Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Despre 4Tuning.ro / Noutati / Sugestii / Reclamatii (https://forum.4tuning.ro/41-4tuning-ro-noutati-sugestii-reclamatii.html)
-   -   Probleme, sugestii şi reclamaţii (https://forum.4tuning.ro/41-4tuning-ro-noutati-sugestii-reclamatii/289839-probleme-sugestii-reclamatii.html)

bmwh548 07-10-14 10:57

Re: Probleme, sugestii şi reclamaţii

Sa recapitulam:
- pe pagina anterioara sunt poze cu macheta (inclusiv interiorul);
- faci comentarii legate de interior (de unde rezulta ca l-ai vazut foarte bine)
- pe urma vii si ceri poze cu interiorul ca si cum ele nu ar exista

Care e greseala moderatorului? Ca ti-a sters un post absolut inutil venit dupa "x" posturi in care te certai cu paulg?

lusian 07-10-14 11:00

Judeci tu cazul ? Nu sunt altii pe acest forum ? Sau totul e in familie aici? Are nevoie 2010 de avocat? Nu exista niste supermoderatori care sa judece reclamatia? Sau administratori?

bmwh548 07-10-14 11:06

Nu sunt judecator, incercam sa te fac sa iti vezi greseala. Pierdere de vreme se pare pentru ca dai dovada de o atitudine tipica generatiilor de azi. Cata vreme ai colaborat cu 2010 erati cei mai buni prieteni, idem cu paulg. Acum ca din varii motive nu mai colaborati incerci sa ii lovesti pe unde apuci (din spatele tastaturii evident).

lusian 07-10-14 11:12

nu stiu de ce ai tu impresia ca am fost cei mai buni prietei cu cei mentionati. A fost o colaborare. Din generatia asta cred ca faci parte si tu;) . Si tastura sta pe un birou. In nici un caz nu sunt in spatele ei. Eventual din fata unui monitor. Dar cum le-am transmisi altora- au numarul meu de telefon, putem intalni oricand o intalnire fata in fata. Pentru discutii bineinteles sau pentru exercitii fizice. Si acel post avea sens ;) in contextul in care celalalte posturi erau sterse.

2010 07-10-14 11:35

Quote:

Originally Posted by lusian (Post 5748729)
nu stiu de ce ai tu impresia ca am fost cei mai buni prietei cu cei mentionati. A fost o colaborare. Din generatia asta cred ca faci parte si tu;) . Si tastura sta pe un birou. In nici un caz nu sunt in spatele ei. Eventual din fata unui monitor. Dar cum le-am transmisi altora- au numarul meu de telefon, putem intalni oricand o intalnire fata in fata. Pentru discutii bineinteles sau pentru exercitii fizice. Si acel post avea sens ;) in contextul in care celalalte posturi erau sterse.

Chiar am sunat la numarul tau si a raspuns o batrana, ai secretara??
Abia astept sa ne vedem intr-o buna zi, pentru o mai buna colaborare!

bmwh548 07-10-14 11:38

Mai usor cu nervii ca a trebuit sa citesc de doua ori postarea ca sa o inteleg la cate greseli ai pe acolo. Engleza am inteles ca nu o stapanesti (cu toate ca incerci sa pari fluent), dar romana? Sau tot oboseala bat-o vina? Tot oboseala e vinovata si pentru cuvantul ala inventat din semnatura ta?

In alta ordine de idei, ca tot insisti pe postul ala: din moment ce exista poze cu interiorul pe pagina anterioara (si le-ai vazut), ce "sens" avea postarea in care tu cereai poze cu interiorul?
Din punctul de vedere al moderatorului postul ala e tot o instigare la flame. Pentru ca asa si era. Stii caracterul interlocutorului, stii ca v-ati certat deja (culmea, inclusiv pe tema asta) si tu insisti cu interiorul ala. Daca ma nimeream eu in zona si nu 2010 acum nu am fi avut discutia asta pentru ca ati fi fost amandoi in vacanta cate 30 de zile. Ar trebui sa-i fii recunoscator, nu sa incerci sa-l "arzi".

