![]() |
Re: O noua dacie !
Quote:
Bafta , apropo nu ma ajuti si pe mine cu un jiclor de relanti de la prima camera unul de 40-45 , de la carbul de la tine ? Am facut rost de unul de 50 , am coborat relantiul la 1000 dar nu imi place cum sta , in schimb daca urc la 1200 este impecabil nu rateu nu nimic ! |
Quote:
|
4 Attachment(s)
Am facut curat in masina astazi , incet incet interiorul se apropie de standardele pe care le doream , am mai achizitionat un set de jante si flanse si pe aceasta cale recomand userul Bz02Ybm ft serios , inca lucrez la multe altele si achizitionez piese !
Bafta tuturor ! |
urate jante cele achizitionate.sincer.
dar na gusturile nu se discuta!! poate iei si un volan!! pe viitor ! |
Quote:
|
Quote:
Uite am gasit siteu atasez link ce-ti recomand http://tuning-parts.bg/imitaie-de-piele/312/ |
Ma,ce sa zic,interiorul imi place foarte mult!
Jantele sunt chiar ok. Sa dea Domnu sa reusesti sa cumperi volanu ala de care am vorbit,si pe asta sa il dai lui moa:lol:,asa,altceva? Si era sa uit,uite mama focului iti sta tie schimbatoru stramb?..Vrei sa pun o poza cum sta al meu? Inca putin si trebuie sa mut scaunu pasagerului ca sa o las pe liber:))) |
Lasa man ca schimbam si la tine arcul , eu vin cu coclenderul si cheia speciala din coada de avion :D . Sa vedem ce iese poate te inoiesc !!!
Multa bafta ! |
Quote:
|
Un mic video cu evolutia masinii https://www.youtube.com/watch?v=kWANIrZLPXc sper sa va placa !
|
Curand o sa apara ceva nou , atat sub capota cat si exterior ! surprize surprize !:D
|
opaa :>
|
Chiar ca opaa.
Curand va demonstreaza Gabi ca se poate!:lol: |
Curand speram sa ajungem la aceste performante :D:woowoo:
https://www.youtube.com/watch?v=CVEwWbtcIOo |
Quote:
Uite aici un blow off bun si de calitate.:lol::lol: https://www.youtube.com/watch?v=HRoU7dvdujY |
Quote:
|
2 Attachment(s)
Incet , incet imi recapat speranta :twisted::pistoles: , sper ca acest wekend sa am noroc sa iau ce imi doresc !
Bafta tuturor ! P.S. este doar murdara , nu are pic de joc , rhf4 ihi turbo ! |
o faci sa zboare pe asta mica alba :)) se pare
f.bine spor in ce ti ai propus sa iasa totul bine. |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Dupa o mica cosmetizare , oricum se poate si mai bine si va fii si mai bine :D
Multumesc tuturor de aprecieri , chiar imi doresc sa fac totul bine si ft sincer recunosc ca modificari de genul nu am mai facut asa ca vom vedea ce iese ! Bafta si multa sanatate tuturor ! |
Am sunat astazi persoana de la care trebuia sa cumpar renaultul 11 turbo complet : din pacate nu a raspuns si ii pare rau ca a trebuit sa plece din tara imediat in ultimele 24h de cand am vorbit , a gasit un job afara si a si plecat !
Oameni nesimtiti carora le doresc sa aibe parte si sa fie tratati cu atata seriozitate cat ofera ei ! :sad: Va rog care aveti idei , sfatuiti-ma ce sa fac sa merg pe varianta turbo pe motorul meu ? De unde naiba iau galerii si etc. Oricum sunt ft dezamagit si nu stiu ce voi face in continuare ! :sad: |
Eu zic sa nu te complici cu turbo pe motorul de dacie.
Cel mai bine cauti pe la dezmembrari motor de golf 2 , renault 19 , audi 80 , renault 5 gtt si lista continua .... |
cit ghinion :cry: eu mas ambitiona pe motoru asta de dacie sa-l fac turbo ,dar sti ca, cu presiunea mai mare de 0.5 nupoti merge......lasa rezolvi tu problema si tot turbata va fi masina ;):rolleyes2
|
1 Attachment(s)
Sa zicem ca as incerca sa merg pe varianta cu motorul de Dacie (lucru care m-ar satisface enorm chiar daca nu voi scoate mare chestie). Am in dotare un weber 32 dir , am reusit sa-i dau de cap merge perfect , as avea vreo posibilitate sa pastrez acest carburator in varianta turbo ? Am un rezervor de berlina pe injectie cu tot cu pompa si mai am o pompa. De unde iau o garnitura de chiuloasa mai groasa ? Un regulator de presiune , am resursele necesare sa il iau asa ca astept sugestii bineinteles incepand de la cele mai economice :D ! Turbina exista in dotare si as avea nevoie de niste poze cu galerii sa imi fac o idee ! Cu aprinderea nu imi fac deocamdata probleme si cel mai probabil voi apela la o renix 209. Pentru traseul de ulei voi merge la strungar sa ma leg la sonda de presiune ulei. Am posibilitatea sa iau o modina si radiator de ulei etc. tot complet pentru motorul de Dacie ! Spuneti-mi daca am omis ceva si daca pot incepe aventura in aceasta configuratie?
