Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   NoSpeedLimit Romania Club (https://forum.4tuning.ro/99-nospeedlimit-romania-club.html)
-   -   NSL, filiala Craiova (https://forum.4tuning.ro/99-nospeedlimit-romania-club/30632-nsl-filiala-craiova.html)

05TUA_NSL 08-02-08 19:07

Re: NSL filiala CRAIOVAAAAAA

pe 15 02 2008 o punem si noi de o intalnire mare sa fie toate masinile prezente k pe anul asta nu ne-am intalnit toti. lasati mesaje si spuneti!

Torque_Cosmin 09-02-08 16:31

sunt de acord!

bodyspeed 09-02-08 20:22

ok, anunt si eu..
sa venim cu toti ;)
see u there ;)

Danny-future STN 10-02-08 23:34

Asa,sa va vad kt mai multi,vineri seara umplem locatzia,kre nu s-a stabilit inca,o sa revin cu detalii despre acest aspect.....

03FAK 11-02-08 09:55

eu sunt de acord. si daca suntem multi eu as zice stadion sau parcarea de la electro parerea mea. veniti si voi cu noi ideei

Cosmin 335i 12-02-08 08:29

Quote:

Originally Posted by 03FAK (Post 1349075)
eu sunt de acord. si daca suntem multi eu as zice stadion sau parcarea de la electro parerea mea. veniti si voi cu noi ideei

Eu as zice sa ne intalnim toti exact pe patinoar
EEE........ce ziceti? inedit nu?

bodyspeed 12-02-08 17:45

Quote:

Originally Posted by Cosmin 335i (Post 1351419)
Eu as zice sa ne intalnim toti exact pe patinoar
EEE........ce ziceti? inedit nu?

daca ne lasa cu masinile , venim :D

Danny-future STN 12-02-08 22:28

Quote:

Originally Posted by bodyspeed (Post 1352459)
daca ne lasa cu masinile , venim :D

Kt a fost patinoaru al mare ;) nu ai venit cu noi :P

DE RETZINUT : INTALNIRE NoSpeedLimit VINERI 15.02.2008, ORA 21, PARCAREA DIN FATA PRIMARIEI!!!!!!!!
PREZENTA OBLIGATORIE,STRIGAM CATALOGU ASA DE PRIMAVARA !!!!!

PS: Dati sfoara-n tzara!!!!!
PPS: Welcome back p forum Cosmin ;)

Cosmin 335i 13-02-08 07:53

In cazul in care nu ati aflat inca in data de 24.02.2008 avem VTM pe bucovat
Stiti cum ar fi cel mai bine, nu?
Da, ati ghicit..............sa participam cat mai multi
traseul este super bun deci nu vad de ce sa nu ne dam
Si asa omorati masinile toata ziua prin oras aiurea.............macar pe bucobvat este mai palpitant

Danny-future STN 13-02-08 19:15

Quote:

Originally Posted by Cosmin 335i (Post 1353580)
In cazul in care nu ati aflat inca in data de 24.02.2008 avem VTM pe bucovat
Stiti cum ar fi cel mai bine, nu?
Da, ati ghicit..............sa participam cat mai multi
traseul este super bun deci nu vad de ce sa nu ne dam
Si asa omorati masinile toata ziua prin oras aiurea.............macar pe bucobvat este mai palpitant

DA, dupa cum spunea si Cosmin,pe 24 e VTM p BUCOVATZ, org d baietii d la insane,ceea ce e cel mai putin important,important e k avem(avetzi) okazia sa ne dam(va dati) intrun (se scrie impreunat dupa noul doom) cadru legal, asa ca sa va vedem cu mic(yo crek sunt cel mai mic) cu mare la start ..........
Aveti toate conditiile: asfalt nou,trafic oprit,concurentza reala ...

Sa speram la o vreme buna si un eveniment fara incidente !!!!!!

F_L_R 14-02-08 08:00

-Va puteti interesa daca pot participa cu o masina Neinmatriculata? Daca da vin si eu.

Danny-future STN 14-02-08 09:43

Quote:

Originally Posted by NSL_Florica (Post 1356017)
-Va puteti interesa daca pot participa cu o masina Neinmatriculata? Daca da vin si eu.

