Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte discutii Dacia (https://forum.4tuning.ro/307-discutii-dacia.html)
-   -   Club Dacia (https://forum.4tuning.ro/307-discutii-dacia/2894-club-dacia.html)

RoSonic 28-08-05 21:22

Quote:

si daca ii pun o cutie de m5 fuge la fel precum m5-ul?

hai va rog sa-mi raspundeti sincer pls!!!!
Mah, voi cititi ce ati scris inainte sa dati submit la post cand intrebati ceva???

B-69-TAU 29-08-05 00:35

a fost o gluma dar fie!!!
cum dracu sa se intample asa ceva???
poate in vis:D

RoSonic 29-08-05 08:50

Pai cand faci glume, nu mai pune si tu mentiunea ca.... \"dar vreau raspuns sincer\" :lol: ca asa esti luat in serios

Sarbulica 31-08-05 17:29

Eu am zis cutie de viteze schimbata!!! Nu de supra sau M5.
Chiar sunt curios dak ai auzit de toyota iaris sau Igo sau de golf I sau II.
Am zis ca mere mai BINE!!! (la dacia cutia de viteze e bolnava... :roll: ) Credeai ca prinzi 300 km\\h in 4 sec? :woowoo:

DnI 31-08-05 18:17

ceva mai serios modificat, in`afara de SGM si Lucian... a mai incercat cineva de a face o dacie rea ?
asta implica pasiunea si multi bani... dar poate poate mai sunt pasionati printre noi macar cu sufletul.

exista la bazar o nova cu motor 1.8 16v... sunt curios daca propietarul este printre noi pe forum sa bage cateva detalii...

https://www.4tuning.ro/bazar/bzdet.asp?id=9482

fiderzen 31-08-05 18:32

6 Attachment(s)
pai ar mai fi VCD-ul
AEW-ul ceva gen ca SGM,motor alpine,aspirat,carburatoare,lowrider :twisted:
mai este BEM-motorul de dacie cu 2 carb dublucorp(sau 4 carb)si cateva modificari la motor,bineinteles,si el este tot lowrider :wink:
DVD-ul - mai slabut dar merge,pistoane 1,4 cocosate,chiuloasa de dacia 1.3,putin coborata din suspensie
s-ar putea sa mai fie dar pe astea le stiu eu :roll:
:D
cateva poze

DnI 31-08-05 18:38

lool ne stim cumva ? sau de unde ai colectat pozele :D

fiderzen 31-08-05 23:35

:lol:
nu ne stim,in mare parte,eu am facut pozele,la dvd si la ultima poza cu sgm nu le-am facut eu,le-am colectatde unde am putut :P

DACIA-Wrc 01-09-05 06:47

intrebare: cutia de fuego se merge pe 13oo?
fara sa aduc modificari, tija pt schimbatul vitezelor ii compatibila?

cristi_ubs 02-09-05 15:13

Quote:

intrebare: cutia de fuego se merge pe 13oo?
fara sa aduc modificari, tija pt schimbatul vitezelor ii compatibila?

Nope!!! trebuie sa faci tunel in masina.Se poate monta pe Dacie dar trebuiesc facute cateva modificari.Stiu 100%,k am fost langa cineva care si-a facut modificarile.

MKE 02-09-05 23:41

4 Attachment(s)
Baietzi pun si eu niste poze cu Dacii frumusele .
Sper sa nu se supere nimeni :D :D

MKE 02-09-05 23:44

3 Attachment(s)
Si inca 3 poze cu o Daice super nu cred ca ati mai vazut-o. E inca in lucru
8)

DnI 03-09-05 00:54

pozele astea au mai fost postate pe forumul asta de 10 ori !!!
poti sa le stergi !
aici era vorba de lucruri mai serioase...

Sarbulica 03-09-05 15:05

Dacia asta Galbena ii din TM nu? AM VAZUT-O pe strada. MAM SOCAT!!! wide body kit :peace:

DACIA-Wrc 04-09-05 10:26

bai sarbulica, ai vazut`o pe strada?
zi`mi si mie cum mama masii ia ala virajul?
ca pe mine nu ma duce capu

GolfuletzS 04-09-05 10:31

1 Attachment(s)
lasa drak dacia aia cu bot de bmw nu vedeti ca e facatura ?

bogdanlascu 05-09-05 21:32

am 2 stopuri pt dacia liberta in stare perfecta daca stiti pe cineva care are nevoie ..........

B-69-TAU 09-09-05 17:32

ce ziceti de dacia asta?? https://www.4tuning.ro/forum/viewtopi...=247262#247262

Paul_(NooB). 20-09-05 20:55

1 Attachment(s)
salut am si eu o dacia cu putine modificari momentan doar suspensia as vrea sa o las de spate putin mai tare pe fata am taiat o spira nush cat sa tai pe spate as vrea sa o aduc la nivel cu solul cam ca si in poza postata

georgeb 21-09-05 08:52

pai in poza ai un mic gordini :D

Paul_(NooB). 21-09-05 09:38

asta stiam si eu :D si a mea o sa fie bari de protectie numa ca e 1310

UniculSGM 22-09-05 16:56

3 Attachment(s)
suspensie

Bytzu 23-09-05 08:30

Re:

Quote:

Originally Posted by \"GolfTuning\"
lasa drak dacia aia cu bot de bmw nu vedeti ca e facatura ?

mai berbecali, masina aia chiar exista, si arata exact ca in poza, asa ca nu te mai gasi tu sa afirmi ca nu-i asa,k?

Kolegosu' 23-09-05 20:48

1 Attachment(s)
Legat de Dacia cu BOT de BMW este pe bune legat de Dacia cu podeaua la un deget de sol :shock: WOOW dar daca vreti sa vedeti ce inseamna sa folosesti amortizoare va las poza asta cu OPEL MANTA ....... stiu k o sa ziceti k este BMW dar sincer nu este .....

