![]() |
Re: AG 89 COT... Pitesti!!!...
Quote:
|
3 Attachment(s)
New picture!... :lol:
|
E misto masina...dar stii care e treaba si multi se ataca...k e unica...asa k tineo tot asa k esti pe calea cea buna....uitate la o poza de atunci de cand ai cumparato si uitate la una de acuma si ai sa vezi o alta nova...parerea mea....mult mai frumoasa si mai dichisita....sa ai bafta in continuare si toate cele bune si lasa viteza k inca suntem incepatori...:P
|
bv CocoT masina este dragutza,respect pt munk depusa,sper sa ii mai aduci si ei unele modificari k sa se bucure d ele cum te bucuri u d ea poate intr-o buna zi o sa te despartzi d ea si o sa itzi ei o alta bijuterie mai nervoasa .......,mult respect pt u si pt mashina sa avetzi mare grija unu d altu:P
|
3 Attachment(s)
Quote:
|
2 Attachment(s)
Frumoasa masina,semalul de pe aripa mi se pare cam mare ;)
Recomand ceva mai mic Ti-as recomanda niste oglinzi cu semnal :D |
Oglinzi cu semnal oglinzi fara semnal la ce te ajuta...mai bine unele electrice si heliomate si cu asta basta...le faci o instalatie electrica aparte si cu asta basta nu ai treaba...diferenta se face iarna....dacia tot dacie e.....asa k semnalu nu te ajuta sa le dezaburesti mai repede.....asa k eu nu ii sugerez oglinzi cu semnal...sia luat semnalul de pe aripa mai mare k sa nu isi ia oglinzi cu semnal...priceput...:P ...tineo tot asa cocot k esti tare :D ;)
|
Faina masinutza.
PS:Cat ai dat p semnalizari? |
Quote:
|
Quote:
|
sunt pe leduri ?
|
Quote:
|
nu te potolesti deloc ,super jantele.
|
Quote:
|
Azi am schimbat semnalele de pe aripi cu unele de SuperNova (albe)... Revin cu poze!...
|
2 Attachment(s)
Tot azi am schimbat boxele "BLAUPUNKT" cu unele ALPINE + inca un set pe fata SONY!... Revin cu poze!... ;)
|
Superba a iesit masinuta! :) Felicitari si tine-o cat mai simpla ca doar e Dacie :)
|
Buna treaba.Sa nu o ipopotonezi ca arata super fain asa simpla!!!Succes in continuare!
|
Nu inteleg de ce n-ai mers pe un singur brand in materie de boxe :|
|
bv...ai gust la jante..
sa ai grija de masina,arata bine... dar mai trebuie lasata suspensie sport..(arcuri taiate si amortizoarele intarite) si atnci sa vezi diferenta.... bv |
Daca tot ai vopsit-o, de ce nu ai tras si capota peste faruri? Arata bine la avatar, dar de ce nu si in realitate... Poate cu timpul tragi si un aerograf la imbinarea culorilor, cu toate ca si asa arata bine...
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Azi a plecat spre Arad!... :( Am vandut-o!... :( Revin cu o noua masina si cu un nou proiect!... :)
|
cu cat ai vandut masina?
|
Quote:
|
mar interesa si pe mine de unde ai luat jantele alea?
|
Quote:
|
misto masina ! :)
mai ai jantele alea de dacia berlina (alea in 3 prezoane) ?? |
Quote:
|
pai ce ai facut cu nova ????
|
merci pe informatie un site ceva imi poti da sa mai vad si eu ceva modele?
|
Quote:
|
COT am si eu o intrebare... fetzele tale de usi erau d-alea model nou sau cum ai facut de ai pus difuzoarele alea Sony in usile fatza. ms. apropo. am si eu 2 d-alea tot pe nova dar pe spate :D atat.
|
Quote:
|
da :) stiam si eu solutia asta dar parca pica urat nush... cred c-asa o sa fac si eu pana la urma... ms si... apropo era frumoasa merita mai mult de 88.
|
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:32. |
- Copyright 2026 4Tuning