Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Volkswagen (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen.html)
-   -   VolF Mk3 G E K (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen/332610-volf-mk3.html)

retro_renault 14-04-12 13:33

Re: MK3 - G E K

Sa iti mai zic ca arata bestial !?! Bravo omule, ma bucur ca ai scos-o pe strazi. Bafta !

puskas 14-04-12 13:57

Quote:

Originally Posted by retro_renault (Post 4981025)
Sa iti mai zic ca arata bestial !?! Bravo omule, ma bucur ca ai scos-o pe strazi. Bafta !

foarte frumos . bafta in continuare;)

cipi_SKG 14-04-12 14:33

Pffooaa arata intr-un mare fel :shock: Imi pare rau ca nu am urmarit toata evolutia acestui topic , dar tot este urat afara :lol:

Sarbatori Fericite :)
Stima,
Ciprian.

gekvr6 14-04-12 14:47

Va multumesc pentru urari si va doresc un paste fericit ! :lol:

Felix_Arad 14-04-12 17:57

Chiar ca arata bine cu gri-ul oem jantele. Frumos altceva nu spun. bafta si Sarbatori Fericite :)

ag22tur 15-04-12 00:52

Arata foarte bine. Mail ales din spate!
O mica sugestie-camber negativ pe spate.
In rest numai bine si bafta in tot ce ti-ai propus. Paste fericit!

gekvr6 15-04-12 16:18

Quote:

Originally Posted by ag22tur (Post 4981827)
Arata foarte bine. Mail ales din spate!
O mica sugestie-camber negativ pe spate.
In rest numai bine si bafta in tot ce ti-ai propus. Paste fericit!

Camber negativ nu mai are rost sa fac pentru ca mai jos de atat nu prea am unde sa o las , daca nu imi freaca in aripi nu am de ce sa fac camber negativ , tin la siguranta chiar daca merg foarte rar cu masina de acea am optat sa nu umblu la rotile din fata si sa le las pe configuratia stock , cu directia si stabilitatea nu prea am chef sa ma joc doar pentru estetica.
Saftey First....

RideTheRiddle 15-04-12 18:02

holy pokemon!!!!:shock: trebuie latite aripile alea pentru ca ii sta ciudat asa! :shock:

gekvr6 15-04-12 19:18

Quote:

Originally Posted by RideTheRiddle (Post 4982397)
holy pokemon!!!!:shock: trebuie latite aripile alea pentru ca ii sta ciudat asa! :shock:

Nu vad ce ti se pare asa ciudat , in fine mie unu imi place maxim efectul vizual si din cate am observat nu sunt singurul , pasajele pe spate for fii evazate in nici un caz latite pentru ca nu o sa mai vina la acelasi nivel aripa cu bara.....

RideTheRiddle 15-04-12 20:06

Quote:

Originally Posted by gekvr6 (Post 4982464)
Nu vad ce ti se pare asa ciudat , in fine mie unu imi place maxim efectul vizual si din cate am observat nu sunt singurul , pasajele pe spate for fii evazate in nici un caz latite pentru ca nu o sa mai vina la acelasi nivel aripa cu bara.....

pai si cand evazezi aripile, nu le largesti? :shock:
din punctul meu de vedere, et-ul este prea mic si ies mult prea mult in afara. fiecare are gusturile lui, daca tie iti place atunci e ok, eu ti-am dat o parere strict obiectiva si neorbita de polishul rm-urilor alea

gekvr6 15-04-12 20:19

Quote:

Originally Posted by RideTheRiddle (Post 4982521)
pai si cand evazezi aripile, nu le largesti? :shock:
din punctul meu de vedere, et-ul este prea mic si ies mult prea mult in afara. fiecare are gusturile lui, daca tie iti place atunci e ok, eu ti-am dat o parere strict obiectiva si neorbita de polishul rm-urilor alea

Prietene mereu comentariile din partea ta au fost de genul CONTRA sau ASA NU ...
Daca ai ceva de zis poti sa o zici intr-o maniera placuta daca nu mai bine nu o faci.
Cat despre polisul RM-urilor iti zic doar atat : mi-au placut enorm de mult RX-urile puse de tine :rolleyes2

RideTheRiddle 16-04-12 02:34

trebuia sa te laud inainte sau cum? mi-am spus punctul de vedere cat am putut de civilizat si fara sa te jignesc, dar criticile tu nu stii sa le iei si te ataci de parca am sarit la gatul tau direct. in fine, scalda-te linistit in marea de aplaudaci, eu nu o sa te mai stresez pt ca nu am chef de certuri inutile pe subiecte de rahat

gekvr6 16-04-12 08:47

Quote:

Originally Posted by RideTheRiddle (Post 4982778)
trebuia sa te laud inainte sau cum? mi-am spus punctul de vedere cat am putut de civilizat si fara sa te jignesc, dar criticile tu nu stii sa le iei si te ataci de parca am sarit la gatul tau direct. in fine, scalda-te linistit in marea de aplaudaci, eu nu o sa te mai stresez pt ca nu am chef de certuri inutile pe subiecte de rahat

Apreciez punctul tau de vedere dar nu pot sa bat din palme si azi sa pun jantele maine sa evazez aripile si poimaine sa o vopsesc ca stii si tu cum e cu bani , nu ma cert dar totusi ai putea sa apreciezi nu sa critici ....

jhonycvz 16-04-12 11:37

...felcitari..mi-ai rupt mau cand ne-am intalnit..low and slow..buza aia plosihata rupee norma...

gekvr6 16-04-12 11:49

Quote:

Originally Posted by jhonycvz (Post 4983053)
...felcitari..mi-ai rupt mau cand ne-am intalnit..low and slow..buza aia plosihata rupee norma...

Mersi frumos .... vecine :lol:

FED express 16-04-12 14:36

Geniala pur si simplu ! De la culoare pana la jante ! Masina e ce trebuie ! :rockon:
Keep it low !

NightDevil 16-04-12 15:29

Grav magic fin senzational .. e fix ce trebuie .. daca nici nu atinge e si mai grav atunci ..!

Detman 16-04-12 16:56

arata bine rotile. in legatura cu fitment-ul , eu as zice sa cauti 2 centre care sa iti permita sa bagi rotile mai in interior. nu iti permite centru ca sa bagi rotile mai in interior? sa modifici et-ul?

Devu 16-04-12 18:24

Daca omul a spus ca asa ii place, trebuie sa ii repetati de 'n' ori ca e invers?
Poate vrea sa fie Paddiflush...

P.s: Nu e atac la nici un user, e generalizat.

gekvr6 16-04-12 20:52

Quote:

Originally Posted by FED express (Post 4983253)
Geniala pur si simplu ! De la culoare pana la jante ! Masina e ce trebuie ! :rockon:
Keep it low !

Mersi frumos...

Quote:

Originally Posted by NightDevil (Post 4983295)
Grav magic fin senzational .. e fix ce trebuie .. daca nici nu atinge e si mai grav atunci ..!

Sti ca te iubesc :)))

Quote:

Originally Posted by Detman (Post 4983373)
arata bine rotile. in legatura cu fitment-ul , eu as zice sa cauti 2 centre care sa iti permita sa bagi rotile mai in interior. nu iti permite centru ca sa bagi rotile mai in interior? sa modifici et-ul?

Momentan vor ramane asa , cand va intra la tinichigerie ma voi ocupa si de pasajele pe spate.

Quote:

Originally Posted by Devu (Post 4983445)
Daca omul a spus ca asa ii place, trebuie sa ii repetati de 'n' ori ca e invers?
Poate vrea sa fie Paddiflush...

P.s: Nu e atac la nici un user, e generalizat.

Mersi de sustinere .....

Bafta tuturor....

myky99 17-04-12 09:54

de ce sunt puse in halul ala centurile spate?

GJ 64 GAB 17-04-12 12:08

Quote:

Originally Posted by myky99 (Post 4984202)
de ce sunt puse in halul ala centurile spate?

Dacă ai fi la curent cu thread-ul ai şti!

gekvr6 17-04-12 12:44

@myky99 - ai primit raspuns de la GJ 64 GAB.
@GJ 64 GAB - +1 :))

gekvr6 17-04-12 14:40

1 Attachment(s)
Am schimbat scaunele Recaro cu scoici FIXE.
Dezavantajul fiind ca nu sunt firma ca Recaro , avantajul fiind greutatea foarte redusa.
Super multumit de ele , mai e putin de munca la sinele scaunului la pasager per total totul e ok......:lol:

Devu 17-04-12 14:55

De curiozitate, ce greutate are scaunul ?

gekvr6 17-04-12 14:59

Quote:

Originally Posted by Devu (Post 4984687)
De curiozitate, ce greutate are scaunul ?

Nu le-am cantarit dar drept sa iti spun dupa faptul ca pot sa il tin lejer intr-o mana cred ca undeva la 10kg sper sa nu ma insel dar ceva de genu 10-12kg maxim ...
O sa le cantaresc si o sa va spun o cifra exacta ....

retro_renault 17-04-12 19:47

Quote:

Originally Posted by NightDevil (Post 4983295)

A zis-o bine fratele DOC ;) si se potriveste la GEK

@gekvr6: vor da prea bine scaunele pe masina, o sa completeze aspectul racing, si ce daca nu sunt Recaro..... bafta !

