Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Vanzari Cumparari Machete (https://forum.4tuning.ro/508-vanzari-cumparari-machete.html)
-   -   FEED BACK NEGATIV DESPRE VANZATORI / CUMPARATORI (https://forum.4tuning.ro/508-vanzari-cumparari-machete/305481-feed-back-negativ-vanzatori-cumparatori.html)

10lfy 13-05-10 21:31

Re: Feed-back despre vanzatori/cumparatori

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by 10lfy (Post 3358117)
Nepoate ai picat ca un OB in discutia asta...Q7'le cand i l am dat la vopsit, i l am dat cu oglinzi si mi l a trimis inapoi tot cu oglinzi, si vopsite....deci la Q7 eu sustin ca a avut oglinzi, L4uR zice ca a avut oglinzi si vii tu din senin si zici ca ai vazut tu ca nu avea oglinzi...esti putin cam foarte penibil :lol::lol::lol::lol:
Discutia asta este despre un Porsche Cayenne pe care l am trimis tot cu oglinzi ( logic , normal ) si acum zice ca i l am trimis fara...deci daca esti tovaras cu el si vrei sa l pupi in [.....]sfatuiti va si voi inainte,ca sa va potriviti in afirmatii......daca nu, stai tata pe OTV nu mai da posturi aiurea....

Ai poze mai jos, poate ti se mai reimprospateaza memoria :lol::lol:

L4uR 13-05-10 21:32

ultimele 3 posturi ...adica 2010 olfi si cel al meu...sa fie sterse am precizat in ultimul post de pe pagina precedenta faptul ca a confundat....el a facut poza respectiva cu cayenneul vopsit...inainte sa scrieti dati un refresh va rog...

10lfy 13-05-10 21:35

Quote:

Originally Posted by L4uR (Post 3358131)
stai linistit...omu chiar a fost cu mine cand am luat cayenneul de la vopsit....el a facut poza respectiva....dar tot el stie si de q7ele negru ....si probabil se incurca...nu trebuie sa te ambalezi asa tare...stai relax...tiam zis iti trimit macheta imi primesc banii si cu asta basta....tiam zis de la inceput nustiu cat dureaza nu am avut ce sa iti fac...tia convenit a fost alegerea ta...o seara buna!....sper sa nu mai poluam topicul...gata ai anuntat lumea ce si cum e de ajuns..nu are rost sa te certi aici atata timp cat e doar pentru feedback....exista messul...telefonul ....private messages...mail...multe medote...

poi s a bagat aiurea fara sa stie despre ce e vorba, deci e clar ca nu a fost instruit cum trebuie :lol::lol::lol: Iar partea cu macheta si cu banii e urmatoarea : imi trimiti macheta cum ti am trimis o , iti dau banii la care ne am inteles"...sper ca ai inteles ideea...
Pe mess ma ai pe invisible, la tel te am sunat azi de 3 ori si nu mi ai raspuns, PM dau singur, numai aici putem vorbi si noi......sa stie si lumea ca poate mai trimite cineva vreo macheta intr-adevar scumpa si nu cred ca i ar conveni sa i o trimiti fara roti inapoi sau fara capota

Quote:

Originally Posted by L4uR (Post 3358141)
ultimele 3 posturi ...adica 2010 olfi si cel al meu...sa fie sterse am precizat in ultimul post de pe pagina precedenta faptul ca a confundat....el a facut poza respectiva cu cayenneul vopsit...inainte sa scrieti dati un refresh va rog...

Deci cum si cand imi trimiti macheta L4uR ?

L4uR 14-05-10 06:03

daca el a fost instruit inseamna ca ma lupt cu morile de vant...

10lfy 14-05-10 20:40

Quote:

Originally Posted by L4uR (Post 3358718)
daca el a fost instruit inseamna ca ma lupt cu morile de vant...

Deci cand imi trimiti macheta ca deja imi pierd rabdarea...pe 19 se face o luna de cand am trimis o...?

10lfy 21-05-10 23:12

Quote:

Originally Posted by MillionDollarBaby (Post 3379600)
RECOMAND :arrow: PEPSIMAN , vānzător de nota 10 !!!!!

