![]() |
Re: Intalnire Pasionati Dacia
Quote:
|
Quote:
|
hai sa ne gandim unde ar trebui sa fie locul asta ... se gaseste ceva? idei
|
ganditi...eu zik acuma sa incepeti sa propuneti locuri ferite de ochii lumumii ...se vor alege 2 3 locuri si o sa votam unde ne intalnim..
|
1 Attachment(s)
eu ma gandeam la iesirea dinspre salajan(nu stiu cum se cheama strada) de da exact in splai ( langa Dambovita ) aproape de targul Vitan , e destul loc acolo
|
:paper: :paper:
|
Quote:
|
DA , e o starada( dar nu cu sens unic pentru ca se poate intra si de pe spali cand se vine de la glina) iar cum se vine de la statuie de la Salajan(metrou Nicolae Grigorescu ) pana in intersectia cu spaliul este suficient spatiu ( partea rea ca nu e numai asfalt " stiu cei cu low ridere" )
|
splai (de la SPLAIUL INDEPENDENTEI ) scuze sunt obosit
|
insista ku zoomul pe poza:D
|
cred ca te referi la strada TRAPEZULUI mda misto zona minunata
|
1 Attachment(s)
cred ca e cam veche poza ca acum drumul e asfaltat , cum vii de la Glina e un LUK-OIL (parca ) pe dreapta pana in intersectia cu pricina , iar pana in LUK se construieste un showroom skoda (parca)
ps.faza tare cu intersectaia asta e ca : daca vii de la salajan nu exista un indicator care sa te oblige dreapta spre vitan ( ceea ce ar fi normal deoarece de la Glina se vine pe sens unic ) , si treaba dura ca intr-o seara am vazut un scandal cu unul din CL ce vroia sa bata un politai " unde e indicatorul care sa ma oblige la dreapta ba ......." :rolleyes2 |
strada de care zici tu e plina de gropi, nu e lumina si pe vremea asta te c@#i pe tine de frig
si mai ganditi-va in legatura cu locatia pe care am zis-o yo, stiu ca e cam departe pt unii dar numai asa putem sta in liniste pana la urmatoare intalnire poate imi repar si yo masinutza :(:( |
se mai poate si p undeva prin spate pe unde era puscaria aia d la ozana ... e o strada p acolo p unde nu sunt case deloc si nu trec nici masini ... o sa revin cu o poza
|
frate ..undeva sa ne fie usor la toti din bucuresti :d ..ka daca o luam asa facem intalnirea pe camp si nu ne deranjeaza nimeni..
|
Sal am si eu o locatie ,ce ziceti de parcarea de la BILA Salajan este destul de mare ,este iluminata si este chiar liniste la ora aia .
Deci nu cred ca ar fi o problema , astept parerile voastre . |
Quote:
|
ma...nu stiu ce sa va zic dar era bine undeva la jumate sa ne fie bine la toti...mai ramane sa ne gandim in legatura cu locatia...nu e combinatie la marginea bucurestiului..
|
Astept si parerile voastre.
|
ba facem meetingul la carol duminica si gata! acum mergem la mama dracu sa ne intanlim, e la carol nu ne ***e nimeni la cap e frumos e bine ...etc...
numai sa avem locuri de parcare pt toti... asta ar fi singura problema... |
Quote:
|
daca pana la urmatoarea intalnire nu o sa fie gata masina mea cedez yo locu meu de parcare :P
cum a zis si soricelu intalnirea sa fie undeva unde e bine pt toti , tu daca stai pe langa salajan iti e usor si mie imi e foarte usor da pt restu care trebuie sa traverseze bucurestiu nu cred ca e bine ;) dar pana in martie cand vrea lumea sa fie urmatoarea intalnire se gaseste o locatie buna |
Quote:
|
Quote:
mersi anticipat |
..Intalnirea de Vineri este intalnirea Dacia Rally Team .. ea va fi in fiecare vineri la 21:30 ..
|
scuze dar chiar nu stiam detaliile astea :
deci intalnirea de vinerea este dedicata " doar" celor din "DACIA RALLY TEAM " ??? si daca da , cum se poate adera la aceasta grupare ? iar intalnirea gen "duminica 27.01" este dedicata tuturor ? multumesc anticipat pentru raspuns |
Problema asta cred ca trebuie dezbatuta de toti membrii.....
vinerea este intrunirea "Dacia Rally Team" dar sunteti bineveniti....cred ca vb in numele tutoror membrilor, daca ma insel accept o corectie...=)) |
pe bune ??? care ar fi problema in faptul ca vin la intalniri si cei care nu fac parte din nici un grup , nu sunt moderatori etc.
dupa ce ca sunt din ce in ce mai putine dacii pe starda mai facem si bisericutze |
-si zica asta deoarece cred ca ar trebuii ca cei ce deja au "scos" ceva din masinile lor sa fie niste modele pentru restul
- nici eu nu sunt de acord cu cei " mai noi - bobocii" care vin din prima cu textul " ce CIP sa-i pun la Dacie sa o fac TUN , RACHETA etc .... - dar vorbesc din experienta mea cu Dacia , chiar nu aveam nevoie de o dacia nu ma pasiona cu nimic masina mea ma lasa rece puterea aspectul totul , dar de vreo un an juma de cand am inceput sa citesc aici nu am mai vandut-o ( sau data la remat ) ci am bagat o sumedenie de bani( dar nu banii sunt baza ci sufletul ) in ea si tot timpul incerc sa gasesc solutzii ( evident citind paici si nu numai) in ideea de a face ceva fain si de bun simtz din masina mea - si asa datorita voua am inceput sa fiu din ce in ce mai ATASAT de masina asta "DACIA" si nu mie rusine - odata ce am ajuns la prima intalnire ( la care nu am putut sa ajung cu Dacia) de la Carol , gata sa terminat totul , am facut tot posibilul sa vin si pe 27.01 si am venit si am fost super fericit ca am putut sa vad masinile la un loc , asda ca sper sa nu apara "discriminari " si "separatisme " de orice fel ar fi ele ps. ganditiva asa: daca la una din intalnirile astea , cineva cunoscut pe forumuri (nu dau nume , unul din cei ce detin masini vestite )ar observa un oarecare (incepator , necunioscut ) ca i-i admira masina , credeti ca ar costa ceva sa schimbe o vorba cu acel om ??? o vorba , un sfat , eu va garantez ca pentru cei ce-si doresc dar inca nu pot ar insemna ENORM stima |
Frate sunteti bineventi la farfurie ..da sa nu faceti "Show "
|
Asta incercam si eu sa explic....
|
din punctul meu de vedere e normal asa = "fara show" nici eu nu am apreciat" iesirile unora " de duminica 27.01 , in concluzi o sa incerc sa vin si eu deseara la farfurie
stima |
esti binevenit....
|
CUA nu mai speria lumea ca nu e intalnire exclusivista dacia rally team
o sa vina si aia ;) oricine e bine venit la farfurie din partea noastra atat timp cat e linistit |
Omu' ,asta spuneam si eu.....pt Dumnezeu....!!!!
|
ma yo am inteles din prima ce-ai vrut sa zici da omu nu a inteles ;)
|
... :) atunci poate va fac si eu o vizita... :)
|
Cu cea mai mare placere......"soferitzele" sunt intodeauna binevenite..... ;)
|
Quote:
Ne vedem diseara! V-am pupaT... |
1 Attachment(s)
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:14. |
- Copyright 2026 4Tuning