![]() |
Re: PH 96 K R S
Frumos :) Ce material ai folosit, plus? Vad ca s-a mulat destul de bine si ti-a iesit dintr-o singura bucata.
|
au iesit bine:twisted:
|
Quote:
|
Quote:
|
Exact asta am facut si io.acum mai am de imbracat si plafonul.Sa vad cu timpul.A iesit ok,bv.
|
Arata bine! Iar le-ai desfacut.... =)) :lol:
|
Quote:
Quote:
|
Pt stalpi nu vad rostul... sunt plastic, ii dai jos, ii bagi in cada si ii speli. Ies ca noi, asta daca nu sunt zgariate plasticele.
Plafonul se face destul de usor, l-am facut eu acum vreo 2 ani. Singura parte mai greoaie e la parasolare, unde e mai greu de mulat materialul. Dar depinde ce material e... eu am avut piele sintetica gri, destul de groasa. |
Suuper se aude toba.Cat despre ITP,nici eu nu am dat-o jos cand m-am dus,dar nici nu se mai intelegea nimeni in hala aia
Frumos cu fetele usilor |
Quote:
|
Quote:
|
astazi mi-a ajuns si buza de laguna 1.maine o sa o pun pe masina:D:D
|
Frumos frumos ce faci. Imi dai si mie niste idei de numa numa la design....E foarte frumos ce faci. Multa bafta in continuare .
|
Asteptam poze cu buza pusa . . .:twisted:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Acum o sapt te-am vazut cand plecai de la munca ..te-am recunoscut de departe ! Deosebita ! Bafta ! |
3 Attachment(s)
:arrow::arrow::arrow:
|
E Belea :D... acu ai grija.. esti aproape de sol.. si poti lovi usor multe.Bara aia fata ce are de primeste lovituri din stanga dreapta ? :(
|
Quote:
sa tina vremea asta cu mine si sa nu mai fie o zi soare si 2 sa ploua si o sa ma apuc de treaba:D:D |
Cât te-a ajuns buziţa de Laguna?
|
Quote:
|
Quote:
Având în vedere faptul că buziţa îi completează botul maşinii, investiţia este numa' bună. Arată foarte bine. Fă şi tu mai multe poze dar încearcă să nu mai prinzi umbre. |
Quote:
|
Ti-am zis ca aia de Laguna arata bine :lol: Felicitari pt achizitie, chiar se vede frumos!
|
Quote:
|
Ai o masina foarte frumoasa tine-o tot asa! ;)
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
daca tot a mai ramas material de la fetele de usi,am imbracat stalpii din fata.urmeaza cei de la jumatate,cei din spate si pe urma plafonul,dar trebuie sa cumpar material:D
|
1 Attachment(s)
:D:D:D
|
interesanta idee sa imbraci plasticurile alea,poate o sa aplic si eu la mine ca prea se vede frumos,bafta!
|
Quote:
|
Ce bine au iesit :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
Streetmaniacs:D:D
part.I |
frumoasa foc...
|
4 Attachment(s)
part.II:D
|
Frumoase poze:) Am vazut mai multe de la intalnirea asta:) Tu spre ex de unde ai aflat de ea,eu sunt din Valenii de Munte,mai urmaresc forumurile dar nu gasesc intotdeauna evenimentele la timp,nu de alta dar daca-mi permite timpul mi-ar placea sa mai schimbam o parere,una,alta:D Spor la treaba in continuare:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:17. |
- Copyright 2026 4Tuning