2010 07-10-14 11:43

Are si functia de aragaz??

lusian 07-10-14 12:13

Quote:

Originally Posted by bmwh548 (Post 5748738)
Mai usor cu nervii ca a trebuit sa citesc de doua ori postarea ca sa o inteleg la cate greseli ai pe acolo. Engleza am inteles ca nu o stapanesti (cu toate ca incerci sa pari fluent), dar romana? Sau tot oboseala bat-o vina? Tot oboseala e vinovata si pentru cuvantul ala inventat din semnatura ta?

Nervi, nu am de ce sa am nervi, e doar graba si neatentia(mai fac si ale chestii printre altele si de pe telefon e cam greu sa scrii mereu corect ). Si cum ti-am spus: ti-am multumit pentru observatie si prin exersare o pot stapani mai bine.

paulg 07-10-14 17:47

Fratilor, va rog frumos sa nu va certati caci si asa suntem putini colectionari care prezinta!
Daca Lusian are un fix cu volanele de la machetele mele poate sa posteze negativ in avans!:lol:
Sunt machetele mele si mie imi plac foarte mult!
Desi in realitate interiorul (chiar daca nu e perfect) arata mult mai bine, din pacate toate elementele interioare au iesit cu zoom si in unele poze portocaliul este decolorat de zici ca sunt 2 machete!
Eu va invit sa urmariti in continuare prezentarile mele!
O seara placuta la toata lumea!

lusian 07-10-14 19:44

Quote:

Originally Posted by lusian (Post 5748666)
moderatorul 2010 mi-a sters un post fara nici un drept. Ma face sa inteleg ca eu nu am dreptul la libera exprimare.

https://i1055.photobucket.com/albums/...ps99494e0d.png

doresc o mustrare sanctiune pentru el. si scuze din partea lui.

De la o reclamatie la o telenovela. Credeam ca aici se pot face reclamatii nu scenarii de telenvele. Inca astept o decizie de la un admin/supermoderator/moderator impartial. Nimeni, nimic?

RoByNeT 08-10-14 09:47

Din link-urile lasate pe aici ( la pagini si nu la posturi ) nu se intelege mare lucru. Cert este ca cei mai potriviti in luarea unei decizii sunt moderatorii sectiunii. Incercati sa ajungeti la un numitor comun. E pacat sa va certati pe aceeasi pasiune :-)

andi_cimpean 08-10-14 10:38

Lusian, hai să lăsăm micile chichiţe şi să nu mai facem atāta chat aici.
Ţi-a fost şters un comentariu, un comentariu fără prea mare substanţă.
Ce atāta caz? Serios acum.
Mai ceri şi sancţiuni? Tocmai de aici se vede că ai ceva personal cu respectivul moderator.

Să ştii că şi reclamaţiile nefondate pot fi sancţionate, aşa că īncearcă să ai o bază serioasă, data viitoare.
Ai o vārstă, comportă-te ca atare!

2010 08-10-14 15:19

Quote:

Originally Posted by lusian (Post 5748914)
De la o reclamatie la o telenovela. Credeam ca aici se pot face reclamatii nu scenarii de telenvele. Inca astept o decizie de la un admin/supermoderator/moderator impartial. Nimeni, nimic?

Incearca sa scrii corect/intreg, ca nu intelegem nimic Romica...

lusian 08-10-14 16:09

Quote:

Originally Posted by andi_cimpean (Post 5749083)
Lusian, hai să lăsăm micile chichiţe şi să nu mai facem atāta chat aici.
Ţi-a fost şters un comentariu, un comentariu fără prea mare substanţă.
Ce atāta caz? Serios acum.
Mai ceri şi sancţiuni? Tocmai de aici se vede că ai ceva personal cu respectivul moderator.

Să ştii că şi reclamaţiile nefondate pot fi sancţionate, aşa că īncearcă să ai o bază serioasă, data viitoare.
Ai o vārstă, comportă-te ca atare!

Nu am nimic personal cu acel moderator! Mi-a sters un post care nu era offtopic! Exces de zel. De libertate de exprimare ai auzit?

