat la inceput, tine-o tot asa ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:23. |
- Copyright 2026 4Tuning