![]() |
Re: Sticker 4tuning.ro!!!!
Quote:
Dupa ce ca le faci reclama le mai si platesti :))) |
Re: Sticker 4Tuning.RO!!!!
Nu te obliga nimeni sa le platesti sau sa le faci reclama ;)
|
nu dar asa e la magazinele mari...le platesti plasele cu reclama lor pe ea:))
nu e scumpa dar mnoh...platesti sa le faci reclama lor...normal alea ar trebui sa fie gratuite :P |
Tocmai, e obligatoriu sa nu fie gratuite si e foarte bine.
Quote:
|
Lasa ba Snap7 ca si acu 50-60 de ani erau calduri de genul in Februarie si nu erau inventate pungile. Trebuie altii sa se imbogateasca, crezi ca se face ceva cu banii?.... NU
|
pai nu era vorba ca baga pungi de hartie ca nu mai au voie cu din astea de ceolofan?ce afacere e asta ca tot noi cumparatori le mai si platim si ajung tot pe jos huooooooooo
|
cum as putea sa fac si eu rost de un stiker , pe comanda nu se poate face ?, sunt din tm
|
si eu vreau, tot din tm sunt. Dar c dimensiuni au k nam fost destul d atent. Astept raspuns.MS
|
Imi pare rau dar stocul nostru e destul de subtire acum si nu prea avem de unde sa mai si impartim prin tara...incercati sa vorbiti cu moderatorii de pe TM o sa va ajute ..eventual sa vorbeasca ei cu Gratzian
Bafta :hug: |
si cum putem lua legatura ?
|
salut, vreau si eu un sticker... daca nu se poate trimite... macar sa puna cineva aici modelul, si eu sa il duc sa il scot la o firma care poate scoate sticker dintr-o poza. multam,
|
2 Attachment(s)
format vectorila si jpeg ...luate tot de pe forum
|
daca vreti sa scoateti stiker va cere , sa fie imaginea in format vectorial .ai sau care mai is
mam interesat eu mai demult de niste stikere personalizate si mi a zis sa transform pozele in format vectorial daca pot ... pt astea din timisoara care vreti sa va faceti stikere , in kappa se fac chesti dinastea la VERTIGO sau ceva de genu se numeste firma |
buna....eu sunt nou p aici....care ma ajuta si p mine cu un sticker? vad ca p aici este lumea lor....vas fi recunoscator :D
|
Quote:
|
poza am luato si eu d p aici d p forum....da ma gandeam ca mai are careva....ms oricum... si sa speram ne scapa si p noi careva:P
|
Quote:
|
nasol omule :).....am vazut p aici discutii ca se poate gasi si cu revista....nu sti nimik? o sa caut in benzinarii....poate o sa gasesc
|
va sfatuiesc sa le lipiti pe interior cu banda dublu adeziva,asta doar daca nu aveti folie pe luneta sau ionizare
|
Sectiunea asta e pentru userii din HD.
|
atunci modificati numele topicului sa nu mai intre si alti aiurea
|
Quote:
|
Ar trebui sa modificam la toate titlul...
|
Quote:
PM la mine baieti si primiti |
Re: Sticker 4Tuning ( pt userii din HD-Deva )
buey baieti ganditi logic ca stickerele asyea sunt numai pentru membri HD-DEVA..nu ati vrea acuma moderatoru sa vi le aduca si acasa?contacta-yi comunitatile din orasele cele mai apropiate si poate va ajuta..fara suparare..
|
gata , problema s-a rezolvat , hai sa o lasam balta .. acum scrie sticker pt hd-deva
|
Quote:
|
prietene ne poti ajuta tu cu stickerele alea? lasa un mesaj t rog daca e ceva....
|
17 Attachment(s)
:oops:Deocamdata inchid topicul pt ca l-am creeat ca sa ne strangem si sa ne punem capurile la contributie cum sa facem noi aici in hd stickerele, dar cu ajutorul lui Bodyspeed :hug: si mai apoi Gratzian:hug: am gasit cea mai simpla cale
Vad ca topicul si-a pierdut ideea... :poke: Pt cei din zona: care are nevoie de sticker ma contacteaza pe PM sau Messenger si vedem cum rezolvam... :yes: |
| All times are GMT +2. The time now is 02:51. |
- Copyright 2026 4Tuning