Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E36 MEETING 2012?! (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/301999-e36-meeting-2012-a.html)

florineluspr 14-06-12 22:01

Re: E36 MEETING 2012?!

Quote:

Originally Posted by xxdadixx (Post 5065562)
De ce sa nu se tina, care vine vine care nu nu. Daca se strang 2,3 aia e intalnirea pe 2012, ce atata labareala? Gratar ne aducem de acasa, carbuni gasim, mici gasim, bautura gasim, cort iau pt orice eventualitate, eu merg.

+1.. ne vedem acolo pe data stabilita si vedem pe loc ce si cum facem!!

BMnWA 14-06-12 22:22

mergem la e30,cand se tine ?

Nosfer 15-06-12 03:04

E30 meeting e acum in weekend cand sunt si legalele la Brasov, parca in program e si o parada e30 si.. o sa fiu si eu pe acolo :)

Z E K Y 15-06-12 09:12

HAI SA FIE CLAR PENTRU TOATA LUMEA SI SA NU O MAI DAM DE GARD AIUREA...NIMENI NU A DESTRAMAT NIMIC.....AM VOTAT TRANSALPINA INSA DARSTE A CASTIGAT...AM FOST PRIMUL DE LISTA PENTRU DARSTE SI AM TOT ASTEPTAT ATATEA LUNI CA CINEVA SA FACA CEVA (MULTI VORBEAU PE AICI CA SE DUC LA DARSTE SA AFLE DETALII, CA SE DESCHIDE CONT SA SE VIREZE BANII SI TOT ASA) SI UITE CUM A TRECUT TIMPUL SI NIMENI NU A FACUT NIMIC....NU ATI FACUT NIMIC PENTRU A NE PUTEA INTALNI LA DARSTE...NU MAI DATI VINA PE UNU SI PE ALTU SI NU MAI VORBITI DE ORGOLII CA NU FACETI ALTCEVA DECAT SA ARUNCATI VINA DE LA UNU LA ALTUL CA LA GRADINITA......

PE SCURT, ATI VRUT DARSTE SI AM FOST PREZENTI INSA NU ATI FOST IN STARE SA FACETI NIMIC....

SUNTEM IN 15.06.2012 INCA MAI ASTEPTAM SA NE VEDEM TOTI LA DARSTE INSA VREM SA VEDEM UN MINIM DE INTERES DIN PARTEA CELOR CARE ATI DORIT DARSTE....NU O MAI DATI CA SI CUM TRANSALTINA SAU ORGOLIILE AU DESTRAMAT....

DACA PANA LA SFARSITUL LUNII NU VETI FACE NIMIC ATUNCI NOI NE VOM ORGANIZA SI VOM PLECA PE TRANSALPINA CU SAU FARA VOI!!!!

sharkylete 15-06-12 11:36

Super!

motzu 15-06-12 13:03

1 Attachment(s)
si te intreb eu pe tine zeky daca nu vor toti sa dea banii inainte? pt ca am vb cu foarte multi care nu vor sa trimita bani.
eu zic sa ne vedem in data aia la darste si ne cazam singuri si asta e ;)
o poza de la e30.....totusi nu e rau campingu nu???

dani_smarandescu 16-06-12 11:09

am trecut aseara putin pe la darste ca se adunasera deja vreo 20 de ursi, ce sa zic ..... e smecherie locatia ,nu fusesem nici io era prima dara dupa parerea mea si a celor cu e30 chiar nu exista vreun loc mai bun de organizat un meeting de genul , ca admosfera nu mai zic intradevar cei cu e30 stiu sa se distreze , bravo lor ... imi pare rau sa zic asta dar ma bucur ca mi-am vandut pisica cu toate ca sufar mai mult de cat daca ar fi murit cineva dar asta e o sa imi iau si eu un e30 . bafta si sper sa va puteti intalni pana la urma si sa va iasa ceva frumos

dj_eros 16-06-12 11:17

asa cum a zis si motu ne vedem acolo si gata pe 17 august eu sunt acolo cu 3 masini cel putin :)

GCI geoo 16-06-12 11:36

1 Attachment(s)
e36 meeting la e30 fest 2012
no offence!

Sparkle_81 16-06-12 15:40

Quote:

Originally Posted by GCI geoo (Post 5067832)
no offence!

