Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tulcea (https://forum.4tuning.ro/356-tulcea.html)
-   -   Curse (https://forum.4tuning.ro/356-tulcea/33612-curse.html)

Bogyciu 31-12-07 09:26

Re: Curse

Quote:

Originally Posted by mikafly (Post 1269005)
Valica......deseara e chef......cu aceasta okazie va zic la toti La multi ani!!!...
Hai sa ne vedem cu totii sanatosi si la anu.......si daca se poate...la start.

Off Topic - Nea Mihai, erai aseara la BULLS? Un an mai bun pt toata lumea, La multi ani!!!

mikafly 31-12-07 12:36

Eram vere la Bulls....prima data in viata mea cand intram acolo...eram cazut din luna......noroc ca eram la masa mare.
Hai inca o data LA MULTI ANI!!!!!

mikafly 04-01-08 02:19

1 Attachment(s)
Snow fun featuring R32 ...la gara......partieeeeeeee!!!!!

Bogyciu 04-01-08 18:45

Frumos, frumos, am facut si eu vre-o doua cerculetze in acelasi loc da cu 4 insi in masina si doar tractiune fata nu prea a iesit mare lucru. Ce n-as da sa am un 3.2 cu integrala:twisted: ...

Geox` 09-01-08 22:17

Azi la stadionu Delta in parcare faceau unu cu un brek si unu cu un clio symbol drifturi :lol: .pakat k nam avut baterie dar filmau aia trebe sa apara pe youtube:rolleyes2

Cosmin255 10-01-08 17:43

drifturi faceau?:)

Geox` 10-01-08 18:28

Quote:

Originally Posted by obrazNICK (Post 1285714)
drifturi faceau?:)

Da dc erai si u pacolo :lol:

KAB 10-01-08 19:03

Quote:

Originally Posted by george_fufly (Post 1284475)
Azi la stadionu Delta in parcare faceau unu cu un brek si unu cu un clio symbol drifturi :lol: .pakat k nam avut baterie dar filmau aia trebe sa apara pe youtube:rolleyes2

Ala cu clio symbol eu eram si te rog frumos sa nu apara nici un filmuletz pe youtube ca ne suparam..., ok? Dar totusi as vrea si eu filmuletul :twisted:

Geox` 10-01-08 22:00

Quote:

Originally Posted by george_fufly (Post 1284475)

Deci nu am filmu :sad:..stai linisti k chiar dak`l aveam nul puneam, Dar park va filma cineva:?: :rolleyes2

Geox` 10-01-08 22:07

Alecu_2fast Dar parca a ta era rosie nu :rolleyes2 :?: aia era vernil park:lol:

mikafly 11-01-08 09:58

Ma copii......pt cerculete la gara......scurt si cuprinzator 4 milioane amenda...aveti grija....

Geox` 11-01-08 14:50

Quote:

Originally Posted by mikafly (Post 1286913)
Ma copii......pt cerculete la gara......scurt si cuprinzator 4 milioane amenda...aveti grija....

doar atat:lol:pai dak nu se organizeaza si la noi curse ce sa facem...:cry:

Mjeefo 16-01-08 23:57

5 Attachment(s)
Eu doar am filmat.
Baiatul e mult mai bund, dar din pacate fazele mai frumoase nu le-am filmat.

Cosmin255 18-01-08 12:59

Quote:

Originally Posted by mikafly (Post 1286913)

LOOOOL , a luat cineva?

mikafly 20-01-08 08:44

S-a adjudecat unui bmw negru

geo4unertl 30-01-08 14:38

sal !!!:D fly-ule le-ai povestit la baieti intamplarea aia de acu 1 an juma cu golf5-ul ala la semafor cand eram 6 insi in masina :)).

mikafly 30-01-08 16:20

Quote:

Originally Posted by geo4unertl (Post 1323339)
sal !!!:D fly-ule le-ai povestit la baieti intamplarea aia de acu 1 an juma cu golf5-ul ala la semafor cand eram 6 insi in masina :)).

