Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Hunedoara / Deva (https://forum.4tuning.ro/233-hunedoara-deva.html)
-   -   Hunedoara - Accidente (https://forum.4tuning.ro/233-hunedoara-deva/34214-hunedoara-accidente.html)

driver_xs 26-02-08 12:09

Re: Hunedoara - Accidente

chiar daca as fi in coma alcoolica as fi constient sa nu ma urc la volan :x

SpYk3 26-02-08 12:35

nu toti sunt ca tine sau ca mine sau ca oricare altul de aici ...sunt si inconstienti

BAD-GUY 26-02-08 15:05

Quote:

Originally Posted by driver_xs (Post 1384117)
chiar daca as fi in coma alcoolica as fi constient sa nu ma urc la volan :x

NU,atunci nu mai esti constient de ceea ce faci,si daca ai si pe cineva langa tine care sa te provoace in momentu ala...,sunt sanse foarte mari sa te urci la volan,ideal e sa eviti sa ajungi in asemenea situatii mai ales cand ai cheile de la masina la tine.

shumyfi 26-02-08 18:11

is si de aia care se pot abtine sau sa se bat cand is beti da pe aia nui baga nimeni in seama

mitza_27tyc 06-03-08 00:02

Unde nu-i cap vai de picioare!!!

Bik3rBoy 06-03-08 17:43

foarte bine spus,....

driver_xs 07-03-08 23:36

azi, 7 martie, pe la vreo 18:00 un accident :x in care a fost implicat un scuter in sensu giratoriu de langa biserica din ceangai. scuteru era rasturnat la iesirea din sens spre simeria. rider-u nu cred ca s-a lovit grav dar totusi era inconjurat de multime si de medicii de pe salvare. scuze ca nu am atasat poze, n-am facut ca mi stricat blitz-u :rolleyes2

SpYk3 08-03-08 11:19

oai urat mii de scuteristi.multi au scutere si nu au nici un act care sa ateste ca au facut ceva cursuri de legislatie sau conducere.plus ca multi dintre ei nici nu au implinit 14 ani.Se baga ca orbii,dai peste ei si tot tu esti de vina ..ii urasc

BAD-GUY 08-03-08 11:46

Quote:

Originally Posted by SpYk3 (Post 1409067)
oai urat mii de scuteristi.multi au scutere si nu au nici un act care sa ateste ca au facut ceva cursuri de legislatie sau conducere.plus ca multi dintre ei nici nu au implinit 14 ani.Se baga ca orbii,dai peste ei si tot tu esti de vina ..ii urasc

Exact,chiar nu au nici un act,nici macar pe scutere,nu vreau sa ma gandesc cand vine caldura cum or sa se plimba in roiuri :),plus ca conduc dupa ureche,habar nu au de regulile de circulatie,se baga in depasiri cum apuca,numa te trezesti cu iei in dreapta ta.

sNap7 08-03-08 12:20

Quote:

Originally Posted by BAD-GUY (Post 1409111)
Exact,chiar nu au nici un act,nici macar pe scutere,nu vreau sa ma gandesc cand vine caldura cum or sa se plimba in roiuri :),plus ca conduc dupa ureche,habar nu au de regulile de circulatie,se baga in depasiri cum apuca,numa te trezesti cu iei in dreapta ta.

Dai peste ei ma daca iti apar in dreapta ta, numa cat sa ii sperii putin nu sa ii omori :lol:

Rafaila 08-03-08 13:40

Quote:

Originally Posted by sNap7 (Post 1409186)
Dai peste ei ma daca iti apar in dreapta ta, numa cat sa ii sperii putin nu sa ii omori :lol:

Da ,dar eu am speriat unul de tot ,si sa ales cu piciorul rupt si eu fara permis din august anu trecut...........SI AI CA AN TREN.......

clk200kompresor 08-03-08 18:26

... imi paree rau ca vin cu o veste proasta .... serginio the drifter .... a murit duminica intr-un accident de masina pe panta aceea de la intrare in deva ... multi dintre voi nu stiu accest lucru ... si eu zic sa ii respectam ultimul post pe forum ....el vroia sa ne intalnim in deva in parcare la stadion .... eu sunt pro acestui lucru ..... idiul meu de messenger este dimi18ani va rog sa intrati sa stabilim .... dumnezeu sa il ierte

xxdadixx 08-03-08 18:40

Quote:

Originally Posted by driver_xs (Post 1408354)
azi, 7 martie, pe la vreo 18:00 un accident :x in care a fost implicat un scuter in sensu giratoriu de langa biserica din ceangai. scuteru era rasturnat la iesirea din sens spre simeria. rider-u nu cred ca s-a lovit grav dar totusi era inconjurat de multime si de medicii de pe salvare. scuze ca nu am atasat poze, n-am facut ca mi stricat blitz-u :rolleyes2

Am trecut si eu ieri seara pe acolo, atunci venea a2-a politie. Un logan MCV rosu l-a lovit.

