Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tulcea (https://forum.4tuning.ro/356-tulcea.html)
-   -   Diverse, evenimente, discutii, pareri (https://forum.4tuning.ro/356-tulcea/33602-diverse-evenimente-discutii-pareri.html)

webcathos 08-04-07 09:27

Re: Diverse,evenimente,discutii,pareri

Hristos A Inviat!!
Paste fericit...si sa mearga gretarele brici!!!!

vlad_Mafiotu 12-04-07 00:58

azi am fost si eu la rodipet si mi`am luat revista 4tuning nr 6 cu sticker gratuit . cine mai vrea sa isi cumpere mai erau inca 2 exemplare la rodipetul din e3 langa cronos.

raza 12-04-07 13:58

Are cineva idee cat consuma hyundai coupe cu motorul ala de 2,7 sau macar ala de 2? Imi pare o mashina f tare, cu multe o'uri incluse in versiunea standard...pacat ca nu dispune shi de motoare ajutate de turbo.

DaViD TL 12-04-07 17:51

fratilor azi am vazut o bijuterie d masina,o honda neagra cu nr de grecia,cu neoane tot ce ii trebuie,jumate de ora mam holbat la masina,stie careva a cui e sau cei cu ea prin orasu nostru ?!?

Cosmin255 13-04-07 00:15

Quote:

Originally Posted by raza (Post 847853)
Are cineva idee cat consuma hyundai coupe cu motorul ala de 2,7 sau macar ala de 2? Imi pare o mashina f tare, cu multe o'uri incluse in versiunea standard...pacat ca nu dispune shi de motoare ajutate de turbo.

E genul de masina care impune doar prin design exterior ... motorizarile .... umbla vorba prin targ ca nu sunt chiar stralucite,eu unul nu sunt in masura sa imi dau cu parerea

DaViD TL 13-04-07 12:08

Mi-am luat si eu azi revista 4tuning,prea tare e,am si sticker d la ea asa ca daca vedeti vreo dacie rosie in oras cu sticker 4tuning in spate sa no incepeti so claxonati,ps mai erau vreo 2 3 reviste !!!

DaViD TL 14-04-07 22:21

care a vazut cielo ala hatcback din tulcea,prea tare masinuta,poate ii face careva si poze !!!

Eugen_TL 14-04-07 22:40

eu de la departare intra bine in peisaj..dar nu vreau sa ma apropii ! ... nu parea ingrijita

DaViD TL 15-04-07 21:42

baieti spuneti si voi o firma unde sa ma duc sa imi faca stickere 4tuning,da sa se lipeasca pe dinauntru nu pe din afara ca deja jumate din sticker sa decolorat stie careva !!!

Eugen_TL 15-04-07 22:24

intreaba taximetristii ;)

DaViD TL 16-04-07 11:13

baieti intrebare de baraj : E adevarat ca in ziua de azi totul se face pe pile sau pe bani sau nu ?!?care este parerea voastra ?!?

flmoise 16-04-07 16:58

culmea culmilor e urmatoarea: pe pielea mea am aflat ca in ziua de azi chiar si prin pile si relatii nu rezolvi nimic special! diferenta e doar de timp! daca o iei incetisor asa ...pe cale normala...te plimbi ceva dar ajungi intr un rastimp sa ti faci treaba! cu pile sunt sanse sa cheltuiesti mai mult!

KAB 17-04-07 16:01

Quote:

Originally Posted by tune3r_soul (Post 853937)
baieti intrebare de baraj : E adevarat ca in ziua de azi totul se face pe pile sau pe bani sau nu ?!?care este parerea voastra ?!?

Dap... Se pare k esti la varsta la care ai aflat si acest lucru, asa k ai grija de acuma cum iti gestoinezi banii.;)

mishaRS 17-04-07 21:53

HRISTOS A INVIAT !!! Treaba asta e cam adevarata... adica in ziua de azi daca ai banu' la timpul potrivit poti sa rezolvi aproape tot ; relatiile conteaza si ele, credeti-ma ; ele sunt pt. regim de urgenta !

Cosmin255 19-04-07 17:00

Quote:

Originally Posted by tune3r_soul (Post 853188)
baieti spuneti si voi o firma unde sa ma duc sa imi faca stickere 4tuning,da sa se lipeasca pe dinauntru nu pe din afara ca deja jumate din sticker sa decolorat stie careva !!!

incearca la Kollant pe Pacii;)

KAB 19-04-07 18:00

Quote:

Originally Posted by obrazNICK (Post 860380)
incearca la Kollant pe Pacii;)

Nu stiu despre voi, dar pe mine nu ma incanta ideea sa fac reclama pe moca...

Eugen_TL 19-04-07 19:50

exact alecu...asta e pt site ...in afara pt asemenea chestii este altfel :) ... una e sa faci parte dintr-un club si sa se vada asta,si alta e sa arati ca faci parte dintr-o asa numita comunitate pe care toti o numim dar parerrea mea ca NU este ! :)

DaViD TL 20-04-07 00:14

lasa frate ,ca au astia un sticker ca dupa 2 ploi s-a luat de pe geam ,pe din afara nu mai pun nici un sticker nu are nici un rost !!!

