![]() |
Re: 86-mic
Quote:
masina nu e facuta sa mergi pe borduri,ci pe strada.am mers si eu cu masina....si la suspensia de o are nu are probleme la gropi sau la denivelari. |
nu un dinte,te poti juca cu inaltimea mai fin,cred ca 1.5cm ar fi perfect ;)
|
Quote:
CEW: tu nu urci niciodata o bordura ceva? nu dai niciodata in vre-o groapa? chiar si din greseala...nu o poti evita. ce faci? |
Quote:
|
atata timp cat nu aveti primar ca-n bucuresti care sa faca bordurile de la 10cm in sus,poti merge linistit cu ea,mai rau e ca la un drum lung pe care nu-l cunosti ocolesti si nisipu daca ti se pare ca prea mare :)
|
Quote:
nu urc borduri ....ti-am mai zis : consider ca masina este pentru strada nu pentru borduri......iar cu gropile nu prea ma impac..... |
atata timp cat lui ii se pare ok si ii stie conditia de mers...nu vad care ar fi problema!!! chiar ca low rider :twisted:
|
las`o asa ! arata superb lasata exagerat! :) bft
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
8 Attachment(s)
cateva poze de azi
|
Băi, să ai grijă cu bordurile, da ? :lol:
Arată FOARTE TARE asta mică, şi ţopăie într-un mare fel :peace: |
1 Attachment(s)
cand intraram il intrebai daca ma dau jos :lol:
sa se observe gropile |
Quote:
|
super amandoua olteancele!!:P
|
Quote:
|
Quote:
|
Laure2fast ;) sper sa nu te superi ca adaug 2 poze cu bijuteria ta de la craiova..:) liniutze..:) felicitari pentru ea...am ramas :shock::shock:foarte joasa..ma unge pe suflet..ai grija de ea....
ai intarit amortizoarele si ai taiat din arcuri ? nu:twisted: |
Quote:
Amortizoarele el stie ce a facut cu ele:D |
Quote:
cum zicea si danutz oltcitu nu are arcuri..am coborat-o din barile de torsiune si am telescoape de spate intarite |
nu am stiut ca oltcitu nu are arcuri:-P scuze:) oricum jos palaria:) :twisted:
|
stopurile spate...asa le`ai cumparat sau le`ai facut undeva?
|
sigur le-a facut, pt oltcit nu se gasesc de cumparat
|
Acum ce jante are masina? de 0ltcit? :-P
|
da are jantele originale acu...
|
Quote:
|
Şi Laur parcă e mai trist ! L-am văzut ieri... se plimba pe stradă, abătut, trist, şi parcă îi curgea o lacrimă pe obrazul drept :cry2:
|
86 MIC ce se mai aude cu el ?
|
Quote:
|
imi poti spune te rog unde le`a facut ?
|
Quote:
|
da. se dezlipeste sticla de plasticul farului,apoi cu o surubelnita subtire scoti plasticul portocaliu. relipesti geamul de la far cu silicon se sticla.
|
Quote:
|
duminica am mai scos MIC-u la plimbare pe aeroport...am facut cateva victime cu el :lol:
logan 1.4 resoftat, filtru..stickere :lol: -jumate de pista cielo -prima cursa m-a facut cu un bot de masina...a doua am castigat cu 2 masini golf 3 1.8-m-a facut cu o lungime de masina astra 1.6 f putin in fata...data viitoare nu o sa mai fie..nu a vrut sa ne mai dam a doua oara :lol: matiz-Gabi..probabil ca a plecat cu spatele ca l-am pierdut de pe harta :lol: astept sa termine hke rodaju sa ii arat cum trebuie sa traga un oltcit =)) pana una alta trebuie cauciucuri mai late sa plec mai bine... |
Quote:
crezi ca pleci mai bine cu roti mai late?? |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Gabi ai vazut si tu cum face cand dau a2a :lol: |
chiar ca trage foarte bine. cu CRO-ul nu vrei sa facem? chiar sunt curios cum merge masinuta aia :shock:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:48. |
- Copyright 2026 4Tuning