Nu stiu despre ce e vorba...poate ne lamuresti tu ca eu nu mai tin minte.Am luat bataie?.....sau am batut golful?

Si poate imi spui si cine esti....nu de alta..dar asa ar fi frumos

geo4unertl 30-01-08 16:26

Quote:

Originally Posted by mikafly (Post 1323504)
Nu stiu despre ce e vorba...poate ne lamuresti tu ca eu nu mai tin minte.Am luat bataie?.....sau am batut golful?

Si poate imi spui si cine esti....nu de alta..dar asa ar fi frumos

Chiar daca ti-as spune nu cred ca ti-ai aduce aminte,ai venit cu Bala si si ETA si nu mai stiu cine era in masina odata dupa mine la satu nou cand aveam discoteca acolo si am fost pana la cta....si apropo in completare la ce am spus mai sus,6 insi si un bax de vin :)) :P

geo4unertl 30-01-08 16:27

da da ai facut golf5-ul ! era un 1.9 tdi si era singur in masina tipu ;)

mikafly 31-01-08 01:31

Quote:

Originally Posted by geo4unertl (Post 1323516)
da da ai facut golf5-ul ! era un 1.9 tdi si era singur in masina tipu ;)

Imi amintesc faza........stiu acum.....mi se pare ca in aceeasi plimbare mi sa deschis usa pe la vreo 180 ....aia din stanga spate....si inghetase de frica Bala.Stiu ca ne-am oprit la un mol in CT...cu baxu de vin.....frumos

ANM 31-01-08 01:58

frate....tu faci suta in 6 sec cu nova aia...cel mult 7....cred k e cea mai rapida nova din romania..sau gresesc?

MauS 31-01-08 07:26

Quote:

Originally Posted by ANM (Post 1324628)
frate....tu faci suta in 6 sec cu nova aia...cel mult 7....cred k e cea mai rapida nova din romania..sau gresesc?

masina trage tare insa eu nu cred ca e cea mai rapida nova din romania.... iar ce spui tu de 6 secunde cu fwd.... crede-ma ca esti departe:-)

mikafly 31-01-08 08:09

Nu e nici pe departe cea mai rapida.......si nici nu cred ca o sa fie vreodata.Imi vine mie in minte una intr-adevar rapida....animata de un motor de volvo....care chiar e f rapida si violenta.

MauS 31-01-08 08:15

Quote:

Originally Posted by mikafly (Post 1324729)
Nu e nici pe departe cea mai rapida.......si nici nu cred ca o sa fie vreodata.Imi vine mie in minte una intr-adevar rapida....animata de un motor de volvo....care chiar e f rapida si violenta.

si e alba:-)

daniwmk 31-01-08 15:13

Quote:

Originally Posted by ANM (Post 1324628)

un timp realist este undeva pe la 7,5-7,8 sec suta la o nova cu motor de 1.8 16v stock dar in stare foarte buna (132 cp dyno) ... iar la 147 cp pe dyno (asmisie,evacuare 4-2-1,unicip,fise bujii 4e ,gume etc ) scotea 7,1 sec suta iar cu nos shot 50 de la tr2 cam 6,8-6,9 suta.

mikafly 31-03-08 11:32

Hai fratilor..de c enu va varsati?......ca doar a fost un weekend plin...de adrenalina...si...show....

MauS 31-03-08 12:40

:-)
Quote:

Originally Posted by mikafly (Post 1457525)
Hai fratilor..de c enu va varsati?......ca doar a fost un weekend plin...de adrenalina...si...show....

s-au speriat de militie:-):-):-)

Eugen_TL 06-04-08 23:51

apropo am auzit ca .... s-ar fi intamplat ceva in weekend... :D pe care a prins garda? :)

SEJ 07-04-08 11:51

Da normal... taximetristul.. nu shtiu ce cauta si mai multi care sigur dupa ce se "fac" in urmatoarele zile afla toata tulcea... e de ***... prea multi spectatori si prea putini participantzi... nu este bine deloc... eu shtiu ce am de facut de acum inainte...

