Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Oltcit (https://forum.4tuning.ro/119-masina-mea-oltcit.html)
-   -   Oltcit Club 12 TRS - On Steffan - DJ 63 CRO (https://forum.4tuning.ro/119-masina-mea-oltcit/28735-oltcit-club-12-trs-on-steffan-dj-63-cro.html)

alexzander407 09-01-07 19:06

Re: oltcit club(furia rosie)

Quote:

Originally Posted by Laure2fast (Post 690997)
mi-a facuto un baiat de la targu jiu..apropo am aflat cine mi-a furat spoilerul des-ului..sper sa il recuperez :cry:

o sa se lase cu sange !!!:) :-P :-P :)

Laure2fast 09-01-07 19:08

Quote:

Originally Posted by alexzander407 (Post 691074)

mai de graba cu arestari..;)

B-83-DAC 09-01-07 19:17

lasa mane ca o sa iasa bine sunt sigur nu are rost sa te superi pentru spoilerul ala...tu sa fi sanatos si masina sa te multumeasca pe tine in primul rand

Laure2fast 09-01-07 19:40

Quote:

Originally Posted by B-83-DAC (Post 691098)
lasa mane ca o sa iasa bine sunt sigur nu are rost sa te superi pentru spoilerul ala...tu sa fi sanatos si masina sa te multumeasca pe tine in primul rand

merci..imi pare rau de spoileru ala..numai eu stiu cat am alegat dupa el...si era foarte rezistent..sper sa il recuperez

B-83-DAC 09-01-07 19:49

nu stiu cum e al tau dar al meu e chiar super gros si nu exagerez...masina mea va fi si ea coborata asa ca sper din suflet sa nu am probleme,aparent tine ca am atins cu el de cateva ori si nu se vede pe el

Laure2fast 09-01-07 19:59

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by B-83-DAC (Post 691172)
nu stiu cum e al tau dar al meu e chiar super gros si nu exagerez...masina mea va fi si ea coborata asa ca sper din suflet sa nu am probleme,aparent tine ca am atins cu el de cateva ori si nu se vede pe el

a mea e foarte joasa dupa ce i-am pus cauciucurile de 195/45r13 pe fata si deja am trosnit spoilerul intr-o bordura in parcare..+cateva denivelari in care am luat putin din asfalt cu ea..

e_Max 09-01-07 20:16

Quote:

Originally Posted by Laure2fast (Post 691194)
a mea e foarte joasa dupa ce i-am pus cauciucurile de 195/45r13 pe fata si deja am trosnit spoilerul intr-o bordura in parcare..+cateva denivelari in care am luat putin din asfalt cu ea..

ce naspa deja lai si spart ce sai faci drumuri de tota jena in romania asta

B-83-DAC 09-01-07 20:16

offff si eu cand ma gandesc ca o sa o cobor....singurul loc unde nu vreau sa gresesc este la garda fata in asa fel incat sa nu il sparg dar si masina sa fie la linie

Laure2fast 09-01-07 20:19

la ce drumuri avem..sa fii sigur ca o sa lovesti cu el..da oricum e bine ca se repara

Spark 09-01-07 20:19

ce fain telefon ... si eu am avut din ala :P

glumesc ... ii sta bine asa
dar nah` ... avantajele si dezavantajele ...

Laure2fast 09-01-07 20:21

Quote:

Originally Posted by Spark (Post 691239)
ce fain telefon ... si eu am avut din ala :P

glumesc ... ii sta bine asa
dar nah` ... avantajele si dezavantajele ...

asa e..avantajul e ca arata mult mai bine asa..si dezavantajul e ca nu poti sa circuli pe un drum cu denivelari..

e_Max 09-01-07 20:29

nu din cauza aia sa mai si crapat
sti spoilerele alea de plastic(stock)ce au prelungire in partea de de sub masina(prelungire pana in scut)
sar putea si sin cauza aia sa se fi rupt a flambat prea tare si a cedat asta daca nai dat tu serios cu el in bordura

e_Max 09-01-07 20:36

Quote:

Originally Posted by Laure2fast (Post 691243)
asa e..avantajul e ca arata mult mai bine asa..si dezavantajul e ca nu poti sa circuli pe un drum cu denivelari..

pai si mno daca mai ai de mers si pe drumri mai cu denivelari ce faci mergi incet si ajungi maine la destinatzie chestia asta ma cam enerveaza

Laure2fast 09-01-07 20:38

Quote:

Originally Posted by e_Max (Post 691262)
daca nai dat tu serios cu el in bordura

:lol: :lol: am dat nu m-am incurcat..obijnuit cu vechile cauciucuri urcam fara probleme

Laure2fast 09-01-07 20:39

Quote:

Originally Posted by e_Max (Post 691271)
pai si mno daca mai ai de mers si pe drumri mai cu denivelari ce faci mergi incet si ajungi maine la destinatzie chestia asta ma cam enerveaza

pe drumuri cu denivelari mai mult d 30-40 nu vede..

