Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tulcea (https://forum.4tuning.ro/356-tulcea.html)
-   -   Masina mea (https://forum.4tuning.ro/356-tulcea/33608-masina-mea.html)

SEJ 13-11-07 22:36

Re: Masina mea

Quote:

Originally Posted by vlad_Mafiotu (Post 1198107)
sincer nici eu nu stiu ce masina sa`mi iau la 18 ani .. cam ce masina mi`ati recomanda de vreo 6000 de euro cam asa

Dupa mine ar trebui sa iti alegi tu singur masina sa fie pe gustul tau si te-as sfatui sa iti iei pe benzina cu motor cat mai mare :twisted: :twisted:

|Gyo| 13-11-07 22:55

Quote:

Originally Posted by valy87 (Post 1198130)
Dupa mine ar trebui sa iti alegi tu singur masina sa fie pe gustul tau si te-as sfatui sa iti iei pe benzina cu motor cat mai mare :twisted: :twisted:

da, asa e ... insa ... tzinand cont ca e vorba de prima masina ... i-ar trebui ceva care sa fie usor de condus ... la care sa ii stie limitele masinii ... cat poate si etc ... si care pt inceput sa il tzina deoparte de liniutze si alte chestii de genul cat inca nu e experimentat, totul se invatza, un exemplu absurd ar fi un M5 ... e crima curata o masina de genul pe mainile unui vitezoman care deabea si-a luat carnetul :???:

Eugen_TL 14-11-07 09:12

depinde si cum ii e scris ... ;) asta intotdeauna... cati au murit la viteza dar si cati au murit mergand normal .... in plus sa-mi arati tu mie unul care are posibilitate de m3 m5 porsche si il refuza spunand " nu nu mai bun un espero " !

Cosmin255 15-11-07 10:00

Quote:

Originally Posted by valy87 (Post 1196671)
Nu k al tau cosmin pe oly si pe ink unul model k al lui, dar vreau sa ma dau si cu tine pe 400 m , oricum ai 130 cp si turbina de la audi, vw, skoda is bune dak la o laguna de 120 cp pot face c vreau din ea uite k o skoda octavia2 de 105 cp 1,9 s-a tinut bn... chiar si un passat 1,9 101 cp s-a tinut bn fata de laguna care are mai multi cai (adik catari,magari cred) :lol: :D ... aaa si nu am spus cat am mers cel mai mult cu ea... treaba e k am rapoarte bune pana in a 4-a inclusiv ... cu a 4-a ajung la 180 ,dar in a 5-a nu mai da randament,
ajung la 195 ... cel mai mult am luat 200 in cap in valea de la iesire din ciucurova cand vi spre tl -- cand am sa-i schimb softul poate o sa sara de 200 pe drum drept sper...

astept drum uscaqt sa te vanez:)...Te pupa fratele,take care.

|Gyo| 19-11-07 14:54

pe aici nu mai zice nimeni nimik ? :| wake up :-)

Cosmin255 19-11-07 19:23

ca veni vorba , ai putea gasi un Stilo in 3 usi la banii aia

|Gyo| 19-11-07 20:29

sau o calibra :D poate'mi aduce si mie "mosul" o masinutza deasta :D

KAB 20-11-07 02:05

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by |Gyo| (Post 1206693)
sau o calibra :D poate'mi aduce si mie "mosul" o masinutza deasta :D

Uite una de la mine pe strada( parca asa arata calibra nu)
Intamplator se pare ca am si poze...:) La banii astia chilipir ;)

Am uitat sa spun cat costa imatricularea... Vreo 5000 :twisted:

SEJ 20-11-07 09:25

Asta e calibra aia cu bari din tabla :lol: ,hai sa fim seriosi ,si cu eleronul ala panarama cum are toata tulcea, daca il cunosti pe baiat zi macar sa-si scoata eleronul, nush cum a putut sa-si puna asa ceva pe mashina. Arata o poza din spate cu ea te rog sa vada si restul lumii despre c vorbesc.

KAB 20-11-07 21:19

Quote:

Originally Posted by valy87 (Post 1207308)
Asta e calibra aia cu bari din tabla :lol: ,hai sa fim seriosi ,si cu eleronul ala panarama cum are toata tulcea, daca il cunosti pe baiat zi macar sa-si scoata eleronul, nush cum a putut sa-si puna asa ceva pe mashina. Arata o poza din spate cu ea te rog sa vada si restul lumii despre c vorbesc.