Am luat si eu de la Pepsi, nota 10 da.
Si o dovada de nesimtire fara limite: KAGULA_89 a bagat iar la vanzare Impreza alba pe care mi a zis de 2 ori ca mi a trmis o :lol::lol::lol: E criminal omul, chiar nu l inteleg :lol::lol: criminal sau retard cum zicea un prieten :lol::lol::lol: Scuze milliondollarbaby dar ma intelegi tu :D

10lfy 31-05-10 21:29

Multe minusuri ------ pentru topicul lui L4uR
Masina a stat la el 40 de zile, vopsita penal si returnata fara oglinzi.

mikkado 03-06-10 22:01

Un - pentru Strada, neseriozitate.Ba vinde, ba nu mai vinde, ba e scump la posta romana, si tot asa..Deci....:no:

strada 04-06-10 08:04

Quote:

Originally Posted by mikkado (Post 3414267)
Un - pentru Strada, neseriozitate.Ba vinde, ba nu mai vinde, ba e scump la posta romana, si tot asa..Deci....:no:

da...merit un minus.mi-l acord eu.da nu pot sa dau o macheta pe nimic.

mikkado 04-06-10 08:33

Quote:

Originally Posted by strada (Post 3414857)
da...merit un minus.mi-l acord eu.da nu pot sa dau o macheta pe nimic.

Ti-am oferit 30 de ron pe o macheta 1/24, daca tu asta consideri a fi un nimic, atunci sa fii sanatos.Oricum pentru mine subiectul e inchis.

web2andrei 11-06-10 18:59

sharky-vw neserios. Ma face sa ii retin un produs 2 saptamani dupa care nu mai raspunde la mesaje. Trageti voi concluzia.

aokimare 16-07-10 10:45

un mare minus ptr LEHANU TRAIAN
Zici ca e in varsa si ar trebui sa fie mai serios....sunt pe forum pusti de 15 ani cu mai mult bun simt

M-a sunat ptr Aston Martin, mesaje, s-a targuit, tot tacamul....iar azi ce sa vezi.....macheta a venit inapoi....

eu tot asteptam banii, si i-am dat PM...dom'le ai primit marfa??? ceva vesti??

i-am trimis PM, l-am sunat...nimic...pauza totala - deci aveti grija.....sa nu va luati plasa de la domnu' asta cum am patit eu...

aokimare 30-07-10 01:42

plus maaaaaare ptr costi (alias 2010) -
plus ptr VRS - rapid si eficient
plus ptr OVIBONAPARTE -
plus ptr cotabitza

si vreau sa lamuresc ceva - legat de Leahu Traian...am reusit pana la urma sa vorbes cu el....se pare ca a fost o neintelegere - cu toate ca mi-a dat adresa ptr a trimite macheta in final nu a fost sigur ca o vrea 100% - ceea ce eu nu am mai inteles si am trimis-o
oricum mi-a promis ca se va achita de datorie morala si materiala cu alta ocazie.
Ce si cum va fi - vom vedea

FED express 02-08-10 21:17

Azi am primit coletul de la pytbull.Am fot putin dezamagit.Nu stiu daca e vina lui sau a celor de la Posta, dar hartia era foarte slaba.Inauntru m-a deranjat cel mai tare ca machetele erau lipite cu scotch.Au ramas urme urate pe caroserie si pe geamuri.
Asta a fost odata, acum vreau sa zic cam-a spuarat faptul ca la o atenta examinare a machetei BMW am observat vopsea sarita la rama de la parbriz si la usa din dreapta.Pe usa din stanga sunt niste zgarieturi.Macheta probabil ca oricum o luam, dar m-a deranjat ca nu a spus absolut nimic de treaba asta.Suruburile la Bmw sunt ruginite si ma gandesc ca puteam sa stiu si eu de asta.Nu cred ca era mare secret.
In al treilea rand m-a deranjat faptul ca atunci cand a deschis thread-ul de vanzare al mechetelor(prima data) m-am anuntat de vreo 2 ori si am zis ca vreau BMW 635.M-a ignorat complet si cat timp am fost plecat l-a vandut altcuiva.:sad::sad::sad:
Vreau sa stie ca nu am nimic cu el, dar lucrurile astea m-au deranjat umpic, si prim intermediul acestui mesaj vreu sa-l sfatuiesc sa fie umpic mai atent la alte vanzari/cumparari.
posibil sa zica acum ca acele zgarieturi/sau vopsea sarita vor fi de la transport.Nu stiu si nu merita sa ne certam pe tema asta.Atat vreau sa zic.ca sa fii mai atent pytbull si pana la urma e bine ca nu m-am trezit cu o caramida in colet:-):-):-).numai bine, Emil.