Quote:

Originally Posted by 2010 (Post 5749181)
Incearca sa scrii corect/intreg, ca nu intelegem nimic Romica...

Am mancat o singura litera. Si cu "Romica" sa iti strigi copiii nu pe mine;)

bmwh548 08-10-14 17:49

Poate ar fi cazul sa iti vezi lungul nasului ca nu s-a legat nimeni de familia ta.
Libertatea de exprimare iti este garantata in limita regulamentului pe care il aplica echipa administrativa. E vorba de regulamentul ala cu care ai fost de acord la inscrierea pe forum. Daca acum nu mai esti de acord cu el foloseste cu incredere butonul Log Out si fa-ne sa iti simtim lipsa.

2010 08-10-14 18:40

Quote:

Originally Posted by lusian (Post 5749191)
Nu am nimic personal cu acel moderator! Mi-a sters un post care nu era offtopic! Exces de zel. De libertate de exprimare ai auzit?

Am mancat o singura litera. Si cu "Romica" sa iti strigi copiii nu pe mine;)

Mult tupeu, prea mult pentru ceea ce esti tu!!!
Imi aduc aminte ca atunci cand ai intrat la mine in casa erai atat de timid incat am crezut ca imi uzi parchetul si acum esti atat de zmeu... DE UNDE??? Unde este mieluselul din tine, unde a fugit???

Лукиан 08-10-14 20:05

A crescut :!: Toata aceasta disputa nu ma face sa cred ca nu poti respecta un utilizator care iti face reclamatie :!:

bmwh548 08-10-14 20:08

lusiane... stii ce-i aia dubla negatie?

2010 08-10-14 20:22

Quote:

Originally Posted by Лукиан (Post 5749273)
A crescut :!: Toata aceasta disputa nu ma face sa cred ca nu poti respecta un utilizator care iti face reclamatie :!:

De astia la 48 de ani???
Bai tu chiar ai crescut..

0102 08-10-14 20:32

Quote:

Originally Posted by bmwh548 (Post 5749275)
lusiane... stii ce-i aia dubla negatie?

Am auzit am auzit. Altceva? In afara de a fi avocatul lui 2010 ce rol ai avut tu in discutia asta? Si daca i-am zis cum poate sa isi strige odraslele, m-am luat automat de familia lui? :?::?::?:

LE: Toata aceasta disputa ma face sa cred ca nu poti respecta un utilizator care iti face reclamatie.

@ bmw merci de ponturile lingvistice!

bmwh548 08-10-14 20:37

Ma nene, tu ai vreo urma de neuron functional? Ai primit ban pe contul initial, ai primit ban pe clona, iti mai faci o clona?

SpeedManiac 21-11-14 22:39

buna ... din greseala am observat ca am doua conturi ...
unul e speedmaniac2009 .. cu care se logheaza automat facebook`ul
celalalt e speedmaniac ...
cum pot sa sterg cel cu 2009 si sa fac facebook`ul sa mi se logheze automat pe speedmaniac ? ... deoarece pe acesta am vechime .. si mai multe informatii , istoric si altele ...
va rog sa ma ajutati .. sau daca ati putea face voi modificarile ar fii si mai bine . va multumesc.

aleks 22-11-14 09:48

Quote:

Originally Posted by SpeedManiac (Post 5760716)
buna ... din greseala am observat ca am doua conturi ...
unul e speedmaniac2009 .. cu care se logheaza automat facebook`ul
celalalt e speedmaniac ...
cum pot sa sterg cel cu 2009 si sa fac facebook`ul sa mi se logheze automat pe speedmaniac ? ... deoarece pe acesta am vechime .. si mai multe informatii , istoric si altele ...
va rog sa ma ajutati .. sau daca ati putea face voi modificarile ar fii si mai bine . va multumesc.

Cu contul din 2009 am rezolvat cazul, nu il mai ai decat pe asta :)

SpeedManiac 22-11-14 22:51

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 5760766)
Cu contul din 2009 am rezolvat cazul, nu il mai ai decat pe asta :)

multumesc frumos !

aleks 23-11-14 12:44

Quote:

Originally Posted by SpeedManiac (Post 5760901)
multumesc frumos !