NTZ03 17-04-12 20:48

Cat priveste confortul.... cum e?Se simte ceva la spate dupa un drum mai lung?

myky99 17-04-12 21:21

Quote:

Originally Posted by GJ 64 GAB (Post 4984411)
Dacă ai fi la curent cu thread-ul ai şti!

ok...

NightDevil 17-04-12 21:22

Quote:

Originally Posted by NTZ03 (Post 4985305)
Cat priveste confortul.... cum e?Se simte ceva la spate dupa un drum mai lung?

nu confortul este bun te lafai in ele .. te intinzi te dai pe spate ..poti sa faci si sex in ele .. stiu doar au fost ale mele ..:)) cat confort crezi ca poti sa ai in niste scaune de "competitie"?

NTZ03 17-04-12 21:24

Cat sa nu te doara spatele dupa o jumatate de ora de mers cu ele prin 30 de gropi pe o suspensie "bat"...confort ca pe cele din ETA.

NightDevil 17-04-12 21:31

Quote:

Originally Posted by NTZ03 (Post 4985390)
Cat sa nu te doara spatele dupa o jumatate de ora de mers cu ele prin 30 de gropi pe o suspensie "bat"...confort ca pe cele din ETA.

daca merge cu masina asta 30 min prin gropi se pisa sange ! si pe ea de masina !
nu au confortul unor scaune normale .. sunt mai tari si te tin intr-o sigura pozitie ..daca vroia confort maxim fi sigur ca opta pentru un interior de piele ..

gekvr6 17-04-12 21:56

Quote:

Originally Posted by NightDevil (Post 4985383)
nu confortul este bun te lafai in ele .. te intinzi te dai pe spate ..poti sa faci si sex in ele .. stiu doar au fost ale mele ..:)) cat confort crezi ca poti sa ai in niste scaune de "competitie"?

Esti criminal ca de obicei ... Ai facut sex in ele ?????
Scaunele nu sunt pentru confort la fel cum a spus si zak daca masina era pentru confort aveam scaune si o suspensie pe masura...
Despre drumuri eu zic totusi sa nu mai exageam cu gropi si rahaturi ca nu locuim in Congo...sau ma rog pentru cine a fost si prin afara stie ca nu e asa de roz situatia pe cat se fabuleaza ''la nemti nu vezi , nemti merg pe sus''...
Daca mergi cu simt de raspundere mergi peste tot sa nu mai se exagereze cu gropile ...
@ZAK - au fost mai mult a lu mandea , tu ai facut o cursa Magurele - Rahova City :))))

stefiPJJ 18-04-12 10:17

Quote:

Originally Posted by gekvr6 (Post 4985481)
Despre drumuri eu zic totusi sa nu mai exageam cu gropi si rahaturi ca nu locuim in Congo...sau ma rog pentru cine a fost si prin afara stie ca nu e asa de roz situatia pe cat se fabuleaza ''la nemti nu vezi , nemti merg pe sus''...
Daca mergi cu simt de raspundere mergi peste tot sa nu mai se exagereze cu gropile ...

Perfect corect, cand ii auzi pe unii ...:rolleyes2

gekvr6 19-04-12 22:03

3 Attachment(s)
Am urcat scoicile astazi sus....sunt foarte multumit de ele nu "prea" ma doare spatele :)))

Devu 19-04-12 22:09

Acuma ii trebuie un volan pe masura.

gekvr6 19-04-12 22:10

Quote:

Originally Posted by Devu (Post 4989116)
Acuma ii trebuie un volan pe masura.

Vine si volanu ... un omp sau sparco de 380mm/90mm

07LKY 19-04-12 22:13

Salut, centurile spate de ce sunt legate asa ?

MadAboutGolf3 19-04-12 22:14

interesant stilul asta ce l-ai adoptat, tare as vrea sa te vad cu 10k in buzunar sa-ti faci masina cum doresti sa vad ce ar iesi la final, asta in caz ca ti-ar ajunge 10 mii :D
spor la bani! ca doar ei sunt piedica.

gekvr6 19-04-12 22:26

Quote:

Originally Posted by 07LKY (Post 4989129)
Salut, centurile spate de ce sunt legate asa ?

Nu au nici o semnificatie centurile prinse asa , sunt prinse pentru bunul meu plac ca sa mai sublime golul din spate .....

Quote:

Originally Posted by MadAboutGolf3 (Post 4989134)
interesant stilul asta ce l-ai adoptat, tare as vrea sa te vad cu 10k in buzunar sa-ti faci masina cum doresti sa vad ce ar iesi la final, asta in caz ca ti-ar ajunge 10 mii :D
spor la bani! ca doar ei sunt piedica.

Cu siguranta in banii astia se regasea un sistem airride....:lol:

All times are GMT +2. The time now is 21:48.

- Copyright 2026 4Tuning