Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Curse de Accelerare - Liniute (https://forum.4tuning.ro/16-curse-accelerare-liniute.html)
-   -   MPBZ III - 10 martie 2007 (https://forum.4tuning.ro/16-curse-accelerare-liniute/33828-mpbz-iii-10-martie-2007-a.html)

alias_gsi 05-03-07 18:59

Re: MPBZ III - 10 martie 2007

Quote:

Originally Posted by SaintDick (Post 782779)
l-ai si folosit. noi insa nu facem remake-uri.

prietene ai pretentzii sa te intelegem si tot tu te superi ca suntem nervosi,
pe noi cine ne intelege??? pe bune acum punete in situatia noastra,
poate am exagerat cu vorbele urite dar punete in situatia noastra...

shadowro 05-03-07 19:01

Quote:

Originally Posted by ady_gti (Post 782721)
MAi omule ,, tu te informezi macar putzin inainte de a arunca niste vb deastea ,,, eu astept sa scotzi masina aia care scoate sub 8,5 si te invit sa faci o cursa cu fly ... pun 300 E pe el ... .. cat despre loganut tau .. te invit sa te dai cu o dacia 1310 STOK ..... MULTZI VORBESTE << PUTZINI INTELEGE :)0

fugi ma cu dacia ta 1310 "STOK" ...

F_L_R 05-03-07 19:04

-Nu am folosit termenul "la tara" iar "pumni in dinti" este la figurat.....acum dai semne ca te incadrezi la primul termen.......sper sa nu. Dar cum P**a mea sa fi dupa ce bagi 15 milioane in masina si stai o luna fara ea pt o cursa .......si am nunta in Mai cois .......tu ce ai spune nu mi-ai sparge dinti la propriu.
-Cat despre pierdut o noapte intreaga pt inscrieri.......prietene am facut curse la : Timisoara, Craiova , Constanta, Braila, Alexandria si nu una , peste 50....nu mi spune de pierdut timp si bani ....spunele la copii cere nu au permis de conducere.

DragosT 05-03-07 19:15

- Florica, "tara" a spus-o altcineva. Nu-ti pun vb in gura si nu alterez nimic. Cheltuitul banilor este treba relativa. Depinde de cati ai. Casa de piatra iti doresc iar mie un loc de munca!
@ gsi - eu i-am inteles pe cei care s-au preinscris si mi-am cerut scuze pentru anularea cursei (doar ei m-au sunat - GL, un club etc sa ma intrebe exact ce si cum si am pastrat relatia). pe restul nu pot. pur si simplu nu-mi imaginez sa stii de o cursa, sa vrei sa vii, sa stii ca trebuie sa trimiti o fisa (cerere spune-i cum vrei) si sa nu o faci (de ce? pai poate unii veneau in ziua aia si-si bagau picioarele in regulile de organizare samd. eh, de data asta, nu a depins de organizator. si daca nu a spus asta, trebuia un asa comportament?) iar apoi sa dai vina si sa spui ca nu a fost buna-vointa, buna organizare, respect si alte chestii.

DragosT 05-03-07 19:23

tot @alias gsi. ca in locul meu se pune cineva. am mai spus-o. am dovedit ca atunci cand a depins totul de mine, a mers pana la capat. si asta intr-un an cu doua curse la bz cand LR a avut 3 din care una anulata. acum, cand a depins sa va anuntati prezenta, s-a fasait. eu nu am vrut sa caut vinovati, dar, nu e bine sa scapam asa usor, nu? fie cum vreti voi. eu am facut tot ce am putut. altii nu. iar asta este FAPT nu vorba.

bakal 05-03-07 19:54

Mai fratilor, va tot certati. Cursa nu a fost anuntata din timp. trebuiau cam 2-3 saptamani. data inscrierii nu trebuia sa fie atat de limitata. se puteau accepta si inscrieri la fata locului.

inteleg ca organizarea costa bani, dar se puteau cauta sponsori, si cred ca se si gaseau. ori s-a vrut obtinerea unui castig de bani, si nu ati stiut cum sa-i faceti?

