Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   4Tuning International (https://forum.4tuning.ro/230-4tuning-international.html)
-   -   SPANIA (https://forum.4tuning.ro/230-4tuning-international/29125-spania.html)

CJ-01-WOB 22-04-10 00:47

Re: SPANIA

si eu am fost in castellon acum .... shpe ani :)

Patrulei 22-04-10 23:08

Ehee eu trecut ceva ani:))

GJ 64 GAB 22-04-10 23:30

Din Barcelona nimeni?
Merg foarte des... :D

Fixius 23-04-10 01:03

cei ce sunte-ti prin madrid
ne intalnim in unul dinre weekenduri la un gratar ??

Fixius 23-04-10 01:09

Quote:

Originally Posted by CoCaine (Post 3299164)
Vad pe afis top 3 SPL -> profi si amatori.
Orice ar fi insemnand asta (nu le am deloc cu SPS,DB DRAG si ce competitii car-audio mai sunt..)

Unde mai exact se tine evenimentul?
Ca nu am idee unde e Recinto Ferial si pe google maps nu este:-)
O adresa,o strada ceva,sa am de pus pe GPS?

http://blog.revistagti.com/2010/03/2...omment-page-1/

asi prefera sa mergem in grup toti..
care dintre voi aveti tricorui cu 4tuning ?

SAX1987 23-04-10 01:17

Salut baieti,eu stau la 40km de Alicante . Am cumva vecini de pe forum?!

Patrulei 23-04-10 11:24

Stiti cumva vreun site cu evenimente muzicale???care sa le anunte din timp nu conteaza din ce zona a Spaniei:D
Frumoasa foc Celica aia dupa blog:D:X

madicioco 23-04-10 20:53

Quote:

Originally Posted by Fixius (Post 3302879)

pai nu cred ca avem nici unul tricouri cel putin eu nu am:lol:cum v am mai zis pe mine o sa ma gasiti acolo nu stiu sigur daca vin pe 15 pt ca lucrez si nu stiu daca o sa ma lase de la treaba (sa vad daca o vrajesc pe sefa:-)) dar duminica acolo sunt 8)

wu_vladutz 25-04-10 14:27

Quote:

Originally Posted by Fixius (Post 3302879)

Si eu la fel as vrea, sa mergem mai multi ! Deci, cine vine pe 15 la eveniment sa posteze aici si sa stabilim un loc de intalnire !

CoCaine 25-04-10 16:16

Eu merg mai mult ca sigur.Cred ca o sa merg si sambata si duminica,avand in vedere ca stau destul de aproape:-)

Pana la urma care este locatia,asta e?

http://maps.google.com/maps?f=q&sour...id,+Spain&z=15

Daca stiti unde e punctati pe link asta de mai sus.
Propuneri pentru locatie?
Ma gandeam ceva de genul Hospital del Sureste,ca e pe acolo..si de acolo sa mergem impreuna..?

wu_vladutz 25-04-10 20:20

Pare ok locul de intalnire ! Eu am sa fiu acolo ... sa stabilim si o ora cu 3-4 zile inainte, iar cei care vor sa vina, sa posteze si ei aici !

Apropo, amenzile pt parcare + radarele pe care le`am luat ( masina inmatriculata in RO ), ce se intampla cu ele ? Le trimit astia in Romania sau se anuleaza ? :) Are cineva idee ?

Numai bine !

Patrulei 25-04-10 21:37

Vladutz nu vinzi dvd dupa masina?sau mai faci rost de vreo 2-3 bucati?:D

madicioco 25-04-10 21:39

Quote:

Originally Posted by Patrulei (Post 3310161)
Vladutz nu vinzi dvd dupa masina?sau mai faci rost de vreo 2-3 bucati?:D

am eu DVD daca te intereseaza un alpine:-)

wu_vladutz 26-04-10 00:10

@Patrulei : Sunt in dubii, sa-l vand, sa nu-l vand ! :) Am sa ma hotarasc si te anunt !

@madicioco : Detalii , te rog ! In special modelul ! Daca este 2 DIN as fi interesat eu !

Patrulei 26-04-10 13:33

2din este modelul lui madicioco...la mine nu intra...decat modelul ca al tau vlad.

wu_vladutz 26-04-10 16:41

Ok, astept sa-mi spuna modelul exact, sa citesc si eu cate ceva despre el pe net si daca ma hotarasc sa il iau, il vand pe al meu !

madicioco 26-04-10 19:46

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by wu_vladutz (Post 3312284)
Ok, astept sa-mi spuna modelul exact, sa citesc si eu cate ceva despre el pe net si daca ma hotarasc sa il iau, il vand pe al meu !

modelul exact e alpine IVA-W200RI 2din ,caracteristici gasesti pe net o gramada:-)

Fixius 28-04-10 09:36

baietii...
dupa cum v-am spus cu cateva pagini mai in spate, eu locuiesc in castilla la mancha
o sa-mi fie destul de greu sa ajung tocmai in celalalt capat al madridului si la o ora fixa...
eu asi avea posibilitatea sa vin in leganes la verii mei.. eventual de acolo sa vina cineva din voi dupa mn.. si asa am punte sa ne intalnim toti...

