![]() |
Re: MK3 - G E K
Sa iti mai zic ca arata bestial !?! Bravo omule, ma bucur ca ai scos-o pe strazi. Bafta !
|
Quote:
|
Pffooaa arata intr-un mare fel :shock: Imi pare rau ca nu am urmarit toata evolutia acestui topic , dar tot este urat afara :lol:
Sarbatori Fericite :) Stima, Ciprian. |
Va multumesc pentru urari si va doresc un paste fericit ! :lol:
|
Chiar ca arata bine cu gri-ul oem jantele. Frumos altceva nu spun. bafta si Sarbatori Fericite :)
|
Arata foarte bine. Mail ales din spate!
O mica sugestie-camber negativ pe spate. In rest numai bine si bafta in tot ce ti-ai propus. Paste fericit! |
Quote:
Saftey First.... |
holy pokemon!!!!:shock: trebuie latite aripile alea pentru ca ii sta ciudat asa! :shock:
|
Quote:
|
Quote:
din punctul meu de vedere, et-ul este prea mic si ies mult prea mult in afara. fiecare are gusturile lui, daca tie iti place atunci e ok, eu ti-am dat o parere strict obiectiva si neorbita de polishul rm-urilor alea |
Quote:
Daca ai ceva de zis poti sa o zici intr-o maniera placuta daca nu mai bine nu o faci. Cat despre polisul RM-urilor iti zic doar atat : mi-au placut enorm de mult RX-urile puse de tine :rolleyes2 |
trebuia sa te laud inainte sau cum? mi-am spus punctul de vedere cat am putut de civilizat si fara sa te jignesc, dar criticile tu nu stii sa le iei si te ataci de parca am sarit la gatul tau direct. in fine, scalda-te linistit in marea de aplaudaci, eu nu o sa te mai stresez pt ca nu am chef de certuri inutile pe subiecte de rahat
|
Quote:
|
...felcitari..mi-ai rupt mau cand ne-am intalnit..low and slow..buza aia plosihata rupee norma...
|
Quote:
|
Geniala pur si simplu ! De la culoare pana la jante ! Masina e ce trebuie ! :rockon:
Keep it low ! |
Grav magic fin senzational .. e fix ce trebuie .. daca nici nu atinge e si mai grav atunci ..!
|
arata bine rotile. in legatura cu fitment-ul , eu as zice sa cauti 2 centre care sa iti permita sa bagi rotile mai in interior. nu iti permite centru ca sa bagi rotile mai in interior? sa modifici et-ul?
|
Daca omul a spus ca asa ii place, trebuie sa ii repetati de 'n' ori ca e invers?
Poate vrea sa fie Paddiflush... P.s: Nu e atac la nici un user, e generalizat. |
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Bafta tuturor.... |
de ce sunt puse in halul ala centurile spate?
|
Quote:
|
@myky99 - ai primit raspuns de la GJ 64 GAB.
@GJ 64 GAB - +1 :)) |
1 Attachment(s)
Am schimbat scaunele Recaro cu scoici FIXE.
Dezavantajul fiind ca nu sunt firma ca Recaro , avantajul fiind greutatea foarte redusa. Super multumit de ele , mai e putin de munca la sinele scaunului la pasager per total totul e ok......:lol: |
De curiozitate, ce greutate are scaunul ?
|
Quote:
O sa le cantaresc si o sa va spun o cifra exacta .... |
Quote:
@gekvr6: vor da prea bine scaunele pe masina, o sa completeze aspectul racing, si ce daca nu sunt Recaro..... bafta ! |
Cat priveste confortul.... cum e?Se simte ceva la spate dupa un drum mai lung?
|
Quote:
|
Quote:
|
Cat sa nu te doara spatele dupa o jumatate de ora de mers cu ele prin 30 de gropi pe o suspensie "bat"...confort ca pe cele din ETA.
|
Quote:
nu au confortul unor scaune normale .. sunt mai tari si te tin intr-o sigura pozitie ..daca vroia confort maxim fi sigur ca opta pentru un interior de piele .. |
Quote:
Scaunele nu sunt pentru confort la fel cum a spus si zak daca masina era pentru confort aveam scaune si o suspensie pe masura... Despre drumuri eu zic totusi sa nu mai exageam cu gropi si rahaturi ca nu locuim in Congo...sau ma rog pentru cine a fost si prin afara stie ca nu e asa de roz situatia pe cat se fabuleaza ''la nemti nu vezi , nemti merg pe sus''... Daca mergi cu simt de raspundere mergi peste tot sa nu mai se exagereze cu gropile ... @ZAK - au fost mai mult a lu mandea , tu ai facut o cursa Magurele - Rahova City :)))) |
Quote:
|
3 Attachment(s)
Am urcat scoicile astazi sus....sunt foarte multumit de ele nu "prea" ma doare spatele :)))
|
Acuma ii trebuie un volan pe masura.
|
Quote:
|
Salut, centurile spate de ce sunt legate asa ?
|
interesant stilul asta ce l-ai adoptat, tare as vrea sa te vad cu 10k in buzunar sa-ti faci masina cum doresti sa vad ce ar iesi la final, asta in caz ca ti-ar ajunge 10 mii :D
spor la bani! ca doar ei sunt piedica. |
Quote:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:48. |
- Copyright 2026 4Tuning