DragosT 05-03-07 20:23

Quote:

Originally Posted by bakal (Post 782870)
Mai fratilor, va tot certati. Cursa nu a fost anuntata din timp. trebuiau cam 2-3 saptamani. data inscrierii nu trebuia sa fie atat de limitata. se puteau accepta si inscrieri la fata locului.

inteleg ca organizarea costa bani, dar se puteau cauta sponsori, si cred ca se si gaseau. ori s-a vrut obtinerea unui castig de bani, si nu ati stiut cum sa-i faceti?

mai frate, nu poti sa vii, sa citesti ultima pagina si sa-ti dai cu parerea. ai idee cu cat timp a fost anuntata cursa cluburilor? dar pe 4tuning? ai macar idee de ce este lumea suparata pe aici? stii care a fost cauza ptr data limita? cauta tu sponsori la ceva fara public. si da. nu stiam cum sa ma imbogatesc sa-i duc cadou de nunta lui Florica. va bagati ca musca-n lapte si numai oameni care nu au avut nimic concret in comun cu aceasta cursa.

alias_gsi 05-03-07 20:27

Quote:

Originally Posted by SaintDick (Post 782915)
mai frate, nu poti sa vii, sa citesti ultima pagina si sa-ti dai cu parerea. ai idee cu cat timp a fost anuntata cursa cluburilor? dar pe 4tuning? ai macar idee de ce este lumea suparata pe aici? stii care a fost cauza ptr data limita? cauta tu sponsori la ceva fara public. si da. nu stiam cum sa ma imbogatesc sa-i duc cadou de nunta lui Florica. va bagati ca musca-n lapte si numai oameni care nu au avut nimic concret in comun cu aceasta cursa.

Deci nu mai pot de riss era sa cad de pe scaun cind am vazut postul asta...

foarte tareeeeeeeeee

B|shOp-VR6 05-03-07 20:52

Quote:

Originally Posted by siadimet (Post 781418)
pana sa anunte ca nu se mai tine cursa se completasera 5 pagini,dupa aia s-au completat 10.
lucian-esti un labagiu care ar trebui sa nu mai critice pe altii pt ca anul trecut multi s-au pregatit pt cursa de la calarasi si ne-ai tras-o original
bishop-mai taci dracu ca oricum nu aveai de gand sa vii la cursa
la buzau s-au mai tinut curse si fara marii campioni ,astia care ati postat numai dupa ce s-a anuntat anularea cursei.baietii care au mai fost la curse la buzau vad ca nu au comentat aiurea.doar fraieri ca lucian si bishop pe care nu i-am mai vazut la legale din 2005 nu isi vad de treaba si vor ca lumea sa-i astepte ca pe niste vedete

Bah baiatule.. vezi-ti de treaba ta.. sper sa citesti pm-ul de la mine.. jingesti niste oameni care nici macar nu te-au vazut la fata, panarama de om ce esti.

Lucian 05-03-07 20:54

Quote:

Originally Posted by SaintDick (Post 782779)
l-ai si folosit. noi insa nu facem remake-uri.

:))))) Imi place faptul ca tot incerci. Tot nu mi-ai raspuns la o intrebare adresata de 3 ori. Cui predai tu listele sambata noaptea la 12 ? :lol: :lol: :lol: :lol:

B|shOp-VR6 05-03-07 20:54

Quote:

Originally Posted by bakal (Post 782870)

Cu inscrierile e cacialma de zile mari.. toti aveam pregatite fisele pe 4 martie de trimis si el anuleaza cursa.. ca nu are masini. Hai frate.. nu e evident?

DragosT 05-03-07 20:58

Quote:

Originally Posted by B|shOp-VR6 (Post 782949)
.. jingesti niste oameni care nici macar nu te-au vazut la fata, panarama de om ce esti.

nici tu nu l-ai vazut si totusi o faci. omul este exemplul frustrarii din partea organizatorilor. asta daca se credea ca numai concurentii sunt cei ofticati. la cate vorbe de duh am primit aici, cred ca cele cateva posturi ale lui au primit ce meritau prin avertismente. in ceea ce ne priveste, avem metodele noastre, care tin de ambitie. nici tu nu te-ai calmat pana cand nu am vb pe pm. si uite asa avem cu totii o mare realizare. ne dam ciumeci fara cauza.

EVIDENT CE?

