![]() |
Re: Intr-un final....my ride GOLF 3
ms pt poze cosmine...le astept si p alea d la sx-u, dar p mess:D cum le astept si p alea d la ziua mea:evil: de la u.
Wob* adik i astupai si manerele? sau ce vrei sa zici? |
da , mai faceam un efort financiar si i puneam door poppers asa era clean shaved look .
|
am fost in weekend la mare si vreau sa zic k am dat peste nishte oameni extraordinari in ct, multumesc inca odata lui mishu vr6(vvv) si lui edi (rac3rman), nush ce ma faceam dak nu erau ei.
am ajuns vineri la ct, de atunci, multe plimbari prin drumurile miraculos de proaste din ct, duminica seara am trecut peste o denivelare mai mare si probabil aia a pus capac si mi s-a rupt surubul care prinde suportul de motor de tampon (suportul fiind schimbat saptamana trecuta) si m-am pomenit cu motorul p jos, p undev p la 2 cm de pamant, crek doar furtunele de la radiator il mai tineau. S-a scurs toata apa din radiator si am lasat-o la o benzinarie si am dat de edi si mishu, nu credeam k snt asa saritori. mishu s-a plimbat cu mine toata ct dupa un tampon de motor, i-am ocupat toata ziua, nu gaseam p nicaieri, p la toate dezmembrarile p care le stia mishu. pana la urma am gasit unu in mamaia, norocul face ca acel tampon nu se potrivea, nu era ca al meu. lui edi i-am furat o gramada de timp cu reparatia, el m-a dus la cineva care avea o rampa si am putut rezolva problema. imi pare rau k nu am apucat sa facem si noi poze cu toate masinile la un loc. multumesc inca odata si bafta la modificari! poate data viitoare cand ne vedem sa ne vedem p la o terasa p undeva, nu in ulei si vaselina:) |
hai salut ! imi pare bine ca ai ajuns cu masina acasa ! imi pare insa rau ca nu s-a potrivit tamponul si l-ai cumparat degeaba ! o sa vb cu nea vasile de acolo sa vedem daca iti mai recuperezi banii cu toate ca mosu ai vazut ca e scartzar rau ! :)) spor si tie la masina si ai grija de ea ca ai vazut ca nu te pui cu gropile la fel ca si mine ! numai bine !
|
8 Attachment(s)
si cateva poze. o sa mai vina cateva in mers, deocamdata doar una.
snt facute d mke la mall. multzam mke, imi pare rau k s-a murdarit p drum |
super tari fotografiile....
brgds edi |
meseriase poze , iar aia cu hiltonu e bestiala
|
Belea pozele..aia in miscare e profi p cuvant!!Cine face pozele este d tzinut aproape...
|
3 Attachment(s)
si pozele p care le-am promis.
|
la bazar e masina ta de vanzare ! e o farsa sau chiar vrei so dai?
|
corect , asa e :)
|
Quote:
|
si cu ce vrea sa o inlocuiasca?
|
Atata munca,nervi,timp pierdut..e pacat...dar daca schimba cu ceva mai nou il intzeleg...la masinile vechi ai tot timpul ceva de reparat...eu m-am invatzat minte..sa vedem ce urmeaza..tot Golf?Bsfta cu vanzarea!
|
Quote:
|
''Intrebarea'' era pt blondu' nu pt...altzii.
|
bine acuma... probabil cu mk5 gti ! zic io:rolleyes2
|
as vrea eu un mk5 gti....dar deocamdata e doar un vis. as vrea sa imi iau ceva mai nou, sa pot sa ii fac si casco. sa vedem, k dak nu vrea cineva sa o ia la banii astia, presimt k la un momentdat o sa bag banii p care ii mai am d diferentza in ea si nu o mai dau:P oricum...vreau si ceva mai puternik
|
cat de cat simplu -> VR6 si gata , ai ceva puternic. Mai cumperi si o instalatie de clima cu 2-300 euro si ai masina cu de toate :P
PS: se face casco si la masini vechi :) |
Nu se face , iti spun sigur.Si eu mi-as face.
|
Quote:
|
ms dany k raspunzi pt mne,azi nu prea am avut timp sa stau p forum.
mi-am uat o alta mask, sper sa mai dispara din lufturile alea.la asta a mea s-au cam supt prinderile. un motiv serios pt care o vand este k voi fi plecat un timp si masina va sta ABSOLUT degeaba in fatza blocului cateva luni de zile;) o sa-mi iau dupa aceea alta masina, deocamdata...mai am o luna pana plec deci...astept oferte o luna(pana in septembrie). |
Ai muncit mult ca sa se bucure altu de ea!
De asta nu va inteleg eu, le faceti frumoase si porma le maritati, ajung pe mainile unor labarei care le f u t cat pot si uite asa se mai ingropa un mk3 readus la viata. Daca pleci poti sa cauti un garaj pe undeva unde sa o tii atat timp cat esti plecat. Revii in tara, te bucuri iar de ea. Ai grija sa nu regreti porma! |
maine masina ar trebui sa revina la normal, i-am facut masca noua(fara emblema) m-am cam chinuit cu ea, k la masca noua materialul era diferit, mult mai moale. se cunoaste diferentza, dar o sa iau un spritz chit si o sa o vopsesc din nou. Si mi-am comandat din nou faruri cu angel, cum am avut.
|
Dar de ce nu mai ai faruri cu angel?
|
Quote:
|
pai daca tot o vinde mai bine doar ''cerculetze'' in faruri si gata ca e pacat de bani facutzi cadou unui starin nu?
|
Man pacat ca o dai dupa ce ai tras cu ea ca sa o faci ... :idea: :arrow:
Multa BAFTA din partea si ai sprijinul meu in ceea ce vrei sa faci pe viitor !! :rolleyes2 :shock: ;) |
pe capota ai pus colant?
|
Quote:
|
sry pt oftopic da imi poti da niste detalii despte colant? d unde l-ai luat? k as vrea s imi pun si io pe capota
|
si eu sunt interesat...si mai ales, dak exista colant ce se poate aplica pe bord
|
vedeti ca referitor la COLANT mai stie si GGD in cazul in care BLONDU' nu intra aici ... vb si cu Dany GGD ;) :idea: :arrow:
|
k ...mc ;)... btw...misto interviu la promotor ;))
|
l-am pus la o firma specializata...o firma care colanteaza taxiuri, au baietii acolo tot felul de autocolante.
despre bord nush ce sa zic...mai bine vb cu cei care fac asa ceva... |
salut , foarte misto a iesit masina . felicitari .
ps. dc nu ai pus colant negru si pe haion in spate . |
Quote:
|
ieri m-am jucat cu nishte folie p geamurile din spate. vreau sa ii pun si p fatza, makr sa fac nishte poze cu ele asa. ii sta ft bn:) chiar nu ma asteptam.
|
Quote:
|
Frumoasa masina :)
A cumparat-o un prieten de-al meu.. Prima data credeam ca esti tu si apoi cand l-am oprit am vazut lol :D |
| All times are GMT +2. The time now is 10:04. |
- Copyright 2026 4Tuning