2010 05-08-10 09:19

Dau si eu un mare plus dar si un minus mai mic pentru PyttBull, la fel neintelegere la costul transportului si lipsa suporti stegulete:!:
Astept o reducere data viitoare..

CIPONE 09-08-10 09:34

Quote:

Originally Posted by FED express (Post 3559920)
Azi am primit coletul de la pytbull.Am fot putin dezamagit.Nu stiu daca e vina lui sau a celor de la Posta, dar hartia era foarte slaba.Inauntru m-a deranjat cel mai tare ca machetele erau lipite cu scotch.Au ramas urme urate pe caroserie si pe geamuri.
Asta a fost odata, acum vreau sa zic cam-a spuarat faptul ca la o atenta examinare a machetei BMW am observat vopsea sarita la rama de la parbriz si la usa din dreapta.Pe usa din stanga sunt niste zgarieturi.Macheta probabil ca oricum o luam, dar m-a deranjat ca nu a spus absolut nimic de treaba asta.Suruburile la Bmw sunt ruginite si ma gandesc ca puteam sa stiu si eu de asta.Nu cred ca era mare secret.
In al treilea rand m-a deranjat faptul ca atunci cand a deschis thread-ul de vanzare al mechetelor(prima data) m-am anuntat de vreo 2 ori si am zis ca vreau BMW 635.M-a ignorat complet si cat timp am fost plecat l-a vandut altcuiva.:sad::sad::sad:
Vreau sa stie ca nu am nimic cu el, dar lucrurile astea m-au deranjat umpic, si prim intermediul acestui mesaj vreu sa-l sfatuiesc sa fie umpic mai atent la alte vanzari/cumparari.
posibil sa zica acum ca acele zgarieturi/sau vopsea sarita vor fi de la transport.Nu stiu si nu merita sa ne certam pe tema asta.Atat vreau sa zic.ca sa fii mai atent pytbull si pana la urma e bine ca nu m-am trezit cu o caramida in colet:-):-):-).numai bine, Emil.

Subscriu in totalitate!

Mihai90 20-08-10 18:46

autodenunţ..nu mai cumpăraţi de la mine,sunt cel mai neserios vānzător/cumpărător/utilizator de pe acest forum,de cānd s-a inventat el..am trimis lui steaua23 o machetă ruptă,zgāriată,defectă,cu lipsuri,fără roţi,fără nimic..Un mare negativ pentru Mihai90!

steaua23 20-08-10 20:39

Eee poveste lunga.

Era un anunt pe forum cu un bmw kyosho de vanzare, pe care m-am oferit sa-l cumpar. Desi in anunt nu era specificat defectul , am intrebat pe pm. si am aflat ca are o mica problema pe aripa spate. Cand am primit macheta am vazut ca are vopseaua groaznica: groasa, vopsita in stil de amator ... 99.9% o macheta revopsita. de asemenea alte defecte gen: stergatoare indoite si faruri unpic matuite.
A fost 155 ron si mi s-a parut normal sa cer inapoi o pate din bani sau sa trimit macheta si sa primesc 155 ron, chiar si cu pierdere de 10 ron supoertata de mine (transportul).
Raspuns ... NU ! Chiar s-au batut apropo ca am stricat-o eu ca sa fac contra reclama si ca imi place sa cumpar machete la pret de nimci si de asta insist cu banii =))
Restul ... e cancat :))

Drept urmare ... inca astept o rezolvare amiabila, dupa cum i-am scris si lui Mihai90 pe pm.