Adevarul gol golut !!!
Tare poza !

sharkylete 16-06-12 17:09

Quote:

Originally Posted by GCI geoo (Post 5067832)
no offence!

ADEVARAT! Te-ai cacat pe noi cu poza asta :)))))) Am scris eu ceva in urma cu cateva posturi... Aveam dreptate :)))))

Ala care se simte jignit inseamna ca merita!

GCI geoo 16-06-12 19:52

Quote:

Originally Posted by sharkylete (Post 5068107)
ADEVARAT! Te-ai cacat pe noi cu poza asta :)))))) Am scris eu ceva in urma cu cateva posturi... Aveam dreptate :)))))

Ala care se simte jignit inseamna ca merita!

Eh nu - eu nu am facut'o cu rautate
Este o foto calda de la e30fest din jurul gratarului de aseara - astazi am avut si e36 pe la noi

A fost si este haooooooooosssssssss
Tinem legatura !

ciprian_the_1 17-06-12 11:10

mie unu imi este destul de greu sa merg pe transalpina din diferite motive, de asta am ales darste si nu cred ca e vreo problema cu cazarea, ne descurcam ca suntem baieti mari...tot ce conteaza e sa ne gasim la cateva pahare de vorba si un gratar de 2 zile restu e cancan....deci daca se merge la darste cu cea mai mare placere sunt acolo pe 17 august bafta numai bine

Darkside_89 18-06-12 12:43

Am fost la ursani acum 2 seri...smecherie locatia,padure,loc mult,iarba,aer curat,restaurant fain,atmosfera faina!!!!!!!!!!!!

Sparkle_81 18-06-12 12:47

Intotdeauna ursarii au avut evenimente faine ! Ma bucur pentru ei ca a fost ok de la inceput pana la sfarsit; pana la urma impartim aceiasi marca !
La eventul pentru anul viitor le doresc cat mai multe gume 'puscate !!!

motzu 18-06-12 12:49

SE VREA LA DARSTE?????
MERGEM ACOLO????
SAU TOT O DAM DE LA UNU LA ALTU!

Darkside_89 18-06-12 13:39

Quote:

Originally Posted by motzu (Post 5070207)
SE VREA LA DARSTE?????
MERGEM ACOLO????
SAU TOT O DAM DE LA UNU LA ALTU!

Eu vorbesc pentru mine!EU VREAU LA DARSTE pentru ca am fost pentru prima oara acum 2 seri si mi-a placut mult mult mult de tot!!!!!

crysty.bobok 18-06-12 17:24

E simplu, data e stabilită, cine vrea să vină vine își ia cameră și gata! Dacă nu se implică nimeni nu văd de ce nu putem să facem așa!

florineluspr 18-06-12 21:01

Quote:

Originally Posted by crysty.bobok (Post 5070520)
E simplu, data e stabilită, cine vrea să vină vine își ia cameră și gata! Dacă nu se implică nimeni nu văd de ce nu putem să facem așa!

+1 ne vedem acolo!

dj_eros 19-06-12 01:18

ne vedem acolo cu siguranta, HAI PASIONATILOR LA CE VA MAI GANDITI ?

motzu 19-06-12 09:46

1 Attachment(s)
DE ASTAZI INCEPAND VREAU O LISTA FINALA CARE SE VA INCHEIA IN 2 SAPTAMANI.
LISTA O SA FIE TRIMISA LA CAMPING PENTRU REZERVARI.

PS: CINE SE STIE IN PHOTOSHOP SA ATASEZE AICI 2 3 AFISE

MULTUMESC!