dar sa vin acolo si sa ajung si la o ora stabilita de voi...
imi este putin cam ft imposibil...

eventual imi spune-ti voi, daca si care ati putea sa veniti dupa mn in leganes..

wu_vladutz 28-04-10 13:41

Eu stau f. aparoape de leganes ... in carabanchel, deci vin eu sa te iau ! Dar inainte de toate sa stabilim ora la care ne intalnim cu totii :)

Fixius 28-04-10 22:19

poi voi stabiliti o ora cand va vine voua bine...
din moment ce vii tu dupa mn :P deja pe mn nu ma mai prea intereseaza :P
pe marti am hotarat cu varumi-o ca merem pt o zi la mare :D

sa plecam marti dimi la 5 sau 6 si pe 10 11 cel tarziu sa fim acolo
si noaptea dupa 12 sa ne portim de acolo inapoi
care ar vrea sa vina.. ?

CoCaine 29-04-10 16:09

Azi am primit vestea buna cum ca am fost angajat..
Voi lucra intr-un pub irlandez din centrul Madridului..asa ca mai mult ca sigur nu voi mai putea merge:???:

Distractie placuta tuturor,sa faceti poze sa ne clatim si cei care nu putem ajunge ochii;)

wu_vladutz 04-05-10 01:44

Pai atunci, spor la treaba CoCaine :)
Da, o sa facem poze .

Pana la urma, in afara de mine si Fixius cine mai merge ? Ne mai intalnim undeva sau plecam fiecare de nebuni ? :D

@Fixius : Distractie placuta la mare ... as fi venit si eu dar trebuie sa umblu dupa acte si nu prea am timp de "nebunii" . Ne auzim cand te intorci !

CoCaine 04-05-10 12:13

La mine "s-a schimbat modificarea" si sunt din nou liber:-)
Aveam program de 6 zile/saptamana,de la 18.45 la 5.00 plus 2 ore drumul dus-intors.Toate astea pentru 750E/luna.Asa ca am zis pas:-)

CJ-01-WOB 05-05-10 01:35

ciubicurile sunt totul la munca in PUB

CoCaine 05-05-10 15:01

Nu stiu cum e in alte locuri,dar aici bacsisul se pune deoparte si la sfarsit de luna se imparte in mod egal la toti angajatii..Nu conteaza ca tu ai facut 30E pe saptamana si altu 5E..Deci..:-)

Fixius 05-05-10 22:16

inclusiv femeia de servici primeste ciubucul perfect egal. kear daca eu am facut 50 euro pe zii si ea nimic...

deci nu se merita, bine ai facut, sa mearca sa lucre un spaniol sa vada ca nu tine asa.. =))

pana la urma nu am mai mers la mare ca s-a stricat vremea daca e frumos mergem pe data de 11 daca vreti sa veniti sa-mi spune-ti din timp...

si pe weekend daca vreti haide-ti la un gratar :P
sa va relaxati un pic...
daca aveti carnuri vii le aduce-ti la afumat =))

adrian gavrila 09-05-10 00:17

Baieti (si fete), va propun o intilnire prin jurul Madridului, o duminica, sau o simbata, cu toti romanii de pe forum. Cred ca este o idee buna sa mai vorbim de ceea ce ne place ,fara un calculator in fata.
Ce parere aveti?

Hai noroc

CoCaine 09-05-10 11:59

Eu sunt de acord.
Chiar mi-ar prinde bine niste sfaturi de la cei care sunteti de ceva timp aici.

Fixius 10-05-10 01:00

Quote:

Originally Posted by adrian gavrila (Post 3344855)
Baieti (si fete), va propun o intilnire prin jurul Madridului, o duminica, sau o simbata, cu toti romanii de pe forum. Cred ca este o idee buna sa mai vorbim de ceea ce ne place ,fara un calculator in fata.
Ce parere aveti?

Hai noroc

daca tot e o duminica sau o sambata....
propun escalona, pe langa o vorba despre ce ne place, jucam si un tenis de camp si facem niste gratare la mn in curte:P

daca permite vremea poate si o baie in piscina...

la nevoie puteti intra cu masinile in curte fara sa le atingeti sau sa va lasati baile de ulei sau spoilerele si sa le spalati :P

sau se pot face multe altele :P

ce parere aveti ?
daca sunte-ti interesati imi spune-ti si va dau detalii cu adresa si iesirea exacta de pe autostrada..

Fixius 10-05-10 01:04

Quote:

Originally Posted by wu_vladutz (Post 3317518)
Eu stau f. aparoape de leganes ... in carabanchel, deci vin eu sa te iau ! Dar inainte de toate sa stabilim ora la care ne intalnim cu totii :)

lasa-mi tee rog nr tau de tel :P

CoCaine 13-05-10 18:41

Pana la urma cine mai merge in Arganda?Si cand?