Paul_(NooB). 24-09-05 07:36

am taiat si de pe spate o spira dar nu sa lasat cat vroiam eu. luni am sa mai tai una

Flow 24-09-05 11:15

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Paul_(NooB).\"
am taiat si de pe spate o spira dar nu sa lasat cat vroiam eu. luni am sa mai tai una

ar mai exista sa stii o solutie
sunt niste cleme gen presa de arcuri care le pui pe arc cand acesta este deja pe masina shi nu enevoie sa l mai dai jos sa l tai
aceste cleme tin arcul comprimat shi poti pune chiar cleme reglabile pt a putea regla inaltimea :wink:

Paul_(NooB). 24-09-05 12:28

nush nu am auzit imi poti da ceva detali unde as gasi ca as vrea sa mai mio las si pe fata mai jos si nu am chef sa am de lucru cu presa :)

Flow 24-09-05 16:46

Re:

Quote:

nush nu am auzit imi poti da ceva detali unde as gasi ca as vrea sa mai mio las si pe fata mai jos si nu am chef sa am de lucru cu presa :)

nu i asa de greu clemele se compun practic dintr o tija cu filet , 2 carlige shi 4 piulite
intra 2 sau 3 cleme la un arc
nu cred ca o sa gasesti undeva ci cred ca trebuie facute
bafta shi spor la treaba

Paul_(NooB). 24-09-05 17:13

aha... inteleg misto dacia ta sa ai noroc de ea tu ai lasato din suspensie? pai atuncea daca as scurta tija amortizorului nu ar trebui sa se lase

Flow 24-09-05 17:28

Re:

Quote:

aha... inteleg misto dacia ta sa ai noroc de ea tu ai lasato din suspensie? pai atuncea daca as scurta tija amortizorului nu ar trebui sa se lase

nup nu am lasat o eu asa am cumparat o
dar l am stresat pe om pana mi a explicat fiecare piulita schimbata deci o cunosc in totalitate
a mea e coborata prin urmatoarea metoda
arcuri mai mici
amortizoarele intarite shi coborat taleru pe amortizor
daca scurtezi tija amortizorului o sa stea arcu comprimat fortat shi nu la prima da la a doua groapa pe care o iei o sa ti iasa tija afara shi uleiu din amortizor shi nu o sa fie prea placut
nu incerca nu merge :wink:

Paul_(NooB). 24-09-05 18:52

scuze my bad nu am vrut sa spun tija stiam ca se poate scurta din ceva dar nu stiam exact sunt doar un amator :oops:

Flow 24-09-05 18:55

nu i bai
daca vrei sa scurtezi cv in afara de arcuri nu prea ai ce
poate cursa tijelor :wink:

Paul_(NooB). 24-09-05 19:04

poate si niste gume cu talon mai mic o sa ma ajunte o sa mai coboare un pic astea care le am acuma is 165 pe 70 si in viraje de 90 de grade mi se duc sub jeanta :?

Flow 25-09-05 00:26

Re:

Quote:

poate si niste gume cu talon mai mic o sa ma ajunte o sa mai coboare un pic astea care le am acuma is 165 pe 70 si in viraje de 90 de grade mi se duc sub jeanta :?

iar nu ai o idee foarte buna
sa ti spun shi de ce
intradevar mashina o sa fie mai aproape de sosea cu cativa milimetrii dar trebuie sa te gandesti la distanta mult mai mare care o sa ramana intre roata shi aripa
o sa arate ca un jeep acru

Bogu 02-11-05 17:17

are cineva poze din fata

1 Attachment(s)
cine are mai multe poze si detali despre aceasta masina as vrea sa vad cum arata din fata

TM06MMY 23-11-05 06:49

Dacia galbena!!!!

Da dacia asta chiar exista in tm, nu am mai vazut-o de ceva vreme dar ma interesez ...sa vad ce pot sa aflu.

Respekt

Lucian 23-11-05 18:10

Re: Dacia galbena!!!!

Quote:

Originally Posted by \"TM06MMY\"
Da dacia asta chiar exista in tm, nu am mai vazut-o de ceva vreme dar ma interesez ...sa vad ce pot sa aflu.

Respekt

Dacia aceea este realizata pe un PC . Incearca sa fi atent la jantele fata si explica-mi un lucru - masina aia merge pe sina ? Nu de alta dar nu prea are cum sa mai schimbe directia .

TM06MMY 23-11-05 19:21

Lucian ...eu stiu ce am vazut

Da am vazut masina dar nu avea gentile alea ...avea ceva genti pe 14 - sau 13 cu talon jos ( 50 ) ....deci masina e foarte joasa.poate ca jantele sunt facute pe calculator acolo ....sau poate is puse de ....forma acolo pt poza. :P. Dar masina chiar exista ca stiu ca m-am minunat cu un prieten cum de nu se taraste cu burta pe jos :P.

respekt MMY

Lucian 23-11-05 19:25

Re: Lucian ...eu stiu ce am vazut

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by \"TM06MMY\"
Da am vazut masina dar nu avea gentile alea ...avea ceva genti pe 14 - sau 13 cu talon jos ( 50 ) ....deci masina e foarte joasa.poate ca jantele sunt facute pe calculator acolo ....sau poate is puse de ....forma acolo pt poza. :P. Dar masina chiar exista ca stiu ca m-am minunat cu un prieten cum de nu se taraste cu burta pe jos :P.

respekt MMY

De astea 2 ce parere ai ?

Gabi 23-11-05 19:29

Tare, mancati-as!!! :peace:

All times are GMT +2. The time now is 14:23.

- Copyright 2026 4Tuning