![]() |
Quote:
eu am 207 km/h viteza maxima in talon am un A4 tdi 130 si m-am chinuit 2 km pana am ajuns la 205 km/h la nemti, probabil ca prindea 215 cam asa, numa ca nu mai aveam loc.. hai sa zicem 220 maxim in panta dar nu cred ca prinde mai mult deci cand va aud cu 225 km/h sau 235 km/h cu tdi 130 ma bufneste rasu sincer.. si inca ceva, chit ca va arata 270 pe bord sau alte alea, fiti siguri ca aveti 250 pentru ca doar au limitator din firma se stie.. la astea cu cilindree mare, ma refer si la astea cu cilindree mai mica, acu arata cu greseala circa 10, 15 km/h cam asa la toti va arata peste.. mie lafel dar viteza reala nu e cea aratata pe turometru.. Quote:
Quote:
incredibil.. unii cu 1.8T 150ps abea ajung la 240 si tu ajungi linistit la viteza aia.. am si eu masina aia si pe talon scrie 207 km/h, o fi talonul meu prost ? in fine.. Quote:
Quote:
si cu asta basta.. sunt nou aici pe forum si am facut cateva quote-uri dar bluey a zis tot ce era de zis.. |
re: Viteza maximă indicată pe bord cu Audi
Cu un Audi A6 din '99 tdi 2.0 parca (dupa cate tin minte parca avea 170CP..dar nu mai tin minte exact :( cred ca ma insel grav :P sorry )... am mers cu 215 pe DN se mai ducea dar nu am avut tupeu sa ii mai dau :P (erau masini)
Scz de offtopic dar fac o diferenta: cu BMW 325i - 192CP nu am avut acelasi "Filling" ,desi a6 nu se vrea o masina sportiva ci mai degraba eleganta :) "limousine" nici nu stiam cand prindeam 200 Rupea asfaltu AUDI ala O:) (bmw merge blana pana la 180 max apoi nu prea mai trage - cel putin al meu) |
eu zic sa puneti cifre nu sa o ardeti in discutii.
290 cu GTI cu turbina si multe piese de S3 nou. mai putea dar unii nu intelege ce se intampla cand vezi flashuri din spate. |
@tomcRft am si un a4, 1.9 tdi de 131 de cp, masina are doar un soft de la UpSolute si merge cu 240 de km/h cu anvelope 235/45/17.
Cu ea stock si rotile pe 15 (195/60/15) mergea 220 de km/h. Cutia in 5 trepte. Daca mi-ar fii spus altcineva ca un dieselar de 131 de cp softat fuge cu 240 nu l-as fii crezut, dar asa m-am convins singur.:oops: |
Baietii puteti va rog sa nu va mai offtopicariti pe aici?
Luati-va o camera si iubiti-va in liniste. Multumesc! |
Audi B4. `94, 1.9 TDI 90 CP viteza maxima atinsa 190 km/h
|
1 Attachment(s)
audi a4 2003, 1.9 TDI-PD 130cp - 220 km/h.. cel putin asa arata in bord.. :-)
|
280 pe bord cu s3 modificat...nu aveam gps-ul montat ca sa va spun exact...oricum fac si poza cand mai prind dn1 asa liber :)
p.s. 270 pe bord cu s3-ul lui bogdan wrc in austria cu benzina shell vpower 99+ absolut stock masina !!! :) |
250km cu un a4 1.8turbo quattro cu chip de la tcm TURBO si alte prostiipe acolo
|
230 cu audi a4 2.0 tfsi de 200 cai
cred ca putea mai mult dar nu am vrut sa ...... masina cu masina asta https://www.youtube.com/watch?v=jmGOctEBfuY |
Quote:
welcome pe aici... |
ms frumos...pe vremea aia nu avem telefon cu camera ...LOL
|
audi 80 1.6 diesel ... 165 kmh...bine recunosc , era putina vale , pe autostrada la bulgari . in acte 155 kmh
|
ce ziceti de 240 km/h cu un audi 90 din 87 ?
am uitat sa specific ( motor 2,3 benzina ) |
2,3 turbo?
|
In primul rand pt. posesorii de diesel care abereaza.
