![]() |
Re: Curse
Quote:
|
Eram vere la Bulls....prima data in viata mea cand intram acolo...eram cazut din luna......noroc ca eram la masa mare.
Hai inca o data LA MULTI ANI!!!!! |
1 Attachment(s)
Snow fun featuring R32 ...la gara......partieeeeeeee!!!!!
|
Frumos, frumos, am facut si eu vre-o doua cerculetze in acelasi loc da cu 4 insi in masina si doar tractiune fata nu prea a iesit mare lucru. Ce n-as da sa am un 3.2 cu integrala:twisted: ...
|
Azi la stadionu Delta in parcare faceau unu cu un brek si unu cu un clio symbol drifturi :lol: .pakat k nam avut baterie dar filmau aia trebe sa apara pe youtube:rolleyes2
|
drifturi faceau?:)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Alecu_2fast Dar parca a ta era rosie nu :rolleyes2 :?: aia era vernil park:lol:
|
Ma copii......pt cerculete la gara......scurt si cuprinzator 4 milioane amenda...aveti grija....
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
Eu doar am filmat.
Baiatul e mult mai bund, dar din pacate fazele mai frumoase nu le-am filmat. |
Quote:
|
S-a adjudecat unui bmw negru
|
sal !!!:D fly-ule le-ai povestit la baieti intamplarea aia de acu 1 an juma cu golf5-ul ala la semafor cand eram 6 insi in masina :)).
|
Quote:
Si poate imi spui si cine esti....nu de alta..dar asa ar fi frumos |
Quote:
|
da da ai facut golf5-ul ! era un 1.9 tdi si era singur in masina tipu ;)
|
Quote:
|
frate....tu faci suta in 6 sec cu nova aia...cel mult 7....cred k e cea mai rapida nova din romania..sau gresesc?
|
Quote:
|
Nu e nici pe departe cea mai rapida.......si nici nu cred ca o sa fie vreodata.Imi vine mie in minte una intr-adevar rapida....animata de un motor de volvo....care chiar e f rapida si violenta.
|
Quote:
|
Quote:
|
Hai fratilor..de c enu va varsati?......ca doar a fost un weekend plin...de adrenalina...si...show....
|
:-)
Quote:
|
apropo am auzit ca .... s-ar fi intamplat ceva in weekend... :D pe care a prins garda? :)
|
Da normal... taximetristul.. nu shtiu ce cauta si mai multi care sigur dupa ce se "fac" in urmatoarele zile afla toata tulcea... e de ***... prea multi spectatori si prea putini participantzi... nu este bine deloc... eu shtiu ce am de facut de acum inainte...
|
Dap, ai dreptate, mai bine ca nu am venit, conducerea e de vina... Sa-l dam jos pe Radu !!! :twisted: Revolutie! :D
|
Ce bine ca nu am fost...ca nu ma mai tineau balamalele la inca o intalnire cu politia....nu de alta....dar eu am emotii cand i vad....ma inmoi brusc.
Deja e plictisitor sa vezi aceleasi masini ca se dau intre ele.....deja e ingrijorator ca vin tot mai multi oameni care nu au nici o treaba cu fenomenul.....si mai au si taragot. Oricum va anunt pt cei in cauza ca de acum incolo va fi imposibil de folosit vechile locatii....deci...reorientati-va |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Alecu2wide.....ori alecu2low.........alecu2diesel...alecu2gpl........ sau alecu2alecu
|
gata ma , m-ati facut... mi se pare amuzant sa vad copii iritandu-se....:D:D:D Alecu_2smart_than_you!8)
|
Offf...cand va explicam anumite probleme nu ati vrut sa ma credeti!!Moarte spectatorilor!! :) :)Bine ca nu s-a intamplat nimik "daunator"!!
|
urat ce s-a intamplat , Valy , lasa-mi si mie id tau in privat ca nu am mai vorbit de mult
|
da ce s-a intamplat? ca nu stiu nimik
|
6 Attachment(s)
poze braila... 4 participanti tulceni...
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:02. |
- Copyright 2026 4Tuning