![]() |
Re: Masina Mea ..!
moama, moama..italy..ai dat tu astra pentru golful asta ? :P
Cand il tunezi si pe el..ca si pe astra ? :P |
bine ai venit printre noi italy`me :)
|
mersikk......caddy and all of valcea car forum
|
welcome to the club :)
|
where the speed make the rulles ( in continuarea lui Kalu ) daca imi permite
|
ba copii mai revenitzi-va ca viteza nu e buna
|
viteza nu e buna pt cine nu le are....apropo..nu mai sunt copil...adultule:P
|
oi fii vre un mare pilot si tu... toti sunteti piloti ofofofo de aia mai vezi cate unu in stalp.
|
nu`s mare pilot ca io nu fac showuri...merg calm...daia nici nu am filme cu mine...nu vad ceva extraordinar in a face cerculet, fum din roti si alte smecherii.
Pilot am fost mai demult ca am fost la karting....asa ca ...am o inclinatie |
Deh ma TIR..le dau spoilerele si pragurile CP in plus :)))) se duc TUN
|
Quote:
mda, deci tre' sa desenez: deci, eu 2007, 28 ani - Dacia Solenza eu, 2003, 24 ani - AlfaRomeo 33 - VL25FAT tot eu, 1999, 20 ani - Dacia Nova GT - VL03AFT e suficient de clar? PS poze cu solnitza n-o sa vedeti deocamdata |
rotuning .. tu esti din Valcea ??? Aici posteaza userii din Valcea masinile lor
|
nici eu nu inteleg care`i faza... ori e din vl .. ori a cumparat mashinile din vl.. :)
|
A fost din Valcea...probabil acum locuieste in Bucuresti..(presupun)
|
in sfarsit......!!!!!!!!!!ai o bere virtuala de la mine!
|
puteai sa zici de la inceput...asa ati facut 1 pagina cu offtopic:))
|
corect... de unde era sa ghicesc in balta k el e din vl .. sau a fost .. atata timp cat scrie k e din bucureshti si ne spune k a avut 3 mashini cu numere de VL :)
|
eh...era putin logic..dar.. nu ma bag :)
|
putati sa tacesti din gura si erati mai tari... si va apirecia lumea sa faceti ca deobicei ma aptin cu greu sa nu va mai zic ceva...numai din cauza voastra se creazasa offtopic aici mereu... sunteti voi vreo 3 useri.
|
2 Attachment(s)
Quote:
Am cautat pe net de mi-au sarit ochii despre jantele ronal, si nu am vazut pe nicaieri poze cu janta ca a mea si sa zica cineva ca-i ronal Am gasit niste modele care s-ar asemana cu ale mele, dar ni is lafel. Ale mele fata de astea din poze au mai putine spite, iar acestea sunt putin indoite, daca te uiti atent se vede in pozele cu masina mea. |
astea sunt de vanzare?
|
o sa pun niste poze mai mari dar astea sunt facute cu webcamu pt ca deocamdata nu am cu ce :(
|
4 Attachment(s)
masina....despre masina nu pot sa va spun decat ca e un Bmw 328i din 1996, 193cp, are in jur de 150.000 km...modificari aduse la motor: filtru de aer K&N, evacuare Powerfull toata...cam atata la motor. Exterioru l`am dotat cu niste jante BBS pe 17, cauciucuri 205/45/17 pirelli, culoarea e usor sidefata, am schimbat triplele si semnalizarile..am pus albe pt ca ea le avea galbene, becuri de showroom... cam atata pt ca o am de cateva zile. ...planuri de viitor: triple pe led, angel eyes, folie si sa ma interesez de un kit ceva cred ca Rieger sau Hartage....om vedea... ( pozele sunt din parcu auto in ziua cand am cumparat`o )
|
welcome vericule
|
sal vere...
|
frumoasa...ce greutate are? :)
|
Kaluvr6 cauta victime :))
|
dap...ii trec in carnetel :)
|
frumoasa pisicuta si ingrijita ... take care
|
ms aaronel.
Kaluvr6 ...nu stiu exact ce greutate are...iar de curse nu vorbesc pentru ca nu vreau sa`mi bat joc de masina...inca:D |
am uitat sa spun...distantiere de 2.5 cm si suspensie sport...o sa vina in curand un set de jante mai late ca sa nu mai stau cu improvizatii ( distantiere ).
|
megos...posteaza si vento`ul !
|
1 Attachment(s)
in asteptarea pieselor....ce sta bagaboanta inchisa in garaj
|
6 Attachment(s)
masina unui coleg care vrea sa ramana anonim...o sa mai vina cateva poze cu muzica
|
Re: Masina mea modificata, "tunata", preparata, personalizata, luati-o voi cum vreti.
5 Attachment(s)
masina mea 90% stock....90% pt ca 10% sunt jantele, filtru de aer, husele, ionizare si...nu in ultimu rand...sitckeru cu 4tuning \:D/
|
zi lu colegul tau ca daca vrea softul... pt carpc... sa ma anunte ca am eu licentza la el :)
|
TIR...are o problema cu displayu. Se stinge dupa 15 minute sau nu ii mai merge touch screenu. Crezi ca e defect sau se incalzeste prea tare? O sa`l intreb si iti dau PM cu raspunsu
|
1 Attachment(s)
in cateva zile...un nou membru...il las pe el sa puna restu pozelor
|
Quote:
Distantierele sunt solutii profesionale, folosite de cei mai mari tuneri sau de echipele de raliuri, etc.. Vezi ce jante iti iei pt ca ar putea sa-ti atinga de suspensie, etrieri, sau alte parti ale masinii (daca nu are acea prelungire care tine loc de distantier) Eu mi-am pus jante mai late, iar intre spite si etrier mi-a ramas spatiu de doar 3mm.. :cry: Acum mi-am comandat distantiere.. |
10 Attachment(s)
Si iata ca ieri am reusit sa-mi pun si evacuarea.. iata si poze
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:33. |
- Copyright 2026 4Tuning