Marius3k 08-03-08 18:55

Quote:

Originally Posted by clk200kompresor (Post 1409972)
... imi paree rau ca vin cu o veste proasta .... serginio the drifter .... a murit duminica intr-un accident de masina pe panta aceea de la intrare in deva ... multi dintre voi nu stiu accest lucru ... si eu zic sa ii respectam ultimul post pe forum ....el vroia sa ne intalnim in deva in parcare la stadion

Quote:

DEVA - Un tânăr de 27 de ani, din Deva, şi-a pierdut viaţa într-un grav accident rutier petrecut sâmbătă, pe DN 7, la ieşire din Deva înspre Arad.

„Bărbatul nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, iar într-o curbă la dreapta a pierdut controlul volanului şi a intrat pe contrasens, unde s-a izbit de un TIR”, a declarat subinspectorul Bogdan Niţu, purtător de cuvânt al IPJ Hunedoara. Impactul a fost atât de puternic, încât şoferul autoturismului a decedat pe loc. Din cauza accidentului, circulaţia pe DN 7 a fost blocată mai bine de două ore, şoferii fiind îndrumaţi pe rute ocolitoare. Este al doilea ccident mortal care are loc, în această zonă, în mai puţin de două luni.
No comment! :( RIP!

bunilla 08-03-08 18:59

CONDOLEANTE ! dece nu ati zis mai repede ?

F.R.Sonic 08-03-08 19:05

Dumnezeu sa-l ierte ... daca stia cineva trebuia sa ne spuna mai repede..oricum nu il mai aducem inapoi dar poate ne strageam si mergeam la inmormantare ... :(

Marius3k 08-03-08 19:07

Quote:

Originally Posted by bunilla (Post 1410055)
CONDOLEANTE ! dece nu ati zis mai repede ?

Dumnezeu sa-l aiba in paza acolo unde e!
Eu am aflat in seara asta...

sNap7 08-03-08 19:21

Deci nu-mi vine sa cred !!!
Atat m-am rugat sa nu fie vorba despre el cand am auzit de acest accident si din pacate el e :((((
CONDOLEANTE Familie si celor dragi !

Pff ... nu imi vine sa cred ...

xxdadixx 08-03-08 19:44

Condoleante. Si eu doar acum am aflat.

sNap7 08-03-08 19:45

Accidentul a avut loc Duminica trecuta, din pacate nimeni nu ne-a anuntat..:(
Nu mai putem face nimic acum, doar sa il pastram in amintirea noastra asa cum era, THE DRIFTER !!

Rafaila 08-03-08 19:45

Pacat!!!! Nu lam cunoscut,dar astfel de lucruri ma antristeza..........
Nam cuvinte........

NoAngels 08-03-08 19:53

Dumnezeu sa`l ierte :(

puiu 08-03-08 20:01

R.I.P. Ssergynio - am aflat in seara asta cu toate ca am trecut in ziua aceea pe acolo dar nici nu m-am gndit ca despre el ar fi vorba.....Dumnezeu sa-l Odihneasca

driver_xs 08-03-08 22:28

Quote:

Originally Posted by F.R.Sonic (Post 1410067)
Dumnezeu sa-l ierte ... daca stia cineva trebuia sa ne spuna mai repede..oricum nu il mai aducem inapoi dar poate ne strageam si mergeam la inmormantare ... :(

neaparat, bogdane :sad:

driver_xs 08-03-08 22:37

un om de treaba, de nota 11... nu am apucat sa il cunosc cum trebuie... condoleante si Dumnezeu sa-l odihneasca in pace :sad:

fratzika 09-03-08 00:33

Din pacate nici eu nu am apucat sa-l cunosc, dar stiam ca e de al nostru si ca imparteam aceleasi pasiuni pt. motoare.
Am ramas interzis cam am citit status-ul lui Paul(sNaP7) de pe msg.

Dumnezeu sa-l odihneasca in pace.:cry:

Nu-mi vine sa cred cate accidente mortale in ultima vreme, si cred ca am mai scris un post pe tema asta........

Kedy 09-03-08 03:37

R.I.P. Ssergynio- in seara asta am aflat si eu condoleante familiei si sa-l pastram in amintirea noastra ca si THE DRIFTER

mitza_27tyc 09-03-08 09:42

am aflat alaltaseara un zvon...........
.......se spunea ca THE DRYFTER a avut accident si ca nu mai este printre noi.......
.......bineinteles nu am crezut.......cine ar fi crezut......mam dus la sergiu la bloc sa vad daca masina lui e acolo.....mam linistit cand iam vazut masina intacta in parcare....am zis in sinea mea "ce oameni or fi aia care scot astfel de vorbe?"....ieri am aflat ca defapt zvonul era adevarat, ca avusese accident, ca nu a scapat cu viata, Sergiu, din pacate, nu a supravietuit impactului.........................
....nu mia venit si nu imi vine sa cred ce sa intamplat si ce se intampla.....
....era un baiat cum nu sunt multi!!!
Condoleantele mele familiei indurerate.......DUMNEZEU SA-L IERTE

In seara asta ne adunam la deva....facem o intrunire in memoria lui.....
......sa-l pastram in amintirea noastra asa cum i-ar fi placut lui, THE DRIFTER.....