De acord cu tine, nu-l cunosc pe baiat, dar masina arata patetic... La inceput era entuziasmat si acum vrea sa scape de ea... Oricum nu poate umbla cu ea, decat in fata blocului... ::-)

Mustang 21-11-07 08:53

Quote:

Originally Posted by Alecu_2fast (Post 1207166)
Uite una de la mine pe strada( parca asa arata calibra nu)
Intamplator se pare ca am si poze...:) La banii astia chilipir ;)

Am uitat sa spun cat costa imatricularea... Vreo 5000 :twisted:

Sa nu vad chestia aia la noi in club :lol:

MauS 21-11-07 08:55

Quote:

Originally Posted by Mustang Mach One (Post 1208474)
Sa nu vad chestia aia la noi in club :lol:

Poate sa intre.....ca am eu grija de bari. Am si polizor si priza de 220v in masina:twisted:

mikafly 21-11-07 09:13

Quote:

Originally Posted by MauS (Post 1208477)
Poate sa intre.....ca am eu grija de bari. Am si polizor si priza de 220v in masina:twisted:

Al dreq ce esti tu....nu mi-ai dat si mie polizorul sa imi fac flansa pt turbina.....te tin eu minte...:P

MauS 21-11-07 09:33

Quote:

Originally Posted by mikafly (Post 1208503)
Al dreq ce esti tu....nu mi-ai dat si mie polizorul sa imi fac flansa pt turbina.....te tin eu minte...:P

iti dau unul mare daca vrei
cu tot cu discuri....alea mici e "deranj" mare pe ele. se bat astia:-)

DRAGOS_89 21-11-07 12:23

1 Attachment(s)
Sunt dragos shi am un fiat brava shi o dacie 1300 acum am deocamdata decat o poza cu fiatul dar o sa fac mai multe shi la fiat shi la dacie

vlad_Mafiotu 21-11-07 12:32

bine ai venit dragos in comunitatea noastra :) vad ca ai 18 ani . imi poti spune la ce liceu inveti ?

SEJ 21-11-07 12:44

Bun venit, fiatul are motor de 1,2 80 cp ,asteptam mai multe poze cu ea si sa vedem daca da laguna 1,9 dci 102cp (TEN) abia astept :twisted:

SEJ 21-11-07 12:46

Quote:

Originally Posted by vlad_Mafiotu (Post 1208769)
bine ai venit dragos in comunitatea noastra :) vad ca ai 18 ani . imi poti spune la ce liceu inveti ?

E la naval din cate stiu, ultimul an...

DRAGOS_89 21-11-07 13:09

Sunt la naval . Shi as vrea sa ma intalnesc cu baieti cu dacia shi cu oltcitul poate facem ceva

Eugen_TL 21-11-07 13:42

de-ai vopsi sitele in negru ar fi fost mai ok :) bun venit ,,,

vali poate punem de-o intalnire sambata la sala dupa 10 ;)

SEJ 21-11-07 14:55

Quote:

Originally Posted by Eugen_TL (Post 1208862)
de-ai vopsi sitele in negru ar fi fost mai ok :) bun venit ,,,

vali poate punem de-o intalnire sambata la sala dupa 10 ;)

Saptamana cealalta ar fi ok k saptamana asta nu vin acasa. Si dak tot nu ne-am mai intalnit de mult ar fi buna o intalnire cu toti si avem o saptamana si k sa afle cat mai multi sa ne intalnim cat mai mult ;)

Bogyciu 21-11-07 18:45

Dragos, nu am vazut Brava aia prin oras, le Dacie ce nr ai? Vopseste sitele negru lucios, cum zicea Eugen, asa prea ies in evideta, e pacat de ea...

Esso 21-11-07 19:19

Quote:

Originally Posted by DRAGOS_89 (Post 1208761)
Sunt dragos shi am un fiat brava shi o dacie 1300 acum am deocamdata decat o poza cu fiatul dar o sa fac mai multe shi la fiat shi la dacie

Fiat-ul este cumva modelul break, si stai cumva in E3?

KAB 21-11-07 23:49

6 Attachment(s)
Ma baieti, prea se incing spiritele pe aici si m-am gandit sa-mi prezint si eu bolidul ca de cand sunt pe aici pe forum n-am facut-o...
Se intituleaza furia rosia 1.5 dci 82 cp si a facut multe victime... laguna 1.9, skoda 1.9, mazda 6..., merge bine

Mai e poza cu niste jante care vreau sa le pun si un model de clio modificat
Spuneti-va parerea...

