![]() |
Re: Cafeneaua nemtenilor de pe 4Tuning
Quote:
|
Quote:
|
alin 16 six daca te rog imi dai un pm cu nr tau de telefon.ash vrea o informatie.merci!
|
Quote:
|
oameni buni sincer......ma bucur ca ati avut subiect de discutie pe tema masinii mele si a turelor la care schimb eu si de consum si de faza cu iasiul....io vam spus care o fost treaba care mo crezut bine care nu fiecare are parerea lui.....daca chiar asa va deranjez cu masina mea si credeti ca va fac de rusine ca am eleron alb sau ca merg incet nu va mai deranjez...sincer..daca tot aveti asa o parere despre mine....asta e.....
|
care e treaba cu iasiul ma ?? ai mintit ca esti cu gabi...ca sa nu iei lume in mashina... bai baiatule... manti kt minti dar se mai prinde lumea... nu am nik cu eleronul nik cu consulmul...nik cu turele...am ceva cu mincinosii... multa bafta. !!:-P :evil: :evil: :evil: :evil:
|
ba nu wa voi ati inteles gresit...am zis ca mo rugat gabi sa trec pe la bunicasa in roman....nu am zis ca is cu el..am zis ca am treaba in roman.....daca voi asta aiti inteles pb voastra
|
hai k eu nu ma cert p forum.... ne intalnim noi2 fata in fata ... roaga'te sa ma prinzi in toane bune !!! atat am avut d zis...o zi buna tuturor:evil:
|
ok....cum zici tu.....daca tu asta ai inteles.....numa bine
|
Quote:
|
ms liviu dar sti cum e fiecare e cu parerea lui si fiecare crede ce vrea.....io sunt asa cum sunt...si incerc sa fiu si eu un membru asa mai linistiti al clubului....asta e....numa bine tuturor
|
salutare lume....!! am revenit pe forum ..sry de intarziere dar..asta e ..probl tehnice! vad ca sa cam incins atmosfera pe aici! nu`i bine ... fiti si voi mai calmi oameni buni..doar o viatza avem..si in asta sa ne suparam?
|
Chestia e ca nu avem nimic cu tine |Bogdane dar o fost naspa faza cu Iasu...nu era mai simplu daca spuneai "ba nu pot as va iau " sau pur si simplu "nu vreau".
Lasa ca poate o sa ai ocazii sa repari greseala. Cat despre faza cu deranjatu ...nu deranezi pe nimeni:rolleyes2 asa ca hai sa ne vedem de treburi in continuare;) |
Care merge maine la meciu Romania - Luxemburg? Io nu am prin bilete asa ca merg sa il vad la cortu de la Turnul lui Stefan. Cine mai vrea sa vina? Mergem mai din timp sa prindem un loc bun....
|
He he daca castiga ai nostrii iar o sa fie distractie prin centru :P :P Poate ne intalnim p acolo!:-P
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
ByAlin gasesteti alta masina... ca de acuma o expirat faza cu eleronu si cu turele la care schimb...lasa masina mea cu tot cu consum si eleron....ca io nu iti zic nimik de masina ta asa ca las-o si tu pe a mea.......bafta
|
dar nu ai ce sa zici d mashina lui...gaseste tu ceva d comentat si te sustin... fiule !!!
|
ce aveti fratilor....?! mai terminati cu fazele astea.,concentrati'va la alte lucruri mult mai importante .[Nu va mai prostiti atat]
|
Va rog frumos nu va enervati ca se lasa cu tensiuni :twisted: Totul e bine si frumos .. cand se termina cu bine 8)
|
Quote:
daa tu iti compari barca cu masina omului? trezestete.............:evil: |
Noi sa fim sanatosi :) :twisted:
|
Quote:
|
Bogdane...numai ceasurile de bord suplimentare kre le are alin in mashina fak kt eleronul tau si tipsu d la esapament...ashea ca ... liniste... si k sa nu fie rasism...nu discutam numai d valoarea lor...hai sa vb si de felul in care sunt puse ... cum arata...fata d un eleron care nu e finisat si un ornament d esapament care arata p masina k un cric d camion romanesc :-p :twisted: :2gun: :chainsaw:
|
Omg cata rautate...:)) lasa`ti bietu om sa traiasca si el.. ieri unde v`ati dus dupa meci..v`am vazut la parc..dar cand m`am intors..nu mai era nimeni..:sad:
|
chiar trebuie atata cearta?
|
Quote:
|
:bored: :sleep: hai ca deja pe aici se exagereaza.....io nam zis nik de masina lui si nici nam comparat.....asa ca v-ati apucat de comentat dejeaba....numa bine si apropo nu va pune nimeni sa va uitati la "barca" mea daca nu va place....uitati-va la masina lu alin ca e mai frumoasa.....bafta
|
abia astept sa vad ce spuneti....cum a fost la Bucuresti
|
cina e fost la bucuresti sa puna niste poze sa vedem si noi.........
ms anticipat:D |
Quote:
Pana atunci vreau sa mentionez ca in nr.6 din revista 4 tuning este prezentat articolul despre intalnirea de la Piatra Neamt de pe 18 februarie (pt cine este interesat);) |
da ...am citit ...*****ie si numele tau pe acolo ... mai mult de asta ai spus ca sa ne uitam nu ? ...las ca stim noi ...;)
|
Quote:
8) lasa....lasa..... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
:evil: :evil: :evil: :evil: |
GATA>>>> PANA AICI....GATA CU STOURILE ...GATA CU INSULTELE...TERMINATI ALTFEL TREC LA AMENZI. SI VB SERIOS!!!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:33. |
- Copyright 2026 4Tuning