DEVIL's Style 19-06-12 09:48

1. DEVIL's Style - BMW e36 sedan kompressor [ work in progress ] prezent cu siguranta !

motzu 19-06-12 09:49

Quote:

Originally Posted by DEVIL's Style (Post 5071270)
1. DEVIL's Style - BMW e36 sedan kompressor [ work in progress ] prezent cu siguranta !

scrie si tipu de camera scuze am uitat sa precizez...

luci4n_vl 19-06-12 09:50

incep eu....VL 23 SOB.....camera dubla

rzt_ro 19-06-12 09:51

Quote:

Originally Posted by motzu (Post 5071266)
DE ASTAZI INCEPAND VREAU O LISTA FINALA CARE SE VA INCHEIA IN 2 SAPTAMANI.
LISTA O SA FIE TRIMISA LA CAMPING PENTRU REZERVARI.

PS: CINE SE STIE IN PHOTOSHOP SA ATASEZE AICI 2 3 AFISE

MULTUMESC!

Important e ca locuri pentru masini vor fi fara probleme...cazarea si-o rezolva fiecare, fie la casute, moteluri sau hoteluri din zona!
Multi,putini nu conteaza...ne vedem acolo!!

Ali_ump 19-06-12 10:04

Pentru cei mai care nu doresc cazare in camping, am mai spus celor care m-au mai intrebat, se pot obtine oferte de la cele 2 hoteluri din zona, Ramada si Atlas. Noi pentru E30 am avut oferta de 130 lei/noapte de la Atlas si am avut rezervate 5 camere acolo parca !
Cat despre cazarile la Darste sunt ok si alea pentru cei care nu sunt cu pretentii prea mari pentru o noapte sau 2 si pan la urma sunt de la 85 lei casute parca ccare sunt cu grup sanitar propriu , curate deci tot in regula!
Succes!

melinte_gaby 19-06-12 10:04

GL 66 NVG .. camera dubla

motzu 19-06-12 10:17

1. DEVIL's Style- camera dubla
2.VL 23 SOB.....camera dubla
3.GL 66 NVG .. camera dubla

avadanei eduard danut 19-06-12 10:22

4.GL 89 EDW .. camera dubla :drunk:

Nastase Bogdan 19-06-12 10:32

Quote:

Originally Posted by avadanei eduard danut (Post 5071327)
4.GL 89 EDW .. camera dubla :drunk:

Camera dubla CE????..ce sa inteleaga omul din asta??..cate persoane, cate nopti, de cati bani, ce tip??
Fratilor, nu asa...trebuie sa scrieti ceva in genul:
Vasile Gheorghe - B 333 FFF - casuta 65 lei, 2 persoane, 2nopti
sau.................... - camera motel 100 lei, 2 pers, 1 noapte....:idea:

Vedeti cum am facut eu lista cu cazarile pentru E30 Fest si cum a iesit la noi, ca sa aveti exemplu de cum trebuie facut.

Succes;)

motzu 19-06-12 10:37

Quote:

Originally Posted by Nastase Bogdan (Post 5071345)
Camera dubla CE????..ce sa inteleaga omul din asta??..cate persoane, cate nopti, de cati bani, ce tip??

Vedeti cum am facut eu lista cu cazarile pentru E30 Fest si cum a iesit la noi, ca sa aveti exemplu de cum trebuie facut.

Succes;)

multumesc, de acuma va rog sa specificati cum a scris bogdan mai sus sa stie omu ce vrem defapt

luci4n_vl 19-06-12 10:39

Quote:

Originally Posted by Nastase Bogdan (Post 5071345)

Succes;)

cred ca scopul este prezenta nu camerele....de dormit se poate dormi unde se poate si unde este liber...asta daca se va dormi :))...chestia este sa ne strangem si sa fim acum uniti pe ultima 100 de metri....simt eu ca va fi ceva frumos si de tinut minte....

