![]() |
Re: Noul BMW M3
Quote:
|
bamelo ..... acc 0-100(km/h) 4.8 S , m3 2008 , rs4 .... dupa datele oficiale sunt cam la fel .. deocamdata .... conteaza si soferul ... have fun
|
Ce ma dispera constructorii astia , daca faci o masina puternica laso dracu sa arate ce poate nu o limita la 250 km\h
|
pt m6 audi o sa scoata in curand audi r8 cu motor v10....momentan a surprins pe nurburgring impreuna cu viitorul rs6
http://www.worldcarfans.com/spyphoto...-rs-8-and-rs-6 si momentan nu ai cum sa comanzi un m3 sedan pt k nu a fost inca lansat :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
foarte tare noul look al seriei 3....ultimul model era urat rau dupa parerea mea
|
Quote:
|
Re: Noul M3
http://www.fahrcar.com/bmw-m3-e90-1.jpg
arata prea tare!!! la design , intrece bmw-ul m6 ;) kre este de 2 ori mai scump . k performante am auzit k varful de gama va fi un motor de vreo 450 de cai:!: |
Quote:
m5 v10 5oo de cai face fatza r8-ului kre e mai mare shi mai greu ... asta k performante ... k design ...e la baie m5-ul |
Quote:
plm BMW n-are nici o treaba cu R8; R8 V10 concureaza intr-o alta liga si oricum principalul competitor va fi Porsche 911 si ar mai fi si altele.. poate corvette z06, ferrari f430 |
aaaa, scuze , yo ma gandeam la s 8 . r8-ul , da . concureaza cu porche 911s , f 430 , murcielago ,m6 , aston martin db9, corvette, shi multe altele....
|
Quote:
|
8 Attachment(s)
culorile disponibile pt noul m3
|
Super !!Bv celor de la BMW!!!
|
super tare ou bmw seria 3 , mai ales m3-ul kre o sa apara in curand ;)
|
|
T.C.V. (tot ce vrei ) :|
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
De ce atata tragedie pentru nimic. Limitatorul e unul electronic, care se poatei inlatura foarte usor. E limitata pentru ca e o masina de serie, nu toti soferi pot sa controleze o masina peste 250 km/h.
|
Quote:
Daca gresesc corectati-ma |
Quote:
|
Quote:
|
18 Attachment(s)
noi poze spion cu m3 sedan..
|
Pt mine normal ar fii ca m3 sa concureze cu s4 si m3csl cu rs4.Cel putin asa mi se pare logic.Dar cei de la audi nu au fost un rival pt bmw cu modelul S4 si au scos RS care este intradevar peste bmw dar cum spuneam mie comparatia normal ar fii RS vs CLS.Oricum aici este vb si despre preferinte.Cei care le plac Audi vor ramane pro Audi iar fani Bmw pro Bmw.Astept si eu niste comparati sa vedem adevaru
|
Quote:
|
probabil ca esti mai greu de cap de nai inteles.Si oricum nu stau sa fac gramatica pe un forum de masini numai ca sa iti dovedesc tie ca stiu sa scriu
|
hai mai ... dar totusi un efort MINIM poti sa depui ... si poate mai subtire cu jignirile dupa ce debitezi ce ai scos tu din tine in postul ala
|
Quote:
M3corect cu S4 si CSL cu RS4 iar CSL e doar pt cunoscatori adevarati nu pt ... |
**** = p u l a dar nu scrie bine
|
lol lasa-ne si tu zeule
|
scuze da chiar ma grabeam si am scris asa cum mio venit :) oricum cred ca se intelege ce vream sa spun.Si cum spunea si Sebastian si eu cred ca noul m3 este peste rs4.Acum ramane sa ne lamurim daca am sau nu dreptate.Oricum ambele modele sunt superbe din punct de vedere tehnic.Iar ce imi place la Audi este idea de slepper pt, un necunoscator Rs 4 sau Rs6 find doar un audi putin tunat.
|
nu mai pot da edit... din ce stiu eu zeule s-au produs doar 1400 de CSL intre iunie si decembrie 2003, hai sa ii rugam pe cei de la audi sa faca doar 1400 de RS4 ca sa concureze cu CSL
sa bag si o fraza de fan al marcii cu emblema in stea?:D Ce masini fac astia domne... clk dtm /// clk 63 black series tari domne! |
Normal ca nu o sa tina cont Audi si Bmw de parerile noastre.Eu mi-am spus opinia.Asa mi se pare corect. Audi are doua modele si S si RS.Si atunci ar trebui comparate tot doua modele si de la Bmw.Varianta M3 si CSL care este mai puternica.Daca te uiti pe youtube vei vedea ca si cei de la Top Gear au facut testul de comparatie intre S4 si M3.Asa cum nu mi se pare normala comparatia intre M5 si Rs6.Rs6 are un motor biturbo si tractiune integrala fata de tractiune spate si motor aspirat si tot noul m5 este mai bun :)
|
Quote:
Iar RS6 vs M5 este la fel de corect,tractiunea integrala fiind un atu audi aproape la orice model,nu cred ca este vina lor ca BMW are RWD si motor aspirat!M5 este peste RS6(model de ceva ani)insa nu cu mult=>clar noul RS6 va spulbera M5!A fost test M5 vs S6 vs E63 AMG Clasament 1)E 63(peste M5 de la confort la performante) 2)S6(are 420 CP=>performante sub M5 insa este S nu RS,dar si pretul mai mic.Peste M5 la confort,tractiune,stabilitate,pret si peste E 63 la tractiune si stabilitate) 3) M5... Filmul este pe youtube...diferenta quattro se vede pe circuit(fff multa apa pusa intentionat...E 63 si M5 derapeaza ca draq...S6 parca ar fi pe asfalt uscat...) Oricum eu as alege la orice ora orice audi in dauna bmw si mercedes...iar ciclul acesta M3 vs RS4,M5 vs RS6...se va relua de fiecare data...existand perioade de alternanta.Pana la urma totul se rezuma la gusturi...si stil ca intre audi si bmw exista diferente si la clasele sociale la care se revera fiecare...masinile avand caractere diferite. bye bye |
Quote:
https://www.youtube.com/watch?v=MW4yuOu7BkM |
| All times are GMT +2. The time now is 20:53. |
- Copyright 2026 4Tuning