KAB 07-04-08 12:06

Dap, ai dreptate, mai bine ca nu am venit, conducerea e de vina... Sa-l dam jos pe Radu !!! :twisted: Revolutie! :D

mikafly 07-04-08 13:12

Ce bine ca nu am fost...ca nu ma mai tineau balamalele la inca o intalnire cu politia....nu de alta....dar eu am emotii cand i vad....ma inmoi brusc.
Deja e plictisitor sa vezi aceleasi masini ca se dau intre ele.....deja e ingrijorator ca vin tot mai multi oameni care nu au nici o treaba cu fenomenul.....si mai au si taragot.
Oricum va anunt pt cei in cauza ca de acum incolo va fi imposibil de folosit vechile locatii....deci...reorientati-va

SEJ 07-04-08 13:38

Quote:

Originally Posted by mikafly (Post 1470866)
Ce bine ca nu am fost...ca nu ma mai tineau balamalele la inca o intalnire cu politia....nu de alta....dar eu am emotii cand i vad....ma inmoi brusc.
Deja e plictisitor sa vezi aceleasi masini ca se dau intre ele.....deja e ingrijorator ca vin tot mai multi oameni care nu au nici o treaba cu fenomenul.....si mai au si taragot.
Oricum va anunt pt cei in cauza ca de acum incolo va fi imposibil de folosit vechile locatii....deci...reorientati-va

Asta e clar.. cel putin eu unul nu mai am ce cauta in locatiile astea si chiar si in alta locatie daca vor merge spectatori care a 2-a zi toarna tot... suntem catziva pasionatzi si vrem sa facem, ce facem fara incidente si fara sa se afle prea multe... dar pe langa noi mai vin si altii care zic "eee eu vin sa ma uit... " nu avem nevoie de asa ceva ... stati acasa,intrati pe 4tuning la sectiunea curse/filme si uitativa cat vreti... vom schimba locatzia si ne vom intalni doar noi acolo... noi adica cei pasionati cu adevarat... nu avem nevoie de nici un catzel de taximetrist sa vina sa stea in gura noastra apoi sa latre tot, s-au vre-un elev(cel cu matizul) care apoi sa se laude la toata scoala ce s-a inamplat... nu aberez, is cazuri reale... prefer sa-l iau pe cel cu care vreau sa "fac" sa ma dau in tacere fara public daca nu se v-a gasi alta solutie...

MauS 07-04-08 13:54

Quote:

Originally Posted by Alecu_2fast (Post 1470722)
Dap, ai dreptate, mai bine ca nu am venit, conducerea e de vina... Sa-l dam jos pe Radu !!! :twisted: Revolutie! :D

Tu vezi ce latrii pe aici.... ca poate te crede lumea:D:D

SEJ 07-04-08 14:07

Quote:

Originally Posted by Alecu_2fast (Post 1470722)

Ce treaba are radu... nu are nici o legatura... nu a fost nimic legat de club acolo... la noi totul e ok mai "Alecu_2slow" :lol::lol:

mikafly 07-04-08 15:21

Alecu2wide.....ori alecu2low.........alecu2diesel...alecu2gpl........ sau alecu2alecu

KAB 07-04-08 15:25

gata ma , m-ati facut... mi se pare amuzant sa vad copii iritandu-se....:D:D:D Alecu_2smart_than_you!8)

webcathos 07-04-08 16:50

Offf...cand va explicam anumite probleme nu ati vrut sa ma credeti!!Moarte spectatorilor!! :) :)Bine ca nu s-a intamplat nimik "daunator"!!

Cosmin255 14-04-08 12:18

urat ce s-a intamplat , Valy , lasa-mi si mie id tau in privat ca nu am mai vorbit de mult

flmoise 14-04-08 12:38

da ce s-a intamplat? ca nu stiu nimik

SEJ 24-04-08 15:52

6 Attachment(s)
poze braila... 4 participanti tulceni...

All times are GMT +2. The time now is 08:02.

- Copyright 2026 4Tuning