![]() |
Re: dacia mea. b.......
5 Attachment(s)
Bossule eu tias sugera sa o faci rosu cu negru este cea mai buna combinatie de culori si arata si bine pe acest tip de dacie:lol:
Acuma am pus doar poza cu cealalta dacie amea caree defapt e a lu fratemiu (ma pot lauda cu tobele modificate den galerie:D ) Catdecat la fiecare cate umpik |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
scuze de off:lol: |
8 Attachment(s)
fratilor . am lovit masina. uitati ce a mai ramas din masina omului. poze si cu masina mea. in masina acea ereau 5 persoane si nici una nu a patit nimik
|
Ce bine ca a scapt masina de un chin ... sa arate ca o sorcova.
Cum ai reusit sa o faci in halu asta?? Tu ai patit ceva? |
cif aia nu e masina mea. e a aluia care a intrat in mine.
|
s-a dus draq masina aia :)) bine ca ati scapat teferi!! aveti grija ca pe lume sunt multi prosti;)
|
Eu am vazut "live" accidentul!... Am ramas uimit de cum s-a rupt masina omului incat nu am recunoscut masina lui "boss_barosanu"!...:lol: :lol:
|
eu nu stiu cum de au scapat aia cu viata. a mea are decat aripa usa caseta de dir planetara semnalizarea far grila cauciuc. cam atat
|
Ce sunteti asa al :twisted: sunt si eu nou p aici si vreau sami fac cat decat niste prieteni si tu dj_13055 vi sa faci misto de mine :sad:
In locul tau eu as tace pt k si tu ai fost la fel k mine la inceput:oops: Apropo ala e un taur si oglinzile stau kiar fain pt inceput ,orisicum tobele sun mortale se aude de la 2km sunetul e facuta de un mecanic smecher (preten deal meu) Si mai ceva multumiri lui : vlad_VSV , Donnyro ;) k mau salvat contra lui dj_13055 ;) |
Bai boss barosanu creca dacia ta a fost un tanc p langa dacia aia
cum ai putut sa o distrugi asa :) |
Las k in curand am sa pun poze si cu ea p noapte
|
Invata-te sa scrii totul intr-un singur post.
Fa-ti un topic separat cu masina ta sa te laude/critice lumea acolo... sa nu polueze topicul lui boss |
Quote:
|
Quote:
no offence! |
Quote:
|
Quote:
|
serios? ai face bine sa iti masori cuvintele....mai asta mare
ps: ai zis-o cu ironie ;) concluzia o tragi tu |
Quote:
|
Quote:
|
Bai lasa si nu va mai certati din cauza mea fratilor :rolleyes2
Dar dj_13055 trebuia sa ma incurajeze macar asa k pt inceput sau poate sami dea niste sugesti ce sa faci asta e romanul Las k ne trece:lol: |
6 Attachment(s)
fratilor azi am facut si eu masina.pentru un moment circul cu ea asa. de luni intr-o saptamana o bag la vopsit. si o fac in 2 culori. ramane de vazut ce culoare o fac.
|
E bine k ai inceput sa schimbi tablaraia care era ondulata sau indoita pe ea.Esti pe drumul cel bun.Tine-o tot asa!
|
stai putin... adica ala are masina rupta in 2 si tu ai avut decat aripa si usa si alte chestii minore ???
|
depinde cum l-a "prins" ...
|
Quote:
|
ai de p*m nu pot sa cred ce s-o intamplat ......las...bine ca nu ai [patzit tu mai rau :D...bag mashia la vopsit...sa vedem ce culoare iese :D
|
asa da.. credeam ca a fost vorba de un singur impact.. acela fiind cu masina ta.. masina ta o nimica toata si a lui.. rupta in 2...
|
si u;tima bomba. nu vrea sa imi dea bani. maine ma duc cu politia peste el. daca nici maine nu imi da bani il dau in judecata
|
1 Attachment(s)
fratilor mi-a modificat si mie cineva o poza. ce parere aveti. va place cum arata. dar eu asi vrea sa o fac modelul celalalt. cum este acea cu 88 mic
|
da frumos....le-ai vz pe ale mele?
|
nu le-am vaz pe ale tale. dar eu asi faceo rosu cu negru. normal vroiam sa o fac alb negru. dar o sa incerc sa o fac rosu cu negru si sper sa va placa.
|
Las k o sa arete mai fain ROSU cu NEGRU e combinatia perfecta (numa k mai mult rosu si mai putin negru e fain) vezi tu cum o faci k doara e masina ta :lol:
|
mai bine vindeo si iati palton!!!!!!!!!
|
ia-ti frate alta daca a fost busita...imi zicea mie un boshorog mereu... "daca a fost busita...nu ma e aceeasi" ;)
|
Da asa stiu si eu k odata ce a fost bushita nu mai e aceiasi
Dar in alt sens -> daca a fost atinsa la lonjeroane, la motor sau altundeva , dar nu la usi k presupun k nu ia fost incarnit stalpul k atunci iara este problema aia mare de ati cumpara alata, dar dk au fost doar usile nu are bai nnimik isi pune altele si gata;) |
Fratilor Cypy Pesac Are Dreptate. Si Nu A Fost Atinsa Nici La Lonjeroane Nici Stalpul. Si Saptamana Asta O Bag In Reparatii.
|
need help de unde iau si eu o usita de rezervor. si inca o intrebare. cum fac sa se deschida usa de pe dr fata din alarma. explicati mai pe intelesul meu. help
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:30. |
- Copyright 2026 4Tuning