Fratilor cum puteti sa ajungeti la 240 Km/h cu 1.9 tdi??? Eu mai mult de 245Km/h cu Audi A3 Sportback 2.0 TFSI nu am putut, incercat de cateva ori. Nu uitati sa scadem si eroarea, deci ajungem pe undeva pe la 237 Km/h cat este trecut si in talon. Ce este curios, zona rosie incepe la 6450 rpm, dar in viteza a 6-a se oprea undeva pe la 5700-5800 si nu mai urca deloc?????? Am zis ca ori este limitata, ori aici intervine aerodinamicitatea, mai ales la viteze mari Asa ca baietii cu diesel, lasati-o mai molae... Am avut si eu Passat, vestitul 1.9 tdi de 131hp, si la fel 212 km/h, nicidecum 225 sau 230 cum spun altii. Ce imi placea cel mai mult inainte sa cumpar Vw, toata lumea imi spunea de consumul de 5% pt 131Hp, care la fel, aberatii. Asa ca nu mai vorbiti din auzite si de la prieteni si din reviste.... Salutari, si scuze eventual de greseli de ortografie |
Nu fi asa revoltat draga ,cred ca am pus pe undeva pe aici poza cand mergeam cu fratemeu cu audi a6 1.9 tdi tiptronic cu 220 km/h ,vechitura lui de g3 1.8 gt merge 190km/h
|
Quote:
Trecānd peste faptul că viteza reală mă gāndesc eu că nu era cea citită de voi pe kilometraj |
pai oricum ce cititm in bord nu e viteza reala.. si depinde de mai multi factori.. dar ideea e ca nu e asa greu sa ajungi pe la 220-225 cu un motor diesel 1.9..
PS : incercati cu un gps.. sunt multe care afiseaza si viteza de rulare.. si sunt mult mai exacte pt ca iti calculeaza viteza in functie de cat de repede ajungi dintr-un punct in altul.. (deci intre 2 puncte fixe) cu passatul are dreptate omul.. nici motoarele bluemotion nu au consumul asa mic, mai ales la 131 de cai.. |
Quote:
|
Quote:
|
Mă īntreb de ce Veyronul nu a fost dotat din fabricaţie cu 2 motoare 1,9 TDI...
|
Quote:
|
Quote:
|
ce am invatat din topicul asta?
ca viteza maxima la 1.9TDI este 245 de km /h, si ca orice viteza aia avea.....mai avea pedala.... 1.9TDI asta cand se monteaza pe passat sau A4 primeste brusc un adaos de putere si cuplu, si cutia se transforma in una de viteza, pinioanele fiind sub forma de con, putandu-si schimba setarea in functie de p**a conducatorului. acelasi conducator, care daca se uita sub un unghi corect al luminii care bate in bord, vede ca atat turometru cat si vitezometru isi schimba gradatia si turatia maxima creste aproape de 7000rpm si 280 km/h. totusi BCul refuza sa arata un consum mai mare de 4.3%. |
250km/h limitat, Audi S6 C5 4,2 V8.
|
Quote:
|
210km/h in bord,190km/h pe GPS la 4300rpm;pana in 4100rpm motorul a tras liniar,pana la 4300rpm s-a dus mai greu.
|
A4 1.6 101 cai viteza maxima 180 km am ajuns la viteza asta noaptea pe un drum bun ai nevoie de mult timp sa accelerezi pana la 180 ar mai fi mers dar nu cred ca depaseste 190 viteza data de producator poate doar daca ai cobora pe un munte :rolleyes2
Motorul e mic pt masina dar nici nu ai unde sa mergi ca nebunul la depasiri merge greu de la 140 in sus in schimb sunt foarte multumit de masina. In final distanta de parcurs pt a atinge 190 cred ca este mult prea mare dar orcum nu am de gand sa imi incerc norocul pe drumurile noastre groaznice. |
200km/h (pe bord) cu Audi A4 B7 1.9 TDI (116 cp).
181km/h pe GPS cu Audi A4 B5 1.9 TDI (90 caluti de mare). Mai aveam pedale, chiar 2 dar mi-a fost frica sa le apas sa nu-mi iau zborul. |
Quote:
|
200kmh cu A4 b5 de 1.6
|
audi 100 2.5 TDI an fabr. 1993 220km/h
la 200km/h aveam 4000 rotatii/min |
245km/h cu a4 b7 3.0tdi 204 cp
|
io cu a4 b5 1,8i 20v 125cp am prins 210....si cred ca urca pana la 215........
|
si fazele cu 1,9 131cp de ia 5% is aberatii......la 5% iti intra calutii in greva foamei........asa ca lasat-o mai moale......
|
1 Attachment(s)
A4 1,8T!
|
si eu am prins cu audi A6 1.8 Turbo 180 cai putere 250km/h si mai mergea 8)
|
TT 1,8T quattro 224 hp + resoft pana la 260 hp......275 km in viteza 6 eram la 6400 si mai mergea.....
|
Nu reuşeşti să laşi scandalul īn urmă oricāte usere ţi-ai face...
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:48. |
- Copyright 2026 4Tuning