GYM 09-03-08 09:59

Dumnezeu sa-l ierte ... ma trec toti fiorii :(

Marius3k 09-03-08 21:42

Am fost si am dat modesta suma stransa familiei, banui ca le-a prins tare bine micul nostru ajutor.
Inca o data, Dumnezeu sa-l aiba in pace acolo unde e!
RIP Ssergynio, THE DRIFTER!

puiu 09-03-08 22:36

...mda am fost la familie...si am vb cu mama lui si pe viitor imi va arata unde este inmormantat sa mergem sa-i aprindem o lumanare

chillii 10-03-08 15:02

imposibil !!!! condoleantze !! deci asa ceva nu se poate....:| in fiecare zii devin din ce in ce mai surprins..ar fi frumos sa dam o tura pana la locul accidentului si o tura de oras .. condoleante :(

sNap7 10-03-08 15:08

Quote:

Originally Posted by chillii (Post 1414082)
ar fi frumos sa dam o tura pana la locul accidentului si o tura de oras .. condoleante :(

s-a facut asta aseara

SpYk3 10-03-08 18:17

ma oamenilor deci imi dau lacrimile ...eu acum aflu din ce scrieti voi...am avut calculatorul stricat si nu am mai intrat acum l-am facut si intru pe forum si raman masca :( ...nu mai am cuvinte,sunt socat :| nu mai pot spune mai multe chiar nu imi mai gasesc cuvintele.R.I.P Ssergynio

Dumnezeu sa-l odihneasca in pace :|

De ce dispar dintre noi doar ce-i buni si nu lichelele societatii,hotii,criminali si altii ca ei .

puiu 10-03-08 19:01

Quote:

Originally Posted by SpYk3 (Post 1414559)
ma oamenilor deci imi dau lacrimile ...eu acum aflu din ce scrieti voi...am avut calculatorul stricat si nu am mai intrat acum l-am facut si intru pe forum si raman masca :( ...nu mai am cuvinte,sunt socat :| nu mai pot spune mai multe chiar nu imi mai gasesc cuvintele.R.I.P Ssergynio

Dumnezeu sa-l odihneasca in pace :|

De ce dispar dintre noi doar ce-i buni si nu lichelele societatii,hotii,criminali si altii ca ei .

...pentru ca asa a fost sa fie:cry:

mitza_27tyc 11-03-08 11:42

subscriu puiu

tune_AKj 11-03-08 19:50

R.I.P. Ssergynio :sad::sad:

fratzika 16-03-08 16:20

Din cate am inteles azi, un alt accident tragic azi noapte in Deva pe DN7.
Pe baiat il stiam, aveam prieteni comuni, a murit in urma accidentului.Am inteles ca a intrat intrun copac cu 180km/h....cu un BMW seria 3 model dupa 2000....HD-XX-CIP, daca nu ma insel era nr. de inmatriculare.Tatal lui e patronul magazinului Andora din Hunedoara.

Dumnezeu sa-l ierte.

Daca informatia e eronata rog moderatorul sa stearga acest post.

Accident mortal la Deva
Ultima ora

"Un tânăr de 29 de ani din judeţul Hunedoara a murit şi alţi 3 sunt grav răniţi, după ce au intrat cu maşina într-un stâlp. Accidentul a avut loc sâmbătă, aproape de miezul nopţii pe DN 7, când conducătorul autoturismului nu a mai putut controla volanul, la o viteză prea mare. Tinerii răniţi au fost transportaţi la spitalul din Deva şi, pentru a putea fi scoşi dintre fiarele contorsionate ale maşinii a fost nevoie de intervenţia celor de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă din Deva."

Gazeta de Sud - 16.03.08

BAD-GUY 16-03-08 17:11

http://www.huon.ro/stiri/im:huon:new...80316-05314231

Da ai dreptate,e si pe HUON,nu stiu ce sa zic dar nu cunosc masina si pana sa nu citesc aici n-am auzit nimica.

driver_xs 16-03-08 18:11

pe site-ul pro-tv-ului zice ca baiatu avea 19 ani. numa el stie unde se grabea asa de se credea pe autobahn :rolleyes2

All times are GMT +2. The time now is 23:51.

- Copyright 2026 4Tuning