![]() |
Re: Un Matiz Oradean
Si ce urmeaza tavisor ?
|
Felicitari ca l-ai vandut, insa imi pare rau ca a plecat de la tine. Tare sunt curios ce urmeaza.
|
ce va urma va fii ori un vw golf 4 ori un bmw seria 3 acuma nu stiu sa vad care imi tare cu ochiul mai repede , voi ce spuneti :-)
|
bataia eu zic ca ar trebui sa fie intre golf 5 si 3xx, depinde si cati bani ai, daca te indrepti catre bavarez o sa ne intalnim pe forum la sectiunea respectiva :))
|
Quote:
|
Depinde ce preferi:k aspect,performantze shi bani:D Eu ash alege BMW :chick:
|
ia bmw ia bmw ia bmw :)
|
din pacate nu am ales nici una din cele doua , mi-am luat un seat leon din 2002 :)
|
Niste poze ceva cu noua jucarie :D
|
Ii in Marghita masina. Mai vinzi bara spate/fata si capota veche?
|
POZE ! si INFO ! (motor, putere) :D
|
Quote:
Sa pui poze sa-l vedem shi noi :peace: |
1 Attachment(s)
Salutari tuturor! Tavisor te-ar deranja daca imprumut si eu primul tau model de flacari pt. matizul de la firma ? astia oricum nu au scris nik pe el !! M-am apucat si de asta un pic, un pic dar totul trebuie sa fie reversibil asa ca niste flacari l-ar coafa de minune si chiar mi-au placut din prima modelul tau!
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
niste poze cu noua mea masinutza :)
|
Sa-ti traiask;) Sa nu ai parte de evenimente neplacute:-) Dragutze jantele :peace:
|
Bravo, arata f bine... sa o stapanesti sanatos si fara incidente.
bafta la "tunareala", ca banuiesc ca nici pe asta nu o s-o ierti. |
Sa il stapanesti sanatos si da-ne si noua niste informatzii despre el, eventual primele modificari pe care le ai in cap :D
p.s. i-ar sade bine cu niste slick`uri 8) |
ce faci tavisor?mai si eu tot un leon mi-am luat exact aceasi culoare:lol: :lol: de la matiz am plecat si uite ca merem pe aceasi unda
|
super masinuta cea noua si matizul la fel team zarit prin oradea cu el nu puteam sa nu vad asa frumusete.am o intrebare modificarile aduse masini trebuie trecute si la R.A.R?
|
Quote:
|
super taree!!!frumos matizu!!!
|
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
..uitate aici ....da mai bine ....banuiesc ca stiai ..
|
Quote:
|
Quote:
|
super tare matizu' pacat ca l'ai dat.... stii cumva daca cel care l-a cumparat de la tine vre sa vanda jetile... as fi vrut sa le cumpar cu tot cu gumy. daca afli ceva tavisor despre niste jenti de matiz, sau daca afli cumva dela noul stapan ca vrea sa le vanda da si mie un msj. multam si fara incidente cu noul tau "leu"
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:50. |
- Copyright 2026 4Tuning