![]() |
Re: Dacia Nova 1.8 16v
am citit tot..PASIUNEE !!!
|
salut ! mai precis daca nu te superi de pe ce volvo e traseul de esapament ... ??:?::?:
|
De astazi ...masina are traseul de admisie complet...si etans(culmea)......urmeaza cel e evacuare.....sa vedem timp.......si bineinteles bani....turbina suna bine cu traseul inchis....
|
Salut !
Tocmai am citit tot topicul cap coada si pot sa spun ca sunt fff impresionat. Numai Respekt pt mikafly, ador ce ai facut din nova ta, si eu sunt posesor de nova gt motor 1.6 din '98. Intentionez sa cumpar un motor r19 1.8 16v 136 cai, am gasit ceva in valcea cu 400 euro (motor,cutie, instalatii) din pacate mai mult nu pot sa dau. Astept cu nerabdare sa vad filmuletze cu opera ta. O seara buna ! |
kikafly...salut ! 3 intrebari la tine...
1. ai intarit lonjeroanele... ?? 2. pe spate ai punte cu discuri de frana ? 3. daca stii ... intre renault 19 16v si clio williams ? e vre-o diferenta ? abelele 16v k gasisem p net frane ( discuri si etriere ) de la brembo si daia te intreb ... :lol::lol: astept raspuns ... MERSI |
williams daca nu ma insel are 2000 cmc si mai multi cp.....iar celalalt e mai slabut.....daca grsesc sa ma corecteze cineva...
|
salut
saptamana viitoare imi vine si mie un renault 19 18 16v si vreau sa pun motorul pe o solenza spune-mi si mie te rog daca ai pus si abs-ul pe dacie |
prindrile motor la solenza nu sunt ca la nova adica nu o sa vii direct ci motorul sus o sa trebuiasca sa construiesti suporti spor la treaba
|
Quote:
oricum merci sper sa reusesc |
mai bine iti iei o nova si faci transplant
|
Quote:
uite id meu (tensyon23) poate ma ajuti cu niste sfaturi daca vrei |
nu a zis nimeni ca nu iti iese dar o sa muncesti mai mult
|
Va fi prezent FLY-ul la Braila?
|
Quote:
|
De astazi maisna e functionala.......impinge binisor la doar 0.4.....mai am mici chestii de pus la punct.Sunt multumit de rezultate.
|
In sfarsit ..dupa lungi asteptari,e gata...felicitari pt realizare si te mai asteptam cu informatii.La cat mai multe ture..
|
Quote:
|
mikafly asteptam cu nerabdare un filmulet;)
|
2 Attachment(s)
Nu am mai avut timp de nimic,dar o sa pun 2 filmulete.Cunoscatorii o sa observe "compressor surge"..........amatorii o sa zica....."se aude un shttt..ttt..ttt"...
Inca nu am montat BOV,am unul dar are diafragma crapata.Momentan merge la 0.4 bar. |
se aude un shttt..ttt..ttt :))
|
Quote:
|
DE la probe...filmat de amator...asta e..
https://www.youtube.com/watch?v=ORdZd-rWWWo |
FRUMOS CE SA ZIC .
|
accelerai la maxim in film ???
|
Quote:
|
Ok,io ma declar fanul tau. :lol:
|
Quote:
Sa nu exageram ..... |
Nu ma injura .. dar verifica tot ca parca nu pre atrage. Sa nu fie gatuita de ceva ...
|
Quote:
|
0.4 bari inseamna aproape 200 cai la motorul tau si cuplu mult mai bun la turatii mici, dar nu misca nici de 130.
|
Quote:
|
Astazi am ridicat presiunea de supraalimentare.....la 1 bar......acolo sa oprit pe ceas......si rezultatul e asta.E mare diferenta.Din film nici mie nu mi se pare spectaculos.....dar feelingul e total diferit fata de 0.4 bari.
https://www.youtube.com/watch?v=WZxl_Xo5-Pg https://www.youtube.com/watch?v=qGYVkQtMHDw https://www.youtube.com/watch?v=Iqi4MfxSBCU |
arata bine masina , frumusica , sa ai parte de ea
|
nu e ea foarte frumusica in momentul de fata :P are un ochi vanat :)) oricum frumusetea e ascunsa sub capota, acolo primeste nota 10. daca la 0.4 bar tindea la 200 de cai....la 1 bar cat are?:D asteptam liniutze cu alte bestii!
|
mikafly...cred ca ai glumit cand ai spus ca din filmare nu ne putem da seama de puterea masinii acum... Nu cred ca ai competitor...sau daca ai...sunt masini de zeci demii de euro. RESPECT...si felicitari.
|
Nu stiu de ce n-o scoti p-un drum drept, sa faci o repriza, de exemplu 60-160 in treapta 4.
Eu asa am procedat cu a mea. Si am facut cronometrarea asta-n fiecare din stadiile motorului. In urma comparatiilor si a unor calcule relativ simple poti sa-ti faci o idee destul de precisa asupra evolutiei puterii. |
Quote:
|
Quote:
|
vezi cu masinile alea pe akolo unde incercasi
|
Quote:
|