Lucian 05-03-07 20:58

Quote:

Originally Posted by SaintDick (Post 782807)
- Florica, "tara" a spus-o altcineva. Nu-ti pun vb in gura si nu alterez nimic. Cheltuitul banilor este treba relativa. Depinde de cati ai. Casa de piatra iti doresc iar mie un loc de munca!
@ gsi - eu i-am inteles pe cei care s-au preinscris si mi-am cerut scuze pentru anularea cursei (doar ei m-au sunat - GL, un club etc sa ma intrebe exact ce si cum si am pastrat relatia). pe restul nu pot. pur si simplu nu-mi imaginez sa stii de o cursa, sa vrei sa vii, sa stii ca trebuie sa trimiti o fisa (cerere spune-i cum vrei) si sa nu o faci (de ce? pai poate unii veneau in ziua aia si-si bagau picioarele in regulile de organizare samd. eh, de data asta, nu a depins de organizator. si daca nu a spus asta, trebuia un asa comportament?) iar apoi sa dai vina si sa spui ca nu a fost buna-vointa, buna organizare, respect si alte chestii.

Daca ai adus vorba de bani ... am auzit unzvon. C ai fi facut reducere la inscriere la un club. Bun si frumos. Dar daca aveai nevoie de 70 de masini care sa plateasca integral pt a face cursa ... tu inca nu aveai cele 70 masini .... cum de faceai reduceri ? A nu se intelege ca nu apreciez pozitiv gestul cu reducerile !

B|shOp-VR6 05-03-07 21:13

Quote:

Originally Posted by SaintDick (Post 782961)
nici tu nu l-ai vazut si totusi o faci. omul este exemplul frustrarii din partea organizatorilor. asta daca se credea ca numai concurentii sunt cei ofticati. la cate vorbe de duh am primit aici, cred ca cele cateva posturi ale lui au primit ce meritau prin avertismente. in ceea ce ne priveste, avem metodele noastre, care tin de ambitie. nici tu nu te-ai calmat pana cand nu am vb pe pm. si uite asa avem cu totii o mare realizare. ne dam ciumeci fara cauza.

EVIDENT CE?

Unde am jignit eu pe cineva? Astept sa-mi arati un post in afara de cel de mai sus.. un post din toate cate le am eu.. in care am jignit pe oricine pe acest forum

Evident ca e pretext.. faza cu fisele.. cand toti eram pregatiti sa le dam pe 4 martie.. cand repet.. era o zi de duminica in care nu cred ca statea cineva sa ia fisele alea la rost...

B|shOp-VR6 05-03-07 21:15

Quote:

Originally Posted by SaintDick (Post 782961)

EVIDENT CE?

Nici nu-mi doresc.. decat in ideea sa ma feresc de el... n-am nevoie de astfel de cunostinte..

DragosT 05-03-07 21:20

Quote:

Originally Posted by Lucian (Post 782962)
Daca ai adus vorba de bani ... am auzit unzvon. C ai fi facut reducere la inscriere la un club. Bun si frumos. Dar daca aveai nevoie de 70 de masini care sa plateasca integral pt a face cursa ... tu inca nu aveai cele 70 masini .... cum de faceai reduceri ? A nu se intelege ca nu apreciez pozitiv gestul cu reducerile !

Draga Lucian!

70 de masini era limita pentru a sti pentru cate ore se contracteaza serviciile.
reducerile acelea au fost acordate, in urma unor discutii (care cu tine nu au avut loc), la initiativa reprezentantului acelui club. s-a ajuns la aceasta intelegere ei urmand sa aduca un nr. insemnat de masini dar care sa se intreaca doar la LIBERE. asta inseamna timp mai putin, nu impus de desfasurarea claselor.

Puteam sa am si 20 de masini. tineau cursele 30 de minute, atat cat se acopereau acele cheltuieli. dar eu am anuntat minim 4 ore, de bun simt, gandindu-ma ca nu va fi o problema de netrecut la bacalaureat pentru multi dintre voi trimisul fiselor. pentru minim 4 ore era necesara o suma minima. iti reamintesc ca la calarasi aveai de dat taxa stransa la primarie (60 de milioane?), iar acum nu intelegi aspectul financiar?