Nastase Bogdan 19-06-12 10:58

Quote:

Originally Posted by luci4n_vl (Post 5071350)
cred ca scopul este prezenta nu camerele....de dormit se poate dormi unde se poate si unde este liber...asta daca se va dormi :))...chestia este sa ne strangem si sa fim acum uniti pe ultima 100 de metri....simt eu ca va fi ceva frumos si de tinut minte....

Nu e chiar asa...acolo trebuie sa mergeti organizat, oamenii au reguli acolo...nu as vrea sa stricati ce am construit noi timp de 2 ani, ca la anul sa nu ne mai primeasca pe niciunii:idea:

Mai puteti avea surpriza ca, campingul sa fie full in acel week-end si sa nu aveti loc;)..de aceea va sfatuiesc sa faceti totul cum trebuie, cu organizare calumea, cu vorbe facute din timp la camping, cu rezervari facute cu maxim 2 saptamani inainte de eveniment si tot ce trebuie....nu sa mergeti ala-n dala acolo sa se trezeasca oamenii cu voi fara sa stie nimic.

Aveti exemplu cum am procedat noi si ma puteti contacta pentru sfaturi;)

motzu 19-06-12 11:02

Quote:

Originally Posted by Nastase Bogdan (Post 5071361)
Nu e chiar asa...acolo trebuie sa mergeti organizat, oamenii au reguli acolo...nu as vrea sa stricati ce am construit noi timp de 2 ani, ca la anul sa nu ne mai primeasca pe niciunii:idea:

Mai puteti avea surpriza ca, campingul sa fie full in acel week-end si sa nu aveti loc;)..de aceea va sfatuiesc sa faceti totul cum trebuie, cu organizare calumea, cu vorbe facute din timp la camping, cu rezervari facute cu maxim 2 saptamani inainte de eveniment si tot ce trebuie....nu sa mergeti ala-n dala acolo sa se trezeasca oamenii cu voi fara sa stie nimic.

Aveti exemplu cum am procedat noi si ma puteti contacta pentru sfaturi;)

se merge organizat wekendu de 17 18 19 e rezervat deja pt masini...
mai astept lista finala care o trimit la darste
multumesc oricum pentru sfaturi,daca intampin ceva probleme o sa te sun
deci e bine sa se specifice ce fel de cazare doriti cu cati bani....

ziemenz 19-06-12 15:05

Propun sa se inceapa deja strangerea banilor din 2 motive:
1, e mai usor pt toata lumea, luna asta dai banii de cazare, luna cealalta strangi bani de mancare/gaz etc.
2. cu banii in mana, macar 50% poti plati un avans la darste sa se faca rezervarea de N camere.

Altfel discuti cu omu cand ai bani in mana si platesti un avans, sa nu ne trezim ca ajungem acolo si 25% din camere sunt luate de turisti sau alte persoane si nu avem destule locuri.

Propun un termen de 2-3 saptamani, un mass general catre toti care s-au inscris in lista + un cont colector (iban).

Si sa gasim un binevoitor sau cineva priceput, sa facem 1,2 modele de afise/postere, printate si trimit cate un colet in fiecare judet (la o persoana de incredere, care sa raspandeasca la cei cunoscuti de el in zona lui). Stiu ca inseamna si asta ceva banuti dar poate gasim o solutie. Sau fiecare sa printeze 2-3-5 postere si sa raspandeasca (e mai ieftin asa) putina reclama presupun ca nu strica.

Asteptam in continuare idei si sfaturi. PS: cei care vor transalpina nu sunt neaparat scutiti de o mica implicare din partea lor, doar pt ca au ales cealalta locatie nu inseamna ca nu au nici o treaba cu meeting-ul.

motzu 19-06-12 15:21

Quote:

Originally Posted by ziemenz (Post 5071668)
1, e mai usor pt toata lumea, luna asta dai banii de cazare, luna cealalta strangi bani de mancare/gaz etc.
2. cu banii in mana, macar 50% poti plati un avans la darste sa se faca rezervarea de N camere.

