![]() |
Re: Dezmembrez orice model HONDA
Quote:
|
1 Attachment(s)
|
Rezervor servolichid nu ai cumva?
|
Quote:
|
Quote:
|
salut,
la ce pret ai telescoapele de la luneta de civic eg cu tot cu chestiile alea cu filet care trec prin luneta? ale mele nu au fost stranse cat trebuia si s-a stricat filetul atat la ele,cat si la telescoape... |
Salut...ma intereseaza o buza fata pt civic eg4!
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
Au mai aparut 2x seturi de punti spate cu discuri 1 provine dupa masina mea si este impecabil la 250 euro si unu la 800 ron la care trebuie schimbate bucsile mari ...
|
mi-au ajuns si mie telescoapele de la luneta! baiat de incredere si piesele ambalate ca la carte!
recomand! |
Salut, motorul este ok, merci!
Ai gasit injectorul despre care am vorbit? Cand poti trimite impreuna cu un vas servo? |
Quote:
|
marutule sa nu ma uiti si pe mine cu chestiile alea care trec prin luneta la eg3 si se prind de telescoape!
si daca e,trimit pe cineva dupa ele... mersi frumos! |
Arcuri sport ej9 ?
|
Nu am...
|
swap complet d16z6 ai?
|
Quote:
|
Salut!scaune de prelude sau civic eg9 mai ai ceva?si un pret daca se poate!Multumesc!
|
Quote:
|
9 Attachment(s)
Am mai adus 2 masini un eg4 albu cu aer conditionat geamuri electice si fara gram de rugina la aripi spate sau usi etc.....
Si UN Civic FERIO VI ek3 de japonia echipat cu motor de 1,5 v-tec de 130 cai putere cod motor d15b nu cred ca mai este alta in tara masina este sedan din 1998 cu 4 geamuri electrice,abs,jante aluminiu pe 17 cu cauciucuri bune,nu a fost lovita,cotiera,CLIMA nu AC |
Swapul d15b?
|
Quote:
|
Dupa cea alba s-au dat caseta directie,planetare,haion spate ,bara spate,far dreapta si dupa ek3 rotile...
Dar am orice piese de orice model Honda in continuare la cele mai bune preturi .. |
- preturi piese eg3,4,5,6
parbriz - 200 lei - capota - 400 lei - aripi fata - 150 lei/buc - bara fata - 200 lei - tragger - 250 lei - scaune impecabile - 150 lei - faruri 300 lei - bara spate - 200 lei - triple spate - 200 lei - caseta servo - 250 lei - pompa servo + vas - 150 lei - bara stabilizatoare fata - 150 lei - bara stabilizatoare spate - 150 lei, sau 300 lei cu tot cu brate - punte spate VTI, cu discuri impecabile - 800 lei - radiator + ventilator - 200 lei - fuzete + frane VTI - 600 lei - torpedou - 80 lei - fete de usi - 100 lei - plafon 300 lei - geamuri laterale - 100 lei/buc - usi 250 lei/buc - instalatii geamuri electrice - 300 lei - contact + butuci usi si portbagaj + cheie - 150 lei - ceasuri bord cu turometru - 150 lei - volan - 80 lei - senzori ABS - 80 lei/buc - porbagaj spate - 250 lei - luneta spate - 150 lei - sistemul de ABS complet (calculator, senzori, pompa, etc.) - 400 lei Preturile nu sunt fixe. Sunati cu incredere! 0764 463 693 |
Preturi piese ej9 , ej6 ,ek3,ek4 .......
aripi fata - 150 lei/buc - capota motor - 400 lei - bara fata - 250 lei - bara spate - 200 lei - faruri 150 lei/buc - tragger - 250 lei - oglinzi electrice - 150 lei/buc - usi complete (geam, macara, motoras, bandou, fete de usi, etc.) - 400 lei sau 250 lei goale - trapa electrica, cu tot cu buton - 150 lei - portbagaj spate - 250 lei - aparatori noroi - 100 lei - contact + cheie 150 lei - scaune + mocheta + plafon + banchete + plastice, tot interioru - 300 lei - motor d14 150 euro,d16z sau y 600 euro, d15 150 euro ,etc motoare la preturi bune...... se pot proba. - cutie viteze - 300 lei - arcuri + telescoape - 250 lei - radiator + ventilator + furtune + vas - 250 lei - pompa servo + vas - 150 lei - caseta directie cu servo - 300 lei - volan cu airbag - 150 lei - planetare 200 lei/buc - aer conditionat complet - 200 euro - aripi spate 250 lei/buc si multe altele la preturi rezonabile zic eu. Se mai si negociaza la unele piese, totul este electric la masina (geamuri, trapa, inchidere centralizata, faruri reglabile, etc.) |
preturi piese DEL SOL
- parbriz - 300 lei - capota - 500 lei - aripi fata - 300 lei/buc - bara fata - 450 lei - tragger - 350 lei - scaune impecabile - 400 lei - faruri complete (semnalizari, faza lunga, etc.) - 800 lei - bara spate - 200 lei - triple spate - 300 lei ambelE - pompa servo + vas - 150 lei - eleron VTI - 150 lei - bara stabilizatoare fata - 150 lei - bara stabilizatoare spate - 150 lei, sau 300 lei cu tot cu brate - punte spate VTI, cu discuri impecabile - 800 lei - radiator + ventilator - 200 lei - fuzete + frane VTI - 600 lei - torpedou - 80 lei - scrumiera - 80 lei - chedere bune - 300 lei - fete de usi - 100 lei - plafon decapotare - 200 lei - geamuri laterale - 150 lei/buc - usi 300 lei/buc - instalatii geamuri electrice - 250 lei - contact + butuci usi si portbagaj + cheie - 150 lei - ceasuri bord VTI - 250 lei - volan - 150 lei - senzori ABS - 80 lei/buc - porbagaj spate - 250 lei - luneta spate - 150 lei - sistemul electric pentru luneta spate - 150 lei - sistemul de ABS complet (calculator, senzori, pompa, etc.) - 400 lei Sunati cu incredere! 0764 463 693 |
a ajuns pachetul ...multumesc mult...
|
Salut,
Ma intereseaza si pe mine chederele alea doua de la plafon pentru un crx 93-94. Multumesc! |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Salut, praguri ( partea metalica ) pentru o Honda Civic Eg ai ? Daca da, la ce pret ?
Am atasat o fotografie sa iti dai seama. Eu am nevoie cam de toata partea - din fata pana in spate ca sa le pot uni cu aripile spate. Multumesc |
Quote:
|
1 Attachment(s)
salut am nevoie de asta...pentru ej9 fara abs.ai ??
|
Quote:
|
Geam trapa , care se potriveste pe Civic Ma8 Fastback se gaseste?
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:59. |
- Copyright 2026 4Tuning