Am mai pus si o poza cu niste joaca din photoshop, nu va speriati de ce moaca am si nu radeti prea tare de dinozaurul de pe aripa...:P, si pentru fanii momentului o poza cu calibra din spate, se pare k baiatul i-a "rupt" eleronul...sau a zburat de la viteza...:twisted:

jipy_4u 22-11-07 14:49

Quote:

Originally Posted by DRAGOS_89 (Post 1208810)
Sunt la naval . Shi as vrea sa ma intalnesc cu baieti cu dacia shi cu oltcitul poate facem ceva

la naval :) ce cls ? si yo tot la naval snt:)

marfa masina..sa o stapanesti sanatos

DRAGOS_89 22-11-07 20:34

la dacie am FNE.shi fiatul tre sa mil aduca cam in 2 saptamani in tara shi nu e breck e sport

jipy_4u 25-11-07 17:12

Quote:

Originally Posted by DRAGOS_89 (Post 1211257)
la dacie am FNE.shi fiatul tre sa mil aduca cam in 2 saptamani in tara shi nu e breck e sport

pune si u o poza cu dacia....si intra si u pe idu asta jipy_4u ;)

sorynel 03-12-07 20:02

5 Attachment(s)
Salutare baieti!
Am si eu un Cielo stok din 97 care momentan nu e in cea mai buna stare dar urmeaza sa intre la domn`doctor pentru cateva reparatii si la motor si un pic la caroserie ca a avut grija cineva prin Carefure CT sa-mi shifoneze aripa. Oricum, sper ca prin Ian-Feb va arata....muuuult mai bine! As vrea si eu cateva idei de tunning exterior daca se pricepe cineva mai mult..!

flmoise 03-12-07 20:40

salut...
este un cielo ca al tau pe corneliu gavrilov care are un styleing dragut...poate fi o sursa de inspiratie f. buna sau un a de informatii. oricum vreau sa spun ca modelul asta de cileo este perfect pentru tunning!

sorynel 03-12-07 21:52

Mie spatele masinii mi se pare cel mai greu de stilizat. Pe cel din oras il stiu, e dragutz dar nu ma prea incanta modelul lui de bara spate...caut ceva mai finutz! Merci oricum de pont!

SEJ 04-12-07 15:18

E dragutz cielo... mie chiar imi place... baga bani in motor ;)

vlad_Mafiotu 04-12-07 15:31

cu o folie i`ar sta mai bine

DaViD TL 04-12-07 15:39

de acord cu valy ,prima data fa motoru si apoi exterioru...

Eugen_TL 04-12-07 16:40

Quote:

Originally Posted by valy87 (Post 1229460)
E dragutz cielo... mie chiar imi place... baga bani in motor ;)

mai bine schimbat decat bagat in el 8)

SEJ 04-12-07 17:15

Quote:

Originally Posted by Eugen_TL (Post 1229603)
mai bine schimbat decat bagat in el 8)

Si eu mi-as schimba masina dak imi dai tu bani... nu cred k vreo unul dintre noi isi permite masina visurilor... deci fiecare baga dak vrea si e pasionat in c are... sau pt tine tuningul inseamna o masina de minim 30.000 euro dusa la o firma de tuning sa ii lase ink 30.000e si sa ii puna aia acolo pe masina sa arate frumos domnule si sa mearga tare... pun pariu dak era sa iti zica FLY inainte sa-si faca masina c are de gand ii ziceai k nu merita... si ia spune-mi a meritat? eu zic k da.. si merita mai mult...

DRAGOS_89 04-12-07 17:15

De ce sa schimbe masina?C are masina ?Cielo este cat de cat o masina buna, nu ne-am nascut frate in subaru impreza sau evo.Fiecare baga in c are.

Eugen_TL 04-12-07 18:40

LOOOOOOOL ce sariti asa fratilor? :2gun:

s-a inteles GRESIT!

VALI spuneai sa bage bani in MOTOR? corect? iar eu am zis Mai bine sa-l schimbe... adica MOTORUL il da jos si pune un motor de opel :yikes:

NICIDECUM, masina ! ce naiba ma cunosti bani sa fi avut pe langa o masina tare, faceam si o "RABLA" sa mearga ca una tare !:drunk: :boxing: :tenisclap

Mustang 04-12-07 18:49

Acum ma jignesti pe mine ... :)

SEJ 04-12-07 18:54

Quote:

Originally Posted by Eugen_TL (Post 1229778)
LOOOOOOOL ce sariti asa fratilor? :2gun:

s-a inteles GRESIT!

VALI spuneai sa bage bani in MOTOR? corect? iar eu am zis Mai bine sa-l schimbe... adica MOTORUL il da jos si pune un motor de opel :yikes:

NICIDECUM, masina ! ce naiba ma cunosti bani sa fi avut pe langa o masina tare, faceam si o "RABLA" sa mearga ca una tare !:drunk: :boxing: :tenisclap

:lol: :lol: :lol: atunci nu te-am inteles ;))

Eugen_TL 04-12-07 19:59

se iarta se iarta :shakefist :hug:

All times are GMT +2. The time now is 02:32.

- Copyright 2026 4Tuning