![]() |
Re: E46 - 320d!
3 Attachment(s)
aproape gata, maine urmeaza sa trag bara la linie :D
|
Ai spalato ? se vad diferente de vopsea?
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
am inceput primavara cat se poate de bine .
|
3 Attachment(s)
azi am reusit sa vopsesc jantele si un mic necaz...
|
5 Attachment(s)
azi am reusit sa pun jantele pe fata , pe spate inca nu am gasit anvelope si sa montez aripa :D
|
3 Attachment(s)
azi am facut rost de cauciucuri si maine la prima ora , sunt la vulcanizare sa le pun si dupa urmeaza chinul ,trasul de aripi :))))))
|
5 Attachment(s)
dupa multe ore de munca si multe drumuri la vulcanizari , am gasit un baiat super ,care stia ce face si a reusit sa urce gumele pe jante :) , maine promit nise poze mai bune ,spalata etc
|
Ce ET au?Ar merge niste distantiere sa vina mai la aripa.Pe faruri ai folie sau mi se pare mie ca se vad asa intunecate?De ce schimbasi numerele?
|
Quote:
|
6 Attachment(s)
cateva poze si de azi si ne-am pregatit pentru maine ..
|
pe spate stau de zici ca ai camber..sau chiar ai?
nu arata rau...poate putin mai inafara cu ele si va fi mai super...dar ii ok si asa simplu si frumos...felicitari |
Quote:
|
Cum se numesc jantele,modelul?
|
Quote:
|
felicitari, foarte frumos arata 8)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Nu mai e chiar asa mult de lucru,bani sa fie!Partea cu vopsitu e un fix de al tau pe care il vezi doar tu ca sti ca acea parte a fost vopsita:)),dar daca poti de ce sa nu o vopsesti toata.Bafta in continuarea,o sa urmaresc pana la final,pentru ca in iunie-iulie vreau sa ma apuc si eu:))
|
Quote:
|
11 Attachment(s)
Am participat si eu la primul expo cu masina la Craiova , pacat de organizarea proasta , da a fost bine am cunosct oameni noi , mi-am facut prieteni si incet incet prindem experienta , las pozele sa vorbeasca.
|
salut
Nu vreau sa deranjez pe nimeni cu ceea ce am de spus... Intrebarea mea este, de ce sa pui prostiia aia de evacuare dubla? vreti ca sa semene cu M3? mi se pare o tiganie, nush, e doar parerea mea? Adica in primul rand ca nici nu exista M3 cu facelift... Si mai vad pe unii ca vand bara 'm'... o bara m de fabrica nici nu are bandouri pe ea... si e mai iesita in exterior... |
E o chestie de gust, fiecare isi face masina cum doreste, o face pentru el, nu pentru ochii altora.
Aspect/sunet, cu toate ca la diesel nu se aude cine stie ce, dar fata de stock este sesizabil. Bara M de fabrica nu exista pentru sedan, astfel exista replici. M3 facelift exista. Gabi tine-o tot asa ca masina merge in sus, cu toate ca esti asa jos8). Iti recomand un polish cu Autosol, pentru capetii tobei, sa vezi ce frumos va arata. |
Quote:
|
Quote:
O sa mori curios :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: On topic : imi place masina ca e foarte joasa , bravo ;) arata bine asa trantita ! |
1 Attachment(s)
Dupa jumatatea anului 2003, M3-ul E46, a primit ca facelift, stopuri LED, si bagheta portbagaj mai lunga, plus cateva pe la interior.
Acesta este faceliftul M3-ului, de unde si afirmatia mea ca exista. Bobocel a spus ca nu este M3 cu facelift, ci nu, ca nu exista M3 cu faruri de facelift, cum probabil a vrut sa se exprime.Chiar si asa sunt M3-uri cu faruri de pe coupe-ul facelift. Daca doriti sa lungim discutia, PM, n-are rost sa poluam topicul lui Gabi. |
Quote:
|
nici nu stiu cum sa incep ....... si ce daca e DIESEL , ca nu poate fumega pe 4 tevi egal ???? nu vreau sa par arogant da nustiu care e faza "aaaaaaaaaaaaaaa ai evacuare pe diesel " , e chiar full inox fara niciun catalizator si e un sunet foarte ,foarte placut am prieten cu 2,5 e46 care moare dupa cum se aude , eu ce sa mai zic de a lui... oricum mersi tuturor :D :D e inalta masina :P :P
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
https://forum.4tuning.ro/643-masina-m...coupe-sxl.html in cel mult 10 zile termin partea mecanica (adica motor nou ) plus vopsitoria integrala si alte jante ! |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|