![]() |
Am inteles ca de joi are sa ninga iar si atunci o sa se astupe iar pt. ceva timp :D
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Quote:
|
NU MAI VREAU ZAPADA... !!! Alo doamna iarna s-a inteles sau nu..daca nu :bat: :bat: :bat: :bat: .. !! Sa vina primavara :bunch: :bunch: !!!
|
Vine primavara ca mi-a mirosit mie! Love is in the air :dance: :lol:
|
Re:
Quote:
pe bune |
corse :lol: :lol: am vrut sa schimb si eu ceva la masina
|
Cu siguranta albastru!!!!
Parerea mea |
albastru ala e mortal
|
io zic sa o faci alba :)cu picatzele albastre si rosii :)) :D
|
Re:
Quote:
|
mah caline :evil: eu despre masina ta nu am scris asa... ok asa o sa fac cum vrei tu :wink:
|
glumeam mah!~ :twisted:
|
SAMBATA 26.02.2005 ora 16:30 INTALNIRE AFTERDARK-ARAD
-in parcare la strand respectiv in discoSPACE :tetter: S-ar putea sa avem musafiri(MUTZU si CIUBY) :bunch: |
Venim maine(vineri), pe la maxim 3 suntem acolo..
as vrea sa ne intalnim toti, asa ca pune-ti intalnirea vineri :lol: |
ohhh yeeaaaaa steua yeeeee :lol: :lol: ce noroc are steua asta :shock:
|
Re:
Quote:
lasa steaua, si vezi cum faci maine sa-ti vad Honda :) |
Auzi tekin daca se intalneste Steaua cu o echipa din Turcia, cu cine o sa tii ??? :peace: :peace: :peace: Si poate ii si :bat: :bat: pe turci !!!
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
sincer maine ma duc la marghita deci ramane pe sambata
|
bai deci daca vin ashtia cu gashca eu zic sa mergem sa ne intalnim cu ei..sa nu fim magari...daca nu putetzi e ok...eu cred ca am sa vin...deci voi stitzi unde sa venitzi mah mutzu ?
|
Deci asa
cand ajung in Arad il sun pe Calin, sa ne duca la HOT TUNING, sa-si puna Tosa spoilerul pe spate, si dupaia vreau sa ne intalnim. 8) |
Pana la urma cand ne intalnim si pe la ce ora :?:
|
Re:
Quote:
|
Pai nu stim, va sunam noi ..
Cand termina acolo cu spoilerele |
SE ANULEAZA INTALNIREA DE SAMBATA!
a avut loc azi intalnirea ,si au fost si hunedorenii:2 masini cu 7 persoane, in frunte cu MUTZU :D asteptam materialele doveditoare :D 8) :lol: a fost super :D va mai asteptam pe la noi :!: :!: :!: |
A fost...demential !!! Calin si-a mai lasat jumate de cauciuc pe ,,asfaltul din arad'' drep ofranda ,,zeului automobilismului'' . :peace: :peace: :peace: .. !!!
|
In schimb nici tosa nu s-a lasat mai prejos !!!! Spectacol pe cinste... :peace: !!!
|
numa io-s mai fraier si-mi distrug masina...asta e :)) :D
|
Re:
Quote:
|
numa......
ba OFFTOPIC....ieri am avut 400 de posturi azi mai am 380 cum asa?nu inteleg:)) |
Esti sigur de asta ?? :paper: Pai ar trebui sa-l iei pe admin la intrebari daca nu la :bat: :bat: .... !! Pai vb cu el sa vezi ce zice !!!
|
Re:
Quote:
criss ma tot ameninta ca o sa simt si eu putina adrenalina dupa ce iesim cu renaultu :roll: :D ramane de vazut :wink: |
Hopa...mai vine un Renault in trupa...2 romburi !!! :lol: :lol: :lol:
|
Re:
Quote:
|
bah..ma dadeam shi eu...dar am ramas ca fraieru fara benzina...imi consuma ENORM de mult !! cred ca potzi vedea prin diuzele de la injectoare :D
|
Scz, acum am ajuns..
A fost beton :peace: Inca aud zgomotul masinii lui Tekin, mai bine nu ma suiam in ea :? |
Re:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:51. |
- Copyright 2026 4Tuning