![]() |
Re: Accidente din BT
:)Saracutzul ford....ma gandesc .... la al meu:))
|
1 Attachment(s)
Accident Leorda..astazi
|
vLLLad cand suna telefonu de la 112 suna si la tine :-/ sau ai rude la descarcerare ?
|
1 Attachment(s)
Accident in seara de joi , soseaua spre Saveni
|
1 Attachment(s)
Ai ratat unu vLLLad :lol:
P.S: imi place semnatura ta...:shock: ;) |
Quote:
|
2 Attachment(s)
Accident vineri in Valea Lupului , iesirea din Iasi ( nu e din BT accidentul, dar mere si aici) 2 autocare Pris Com
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Accident Sambata la Braesti , in padure
|
Super tare ,....sambata vin acasa:) tot cu priscomul!:)yea yea :))
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
1 Attachment(s)
Alt accident pe soseaua dintre BT si Iasi
|
nasolie...
|
Quote:
https://www.youtube.com/watch?v=8bS_Z....php&tip=Local |
1 Attachment(s)
Accident in apropiere de Sulita
|
2 Attachment(s)
Accident la Lebada :shock:
|
pff, seara asta (20mar.)? cu morti ?
|
1 Attachment(s)
Accidentul de miercuri dimineatza.....are cineva mai multe poze?
|
Quote:
https://www.youtube.com/watch?v=ttFLl....php&tip=Local |
salut....sunt nou pe aici...sper sa ma primiti si pe mine....in leg cu accidentul renault-ul era al unui coleg de-al meu....avea doar 2000 km la bord....nashpa d el....
|
Quote:
|
pai el avea CASCO....asta in primul rand....dar chiar da k nu avea il despagubea RCA -ul celui care a provocat accidentul....
|
Quote:
|
pai nu conteaza daca era baut.....RCA ul acopera la inceput tot,iar apoi firma d asigurari va primi banii inapoi d la cel care a provocat accidentul fiindca era baut...dak de ex ar fi avut CASCO ala care o provocat si ar fi vrut despagubiri nu ar fi primit nik......pe de alta parte dak nu ar fi baut ar fi acoperit RCA -ul tot,fara sa mai ceara vreun ban celui care a provocat accidentul...daune materiale pana la 500.000euro si pt spitalizari ink 1000 000euro....depinde d firma...
|
Quote:
|
mda...ai dreptate...ei inceark sa faca orice numai sa nu plateasca in plus...sau deloc....stiu de la taimiu....el lucreaza in asigurari....:lol:
|
pai cel ce accepta magarie e prost....ia sa le spui ca faci o reclamtie la protectia cosumatorului sa vezi cum se schimba situatia....! SINCER
|
daca de prin contracte scot ceva ce este legal nu prea se poate intampla nimik...si d e obicei nu se risca nimeni sa faca alte prostii....nu zic numai de masini...in general.... in cazuri de accidente se inceark folosirea elemetelor vechi cat mai mult(dak mai sunt bune bineinteles) iar clientul vrea totul nou(se gandeste k d aia are asigurare c drequ') si de aici pot aparea tot felul de divergente...
|
4 Attachment(s)
Salutare un accident sa petrecut azi, vineri pe la 12_00 cea cu VW Golf venea de pe Stefan Luchian si mergea spre stadion iar cel cu Ford Focus cobora de pe Armoniei, gagica nu a mai oprit la stop si ups....erore. Pacat!
|
aoleo..pacat de masina :D...azi era sa izbeasca unu masina politiei rutiere in sensul giratoriu de la casa sindicatelor :D
|
cunosti bine masinile vad.
|
Ala nu cumva e Mondeo ??? :lol: sau vad eu rau ??? :lol:
|
Mondeo e :D
|
O femeie de 68 de ani a fost izbita de o masina in fata la BRD ... C:\Documents and Settings\WaZy\My Documents\My Pictures\accident__piata_003.jpg era urat de tot ...
|
http://C:\Documents and Settings\WaZ..._piata_003.jpg ASta e imaginea ... nush de ce nu s'a postat klumea acolo ... si accidentul a fost pe 31 mai ... pe la 16-17 cam asa ... sau mai tarziu
|
nici acum nu s-a uploadat imaginea :))
|
am observat ... deci care vrea imagine ... http://www.botosaninews.ro/articol.php?a=19289 aveti poza aici ... sau dati un buzz pe mess ( andrey_wazy)
|
Nasol....ce a patit soferul?
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:55. |
- Copyright 2026 4Tuning