Mihai90 20-08-10 20:41

steaua23 e prea finuţ şi nu a spus şi de roţile lipsă geamurile crăpate şi scaunele deteriorate..de asemenea,direcţia stricată şi oja de pe tetiere
eu recomand steaua23,pentru că a ridicat coletul

steaua23 20-08-10 20:43

Quote:

Originally Posted by Mihai90 (Post 3598889)
steaua23 e prea finuţ şi nu a spus şi de roţile lipsă geamurile crăpate şi scaunele deteriorate..de asemenea,direcţia stricată şi oja de pe tetiere
eu recomand steaua23,pentru că a ridicat coletul

n-ai farmec :))

Mihai90 20-08-10 20:45

dacă mă gāndesc bine,īn afară de cele 4 roţi lipsă,nici volan n-avea...

2010 20-08-10 21:17

Quote:

Originally Posted by Mihai90 (Post 3598898)
dacă mă gāndesc bine,īn afară de cele 4 roţi lipsă,nici volan n-avea...

Daca stau sa ma gandesc bine am mai avut noi un meci de asta cu vanzari in care ai primit un mare minus de la mine..eu unul nu am cum sa dau crezare la povestea ta:!::!::!:
- ai crezut ca vinzi castraveti la gradinari...parerea mea e sa dai banii colegului si sa primesti macheta inapoi:!::!::!:
Scuze inca o data de off

Mihai90 20-08-10 21:28

mi se pare suspect..era vopseaua īngroşată pe aripa spate,dar pe capotă,că ar fi revopsită,astea-s poveşti sf
https://forum.4tuning.ro/attachment.p...3&d=1281978812
această poză se poate mări..vi se pare că pe capotă,sau pe aripi ar avea probleme?
şi cum să fie revopsită?
vopseaua metalizată,uniformă..nu are cum să fie revopsit acest BMW..nici cel mai priceput vopsitor nu ar scoate-o aşa
eu cred că dl steaua23 vrea să o scoată mai ieftin,pentru că arată destul de bine..dacă a stricat-o dānsul după ce a luat-o,nu e chiar problema mea
alte poze,unde se vede clar că singura problemă e pe aripa spate stāngă
https://forum.4tuning.ro/attachment.p...2&d=1281978812

https://forum.4tuning.ro/attachment.p...6&d=1280906449

https://forum.4tuning.ro/attachment.p...4&d=1280906449

https://forum.4tuning.ro/attachment.p...5&d=1280906449
a fost 155 ron..cu interior mochetat,centuri de siguranţă...să fim serioşi

steaua23 20-08-10 21:36

si cat vroiai sa coste daca are "interior mochetat si centuri" :O ? Zici ca era ceva neintalnit pe machete :))
Singurul motiv pentru ca are am luat acest bmw e pentru ca mi-a placut combinatia de culori, iar pretul era rezonabil. Toeretic, ti-am zis macheta nu face niciodata banii astia :)) pentru ca nu e nici pe departe impecabila cum sugerai tu :lol:
Ca tu ai nesimtirea sa reclami ca am stricat-o eu, nu denota decat un caracter infect.
Pozele alea, dupa cum ti-am mai zis nu reprezinta nimic. Sunt 0 barat. Cu blitz nu ai cum sa-ti dai seama de nimic. tu oricum nu ai fost in stare sa spui nici macar in anunt ca are un defect, ci doar ca e impecabila =))
Sa sti ca inca mai astept 60 Ron, dupa cum ti-am scris mai sus :))

Mihai90 20-08-10 21:54

Quote:

Originally Posted by 2010 (Post 3598942)
Daca stau sa ma gandesc bine am mai avut noi un meci de asta cu vanzari in care ai primit un mare minus de la mine..eu unul nu am cum sa dau crezare la povestea ta:!::!::!:
- ai crezut ca vinzi castraveti la gradinari...parerea mea e sa dai banii colegului si sa primesti macheta inapoi:!::!::!:
Scuze inca o data de off

din cāte ştiu,tu nu ai cumpărat nimic de la mine...de unde atāta ostilitate?