O sa ai un raspuns in cel mai scurt timp posibil,cu minim 1sapt inainte d cursa, t asteptam atat p tine cat si alti membrii NSL d oriunde din tzara ;)

Danny-future STN 16-02-08 11:56

MAINE, DUMINICA 17.02.2008, INTALNIRE NO SPEED LIMIT , in parcarea din incinta stadionului Ion Oblemenco,ora 15(3 dupa amiaza)
Scopul intalnirii: Desemnarea unei persoane in postura de lider al filialei Craiova
PREZENTZA OBLIGATORIE !!!!!!!!!!

F_L_R 16-02-08 19:08

-Alegeril a Craiova !!! In sfarsit ......primele alegeri din NSL. Sunt curios de rezultat , sper sa va uneasca aceasta miscare nu sa dezbine.....o functie nu te face mai jmecher decat ceilalti dinpotriva este o povara in plus.

bodyspeed 16-02-08 19:23

Quote:

Originally Posted by NSL_Florica (Post 1362366)
-Alegeril a Craiova !!! In sfarsit ......primele alegeri din NSL. Sunt curios de rezultat , sper sa va uneasca aceasta miscare nu sa dezbine.....o functie nu te face mai jmecher decat ceilalti dinpotriva este o povara in plus.

Si eu am fost de acord sa nu fie un X numit ci cei care sunt mai vechi In NSL craiova si stiu mai multe despre tot ce reprezinta si la comun acord sa stabileasca bunele demersuri ale filialei. Dar daca se fac sunt bine venite vom vedea cine ? ce? si cum? , candidez pentru vice :D , neah oricum sunt parte din nsl 4 ever and 4 life... no matter what ;)
Maine sunt prezent , nu ca aseara :oops: , danny stie de ce ..:cry:
P.S Florica am vb cu cei care organizeaza au zis sa intreb la ACR astia ar putea obiecta , dar intrebam si vei fi anuntat in cel mai scurt timp posibil,

Danny-future STN 16-02-08 22:49

Quote:

Originally Posted by NSL_Florica (Post 1362366)

Orice om kre se gandeste putin la consecintele faptelor sale isi va da seama k doridu-si aceasta postura isi asuma o foarte mare responsabilitate.....asa k nu vad dc ne-ar dezbina acest lucru,bine,stiu dc .....pt k toti vor sa fie sefi dar nimeni nu isi asuma raspunderi.....Speram ca nu va fi cazul,iar cei ce nu inteleg k aceasta postura e mai mult o povara decat un privilegiu sa se gandeasca de 2 ori....

Quote:

Originally Posted by bodyspeed (Post 1362402)
Si eu am fost de acord sa nu fie un X numit ci cei care sunt mai vechi In NSL craiova si stiu mai multe despre tot ce reprezinta si la comun acord sa stabileasca bunele demersuri ale filialei. Dar daca se fac sunt bine venite vom vedea cine ? ce? si cum? , candidez pentru vice , neah oricum sunt parte din nsl 4 ever and 4 life... no matter what
Maine sunt prezent , nu ca aseara , danny stie de ce ...

S-a ajuns la concluzia si sincer e si parerea mea personala k in toate trb sa fie un lider kre sa coordoneze lucrurile pe un anumit fagas,asta nu inseamna ca acesta nu va asculta parerile membrilor clubului,el este un reprezentant al tuturor...sa ii mai si traga d urechi p astia k tine kre nu ajung la intalniri:P

NU UITATI: ORA 15, PARCAREA STADIONULUI ION OBLEMENCO !!!

03FAK 17-02-08 11:10

Facem Si Poze? Ca Sa Stiu Daca Imi Spal Masina

Danny-future STN 17-02-08 12:01

Quote:

Originally Posted by 03FAK (Post 1363499)
Facem Si Poze? Ca Sa Stiu Daca Imi Spal Masina

Facem si ceva poze dak tot suntem acolo :)

Cosmin 335i 18-02-08 10:14

Dupa intalnirea de ieri la ce concluzie ati ajuns?

Danny-future STN 18-02-08 13:51

Quote:

Originally Posted by Cosmin 335i (Post 1365915)
Dupa intalnirea de ieri la ce concluzie ati ajuns?