pentru restul. cum va bateti voi in piept ca sunteti zei, guru sau alta forma supranaturala intr-ale curselor, asa va spun si eu ca pana acum nimeni nu a facut nimic ptr Buzau, in afara de mine. am meritul de a fi organizat, cu ajutorul amicilor stransi de mine, doua curse, 2 de 402 m si una de indemanare. am avut si am consideratie pentru fenomen, dar nu cel imprumutat in stilul balcanic si i-am dat alta fata, alte reguli. ca nu fac cum vreti voi este libertatea mea, la fel cum si voi o aveti pe a voastra, sa veniti sau nu. anul trecut nici un astfel de guru, in cazul de fata cred ca vine de la guraliv, nu a considerat ca l-ar onora prezenta aici, iar acum, deodata, toata lumea "buna" se ingramadea. fiti seriosi sau glumiti doar intre voi. pastrati-va stilul si limbajul pentru cei care azi il accepta iar maine va pupa. aici nu merge asa. interdictii se pot pune oriunde, mai ales pentru specimene care NU AU AVUT NICIO TREABA CU ACEASTA CURSA, si vorbesc cu actele in fata, fisele, alea de v-au bagat in ceata.

Lasati-ne prieteni buni! faceti-va curse la voi acolo, dati-va intre voi, aplaudati-va, improscati-va dupa aceea, ca asa va place. Noi suntem mici, tzarani, care in micimea noastra ne jucam de-a cursele si uneori le mai si facem. bune mai sunt filialele la nevoie. Am zis ca lumea abereaza dar uneori mai si pricepe. Va comportati de parca v-am tras-o si nu v-am platit. In aprilie nu am tras-o la nimeni, iar cursa aia a fost fara taxa si fara sponsori. cum? asta nu o sa intelegeti voi in vecii vecilor si dupa 3 reincarnari, pentru cei care cred in ele.

Hai pa!

Psycho 05-03-07 21:33

Quote:

Originally Posted by giubau_v8 (Post 781249)
oh tu guru al curselor auto....ne scuzi ca tu esti din capitala si noi suntem de la 'tara' si nu stim sa organizam.......
chiar nu e nici un moderator care sa inchida topicu asta?

in primul rand nu cred k iti permiti sa vb asa cu cineva care facea curse atunci cand tu iti puneai shosetele pe pewla ....

am stat si am citit cam tot ce s-a postat

am citit o gramada de asa zise provocari ... intre logane si asa zise " Nove " ...si o gramada de injurii eu unu cred k trebuie sa va mai documentatzi si sa va mai masuratzi cuvintele despre cei care au postat aici .. ce si cum au ajuns sa fie respectatzi in aceasta lume a curselor ... eu incerc sa nu imi mai spun parerea despre aceasta asa zisa cursa .. poate ati incercat sa facetzi ceva si nu a reushit ... asa e la inceput .. oricum ... poate daca o faceatzi si nu iesea bine era cineva care nu era multumit .. nu tin partea nimanui dar mai ganditi-va si mai ascultatzi si sfaturile celor care au facut asta si care va pot ajuta / indrume .... mai vb .....

giubau_v8 05-03-07 22:12

in primul rand nu trebuia sa apari cu injuriile adresate noua, buzoienilor, si apoi imi ceream scuze daca era nevoie.....chiar nu am placerea sa ma cert cu voi....conteaza de cand faci tu curse ?> nu cred...bafta si sa auzim numa de bine

mikafly 05-03-07 22:15

Quote:

Originally Posted by Psycho (Post 783014)
asta e razbunare .. sau ce .. esti exakt k un copil mik sa mor yo .. care daca nu-i iei o jucarie se pune-n cur si plange ...

de acord la faza asta.......nu cred ca e nevoie de o asemenea masura....
si psycho..ce ai tu cu asa zisele Nove?...e vreo problema?

yknot 05-03-07 22:15

pacat ca s-a ajuns aici......................

SEBASTIAN 05-03-07 22:16

Cearta nu e deloc buna.
Insa adevaratele caractere incep sa apara sa arate ca exista is poate acum o sa ma intelegeti de ce am fost ostil in unele situatii cu anumite persoane ce-si permit sa-si faca useri cu referire la anumite organe genitale.
un om cu personalitate si respect nu-si exprima ideeile sub nicknameul pe romaneste zis sfanta ...a .
Nu vreau sa fie nimeni cenzurat insa cerem respect.
mai devreme florian spunea de vreo 50 de curse si avea dreptate au mai fost vreo 10-12 de atunci dar el si fostul lui coleg de grup acum presedinte in alt club stiu cu ce se manaca cursele astea, indiferent ca-s la tara sau pe maidan in bucuresti.