Mihai90 20-08-10 21:56

Quote:

Originally Posted by steaua23 (Post 3598975)
si cat vroiai sa coste daca are "interior mochetat si centuri" :O ? Zici ca era ceva neintalnit pe machete :))
Singurul motiv pentru ca are am luat acest bmw e pentru ca mi-a placut combinatia de culori, iar pretul era rezonabil. Toeretic, ti-am zis macheta nu face niciodata banii astia :)) pentru ca nu e nici pe departe impecabila cum sugerai tu :lol:
Ca tu ai nesimtirea sa reclami ca am stricat-o eu, nu denota decat un caracter infect.
Pozele alea, dupa cum ti-am mai zis nu reprezinta nimic. Sunt 0 barat. Cu blitz nu ai cum sa-ti dai seama de nimic. tu oricum nu ai fost in stare sa spui nici macar in anunt ca are un defect, ci doar ca e impecabila =))
Sa sti ca inca mai astept 60 Ron, dupa cum ti-am scris mai sus :))

Aşteaptă...că am caracter infect....dar nu-s prost
de ce nu faci tu nişte poze adevărate,dacă eu nu ştiu să fac?
să văd şi eu ce are macheta..tu vrei machetă kyosho la 80 ron,ceea ce spune multe...am mai cunoscut eu miloji..
şi eu am jumătate din machete cu probleme..un ştergător strāmb,vopsea sărită..şi eu cumpăr din magazin de obicei

2010 20-08-10 21:58

Quote:

Originally Posted by Mihai90 (Post 3599012)
din cāte ştiu,tu nu ai cumpărat nimic de la mine...de unde atāta ostilitate?

Iui.. asta e tupeu la maxim...deruleaza...ai scurgeri din memorie:?::?:
Am zis ca am cumparat ceva de la tine:?::?: trebuia dar tu faceai licitatie neanuntata pe vreme aia..

steaua23 20-08-10 22:06

Quote:

Originally Posted by Mihai90 (Post 3599019)
Aşteaptă...că am caracter infect....dar nu-s prost
de ce nu faci tu nişte poze adevărate,dacă eu nu ştiu să fac?
să văd şi eu ce are macheta..tu vrei machetă kyosho la 80 ron,ceea ce spune multe...am mai cunoscut eu miloji..
şi eu am jumătate din machete cu probleme..un ştergător strāmb,vopsea sărită..şi eu cumpăr din magazin de obicei

Bine friend =)) eu milog si tu esti samsar de 2 lei. ai un caracter infect pt. ca sti foarte bine ce vinzi dar ascunzi problema dupa care incerci sa te speli pe maini.
Eu astept cei 60 Ron trimisi prin mandat postal. De fapt, uite. Poti pune 55 ron, ca 5 Ron e comisionul si ti-l platesc eu ca-s milog :lol:
Apropo de tupeu maxim, ca zicea 2010 :)) tu ce vrei ? la 155 ar trebuii sa fiu multumit ca a venit cu roti macheta =)) ?
Aoleo ... ce oameni. Sti tu ce iti doresc sa-ti cumperi de 155 ron aia :lol: ?

ps: de ce nu scri si aici ce ai spus pe privat >?< :lol: Eu chiar m-am distrat in seara asta, dar pacat ca m-am distrat pe banii mei :rolleyes2

Mihai90 20-08-10 22:07

http://cgi.ebay.com/1-18-KYOSHO-BMW-...ecast_Vehicles
1/18 KYOSHO BMW 545i E60 2003 Dk. Green Metallic , RARE,da?
adică....verde metalizat,rar,īn traducere
preţ,129 usd,huh?
adică...400 ron...e adevărat,stare bună,nou
eu l-am dat cu 155 ron..
hai,noapte bună,copii!
steaua23 vrea doar să scoată macheta şi mai ieftină,oi fi eu nesimţit,el e oportunist..bravo lui,nu am nimic cu asta
tot ce pot spune e că nu mai vānd machete,nu are sens să īmi fac nervi pentru nimic..nici nu cāştig nimic,pentru că de obicei vānd īn pierdere,nu merită riscul...mai bine facem trafic de ţoale de firmă chinezeşti:)

Mihai90 20-08-10 22:13

Mulţumesc,ştiu,bachus 21 e altfel de om..cum s-ar spune,''om calumea''...
aşa suntem noi,ăştia din provincie,de rāsul bucureştenilor...ei īs buricul pămāntului
BMW-ul acela,pentru cunoscători,a fost ediţie specială,culoarea verde metalizat fiind foarte rară...preţul de 129USD o fi mare,dar nici la noi un Kyosho nu cred că se găseşte mai ieftin de 200 ron,nou fiind

