![]() |
Re: V-ati combina cu o tipa doar ca sa conduceti o masina tare?
pe mine nu m-ar interesa masina...atata timp cat fata e desteapta si stie scopul unei relatii cred ca nu vine vorba de masina;)...fericirea nu se cumpara!
|
Quote:
Ideea e ca sa zicem tu te intalnesti intr-o zi cu o bombalaie proasta proasta, da are ea ceva masina foarte tare. Nah, acuma tu ai fi dispus sa ii oferi deosebita onoare de a se combina cu tine vreo 2-3 zile numai ca sa ai si tu deosebita placere sa ii calaresti masina :)) |
Quote:
|
da,de ce nu :)) daca arata bine si imi place si masina..!
|
:flower::hug:da
daca stau bine si ma gandesc...............daaaa |
Raspunsul e DA...dar banuiesc ca daca ar avea o masina care m-ar face sa nu ma intereseze cum e ea, nu s-ar uita la mine cu siguranta
|
Quote:
|
daaa :lol:
|
Cate cu^ve masculine pe topicul asta :lol:
|
daca arata si bine...ma intreb DE CE NU?!?!
|
Quote:
|
Imi pare rau... dar vreau sa fiu ipocrit (cum poate credeti voi), dar mie daca nu imi place deloc femeia - daca nu ma atrage DELOC, nu ma pot combina cu ea doar ca sa ma plimb cu masina ei.
Poti deveni si prieten de-al ei si sa o rogi sa ii conduci masina. Daca e musai sa conduci un "supercar" al carui proprietar este o femeie. |
eu cred ca depinde de personalitatea fiecaruia..si cat de pervers poti fi...ca vorba aia nu e chiar atat de usor sa te invarti pe langa o persoana care te dezgusta intr-un mod sau altul... chiar daca are masina/i de sute de mii de euro sau orice alt exemplu...
|
DA clar , sunt un nesimtit :oops:
|
"V-ati combina cu o tipa doar ca sa conduceti o masina tare? "
ca mi-o fi rusine... si la urma urmei, daca femeia nu e buna, o lasi acasa la telenovele si ii zici ca te duci sa bagi benzina, pe A2. |
Yup, Yup, Yup! Am facut-o si nu odata! :)) ... Si-am mai stat si pe banii ei ... Chiar simteam nevoia "sa ma joc si eu cu ele" nu numai ele cu mine! It was funny and interesant ... uneori se merita!
|
DA! De ce sa nu profitam un pic si pt placerea noastra de a conduce o masina tare? :))))))
|
raspunsul meu este DA ,daca are bani de masina tare are bani si de silicoane ,botox,liposuctie etc
Ps nu stiu cum de nu au aparut fetele cu replica "nu exista femei urate ,exista numai femei care se ingrijesc si care nu ",daca are dani de masina sigur e ingrijita |
DA! Vreau sa stau si eu pe "carca" unei fete ca destul au stat unele pe a mea.:D
|
tare imi place de voi :) serios.
tot ce va doresc este ca sa va treziti intr-o dimineata cu cnp 2, sa ma exprim mai frumos si sa incasati propriile pareri despre astfel de oameni ;) |
Ma pe mine nu m-ar lasa orgoliul :lol:
Mai degraba fac pe dreaq-n 4 si-mi iau eu o masina tare :) chiar daca poate e nevoie de rabdare. |
eu unul nu m-as combina cu o tipa ca sa ii conduc masina...as face-o pe ea sa mi-o ofere ca sa ma combin cu ea :twisted::twisted:
|
Quote:
|
Daca este acea tipa din IASI cu BMW M3 ALB an2008, alegerea ar fi foarte grea.......pt ca tipa arata super si nu cred k ai sti ce sa alegi masina sau pe ea dar orgasm provocat de femei am tot avut, in schimb adrenalina creata de o astfel de masina cred k este mult peste binecunoscutul orgasm, dar tot nu m as combina cu o femeie pt a-i conduce masina.
|
Depinde de tipa` cu masina ... in cele mai multe cazuri DA :lol: , cateodata e distractiv , da pana la urma te plictisesti si de tipa si de masina .....
|
Quote:
|
As face o exceptie si m-as combina cu una care are un H1 :)
|
cum au mai zis si altii inaintea mea , depinde de gagiga/masina . daca imi da cu + , ma bag , daca da cu - , imi vad de treaba mea
|
Chiar daca ar fi si o baba si ar avea un urs de 700cp+ nu as mai fi stat pe ganduri =))
|
Sa vad masina cum arata....
|
NU,nici nu am permis :???: depinde şi de tipă şi de maşina :lol: ,cred !
|
In principiu nu m-as combina cu o tipa doar ca sa ii conduc masina (de regula tipele nu au masini periculoase , sau cel putin nu pentru noi barbatii periculoase).
Iar daca as fi pus in fata faptului implinit in care este o tipa cu o japoneza ceva, POATE as face un compromis DAR doar daca tipa imi place ! DACA nu nu!:rolleyes2 Dar de obicei nu le ajungi la nas:)) asa ca imi iau gandu de la japoneza ei |
Felicitari!Gindire sanatoasa!;)
|
Quote:
|
multumesc frumos!:-)
am vrut sa subliniez,care ar fi directia corecta,ca si altii sa invete in loc sa se rupa in figuri.;) |
sa vina una buna rau cu lambo..sa-mi zica, te combini cu mine si iti dau masina? nu fata mea, ca nu-mi plac chestiile astea, mai bine ma plimbi cu ratb-u :))
|
hmm orice barbat/baiat si copil(ca-s multi) inainte sa posteze pe acest topic ar trebui sa-si vada de lungul nasului... nu sa o arda in fite si basini pe aici...ca totusi nu suntem la ora de dirigentie si 4tuning nu este un oracol;)
|
Quote:
Ontopic: mi-am schimbat modul de a gandi - daca imi place si gagica... o iau si pentru masina, si pentru felul cum e tipa. :D |
.........si dupa 2-3 zile vezi de fapt ca masina e un leasing chinuit sau vreo rata la banca si nu i face pielea o cafea cu lapte la vreo cafenea .dintr o data dispare tot aeru ala sofisticat de la inceput ...cateodata e bine sa privesti atent si spre persoana din masina .
|
Prin "luat" nu ma refeream la "luat de nevasta".
O iau... pentru o "aventura"... |
| All times are GMT +2. The time now is 08:37. |
- Copyright 2026 4Tuning