Altfel discuti cu omu cand ai bani in mana si platesti un avans, sa nu ne trezim ca ajungem acolo si 25% din camere sunt luate de turisti sau alte persoane si nu avem destule locuri.

Propun un termen de 2-3 saptamani, un mass general catre toti care s-au inscris in lista + un cont colector (iban).

Si sa gasim un binevoitor sau cineva priceput, sa facem 1,2 modele de afise/postere, printate si trimit cate un colet in fiecare judet (la o persoana de incredere, care sa raspandeasca la cei cunoscuti de el in zona lui). Stiu ca inseamna si asta ceva banuti dar poate gasim o solutie. Sau fiecare sa printeze 2-3-5 postere si sa raspandeasca (e mai ieftin asa) putina reclama presupun ca nu strica.

Asteptam in continuare idei si sfaturi. PS: cei care vor transalpina nu sunt neaparat scutiti de o mica implicare din partea lor, doar pt ca au ales cealalta locatie nu inseamna ca nu au nici o treaba cu meeting-ul.

am vorbit astazi cu manageru de la camping
mi-a spus ca vrea lista cu ce tip de cazare dorim eu o trimit prin mail si el imi raspunde daca sunt toate camerele valabile
legat de bani,ei se vor strange atunci pe loc si se va plati cazarea aleasa
e destul lista fara bani pt rezervari
deci 2 saptamani pt listele finale

luci4n_vl 19-06-12 15:50

Quote:

Originally Posted by ziemenz (Post 5071668)

eu zic ca daca sa implicat motzu sa`l lasam sa duca el treaba la capat,din cate am inteles nu este obligatoriu sa platim anticipat ci doar sa confirmam cati mergem sa stie cate camere si ce fel de camere sa se rezerve.
da,cu publicitatea eu cred ca ai dreptate,trebuie facuta,pt ca asa ne promovam meetingul de la darste.
motzu`le noi toti ne bazam pe tn,sper sa nu dezamagesti si sa te implici maxim in acest meeting.
cat despre ajutor,cred ca cel mai bun ajutor poate fi doar din partea pasionatilor din localitati`le care vor sa vina,sa anunte pe la ei prin orase ca asa poate ne strangem si noi cat mai multi.......

o zi buna sa aveti si sa ne vedem cu totii cu bine la darste!!!!!

motzu 19-06-12 15:54

Quote:

Originally Posted by luci4n_vl (Post 5071732)
eu zic ca daca sa implicat motzu sa`l lasam sa duca el treaba la capat,din cate am inteles nu este obligatoriu sa platim anticipat ci doar sa confirmam cati mergem sa stie cate camere si ce fel de camere sa se rezerve.
da,cu publicitatea eu cred ca ai dreptate,trebuie facuta,pt ca asa ne promovam meetingul de la darste.
motzu`le noi toti ne bazam pe tn,sper sa nu dezamagesti si sa te implici maxim in acest meeting.
cat despre ajutor,cred ca cel mai bun ajutor poate fi doar din partea pasionatilor din localitati`le care vor sa vina,sa anunte pe la ei prin orase ca asa poate ne strangem si noi cat mai multi.......

o zi buna sa aveti si sa ne vedem cu totii cu bine la darste!!!!!

eu impreuna cu cei care vin vreau sa facem ceva frumos
deci astept inca listele.
publicitate o sa fie si pe fb si prin toate orasele
astept un baiat sa ne faca afisele sa alegem unu
o sa fie si mici surprize;)

dj_eros 19-06-12 16:09

craciunescu bogdan if 13 ers (coupe 1.8 is) camera dubla la 55 de lei 2 nopti :twisted:

motzu 19-06-12 16:21

4.GL 89 EDW .. camera dubla
5. craciunescu bogdan if 13 ers (coupe 1.8 is) camera dubla la 55 de lei 2 nopti

All times are GMT +2. The time now is 00:40.

- Copyright 2026 4Tuning