DTH 20-08-10 22:18

Steaua23 nu stă īn 155RON ...are machete grele nu tot felu de jucării ieftine pe care le poţi găsi oriunde ;) Nu are de ce să mintă sau să se " bată " pentru o sumă atāt de mică dacă nu ar fi vorba la mijloc de BUNUL SIMŢ şi īncrederea pe care a avut-o īn tine ;)

Cāt despre concluzia pe care o dau acuma este următoarea : Ori o rezolvaţi amiabil şi termini cu minciuni de genu pe care nu le crede nimeni şi care nu sunt credibile şi apropo de vopsea groasa....dacă stai bine să te uiţi foarte foarte si extrem de atent se vede că are dreptate şi + că este mătuită ...ori voi avea grijă să fii sancţionat ;)

Mihai90 20-08-10 22:25

o fi excesiv de pretenţios băiatu'mai catolic decāt papa..iar mie..ce să zic?mi se rupe de ce şi cāte machete are sau nu
eu nu mai am foarte mult,ce să zic?le-am vāndut de foame...multe din machetele prezentate de mine nici nu le mai am..dar trece criza şi mi le iau la loc
şi care-s minciunile?
MDB,nu cred că omul se judecă după cāte jucării are īn garaj..cred că mai sunt şi alte lucruri importante

steaua23 21-08-10 13:23

MDB ... n-ai cu cine.
Pe pm. mi s-a spus prima data ca de ce n-am vazut in poze cum era macheta.
A 2-a oara mi s-a spus ca asa sunt toate kyosho ? :lol:
La nr3. s-a folosit "scuza" a fost ca machetele kyosho sunt pt. snobi :))
NR.4 ca am stricat-o eu si dau vina pe el.
NR.5 ca eu cumpar doar chilipiruri si acum incerc sa ma scot
NR.6 ca e 300 ron in magazin si na ... la 155 e oricum mult prea bine :))
NR.7 a fost ca nu a scris el toate mesajele si altcineva (clasica) si ca imi da dreptate si ca vede cum rezolva :lol:
NR.8 ca sta in chirie si nu are cum sa-mi trimita bani acum
NR.9 ca imi vinde un SOlido cu 60 RON (ca deh ... era 120 pretul ei si imi scade 60 ron) si ca daca pot sa-l injur pe forum ca asa e corect :lol:

E posibil sa fi sarit vreuna sa sa fi incurcat ordinea lor, dar cam asa a decurs discutia pe PM.
Teoretic marti - miercuri are banii luati de la posta ... deci inca astept sa-mi trimita 55-60 ROn prin mandat postal .

Dupa cum am mai spus, e o macheta ce a fost descrisa ca buna si nu e asa. Are probleme destul de mari la vopsea si drept urmare ma consider nedreptatit, iar cum varianta cu trimisul inapoi este atat nesigura (ma astept sa nu ridice coletul) ... singura valabila ramane cea cu trimisul unei parti din pretul platit inapoi, astfel inca sa o pot revinde (cu problemele descrise) la un pret mic, ori sa apelez la cineva priceput si sa incerc sa o scot cat de cat bine :)

