![]() |
Re: E30 - LAT (ex: NXT )
CAAAA INNAAIIINNNTTTEEEE.............
|
Da ti ai schimbat masina de i dai alta vopsea ?
|
Si eu sunt de parere ca, culoarea de dinainte era ceva deosebit si se vedea ff frumos noaptea..numai ca va trebui sa ajungi de 2 ori in RAR cu ea inainte de marile mutari...:rolleyes2
Totusi, daca vrei sa mai simplifici treburile, un rosu frumos, lucios, este criminal pe urs8) Tu vei stii cel mai bine ce sa alegi...oricum, sa pastrezi numerele neaparat:-) |
cu un rosu as simplifica lucrurile..cu vopseaua actuala daca se zgarie o aripa trebuie sa vopsesc toata masina pt ca nu iese la culoare. asta e lucrul care ma face sa ma gandesc la alta vopsea.
|
1 Attachment(s)
A;/ ROSU!
|
1 Attachment(s)
ROSU SAU AVUS BLUE.
|
+1.frumos tare si Avus Blau!
|
1 Attachment(s)
Quote:
Sunt propuneri dupa cum urmeaza: Quote:
Quote:
Portocaliu este ursul de la ploiesti care a fost la Cuzko. Quote:
"Albastru de M" nu stiu ce e ala, ca sunt multe variante de albastru. Oricum sunt ursi si pe albastru de toate felurile: TXA, HAI, BEU Quote:
Boston e interesant, nu am vazut niciodata un urs in culoarea asta live, dar nu cred ca e ce trebuie pentru tine. Quote:
Quote:
Avus e tare, de luat in calcul. E pacat ca masina asta sa se piarda in multime dupa ce atatia ani s-a facut remarcata. (am fost un pic dramatic, dar intelegi ce vreau sa zic). In functie de ce culoare doresti, propunerile mele sunt urmatoarele: Albastru : Estoril Rosu: Imola Verde: Boston Gri: Silver Gray (M3 E46 CSL, nu am gasit poza cu urs care sa fiu sigur ca este culoarea asta) ** vezi poza atasata, nu mergea link-uita poza de pe net. |
Atlantis A FOST ursul lu' Brandex, că din ce știu e doar caroseria rămasă.
Eu aș alege Zobelbraun Metallic, Kaschmirbeige Metallic sau Granitsilber Metallic. Baftă īn alegerea noii culori. |
1 Attachment(s)
Asa vrea s-o faca omu' :)
|
Omu si-o face cum vrea/cum ii place...banii sunt ai lui...degeaba vrem noi gri/roz/verde...Gusturile nu se discuta:D
|
Quote:
E masina ta si tu trebuie sa te bucuri de ea indiferent de culore,motor sau dotari are . |
Multumesc baieti pentru interesul acordat !!! Eu i am spus lui Radu sa puna poza cu ursul rosu pentru ca eram pe telefon si nu mergea sa o pun. Dar tot nehotarat sunt... imi place maxim culoarea pe care am facut o acum numai ca este extrem de prietentioasa !!! Am timp sa ma gandesc nu ma grabesc, puteti sa imi spuneti ori ce fel de culoare, o ideie in plus nu strica.
|
3 Attachment(s)
3 culori care imi plac mie, poate poate...
|
Nu sariti pe mine, a explicat Alin ce si cum :)
|
Quote:
|
:lol: ce foc ai luat cosmine :lol: e o diferenta intre ele 2/4 usi.
|
Quote:
fa-l cum iti place tie domnu'!! |
Quote:
Quote:
|
Quote:
App este in oras un Megane mov mat...oare cum ar sta pe urs culoarea asta?:???: |
Deci Aline eu zic sa il facem la fel ca inainte, era mai special si mai unicat ursi rosi sunt ogramada da culoarea aia nu prea cred.
|
6 Attachment(s)
Poze din ziua cu pricina...
|
Gata, a revenit ? Cand il vedem iar pe sosea dea LATU ?
|
Quote:
|
Deci ma uit la pozele alea si imi vine sa dau cu limba pe ea.............nu se compara nici o culoare cu culoare pe care a avuto .........deaceia eu zic sa o facem la fel coco...........este ceva unicat ...........
|
Ceva poze cu bmw cel ai acuma cum este ?
|
Nu am avut timp sa ii fac poze... O sa pun si cu el cat de curand.
|
23 Attachment(s)
Daca primu urs a fost merlit de rugina asta e tipla nu mai trebuie sa zica lumea ca e sudatura ;).
|
:yes:
|
Foarte tare ursu, cam rar gasesti unul sa arate asa la caroserie. Spor la treaba in continuare si va mai asteptam pe la Galati !
|
8)....bafta cu ia
|
Ceva noutati?
|
Deocamdata nu :paper:
|
Masina asta a fost in pantelimon,mai exact la piata la delfinului.De acolo cred ca a plecat la tine.Am citit topicul,si ai zis bine ca s-a tras pe ea,dar nu s-a investit.Multa bafta cu ea in continuare!
|
Vechiul proprietar e vărul unui prieten..
Făcea furori cu acea culoare.. Pānă la urmă a rămas aceiași ? |
Acelasi cod de culoare numai ca e dat pe fond deschis si nu inchis cum era inainte.
|
3 Attachment(s)
Poze cu noul urs :-)
|
Quote:
|
Quote:
Niste capace originale pe tablele alea ar arata frumos..:rolleyes2 |