Spor la scris :D

Isac-Garage 23-12-14 23:15

Nu inteleg o chestie , mi sa dat ban pe un cont vechi de ft multi ani Tuner-man , mai mult ca sigur am gresit dar nu mi sa explicat nimic nici macar motivul , macar sa stiu daca am gresit ce am comis asa grav sa mi se dea ban de tot ? Ma puteti lamuri va rog frumos ?

julaikos 24-12-14 08:22

Adica tu ai doua conturi si ti se pare normal sa fie asa?:shock:

Isac-Garage 25-12-14 00:57

Quote:

Originally Posted by julaikos (Post 5768057)
Adica tu ai doua conturi si ti se pare normal sa fie asa?:shock:

Era greu sa intelegi ca mi-am facut alt cont dupa ce sa mi-a fost banat celalalt? In momentul cand am fost banat il aveam doar pe acela , ulterior l-am creat pe acesta pentru a putea da pm-uri unor prieteni si cunostinte de aici de pe forum.

julaikos 25-12-14 08:19

Pai si de ce ti-a luat jumatate de an sa intrebi asta?

Isac-Garage 26-12-14 18:32

Quote:

Originally Posted by julaikos (Post 5768270)
Pai si de ce ti-a luat jumatate de an sa intrebi asta?

Din curiozitate , la fel cum esti si tu interesat de contul meu. Din motive de politete te rog frumos sa incetezi cu intrebarile, sau daca mai ai vreo curiozitate o poti face pe p.m.

aleks 29-12-14 23:08

discutam chestiunea pe mesageria privata :)

model collector 15-03-15 21:04

De partea cu masinile personale, gen Honda, se mai ocupa cineva? Am inteles ca sunt membri care asteapta accept in grup de un an....

florin_alex 03-04-15 20:17

nu stiu daca se intampla numai la mine, sau forumul deja o ia razna, dar cateodata trebuie sa caut dupa posturile noi dintr-un topic chiar si 3-4 pagini in urma. de ce nu trec automat in capatul listei, sa nu caut eu de nebun. uneori chiar ma dau batut si nici nu mai citesc.

_andrei_ 17-04-15 18:05

salutari, o sugestie am (oarecum si reclamatie): va rog sa schimbati playerul de filme al site-ului! este de toata jena! cum 99% din video-uri sunt de pe youtube as sugera sa folositi functia de "embed" a youtube-ului. celalalte 1% sunt probabil de pe vimeo, care de asemenea are functie de embed.
playerul vostru merge greu, se blocheaza si nici nu permite vizualizarea la o calitate buna.
sper sa luati in considerare cele scrise, nu stiu daca au mai fost inaintea mea utilizatori care s-au plans de acest aspect. nu o luati ca o jignire, in continuare voi intra pe site dar folosirea unui player de calitate face experienta mai placuta. multumesc

horatiu_72 02-05-15 22:48

propun sa-i banati pe IP pe astia care cumpara agresiv catalizatoare ,forumu' are cel putin 500 de anunturi gen "cumpar catalizatoare" si in fiecare zi apar 20 noi :twisted:

model collector 28-05-15 13:48

Pentru zona Masina mea- Honda nu ati gasit nicio solutie? Eu cred ca e o lipsa de interes, intr-ucat am semnalat problema si in privat unor administratori, dar apele sunt foarte calme. Tineti-o tot asa!

RoByNeT 01-06-15 16:32

Ai luat legatura cu aleks?

Stuke 31-07-15 09:24

Oare adminii dorm in post???

https://forum.4tuning.ro/20-lifestyle...ollection.html

andi_cimpean 03-08-15 21:57

Este sezonul estival! Fii mai īngăduitor. :)

Dodo_998 13-09-15 07:38

Dar cu mesajele alea lungi despre potenta nu se poate face nimic ? Nu de alta, dar au umplut tot forumul

All times are GMT +2. The time now is 01:47.

- Copyright 2026 4Tuning