Mihai90 21-08-10 13:46

ridicatul coletului nu depinde de mine,ci eventual pot ruga pe cineva s-o ia īn locul meu
dar eu am trimis-o bună şi mă pot aştepta să sosească bucăţi...caz īn care nu am ce face decāt să mă resemnez,īn caz că vrea să se răzbune sau să facă vreo glumă,deşi consider că n-am greşit cu nimic şi-n pozele făcute īnainte de a trimite macheta se vede clar că DOAR aripa spate are vopseaua īngroşată...restul sunt invenţii,iar eu sunt convins că nu avea alte probleme,deoarece am analizat-o bine şi singurul lucru care era evident era vopseaua pe aripa spate,dar oricum,nu era ceva foarte grav,de aceea am luat-o şi eu,la rāndul meu,de la altcineva
sau ,mai rău,să găsesc bolovani īn colet,īn locul maşinuţei,iar eu nu mă mai joc cu maşinuţe,am trecut de vārsta aia..
oare dacă ai lua o machetă de la un magazin,să zicem aa,şi macheta respectivă ar avea vopseaua īngroşată,sau o roată desumflată,să zicem,ai face acelaşi circ?ca să nu mai zic că la magazin nu iei kyosho cu 155ron
eu am luat machete 1/18 numai din magazin şi am păţit aşa
la fiat500 norev,lipsă antena radio
signature models,oglindă căzută īn cutie
highway61,lucruri oribile..vopsea proastă,zgārieturi,nichel şters...
ricko lincoln,stema strāmbă,imposibil de īndreptat
motor max,numere strāmbe
aa volvo,centură de siguranţă ruptă,zgārieturi serioase,nu vopsea īngroşată
şi,ce crezi?le mai am şi acum...nu le-au primit īnapoi cei de la care le-am luat,eventual le-am revāndut
tu ai cumpărat de la mine,nu ţi-am pus pistolul la cap şi nu te-am obligat să cumperi de la mine
cert e că nu o să-ţi mai vānd nimic niciodată,deoarece se pare că eşti glumeţ..tu vrei la 2 lei machete nou-nouţe..repet,dacă vrei machete noi există magazine specializate,nu pe forumuri
eu cred că aia ai cumpărat,aveai chef de niţel scandal,sau poate vrei să vezi dacă-ţi merge să iei o machetă la preţ mic şi apoi să-ncerci să vezi dacă mai poţi primi şi o parte din bani īnapoi
nu e frumos,īnsă īţi admir inteligenţa

Mihai90 21-08-10 14:03

şi eu am dat 440ron pe acel volvo autoart fără centuri,aşa ca idee
nu aş zice că-ş samsar deoarece nu trăiesc din machete..poate vānd o machetă de 150 ron la 2-3 luni,şi oricum nu fac profit deoarece vānd īn pierdere
īnsă,schimburi fac săptămānal,dar nu prin poştă...şi oricum de acum īnainte nu cred că mai vānd nimic nimănui,poate dau de īncă unul ca steaua căruia īi trimit o machetă la care am precizat dinainte eventuale defecte,am cerut şi un preţ rezonabil pe ea,īntrucāt pe aici văd că un kyosho bmw e cam 260 ron nou-nouţ..de fapt tot second hand,dar cu cutie şi fără defecte...şi apoi iar mă trezesc că inventează alte defecte şi vrea un alt preţ
am mai vāndut eu,poate şi machete cu adevărat stricate,chiar aici pe forum,dar dacă omul a vrut să cumpere,n-a comentat,a fost mulţumit...cum ziceam,vrei machetă nouă,mergi la magazin,nu la samsari de pe forum..din care fac şi eu parte..sau făceam,că mi-am dat demisia..şi aşa nu făceam cine ştie ce bani

steaua23 21-08-10 14:37

Esti penibil. Te incadrezi clar in stilul samsarilor, dar aia mai "slabi" ca sa nu folosesc alt cuvant. Nu ma intereseaza nici cat ai dat tu pe ea si nu ma intereaza nici daca ai luat tu o teapa. Problema e ca ai pasat-o mai departe ... fara sa zici nimic si acum cauti scuze penibile. Eu n-am zis ca pretul era mare, am zis ca am fost de acord sa platesc un pret pentru o macheta cu vopseaua unpic ingrosata pe aripa si tu mi-ai trimis altceca si acum ai nesimtirea sa te dai drept victima.
EU nu caut scandal si drept urmare am vb pe pm pt o solutionare pasnica, dar tu te-ai apucat sa scri prostii, caz in care era nevoie de parerea ambelor parti. Ti-am mai zis si iti mai scriu odata ... 155 nu e suma importanta, dar si asa e mult prea mare pt. caracterul tau.
Oricum, din cate mesaje mi-ai dat ... nu imi lasi decat impresia ca esti ori labil psihic ori super nesimtit.
Auzi ... nu-mi mai vinzi nimic :lol: ... asta e cea mai tare faza pe ziua de azi.

ps: ti-am mai scris ca orice magazin iti schimba marfa daca soseste cu defect.

steaua23 21-08-10 14:41

6 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by DrifterGT (Post 3600024)
Steaua23 , mai bine iti luai M5 1:18 de la Maisto Premiere cu 148 ron , nou noutz in cutie ! Cu toate ca nu exceleaza in detalii dar este peste Kyosho ala de 155 la vopsea!