F_L_R 05-03-07 22:29

Quote:

Originally Posted by SaintDick (Post 782915)
. si da. nu stiam cum sa ma imbogatesc sa-i duc cadou de nunta lui Florica.

-Esti nesimtit? Cum poti vorbi asa ? Cadou de nunta de la tine?.....frate scoate noroiul din crapaturile bocancilor, ai apa si sapun ...foloseste-le si vezi ca sa inventat periuta de dinti......merge si cu sapun daca pasta nu ai , da la porci, la vaci si dute la culcare.
-Ai dat dovada ca esti un TARAN autentic pe romaneste se mai spune (NIT) adica "batut in cap".

SEBASTIAN 05-03-07 22:54

Daca ne concetram putin putem face noi ceva la Buzau.:lol:

vladdaman 05-03-07 22:57

chiar ca practic formalitatile sunt facute si e data rezerva pe 15;) deci oare nu se poate aranja ceva oricum cluburile sunt in tema cu asta....deci???

SEBASTIAN 05-03-07 22:59

Bine ca sa nu citesc toata maculatura asta, ce mai e de facut sau care e problema?

giubau_v8 05-03-07 23:02

problema e aprobarea politiei si ar mai fi si banii pentru organizare....acum voi vreti sa demonstrati ca se poate?

F_L_R 05-03-07 23:06

Quote:

Originally Posted by SEBASTIAN (Post 783169)
Daca ne concetram putin putem face noi ceva la Buzau.:lol:

-Count on me.... si inca 50 de persoane , minim 30 venim la organizare, restul participa. Si adauga si baietii nostri de la NSL Ploiesti.

SEBASTIAN 05-03-07 23:10

Quote:

Originally Posted by giubau_v8 (Post 783181)
problema e aprobarea politiei si ar mai fi si banii pentru organizare....acum voi vreti sa demonstrati ca se poate?

Puneti aprobarea aici scanata si vedem imediat de restul ce se poate face dar epede ca nu mai e timp.

giubau_v8 05-03-07 23:13

eu nu pot face nimik....saint dick s-a ocupat de tot ce inseamna acte...credeti-ma ca asteptam si eu cursa asta mai mult ca voi...chiar daca participam la organizare si nu vedeam mai nimik....si daca treaba asta cu organizatu cursei de catre voi e un misto n-aveti caracter

SEBASTIAN 05-03-07 23:17

Eu vorbesc serios.
Hai sa vedem unde ne aflam.

SEBASTIAN 05-03-07 23:18

Daca exista aprobarea de la primarie sau administratorul drumului incercam mai departe dace e bine daca nu ...

NightDevil 05-03-07 23:18

Daca se va reusii intr-un final sa se faca cursa ..sa anuntati din timp ka majoriatea si-au schimbat programul :D

SEBASTIAN 05-03-07 23:19

Atentie daca se face ceva cu noi numai cu regulamentul nostru consacrat si folsit si de restul in mare proportie suntem de acord.

Lucian 05-03-07 23:19

Quote:

Originally Posted by SaintDick (Post 782997)
Draga Lucian!

70 de masini era limita pentru a sti pentru cate ore se contracteaza serviciile.
reducerile acelea au fost acordate, in urma unor discutii (care cu tine nu au avut loc), la initiativa reprezentantului acelui club. s-a ajuns la aceasta intelegere ei urmand sa aduca un nr. insemnat de masini dar care sa se intreaca doar la LIBERE. asta inseamna timp mai putin, nu impus de desfasurarea claselor.

Puteam sa am si 20 de masini. tineau cursele 30 de minute, atat cat se acopereau acele cheltuieli. dar eu am anuntat minim 4 ore, de bun simt, gandindu-ma ca nu va fi o problema de netrecut la bacalaureat pentru multi dintre voi trimisul fiselor. pentru minim 4 ore era necesara o suma minima. iti reamintesc ca la calarasi aveai de dat taxa stransa la primarie (60 de milioane?), iar acum nu intelegi aspectul financiar?

