![]() |
Re: Tuning DAYS - 29 Martie-1 Aprilie 2007
Quote:
L.Edit: Joi pana la 15:00 are voie doar presa? |
da, pana la ora 15, doar presa...
|
baieti, bfta la sow!!!!! din pacate eu unu nu posa ajung:oops: :oops: :oops: :sad: :sad: serviciul e servici!!! cei care vor face poze, sper sa posteze si pe aici cateva sa... vedem si noi!! ms mult .....
|
Sa-mi spuna si mie cineva care a fost la conferinta daca a fost si echipa de la Antena1...asa mi-au promis :) pls pls pls
off, nu mai vine ziua de sambata odata :( sa ajung si eu sa vada si ochiul meu "masinutze, tractorashe si alte chestii..." :lol: |
Quote:
mai bine intrati prin bucuresti ca va miscati cu vreo 10-15 min mai repede ... coloana de 5 km a fost ieri ! |
sa faceti si voi poze! ;)
|
Da mah ... iti fac ...
Da' nu vii ? |
si sa nu uitati sa treceti pe la standul Anonymous Motorsport ca sa vedeti masini tari :D
|
Quote:
|
bai am facut plinu la masina si mai am 80 de mii sa-mi iau revista:((((((sa puneti si voi poze ca e lumea saraca
|
asa e " sindrom" mincesti sa faci plinul si sa te mai duci la un suc cu femeia CAM atata.....si eu sunt cam la fel sper sa dea cei care se duc poze sa vedem si noi sa ne ofticam puti:lol: dar asta e poate la anul!!!
|
oricum le urez mult succes in continuare si sper sa se termine cu bine totu!!
|
|
Au au au .. ce frumuseti :) si stiu ca mai sunt:D
Abia astept sa ajung duminica:) |
Quote:
|
poze ceva ?
|
4 Attachment(s)
poze facute de mine azi.. doar cateva ,bineinteles ( un fel de teaser:P):
|
Cica ar fi aparut un reprotaj la tv, dar nu l-am vazut din nefericire :((. Poate imi zice cineva unde il pot gasi.
|
frumos primele poze care apar sunt anonymous:D
|
tare si tt ul meu :P
|
F tare...nici nu zici k e in Romania:D....abia astept sa ma duc si eu sambata si dum.:X:X:X
|
tt-ul sau gajisile?Ne vedem sambata....
P.S. Masina lu nos-u e criminla cu sticlele alea |
am si eu o intrebare de ce stema de GTR pe astra ?
|
Quote:
|
unde ? e ala knu-l vad ?!
|
Partea nasoala la expozitia asta este ca masinile modificate sunt inghesuite pentru a face loc firmelor! O sa vedeti si voi, mai mult de jumatate din spatiu este dedicat firmelor... Plus ca nu inteleg ce cauta masini noi, nemodificate, cu pretul pe ele, intr-o expozitie care se vrea de profil?
In fine, sa lasam comentariile, sunt oameni care au taiat tara in doua sa ajunga, cu niste masini superbe, si stau inghesuiti ... Eu credeam ca o sa vad mai multe masini, dar aceastea sunt foarte putine in comparatie cu spatiul expozitiei! |
15 Attachment(s)
Cateva poze :)
Simpatica bruneta :D waha :D |
Quote:
Arata bine ce se vede in poze, incepe si Romania sa se ridice la standardele internationale ! Multa bafta organizatorilor de la Burn-out event ! |
Quote:
si am pus pozele cu anonyomous intai k alea le-am facut mai clare...nu au fost preferentiale sau cva are emblema GTR k asa a vrut Andrei ( X-Ray-Eyes) - exprima-ti nemultumirea fata de el daca nu iti convine.. mie mi s-a parut misto masina...si ft tare faza la serii ( are scris DAT DRACULUI PESTE) - un abtipild sau ceva..dar oricum..super tare ideea mi-a placut si gaj-u , si Aox-u , si multe alte masini prezente.. nu mi-au placut hostesse-le alea 2 de la xtreme emotion ..nush ce.. aratau cam naspa.. oricum..o sa revin si in alta zi, cu mai multi prieteni, cu mai multe poze :) de data asta fac poza si cu hostessele;) sper sa o prind din nou pe blonda aia k e criminala! |
W0W se pare k cei de la Alpine au venit si ei cu o masina decat sau mai multe??deabia astept sa ajung si eu sambata:D:D
|
:(( de ce tocmai eu sa vin cu remorca la show? la ce motorase au fetele de la standuri...
nu mi-a raspuns nimeni la intrebarea de mai devreme: a fost al conferinta vreo echipa de la Antena1? |
omega lui ZOZO e pe acolo?
|
mai multe poze:shock: :shock:
|
foarte frumoase masinile!!! si fetele desigur! :lol:
|
maaamaa.......ce am pierdut si ce am sa pierd :((( a fost vreo televiziune ??? sau urmeaza sa fie ?? eu zis ca promotor o sa fie 100% !!! hai bafta baieti !!
|
abia astept sa ajung si eu in week-end..
singurul lucru care-l mai doresc este ca.. " mama natura " sa tina cu cei care vor sa incinga asfaltul si sa arda cauciucuri !! nu de una sau de alta dar de cateva zile se lucreaza la masini special pentru show si atmosfera;);)ar fi mare pacat ca vremea sa nu tina cu noi.. bafta tuturor ! |
Eu abia astept sa ajung duminica. Sper sa fie evenimente marpha:D doar e 1 aprilie , ziua tuningului in Romania.
Ceva tombole,concursuri nu aveti :D ? |
o sa tina!!! ;)
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
k tot e la moda teasingul :-P
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:33. |