![]() |
Re: E36 - Alpine White ///
O sa dezbat problema cu aceasta zona , care este cea mai importanta din ce am taiat eu la masina sa vedem cum o pot rigidiza cel mai bine ... Am vazut masini facute din 2 3 bucati care circula si in ziua de astazi (Masini de marfa care mai si transporta 2 3 tone in "spate" ) .. Un lonjeron presupun ca se poate intari suficient ... Multumesc de grija :-)
|
3 Attachment(s)
Astazi am cumparat si motorul , 2.3 din 97 cu aproximativ 200.000 Km Si am adus jantele de la indreptat , erau putin atinse :-)
|
5 Attachment(s)
Am mai facut rost de ceva piese , acum ramane sa ma hotarasc ce stopuri sa aleg :lol:
|
Eu zic stopurile OEM si farurile cele cu sticla galbena + semnalizare tot galbena.
|
esti pun pe scandal cu ea nu gluma. cat estimezi ca o scoti la sosea aceastea frumusete in devenire?
|
Quote:
bafta cu masina si la mai mare :D...sa ma anunti de luni cand incepem sa o facem. |
Nu imi plac semnalele galbene , cel mai probabil o folie neagra cea mai deschisa nuanta :-) Sincer nu ma grabesc sa o scot la strada pana nu iese cum vreau eu :rolleyes2
|
4 Attachment(s)
Astazi am primit si bara fata OEM :D
|
2 Attachment(s)
Varianta finala :):twisted:
|
5 Attachment(s)
S-a votat :D , raman stopurile originale cu o mica imbunatatire :-) Nu am avut somn pana nu le-am terminat :twisted:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Da :D O nuanta deschisa sa nu para "tunate" cu vopsea de gard :)) :-) Mai devreme am terminat si proiectoarele , cate 2 randuri de folie galbena pentru o calitate mai deosebita a culorii :D
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Astazi am rezolvat o problema ce ma seca de cateva zile bune :evil: Brancusi in persoana + pragul de cabrio = Prag coupe gata de montat :))
|
3 Attachment(s)
Cateva detalii inainte de furtuna :)) Emblema a fost de test , urmeaza sa fac 2 perfecte :D
|
Frumos , cum ai facut emblema ?
|
Quote:
|
Ms , Am pus autocolant, galben transparent peste alb si folie gri ( crom) peste albastru :)
|
3 Attachment(s)
Putina culoare in suflet :D:-)
|
le faci miezul galben?
|
Ca model jantele vor avea buzele portocalii si miezul alb ...:D M-am plictisit de buze polishate :rolleyes2
|
3 Attachment(s)
Ce am gasit astazi intr-o gramada de piese sh pe la targ :D Oglinzi originale M :twisted:
|
Cumpar oglinda dreapta M coupe (fara oglinda , motoras) ma intereseaza suportul de prindere .
|
3 Attachment(s)
Incet incet... Am ceva emotii cu aripa spate :???:
|
5 Attachment(s)
Si capacele finisate 80% :-)
|
9 Attachment(s)
Dupa schimbul 3 la serviciu a urmat 1 si 2 la pisii :twisted: Astazi a primit noua aripa stanga spate ,suportul la cric care a fost facut de la zero sa o ridic inca 50 de ani de acum in colo :D Si frecata bine bine toata sudura plus 3 straturi de grund :twisted:
|
Nu crezi ca era mai simplu o recarosare?
|
Quote:
|
Si farmecul reconditionarii unei masini unde mai era ? :D Daca faceam asta acum 4 5 luni poate era mai simplu , cum nu am facut-o am inchis acest capitol :) "RECAROSAREA"
|
Cata rabdare poti sa ai ALIN!! bafta incontinuare cu proiectul :lol:
Astept cu nerabdare s-o vad pe strada pe pisi a ta :D .....sper cat de curand :peace: |
Acum o sa fii sigur ca nu mai ai rugina. Eu am avut 3 e36 primele 2 pline de rugina iar pe asta care o am acum am gasito foarte greu fara rugina. asa ca mai bina ca ai schimbat partile ruginite era greu sa gasesti o caroserie impecabila.
P.S. Imi place foarte mult culoarea sper sa ramana tot alb. |
Multumesc ! :D Ramane tot alba ( de culoare si suspensie m-am indragostit cand am vazut-o prima data ) :P :twisted:
|
12 Attachment(s)
............ .:bat:
|
te tii de trb serios vad,pacat ca nu ai avut timp sa o faci sa ajungi la meet! spor la treaba incontinuuare o sa iasa o masina pe cinste!! :D
|
Usor usor sper sa iasa ceva frumos din ea , pana la anu am tot timpul :D Ms! :D
|
cu ce grund i-ai dat?
|
5 Attachment(s)
Quote:
De astazi este si pisii curata pe burtica :D , urmeaza luni sa dau cu mastic pe la toate imbinarile si cu insonorizant . Am avut si o mica mare surpriza , cand curatam pe la bratul stang al masinii , ma uit mai atent si vad ca este prins in numai 2 suruburi:shock: Am extras a 3-a prindere din caroserie cu o bucata de surub rupta in ea si a sudat tinichigiul alta impecabila de pe fostul cabrio :D |
Quote:
|
pe sub as fi da-o cu pensula in locul tau. este mult mai bine decat la pistol.
|
Quote:
Cu pensula nu intra prin toate imbinarile , asa la pistol am bagat cu presiune prin toate orificiile :-) |
| All times are GMT +2. The time now is 16:13. |
- Copyright 2026 4Tuning