pentru restul. cum va bateti voi in piept ca sunteti zei, guru sau alta forma supranaturala intr-ale curselor, asa va spun si eu ca pana acum nimeni nu a facut nimic ptr Buzau, in afara de mine. am meritul de a fi organizat, cu ajutorul amicilor stransi de mine, doua curse, 2 de 402 m si una de indemanare. am avut si am consideratie pentru fenomen, dar nu cel imprumutat in stilul balcanic si i-am dat alta fata, alte reguli. ca nu fac cum vreti voi este libertatea mea, la fel cum si voi o aveti pe a voastra, sa veniti sau nu. anul trecut nici un astfel de guru, in cazul de fata cred ca vine de la guraliv, nu a considerat ca l-ar onora prezenta aici, iar acum, deodata, toata lumea "buna" se ingramadea. fiti seriosi sau glumiti doar intre voi. pastrati-va stilul si limbajul pentru cei care azi il accepta iar maine va pupa. aici nu merge asa. interdictii se pot pune oriunde, mai ales pentru specimene care NU AU AVUT NICIO TREABA CU ACEASTA CURSA, si vorbesc cu actele in fata, fisele, alea de v-au bagat in ceata.

Lasati-ne prieteni buni! faceti-va curse la voi acolo, dati-va intre voi, aplaudati-va, improscati-va dupa aceea, ca asa va place. Noi suntem mici, tzarani, care in micimea noastra ne jucam de-a cursele si uneori le mai si facem. bune mai sunt filialele la nevoie. Am zis ca lumea abereaza dar uneori mai si pricepe. Va comportati de parca v-am tras-o si nu v-am platit. In aprilie nu am tras-o la nimeni, iar cursa aia a fost fara taxa si fara sponsori. cum? asta nu o sa intelegeti voi in vecii vecilor si dupa 3 reincarnari, pentru cei care cred in ele.

Hai pa!

Pai vezi ca esti berbec ? Exact asta am spus si eu. Nu te apuci sa faci o cursa bazandu-te DOAR pe incasarile de la masini inscrise. Daca faceam asta se facea si Cursa de la Calarasi .Tot incerci sa-mi scoti ochii cu esecul de la Calarasi ? Afla dragul meu sfant penis ca eu , Micutzu , Viteza ... am semnat ca organizatori (mai erau si altii care au pus umarul dar nu fac liste acum) la o cursa de indemanare la Prisma cu mult inainte sa te bata pe tine gandul de a face "concerte" la Buzau !

Lucian 05-03-07 23:20

Quote:

Originally Posted by SEBASTIAN (Post 783220)
Atentie daca se face ceva cu noi numai cu regulamentul nostru consacrat si folsit si de restul in mare proportie suntem de acord.

Cum spunea si Florica ... conteaza pe noi !

SEBASTIAN 05-03-07 23:22

Ce ciudat suna din fata buzau din fata dick.
Sunt curios daca dupa organizare ramanea si de o ciorba sa umple si omul stomacul.

SEBASTIAN 05-03-07 23:23

Quote:

Originally Posted by Lucian (Post 783224)
Cum spunea si Florica ... conteaza pe noi !

Nu promit nimic cu BZ dar o sa am nevoie de sprijin.
Acum exista o intelegere cu NSLR si MR impreuna cu care o sa incercam revigorarea curselor.
Nu o sa fie usor si avem nevoie de orice sprijin neconditionat.

Lucian 05-03-07 23:25

Quote:

Originally Posted by SEBASTIAN (Post 783230)
Nu promit nimic cu BZ dar o sa am nevoie de sprijin.
Acum exista o intelegere cu NSLR si MR impreuna cu care o sa incercam revigorarea curselor.
Nu o sa fie usor si avem nevoie de orice sprijin neconditionat.

Pacat ca acea intelegere nu a inclus mai multe cluburi. Contati pe noi in ceea ce priveste prezenta la curse ! Neconditionat !

giubau_v8 05-03-07 23:26

cred ca o sa trebuiasca sa primiti voi aprobarile daca vreti sa faceti ceva

SEBASTIAN 05-03-07 23:26

Regulamentul lor era o aberatie.

Sa se stie clar ca raportul cal/kg conteaza dar daca am o masinuta de un cp si un kg nu o sa fie mai rapida ca o dacia de 70cp, sau poate pe primi 5 metri.

Raportul cal/kg este un raport bun de luat in calcul dar trebuie sa fi inept sa crezi ca e totul.

nici grupele noastre nu sunt perfecte dar pt masini de strada sunt echitabile altfel ca la raliu e mai corect.

All times are GMT +2. The time now is 14:21.

- Copyright 2026 4Tuning