![]() |
Re: Diverse,evenimente,discutii,pareri
Hristos A Inviat!!
Paste fericit...si sa mearga gretarele brici!!!! |
azi am fost si eu la rodipet si mi`am luat revista 4tuning nr 6 cu sticker gratuit . cine mai vrea sa isi cumpere mai erau inca 2 exemplare la rodipetul din e3 langa cronos.
|
Are cineva idee cat consuma hyundai coupe cu motorul ala de 2,7 sau macar ala de 2? Imi pare o mashina f tare, cu multe o'uri incluse in versiunea standard...pacat ca nu dispune shi de motoare ajutate de turbo.
|
fratilor azi am vazut o bijuterie d masina,o honda neagra cu nr de grecia,cu neoane tot ce ii trebuie,jumate de ora mam holbat la masina,stie careva a cui e sau cei cu ea prin orasu nostru ?!?
|
Quote:
|
Mi-am luat si eu azi revista 4tuning,prea tare e,am si sticker d la ea asa ca daca vedeti vreo dacie rosie in oras cu sticker 4tuning in spate sa no incepeti so claxonati,ps mai erau vreo 2 3 reviste !!!
|
care a vazut cielo ala hatcback din tulcea,prea tare masinuta,poate ii face careva si poze !!!
|
eu de la departare intra bine in peisaj..dar nu vreau sa ma apropii ! ... nu parea ingrijita
|
baieti spuneti si voi o firma unde sa ma duc sa imi faca stickere 4tuning,da sa se lipeasca pe dinauntru nu pe din afara ca deja jumate din sticker sa decolorat stie careva !!!
|
intreaba taximetristii ;)
|
baieti intrebare de baraj : E adevarat ca in ziua de azi totul se face pe pile sau pe bani sau nu ?!?care este parerea voastra ?!?
|
culmea culmilor e urmatoarea: pe pielea mea am aflat ca in ziua de azi chiar si prin pile si relatii nu rezolvi nimic special! diferenta e doar de timp! daca o iei incetisor asa ...pe cale normala...te plimbi ceva dar ajungi intr un rastimp sa ti faci treaba! cu pile sunt sanse sa cheltuiesti mai mult!
|
Quote:
|
HRISTOS A INVIAT !!! Treaba asta e cam adevarata... adica in ziua de azi daca ai banu' la timpul potrivit poti sa rezolvi aproape tot ; relatiile conteaza si ele, credeti-ma ; ele sunt pt. regim de urgenta !
|
Quote:
|
Quote:
|
exact alecu...asta e pt site ...in afara pt asemenea chestii este altfel :) ... una e sa faci parte dintr-un club si sa se vada asta,si alta e sa arati ca faci parte dintr-o asa numita comunitate pe care toti o numim dar parerrea mea ca NU este ! :)
|
lasa frate ,ca au astia un sticker ca dupa 2 ploi s-a luat de pe geam ,pe din afara nu mai pun nici un sticker nu are nici un rost !!!
|
sa inventeze sticul anti apa!!! eu inca nu miam luat inca revista!!! dar tovarasu meu tumer soul sia luat !!! in toata tulcea in afara de masina lu tatsu a mia vazut si o masina de buc care sa aiba sticu!!
|
Quote:
|
si eu am stiker dar o sa`mi pun pe masina cand o sa fie masina mea
|
Bai fratilor, dar v-ati lasat de tot de forum? ce-i cu linistea asta?:)
|
Lasa-i ma ca du teza cu subiect comun.....huihihihiihih
|
loool =))) ce e aia? =))))
|
gata nik nu s-a mai intamplat prin orasu nostru,nimeni cu nimeni nu s-a mai dat ,sau numai astia mai mari stiu si noi nu ?!?
|
Tuningboy.....ia masuri....fii prompt...mustreaza-l pe tun3rsoul ....sa scrie la curse....fa-ti datoria
|
daca erai atent pe aici pe undeva am zis ca va las sa faceti ce vreti ca sa fie toata lumea multumita ;)
|
Quote:
|
multi membri din alte orashe sau intalnit la un fel de miscare, la un cico!! dc numai ei, hai sa fie si in tulcea o "conventie" de gradu 5!!
|
o da suntem 6-7 cred...din care 3-4 on ... din care mai raman 1-2 care ar avea timp .... INTALNIRE nu gluma ! lumea se intalneste ... dar nu-s pe forum ;)
|
M-am amuzat K lumea :)). Declar oficial cu surle si trambite moarte forumului tulcean. Eu am plecat sa ma dau cu sania :P
|
alecu spune tu daca n-am dreptate ! neaparat trebuie sa fie tot aici pe forum ? ti-am zis multi prieteni nici n-au auzit de 4tuning :) .... si unul dintre ei l-am auzit ca ar vrea sa faca si club ... acum sa fie sanatosi dzeu cu el :)
|
lasa tuningboy ,ca trimit eu niste raze ultraviolete ,la niste extraterestri tovarasi de ai mei si facem o intalnire de gradul 4 ,ne dam cu farfuria zburatoare pe dunare ,nu acuma serios sunt total de acord cu tuningboy,cine stie stie si cu asta am pus punct !!!
|
Cine vrea sa ma vada......are okazia in fiecare seara in oras...la zone.....nu ezitati sa ma contactati......0724 111 024...pt cei din Tl forumisti....
|
daca era pe orange poate ma tenta sa ma scoti la o zone cu mototiribomba,da asa pe connex e scump,scump a naibii ,las daca te vad ma arunc in fata masinii,ca sa ma observi...sper !!!
|
Quote:
|
i'auzi tunersoul! fugi si te plimba cu BMW-ul (e 5'ar esti nebun)
|
Looool....ce caterinca stricata..........
|
nu era vorba de tine in caterinca..era vb de el ..dupa ce ca spui pe public nr tau etc etc mai face si figuri ca e nush pe ce retea si nush ce ... in plus parca n-ai stii cum se umfla unii apoi " vai mama m-am plimbat cu 20000de cai vai vai si iar vai " :)
|
daca esti pasionat de tuning si de masini nu cred ca conteaza reteaua in care esti . sunt de acord cu tuningboy
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:43. |
- Copyright 2026 4Tuning