![]() |
Re: Bmw E30 M-Tech 2
Quote:
|
Quote:
|
Ursu meu favorit all time:X:X:X:X:X:shakefist
|
Quote:
|
Quote:
P.S. Sa nu uitam de patura:))))))))))))))))))))))))))))) |
4 Attachment(s)
am gasit si eu ceva poze cu ursulica asta:D
|
frumoasa rau masinuta :D
|
4 Attachment(s)
Motzu:
KrYpToN: multumesc frumos baieti.... ...am si eu cateva poze de weekendu asta :) |
|
distractie :)......va invidiez pt drumurile din brasov....acolo chiar poti merge destul de bine cu o masina lasata
ploiestiul e catastrofa :( |
Quote:
|
6 Attachment(s)
Gume 95% (aproape noi) pe spate..205/45/16
..Multumesc...Provenzano si dani_smarandescu..pentru.. nu stiu...rabdare :) ...si..bineinteles....fun at night.. |
Wow ce fel au plesnit.:shock:
|
le-ai stricat si pe alea...nu te-ai lasat:)))
ai grija de ursulica;) e prea smecher |
foarte mișto treaba la sensul giratoriu !
off: cum se numesc jantele de pe e36-ele cu VL 01 PWR ? |
Quote:
BMW MOTORSPORT DS 1 Forged ...dupa parerea mea cele mai frumoase jante oem care se pot pune pe e36.... |
boss felicitari pentru masina pe care o detii .sunt mort dupa ea . foarte bine arata combinatia de culori . sai ai parte de ea sh ea de tn . bafta in continuare
|
Quote:
|
https://www.facebook.com/Bmw.Fan.Brasov?ref=ts&fref=ts
... e noua pagina ... poate se va dezvolta... just like ! :P |
De 2-ori nu merge, bună inițiativă, o să distribui și eu pagina pe BMW E39 RO!
|
si unde e pasiune nu mai conteaza unde stai....https://www.youtube.com/watch?v=JD0h7...ature=youtu.be
|
crysty.bobok : THX...sper sa devina interesant cu timpul :P
Provenzano: ....e..mai rau ca pe filmare....dar....aia e...:)....ne descurcam cum putem si noi,nu ? :) |
Chiar ți-a tras bine masina la Tulcea. Mă bucur ca ai bătut urs 2.7 eta .mai e o zi,sa speram ca vei fi pe podium.oricum felicitari ca ai venit tocmai din Brasov
|
2 Attachment(s)
Quote:
...multumesc pentru filmari,poze....cu ajutorul tau o sa revin cu mai multe.... ..momentan.... ...in dreapta ..de la calificari....si in stanga de la finale..(pe ploaie) din pacate.. DAR a meritat! |
6 Attachment(s)
Felicitari pentru Locul 3.
Chiar daca a fost un timp foarte rau,mi-a parut bine ca nu ai dat inapoi si ca ai mers pana la capat.Asta inseamna pasiune. vs 2.8: https://www.youtube.com/watch?v=BVbHc...ature=youtu.be |
felicitari pt locul obtinut
|
Quote:
|
7 Attachment(s)
Unul dintre cei mai frumosi ursi;)
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
......;) just US
|
Ce timp ai avut si la ce grupa te`a bagat ca dupa poze vad ca ai un far scos.
|
Quote:
..am scos 15.1 cel mai bun timp si masina este in grupa S 3 |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
eu zic ca scoti sub 15 lejer |
Quote:
Oricum , felicitari amandorora pentru participare:-) P.S: ce camera folosesti pentru filmari?..sunt in cautare de asa ceva(camera sport) si vreau o opinie. Multumesc. |
Păi înțeleg că la e36 sunt și axe sport și soft. E normal să meargă așa ... Tu ce cutie/grup ai pe urs?
|
Quote:
|
Quote:
|
E36 ....are cam asa...
- axe cu came Cat Cams - arcuri de supape si talere de titan - chiulasa portata pe admisie si evacuare - admisie multiclapeta de M3 - injectoare de M3 - galerie de evacuare de M3 (serpi) - debitmetru de aer M3 - soft custom pe ECU stock Putere initiala: 186hp - 257nm Putere obtinuta: 264hp - 290nm ...eu am 2.5 24 v cu volanta masa simpla,soft...cutia este ZF iar raport grup 3.64... deci e normal sa se intample ce s-a intamplat pe filmari....poate cu un start la fel de bun nu as ramane in spate chiar in halul ala.... Jakal: nu stiu ..m-am chinuit..toata ziua si n-am scos sub 15.1 ..dar nu am avut nicio plecare buna....la o plecare buna...se poate sa scot sub 15....cum zici tu.. Camera de pe masina este Go Pro HD 2 ... |
| All times are GMT +2. The time now is 10:50. |
- Copyright 2026 4Tuning