![]() |
Re: Un BMW e34 525 TDS
Imi cer scuze pentru offtopic.. imi poate explica si mie cineva cum sta treaba cu inmatricularea prin partaj? Mi-a atras atentia .. daca cineva are timp ..
|
Quote:
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
Se pregateste ceva... :suspiciou
Glumeam... Ne pregatim pentru prelungirea actelor, si in acelasi timp pentru iarna 8) |
Ai incalzire stationara sau urmeaza sa montezi?
|
Prelungirea actelor adica pana la urma ramane tot pe Bulgaria, nu :lol: ?
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
cam urata replica de mai devreme...de ce te simti agasat de faptul ca ai masina inmatriculata pe bg???
de fapt si eu m-as simti daca as stii ca am dat banii pe ceva ce practic e al meu dar teoretic nu e... |
Cosmine te cam alarmezi dar degeaba, sti bine ca aveai posibilitatea pina acum s-o treci pe romania cit sa putut chestia cu partajul eu tiam explicat cum statea treaba, nu stiu daca tu crezi ca oameni de aici nu stiu carei treaba cu inmatriculatu......Si intradevar impozitul este cam mare pe romania in jur de 900 lei la 2500, si asigurarea vreo 6 mil pe 6 luni depinde pe cui nume este masina.
|
Quote:
Quote:
Quote:
Era nevoie de asta ? O inscriam cu partajul si apoi daca vroiam sa o vand, nu putea sa o inscrie respectivul ca trebuia sa plateasca taxa ;) Si cu partajul nu mergea peste tot, bine nici nu stiu daca mai merge.. Aici, in acest topic este vorba despre un bmw e34, nu despre tara in care este inmatriculata masina ... Nu e masina ca toate rapciugile pe bulgaria care te omoara pe trecerea de pietoni ca n-au frane ;) Nu am avut posibilitatea, si inca nu am sa o trec pe Romania, si cu asta am incheiat subiectul cu inmatricularea.. |
cosmine asta e...o sa se rada in continuare si nu prea ai ce face nici tu nici cei care sunt in situatia ta
|
lasatii sa rada.unii din ei nu au nici dupa ce bea apa,dar comenteaza si ei..
masina e f frumoasa si bn intretinuta,comparativ cu muulte alte masini inmatriculate. daca actele sunt ok,nu-i stres. ;) |
Quote:
Quote:
|
Stai ma linistit.Eu unu prefer sa am o masina pe China in stare perfecta decat un pe Romania care sa-mi fie frica sa nu cumva sa ma depaseasca vre-o roata pe drum.
Daca dobitocii astia de la putere nu ne poate facilita inscrierea trebuie sa ne adaptam si noi cum putem. Poate unii o sa-mi sara in cap dar asta este parerea mea. Bafta cosmine si sa sti ca ai o masina foarte bine intretinuta si care arata chiar mai bine decat trebuie sa arata un e34. Pace! |
Quote:
Masina a primit volan imbracat in piele cu comenzi, in cel mai scurt timp vor fi si legate, imi trebuiesc niste cabluri si un modul pentru cd-player. Mii de multumuri d-lui Manole74 un om de nota 200+ ! Si jante pe 15" sa vad cum ar da, eu zic ca-s dragute, dar nu au cauciucuri la fel, si pe spate sunt 205-60-15 iar pe fata 195-65-15 :lol: Sunt de vanzare, daca intereseaza pe cineva, daca nu le fac de iarna.. Cateva poze imediat. |
5 Attachment(s)
:arrow:
|
Quote:
|
faina treaba cu volanul cosmine bv...apropo de jante fa-le si pe astea faine ca pe celelalte si punetzi cauciucuri de iarna sa nu mai tot trebuiasca sa mergi in fiecare iarna la vulcanizari sa stai la cozi
|
Quote:
|
Gri inchis. Cu verdele merge de minune!:idea:
|
exact cum zicea colegu mai devreme.....ori le faci gri ca toate jantele ori gri inchis nu prea are rost sa te complici cu multe culori...totusi sunt pentru iarna si la cata sare avem noi iarna pe sosele e si pacat sa muncesti ca erou la ele sa le faci in 2 culori si dupa 2 iesiri prin zapada si namoale ba sunt murdare ba sare vopseaua de la nisipu de pe drum si iti faci numai nervi
|
Quote:
Quote:
|
8 Attachment(s)
Am facut si pe anul acesta o vizita in Bulgaria, pentru prelungirea actelor pentru inca un an ! Am trecut itp-ul cu brio, si cu felicitari de la unul din Bulgari.. Dupa asta, plafonul masinii da semne de oboseala de cand am cumparat-o, am stat si m-am gandit, daca sa-l imbrac sau nu, sau sa-l lipesc pe asta, am zis sa caut altul, zis si facut, am gasit masina lui Alex Maniacu' la cineva la dezmembrari, si am luat plafonul asa zis de ///M5 din material ca plusul, si de culoare neagra, si impecabil, impreuna cu stalpi, parasoare, manere de viraj, plafoniere, etc. Nu am foarte multe poze, si nici foarte clare, dar cine cunoaste, stie despre ce este vorba ! I s-a montat si catalizatorul, un upgrade foarte bun, galagie mai putina, fum mai putin, si 0 gaze de motorina(miros tipic de Raba) Ah, si un mic top speed, indicatorul de la consum este aproape de 0 pentru ca in momentul cand s-a facut fotografia, nu mai era piciorul pe acceleratie:rolleyes2
|
4 Attachment(s)
Daca nu mai posteaza nimeni, postez eu aici. In urma unor economii, a venit mos Craciun mai devreme la bimmer-ul meu :D si inca o sa mai vina pe parcurs. Lista incepe asa :
-Kit ambreaj Sachs (disc+placa+rulment) -Tampoane motor(cele hidraulice) -Garnitura baie ulei -Garnituri admisie(Victor Reinz) Urmeaza ulei BMW, antigel, tampoane cutie de viteze, ulei pentru cutia de viteze, si garnituri pompa injectie, iar apoi, ne apucam de transplant !! |
Iote cine-i mic si amarat!
|
Quote:
|
ceva noutati? poze? :)
|
3 Attachment(s)
Quote:
Quote:
|
Sunt de pe jey ?
|
Quote:
Nu, cele de pe JEY au mai ramas doar 3(am facut si rima:lol: ) Ca una a spart-o, astea le-am luat de la un coleg, tot cu un e34 525tds ! |
Sa le invarti cu placere si fara incidente.
|
Quote:
|
Frumoasa masina . Sa ai grija de ea si drum cat mai intins fara "pagube
|
10 Attachment(s)
Quote:
|
Superb E34, succes mai departe.
|
1 Attachment(s)
Quote:
Hristos a Inviat ! |
7 Attachment(s)
Ne-am jucat putin cu pozelee :D
|
1 Attachment(s)
California Style, loading 95% ... :arrow:
Micile detalii fac diferenta.:rolleyes2 |
Bravo . Imi place" baraca" ta . Si eu am 2 e34 (ambele inmatriculate in bg , apropo de papagalii de mai sus) si imi plac tare mult. Sa o folosesti sanatos .
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:36. |
- Copyright 2026 4Tuning