![]() |
Re: Tm04azj
Superbe jantele! Felicitarile mele! Pakt k o dai...
|
sal...jantele sunt cumva luate din germania..de la Lau ? :D ?...is fainute ..si masina e draguta ..sa ai bafta la vanzare ..ps daca cumva vrei sa dai jantele astept un pm de la tine cu pretul:)
|
marfa combinatia cu rotile.spor la vanzare;)
|
tm04AZJ > momentan ai cumva farurile si grila din fata de model `86-`90...ca parca te-am vazut prin oras cu fata modificata?
|
faruri de ursulet
|
salutare...am citit Thread'ul tau....imi place masina...ii facuta cu gust:X....poze se poate cu noul look...bafta in continoare:)>-
|
nu am facut poze.inca nu-i terminata trebuie facuti ochelari
|
si eu am o dacie model 96....dar ma tenteaza mai mult fara bare si cu faruri de bmw urs:-??sau 525...cu lupa....si vreau o idee...momentan nustiu ce sa aleg...:-s...astept poze...ms anticipat
|
asteptam poze chiar sunt curios :lol:
|
in continuare.............de vanzare pretul este promotional de sarbatori(doar pentru doritori)!!!!!!!!!!!
|
Pacat ca vinzi masina.E chiar frumoasa! Pt ce? Sa iei un BMW si sa te "cununi"cu el?
|
Re: TM 04 AZJ
hai nu e gata?
|
Nu.din pacate am gasito lovita in parcare sapt asta sper sa o fac cu ocazia asta am sa vopsesc totul albastru capota si barile.cand e gata am sa revin cu poze
|
Frumoasa masina,vad ca tot ai schimbat la jante.Utlimele cele ca de subaru dau f.bine pe masina.Spor la munca
|
Quote:
|
nu am gasit. aripa dreapta fata indoita si spoileru fata ii spart am sa-i pun totul nou
|
aha poi nu o faci pe asigurarea ta??
|
cum sa o fac pe asigurarea mea?
|
nu ai casco ? poi declari ca ai gasito lovita .
|
nu am
|
o aripa si bara trebe sa iau numa ca costa mai mult vopsitu asta e oricum demult tot am zis ca o sa vopsesc capota si barile acuma am sa le fac
|
Quote:
|
Frumoasa Dacia,in ce zona stai domnule,ca eu nu prea o vad prin oras ?sau sa o aud :D. Pacat ca ti-a puscat unu aripa si farul. Oricum arata bine,o intrebare vezi ceva in oglinziile alea mici ? Parca ar da mai bine alea mari si negre,nu de papuc,alea de berlina negre,mari.
|
arata bine masina , no coment... sa ai parte de ea
|
fff tare dacia.... si simpla ....nu ''tuning''
|
Quote:
|
cam asa e...
|
Masina se vinde cu 1500euro urgent am nevoie de banii
|
0729097906 doar pentru ce interesati sa cumpere masina
|
masina se vinde si pe piese daca sunt mai multi doritori
|
ce motor ii pe ea? stock?
|
de renault clio motoru este OMOLOGAT
|
niste poze mai recente ai ?
|
|
ziceai ca i-ai pus faruri rotunde de bmw...parca:-?nu ai poze?
|
nu pot sa pun poze nush de ce
|
un numar cat de cat aproximativ de cai?se apropie data scadentei(permisu) si nah... :D
|
Motorul fiind omologat, presupun ca e de 1.4, deci 75 cai.
|
poate fi si cel de 1.4 16v 90cp...si dupa cum se prezinta topicul asta poate avea peste 100 de cai lejer
|
E omologat...nu ai voie motor mai mare de 40% decat cel original (ca putere).
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:09. |
- Copyright 2026 4Tuning