Va rog frumos cei care ati facut modificarile acestea ajutati-ma putin sunt si eu nou , chiar imi doresc sa fac acest proiect ! Bafta tuturor ! |
Da, poti pastra 32 DIR-ul (montat si pe R5 Alpine Turbo) dar atunci mergi pe varianta unui sistem supt, nu suflat. Carburatorul asta nu e presurizat. Doar ca nu stiu daca turbina ta e potrivita pentru o aplicatie supta.
|
1 Attachment(s)
Daca tot nu am schimbat mooul , macar intretinerea lui am puso la punct. Am spalat motorul ( interior) , am schimbat uleiul , filtru si bujiile fisele si capacul delcou si etc. fiind noi.
Mi-am comandat pasaj de golf si o cutie de Fuego cu tot cu timonerie , bineinteles ca ambreiajul va fii nou tot ! |
Multumesc pt azi!! mestere.
spor cu daciana...ne auzim de luni incolo cand vin iar la merei:)) |
Quote:
|
Quote:
Si eu tot Aral folosesc si sunt foarte multumit de el numai ca trebuia sa iei de 15w40 sa fie mai subtire am avut si eu de 20w50 si imi consuma cam mult acceleratia era si mai greoaie oricum acum vine caldura pana la iarna il schimbi tu sau poate il schimbi cu tot cu motor ca am inteles ca ai ganduri mari. |
1 Attachment(s)
Intradevar clantane tacheti o vreme cu aral dar dupa 100 de km isi revine la normal eu numai aral am folosit si sunt super multumit. Iarna da merg pe combinatia 15 40 dar acum m-am gandit ca e ok asa si garantat pana in iarna va fii schimbat . Indiferent daca voi schimba motorul sau nu o sa schimb tachetii si voi umbla putin la chiuloasa si tachetul nu clantane din cauza uleiului niciodata , doar daca exista nereguli pe acolo un ulei poate provoca un zgomot mai mare sau mai mic dar niciodata sa provoace in mod direct zgomot. Masina merge pacat ca nu este turbo (inca) :sad: si curand ft curand se incep iar "renovarile" , doar sa imi creez oleaca de conditii , power_bz acum ca a vazut garajul meu poate confirma ca vopseaua a iesit super pentru locul in care a fost vopsita si la minus ceva grade. Urmeaza sa vina cutia de fuego si cateva maruntisuri ! Era sa omit cea mai importanta parte , masina a primit un aptibild 4tuning :lol: sa vedem poate castig ceva cai si numai imi sta gandul la turbo !
Bafta tuturor si succese cu proiectele in derulare ! P.S power maine poate ne vedem la targ vin si eu mai mult ca sigur ! |
Da am vazut garajul.
a iesit prea ok fata de ce e acolo. dar totul in timp se va rezolva!! asa ca treaba e buna!! da ne vedem!clar daca nu...aceiasi locatie :)) la nexia...de luni dupa masa.voi fi acolo!! impreuna cu mecanic SEF Drenea!!! :)) |
1 Attachment(s)
Noul volan made in targ :lol: imi place ft mult deci R.Equinox te-ai facut si tu cu volan :D . Vreau si eu pareri pentru o toba sport dar sa nu se auda excesiv !
|
4 Attachment(s)
Cum nu am astampar uite ca nu am reusit varianta turbo dar am achizitionat un weber 28/36 DARA la proba si voi pune o pompa de nova fara retur. Voi avea parte de o aprindere modificata si o chiuloasa deja este trimisa sa suporte unele modificari :twisted: . Am achizitionat si o toba mi-a placut enorm sunetul scos si trebuie montata fara toba de foc aia va fii eliminata !
|
Quote:
Imi place mult volanu.Sa il invarti sanatos! Si abia astept sa o aud dupa ce termini noua configuratie:lol: |
Isac...vezi ca am fost azi in zona la XXL si nu mai era renault din pacat!!
m`am interesat la un prieten si chiar turbo era :( la banii aia era perfect mai ales ca era si negociabil!! dar na asta e. daca aud alt r5 turbat!te voi anunta. ce sa zic...ne vedem luni la Jipanul in poarta:)) |
Quote:
Bafta ! |
2 Attachment(s)
Astazi am pus toba pe masina si rezultatele sunt urmatoarele :
1. La relantii pufaie ft frumos 2. Mi-am doarit putin zgomot dar efectiv este mai silentioasa decat cea de dacie deci nu am facut nimic :sad: 3. Maine ma duc sa-i scot intermediara si sa repozitionam toba sta putin stramba . Acum sper sa nu urle prea tare dupa aceasta operatiune . Bafta tuturor ! |
O sa sune putin mai tare mai placut........nu chiar prea mult zgomot8)
|
1 Attachment(s)
Asa se aude toba , am scos si intermediara eu sunt super multumit , in masina nu este nici o diferenta doar afara se aude placut ! :D Acum mai am doar de repozitionat finala bafta tuturor !
|
Quote:
;) |
| All times are GMT +2. The time now is 09:50. |
- Copyright 2026 4Tuning