Cum ne intalnim?
Eu ma duc si sambata si duminica.

Fixius 13-05-10 19:42

pana la urma urmei cine merge in arganda ??
oare cat o fi intrarea :P ?

CoCaine 13-05-10 20:15

Intrarea spectatorilor e gratis.
Cei care expun masinile platesc 15E daca tin minte bine..

Fixius 13-05-10 21:35

si e sambata si duminica de la ce ora pana la ce ora ?

CoCaine 13-05-10 21:58

Nu stiu exact,eu sambata ma duc in jurul ore 13 cred.
Sper sa fie vremea ok,ca daca e ca azi,e nasol..

Vreau sa merg si sambata si duminica pentru ca nu stiu cand au astia driftul,in care din zile,si nu as vrea sa-l pierd.Sunt curios sa vad cum stau lucrurile aici.

Se pare ca organizarea cam lasa de dorit..dar noi sa fim sanatosi..

EDIT: Au pus astia in sfarsit o harta cu locatia exacta:

https://img168.imageshack.us/img168/1...intoferial.png

CoCaine 13-05-10 22:15

Am gasit si programul:

Quote:

HORARIOS ACTIVIDADES
SABADO

10:30 APERTURA DE INSCRIPCIONES
11:00 KARTING
12:00 DRIFT R.C ESCALA 1:10 (RADIO CONTROL)
13:00 DRIFT
14:00 KARTING
16:00 DRIFT R.C ESCALA 1:10 (RADIO CONTROL)
17:00 BIKE TRIAL
18:00 KARTING
19:00 DRIFT
20:00 BIKE TRIAL
21:00 DRIFT R.C ESCALA 1:10 (RADIO CONTROL)

DOMINGO

10:30 APERTURA DE INSCRIPCIONES
11:00 KARTING
12:00 BIKE TRIAL
13:00 DRIFT
14:00 DRIFT R.C ESCALA 1:10 (RADIO CONTROL)
15:00 KARTING
16:00 DRIFT
17:00 ENTREGA DE PREMIOS

LOS HORARIOS PUEDEN SER VARIADOS POR LA ORGANIZACION
Inseamna ca pe la 12.30 plec de acasa,sa prin driftul sambata..

adrian gavrila 13-05-10 22:41

Quote:

Originally Posted by Fixius (Post 3347660)
daca tot e o duminica sau o sambata....
propun escalona, pe langa o vorba despre ce ne place, jucam si un tenis de camp si facem niste gratare la mn in curte:P

daca permite vremea poate si o baie in piscina...

la nevoie puteti intra cu masinile in curte fara sa le atingeti sau sa va lasati baile de ulei sau spoilerele si sa le spalati :P

sau se pot face multe altele :P

ce parere aveti ?
daca sunte-ti interesati imi spune-ti si va dau detalii cu adresa si iesirea exacta de pe autostrada..

Din partea mea de acord. Trimite cum se ajunge si sa cautam un sfirsit de saptamina ca sa raminem intelesi.

Daca mergeti prin arganda, poate ne vedem pe acolo, eu merg simbata mai pe seara. Incerc sa ajung pe la 7 sa vad driftul.
Salutari

Fixius 13-05-10 23:40

Quote:

Originally Posted by adrian gavrila (Post 3358320)
Din partea mea de acord. Trimite cum se ajunge si sa cautam un sfirsit de saptamina ca sa raminem intelesi.

Daca mergeti prin arganda, poate ne vedem pe acolo, eu merg simbata mai pe seara. Incerc sa ajung pe la 7 sa vad driftul.
Salutari

alegei autopista de badajos si toledo, imediat dupa maqueda, adica km 74 este iesirea de pe autostra inspre avila, o sa caut si o harta sa va pun exact traseul.
la nevoie este loc suficient si pt sa ramaneti peste noapte, pe fete le primesc cu mn in pat =))=))=))

glumesc.
daca aveti animale de casa sa nu cumva sa nu le aduce-ti sa se bucure si ele de 3000m de parcela

eu de todas formas o sa imbrac tricoul 4tuning, dar sper sa imi permita vremea sa-l port :D

CoCaine 14-05-10 00:28

Quote:

Originally Posted by adrian gavrila (Post 3358320)

Salutari

Am intrat pe site-ul pe care il ai la semnatura si in galeria de foto am vazut un Audi Quattro.As vrea sa aflu mai multe detalii,poti sa-mi trimiti un PM?Mersi:-)
Audi-ul A3 roz l-am vazut in Maxi Tuning:-)

madicioco 14-05-10 21:35

Quote:

Originally Posted by Fixius (Post 3358146)
si e sambata si duminica de la ce ora pana la ce ora ?

din pacate s a produs o intorsura ciudata si anume ca concentratia s a anulat nu se mai face de moment din cauza celor de la ayutamiento(primarie) care nu vor sa semneze niste acte ,asa ca de moment se amana nu se stie pt cand

All times are GMT +2. The time now is 21:36.

- Copyright 2026 4Tuning