Ovy FTZ 24-04-07 15:30

sa inventeze sticul anti apa!!! eu inca nu miam luat inca revista!!! dar tovarasu meu tumer soul sia luat !!! in toata tulcea in afara de masina lu tatsu a mia vazut si o masina de buc care sa aiba sticu!!

DaViD TL 24-04-07 20:02

Quote:

Originally Posted by dj_tun3r (Post 868547)
sa inventeze sticul anti apa!!! eu inca nu miam luat inca revista!!! dar tovarasu meu tumer soul sia luat !!! in toata tulcea in afara de masina lu tatsu a mia vazut si o masina de buc care sa aiba sticu!!

se scrie tune3r_soul nu tumer soul mai treci si tu pe la scoala si apoi posteaza pe un forum !!! si mai e un audi la pedagogic cu sticker si cred ca mai sunt ne mai auzim si mai treci pe la ore !!!

vlad_Mafiotu 24-04-07 20:27

si eu am stiker dar o sa`mi pun pe masina cand o sa fie masina mea

KAB 05-05-07 12:35

Bai fratilor, dar v-ati lasat de tot de forum? ce-i cu linistea asta?:)

mikafly 05-05-07 18:45

Lasa-i ma ca du teza cu subiect comun.....huihihihiihih

Eugen_TL 05-05-07 21:15

loool =))) ce e aia? =))))

DaViD TL 06-05-07 14:45

gata nik nu s-a mai intamplat prin orasu nostru,nimeni cu nimeni nu s-a mai dat ,sau numai astia mai mari stiu si noi nu ?!?

mikafly 06-05-07 21:57

Tuningboy.....ia masuri....fii prompt...mustreaza-l pe tun3rsoul ....sa scrie la curse....fa-ti datoria

Eugen_TL 06-05-07 23:11

daca erai atent pe aici pe undeva am zis ca va las sa faceti ce vreti ca sa fie toata lumea multumita ;)

mikafly 07-05-07 03:26

Quote:

Originally Posted by TuningBoy (Post 887921)
daca erai atent pe aici pe undeva am zis ca va las sa faceti ce vreti ca sa fie toata lumea multumita ;)

Testing testing.........

Ovy FTZ 07-05-07 11:35

multi membri din alte orashe sau intalnit la un fel de miscare, la un cico!! dc numai ei, hai sa fie si in tulcea o "conventie" de gradu 5!!

Eugen_TL 07-05-07 17:34

o da suntem 6-7 cred...din care 3-4 on ... din care mai raman 1-2 care ar avea timp .... INTALNIRE nu gluma ! lumea se intalneste ... dar nu-s pe forum ;)

KAB 07-05-07 18:28

M-am amuzat K lumea :)). Declar oficial cu surle si trambite moarte forumului tulcean. Eu am plecat sa ma dau cu sania :P

Eugen_TL 07-05-07 19:24

alecu spune tu daca n-am dreptate ! neaparat trebuie sa fie tot aici pe forum ? ti-am zis multi prieteni nici n-au auzit de 4tuning :) .... si unul dintre ei l-am auzit ca ar vrea sa faca si club ... acum sa fie sanatosi dzeu cu el :)

DaViD TL 07-05-07 20:19

lasa tuningboy ,ca trimit eu niste raze ultraviolete ,la niste extraterestri tovarasi de ai mei si facem o intalnire de gradul 4 ,ne dam cu farfuria zburatoare pe dunare ,nu acuma serios sunt total de acord cu tuningboy,cine stie stie si cu asta am pus punct !!!

mikafly 07-05-07 20:57

Cine vrea sa ma vada......are okazia in fiecare seara in oras...la zone.....nu ezitati sa ma contactati......0724 111 024...pt cei din Tl forumisti....

DaViD TL 07-05-07 21:46

daca era pe orange poate ma tenta sa ma scoti la o zone cu mototiribomba,da asa pe connex e scump,scump a naibii ,las daca te vad ma arunc in fata masinii,ca sa ma observi...sper !!!

mikafly 07-05-07 22:08

Quote:

Originally Posted by tune3r_soul (Post 889557)
daca era pe orange poate ma tenta sa ma scoti la o zone cu mototiribomba,da asa pe connex e scump,scump a naibii ,las daca te vad ma arunc in fata masinii,ca sa ma observi...sper !!!

Nu's cu Nova...is cu BMW....cel ami bine..nu sari in fatza....e mai sanatos pt tine

Eugen_TL 07-05-07 23:21

i'auzi tunersoul! fugi si te plimba cu BMW-ul (e 5'ar esti nebun)

mikafly 08-05-07 09:13

Looool....ce caterinca stricata..........

Eugen_TL 08-05-07 14:43

nu era vorba de tine in caterinca..era vb de el ..dupa ce ca spui pe public nr tau etc etc mai face si figuri ca e nush pe ce retea si nush ce ... in plus parca n-ai stii cum se umfla unii apoi " vai mama m-am plimbat cu 20000de cai vai vai si iar vai " :)

vlad_Mafiotu 08-05-07 21:14

daca esti pasionat de tuning si de masini nu cred ca conteaza reteaua in care esti . sunt de acord cu tuningboy

All times are GMT +2. The time now is 06:43.

- Copyright 2026 4Tuning