S-a ajuns la concluzia k ar fi urat sa se decida asa ceva in absentza ta si mai ales a lui doru,el are ultimul cuvant dak se va mai ocupa sau nu de filiala...deci va trb sa mai aibe loc o alta intalnire :)

bodyspeed 18-02-08 20:17

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Danny-future STN (Post 1366328)
S-a ajuns la concluzia k ar fi urat sa se decida asa ceva in absentza ta si mai ales a lui doru,el are ultimul cuvant dak se va mai ocupa sau nu de filiala...deci va trb sa mai aibe loc o alta intalnire :)

Intalnirea a avut loc , desi nu am fost in numar mare cum trebuia :D , dar si ora de vina , in fine o sa facem alta unde sper sa ajunga cu toti ,
restul pozelor le pune danny ;)

DJ-01-CEW 18-02-08 21:12

stn....nu vor chiar toti sa fie coordonatori sa zic asa pe craiova......nu trebuie sa existe sefi, sefi mai mici.....si tot asa....oricum suntem uniti...atati cat suntem........si in curand o sa fim din ce in ce mai multi....trebuie putina organizare.....organizare care sunt convins ca o sa fie........spun din nou acelasi lucru pe care l-am spus si la intalnire.....trebuie cineva ales(daca o sa fie cazu) care sa faca treaba buna.....sa ne uneasca si mai mult......ne vedem la urmatoare inatlnire.

Danny-future STN 18-02-08 21:54

Quote:

Originally Posted by DJ-01-CEW (Post 1367510)
stn....nu vor chiar toti sa fie coordonatori sa zic asa pe craiova......nu trebuie sa existe sefi, sefi mai mici.....si tot asa....oricum suntem uniti...atati cat suntem........si in curand o sa fim din ce in ce mai multi....trebuie putina organizare.....organizare care sunt convins ca o sa fie........spun din nou acelasi lucru pe care l-am spus si la intalnire.....trebuie cineva ales(daca o sa fie cazu) care sa faca treaba buna.....sa ne uneasca si mai mult......ne vedem la urmatoare inatlnire.

Vorbeam la general cew-ule,sincer pana sa fim si mai multi prefer sa fim si mai uniti astia care suntem,yo asta mi-as dori...calitatea inainte de cantitate...si oricum intre noi fie vorba (k oricum nu cred k intra ei aici) mai sunt si care nu au calitate de NSL si asta o sa se vada knd va fi pusa in aplicare una din ideile de la intalnire,stii cu sigurantza la ce ma refer ...

F_L_R 19-02-08 00:49

-Deci ne vedem Duminica....

05TUA_NSL 19-02-08 02:38

hai vineri la 21 sa ne intalnim toti si sa vb sa vedem ce facem . ne intalnim in fata la primarie si mergem undeva toti sa vobim si sa luam in final o decizie buna sa fie multumita toata lumea.............deci eu zic sa ramana pe vineri la ora 21 in fata la primarie si safie toata lumea prezenta!!!!! incercam sa fim toti prezenti macar odata pe anul acesta si sper k asha sa fie in cotinuare .............. fara chiuluri!!!!!

05TUA_NSL 19-02-08 02:51

Macar odata sa fim toti prezenti!!!!!

Sa se vada k nu purtam doar un stiker cu " No Speed Limit"....ci k suntem o adevarata familie unita care se bazeaza in primul rand pe prietenie si pe participarea la raliurile legale !!!!

Danny-future STN 19-02-08 07:26

TUA, nu e dupa noi knd ne intalnim,trb gasita o zi in care sa poata veni si Doru, Cosmin,Sasha.....
Gata domnu Florica,s-a rezolvat cu inspectia ?!?!??! Va asteptam cu cea mai mare placere,sper k nu veniti singur :)

Danny-future STN 20-02-08 00:06

7 Attachment(s)
Cateva poze de la intalnirea de duminica --->

Cosmin 335i 20-02-08 08:02

Se poate sa va anuntati aici cei care doresc sa participe la VTM de duminica 24 februarie ?
va dau un sfat celor care vor sa participe: sa se duca sa se inscrie la ACR la Doamna Nita ptr ca se poate sa ramaneti neinscrisi.
Numai bine si sper sa fim cat mai multi la start.