Cu siguranta este mult mai bine vopsit. Oricum, ce ma mira e ca acest indivit spune ca e normal sa fie defecte de genul asta la o macheta ... :)
O sa incerc revopsirea ei si voi vedea dupa ce si cum :)

later edit: am pus si poze. la o eventuala revopsire probabil ca macheta ar arata mult mai bine, dar asta implica costuri suplimentare, caz in car ma simt indreptatit sa cer o parte din bani inapoi. Puteti observa si voi defectele de pe praguri . aripi si plafon + defectele de la stergatoare si faruri. Restul elementelor arata bine.

Mihai90 21-08-10 15:25

culoarea e originală,e clar...s-a văzut asta pe ebay...
nu are cum să fie revopsită...cine are această nuanţă de vopsea?
practic eşti nemulţumit de vopsea..īmi pare rău,dar dacă faci poze la orice mahetă 1/18 se pot observa defecte de vopsire
eu cred că exagerezi,īn poze săd probleme mai serioase pe aripi,atāt..cele din spate..īn rest e completă..cauţi nod īn papură..aşa pot să iau şi eu la īntāmplare orice machetă 1/19 şi īī găsesc 1000 de defecte...o roată mai mare,o oglindă strāmbă..aşa sunt machetele,nu sunt perfecte...tind spre perfecţiune dar nu sunt..te rog nu mai cumpăra sh-uri,pentru binele tău ia doar de la magazine,aşa vei fi cu adevărat mulţumit.
un fost samsar,actual om cinstit

DoYaSeeMe 21-08-10 15:59

Mihai90, ar fi corect sa primesti macheta inapoi si sa inapoiezi banii. Daca ea s-a deteriorat la transport, este vina ta ca nu ai ambalat-o corespunzator. Steaua23 nu distruge machete, eu nu am avut nicio problema cu el, a cumparat zeci de machete de la mine, pot chiar sa-ti garantez ca-ti va returna macheta in aceeasi stare in care ai trimis-o. Daca refuzi returnarea machetei sau macar a 40-50% din pretul cu care ai dat-o, dovedesti faptul ca ai vrut sa faci o gainarie.

Raritate sau nu, un AutoArt / Kyosho deteriorat si fara cutie nu valoreaza mai mult de 70-80 lei, chiar si mai putin daca are piese lipsa.

bmwh548 21-08-10 16:16

Avand in vedere ca tot demontez machete si stiu cu ce se mananca vopseaua de fabrica imi permit si eu cateva remarci: aia ori a fost revopsita ori in ziua aia chinezii erau beti (alegeti voi varianta care vi se pare mai plauzibila).
Nu e nevoie de poze profi pentru a vedea ca vopseaua are multe defecte fata de cel declarat de Mihai90, chiar si pozele lui sunt suficiente. Parbrizul a fost demontat (vopseaua ciupita sus la cupola), multe ciupituri de vopsea in zonele de risc (muchiile portierelor, aripilor) acolo unde exista componente mobile de obicei, pentru ca vopseaua aplicata acasa e sensibila la accidente.
Luciul vopselei e destul de slab insa culoarea pare relativ uniforma (semn ca nu s-a incercat doar retusarea unei zone).
Geamurile sunt cele originale? Daca da, cu ce au fost sterse de praf? Cu smirghel cumva?
Si ca sa trec in revista si unele remarci ale vanzatorului (nu mai dau citatele exacte ca ma dor degetele):
- Cine crezi ca vopseste asa o macheta? Oricine are ceva experienta si rabdare poate scoate rezultate excelente chiar si cu niste banale sprayuri.
- Cine crezi ca are nuanta asta de vopsea? Oricine se duce la un magazin specializat poate sa comande orice nuanta de vopsea (mata/lucioasa, metalizata/nemetalizata etc).
- Eu m-am uitat la ea si nu avea alte probleme. Imi pare rau, dar ai nevoie de niste ochelari cat mai urgent. Avand in vedere ca mai faci si scoala de soferi as zice sa mergi cat mai repede la un control ca sa nu te vedem la stiri.

Nu ma erijez in judecator, nu stiu daca Mihai90 a revopsit-o sau doar a luat-o asa, dar comportamentul lui nu mi se pare normal.

All times are GMT +2. The time now is 07:51.

- Copyright 2026 4Tuning