bodyspeed 21-02-08 20:42

6 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Danny-future STN (Post 1370287)
Cateva poze de la intalnirea de duminica --->

sa pun si eu cateva de duminica... :-P
Sper sa ajung si eu..la vtm :???: .lucrez si mai am si inventar.. bla.bla .bla :cry:
va tin pumni :D

DJ-01-CEW 23-02-08 09:37

Quote:

Originally Posted by Danny-future STN (Post 1367628)
mai sunt si care nu au calitate de NSL si asta o sa se vada knd va fi pusa in aplicare una din ideile de la intalnire,stii cu sigurantza la ce ma refer ...

stiu foarte bine.......

Danny-future STN 24-02-08 22:30

NoSpeedLimit a spus "PREZENT" la inca un eveniment legal,VTM-ul organizat de Insane Racers , vom reveni cu poze kt mai curand .....
Multumim Florica pt participare !!!!!

Danny-future STN 25-02-08 18:00

17 Attachment(s)
1: NSL_Florica (BMW e36 318is)
2: Cosmin 335i (BMW e30 335i)
3: DannyPMD (Oltcit)
4: DannySTN (Daewoo Tico)

bodyspeed 25-02-08 19:06

Quote:

Originally Posted by Danny-future STN (Post 1382524)
1: NSL_Florica (BMW e36 318is)
2: Cosmin 335i (BMW e30 335i)
3: DannyPMD (Oltcit)
4: DannySTN (Daewoo Tico)

Felicitari baieti , Florica ca a facut deplasarea pana la Craiova si ne-a aratat pisika :D , Cosmin pentru participare...fiind una pe masura , o masina si un sofer combatibili :D ,
Dany PMD care a scos un timp f bun pentru clasa la care a participat fiind una de pana la 1600 ....si danny STN toata stima , fara casca vad din poze si ca timp super bine.... ;)
Sincere felicitari inca odata, eu nu am ajuns.. nu am avut liber... si la salon si acum... a trebuit sa imi aleg :???: :cry::cry::cry:

Danny-future STN 25-02-08 22:19

Sincer nu prea ma intereseaza timpul inca,nu sunt un pretendent la primele locuri,distractia si experientza castigata sunt cele mai importante momentan,va veni vremea cand "materialul de concurs" imi va da sperantze si la realizari maretze sa zic asa :)
Yo sunt multumit de cum m-am inteles cu barcutza si de timpul scos,probabil se mai puteau castiga 2-3 secunde dar cu riscuri prea mari pe care financiar vorbind nu sunt dispus sa mi le asum :)

MARI_NSL 26-02-08 00:50

felicitari baieti pentru participare :D

Cosmin vine cu 335 lui sa il bage la show la 4t day ? face treaba buna motorul ala :-)

ps . nu prea se vede bine in poza ...are cumva NSL la nr ?

Danny-future STN 26-02-08 12:27

Quote:

Originally Posted by MARI_NSL (Post 1383488)
felicitari baieti pentru participare :D

Cosmin vine cu 335 lui sa il bage la show la 4t day ? face treaba buna motorul ala :-)

ps . nu prea se vede bine in poza ...are cumva NSL la nr ?

Dap,are:) DJ 77 N S L :)
Kt despre participare la 4t days doar el iti poate raspunde ...

DJ-01-CEW 27-02-08 09:03

felicitari participantilor ......sper ca la urmatorul VTM masina mea sa fie ok din punct de vedere tehnic si sa ne vedem la start.....inca o data felictari Florica care a venit de la bucuresti pt acest eveniment......felicitari lui PMD ......felicitari lui cosmin......si nu in ultimu rand felicitari micului STN.

Danny-future STN 04-03-08 19:32

E primavara,a iesit un picutz soarele si p la noi,haideti sa ne mai dezmortim si noi un pic...

INTALNIRE No Speed Limit VINERI 07.03.2008, ORA 21, PARCAREA DIN FATA PRIMARIEI!!!!!!!!
Spune-ti si voi in stg si-n dreapta:)

MEET U THERE!!!

DJ-01-CEW 04-03-08 23:36

era si timpul micule STN:lol:

All times are GMT +2. The time now is 07:37.

- Copyright 2026 4Tuning