B-83-DAC 09-01-07 20:42

mai daca tot reusesti un 40 e acceptabil inseamna ca merg in a 2-a :))

Ja_Rule 09-01-07 22:00

senzatie majora cu 40 la ora :)

e_Max 09-01-07 22:16

da sigurrrrrr senzatzie majora si as acu 40 stai strezat ca iei o gropitza mica si faci varza spoileru

Laure2fast 09-01-07 23:49

riscu meseriei...:lol:

Alecsinho 10-01-07 11:05

Quote:

Originally Posted by alexzander407 (Post 691074)

loooooool pai ce ma te duci tu sa il bati pe ala sau vb si tu asa... de ce esti asa de sigur ca se lasa cu sange !!! poate ca plateste mama lui in natura la laure.. ca asa o stie toata craiovaaaa....!!! asa ca nu mai fi sigur ... de atata sange...8) 8)

alexzander407 10-01-07 13:17

gata alecshino ca suntem off topi lool:-P:-P

frozzen 10-01-07 13:36

parca ziceai ca ii pui angel eyes la oltcit!!iti mai montezi?sunt curios cum ar arata pe timp de zi/noapte cu cerculete:D

alexzander407 10-01-07 13:49

iti dai seama k marfa .... da multa munca si nu sunt pe primu loc ...

alexzander407 10-01-07 13:51

Quote:

Originally Posted by Alecsinho (Post 692014)
loooooool pai ce ma te duci tu sa il bati pe ala sau vb si tu asa... de ce esti asa de sigur ca se lasa cu sange !!! poate ca plateste mama lui in natura la laure.. ca asa o stie toata craiovaaaa....!!! asa ca nu mai fi sigur ... de atata sange...8) 8)

vb vine k dak nu da bara o buca din natura tot da .... k stim toti k e darnica :-P cu totiii :))=))

Magos 10-01-07 17:31

Quote:

Originally Posted by frozzen (Post 692204)
parca ziceai ca ii pui angel eyes la oltcit!!iti mai montezi?sunt curios cum ar arata pe timp de zi/noapte cu cerculete:D

vezi ca are MFM'ul... cauta si tu threaadul... ;)

Laure2fast 10-01-07 18:12

Quote:

Originally Posted by frozzen (Post 692204)

as pune da mie ca dau in kitch..

frozzen 10-01-07 19:12

Quote:

Originally Posted by Laure2fast (Post 692587)

e posibil...si stylingu are riscu lui!! de fiecare data cand modifici ceva la masina tre sa ai grija sa nu dai in kitch! oricum cred ca tiar prinde mai bine o conversie de faruri rotunde cu angel eyes(gen golf2) decat sa improvizezi!!
felicitari pt ce ai facut pana acuma!si pt culoarea aleasa(rosu era si fostu meu oltcit)

Magos 10-01-07 19:58

asa e, pana acum a iesit super super...!! keep on going!!

e_Max 10-01-07 20:15

Quote:

Originally Posted by Laure2fast (Post 692587)

pai de ce sa iasa kitch incearca vezi cum da si daca nutzi place le dai jos

Ja_Rule 10-01-07 20:23

ce nu`ti este clar ? ... le pui si daca esti`n dubiu ... le schimbi ...

tha_nox 10-01-07 21:25

Quote:

Originally Posted by Ja_Rule (Post 692829)
ce nu`ti este clar ? ... le pui si daca esti`n dubiu ... le schimbi ...

presupun ca omu nu vrea sa munceasca degeaba la ele ca sa vada ca nu dau bine..nu renteaza, da mai bine fa kestiile alea minore..cum ar fi geamurile daca nu le-ai facut inca :D ca alea skimba mult din aspect ;)

e_Max 10-01-07 21:42

da ca e si munca mare sa dai presupun ca si spoileru jos s aschimbi farurile

tha_nox 10-01-07 22:19

Quote:

Originally Posted by e_Max (Post 693004)
da ca e si munca mare sa dai presupun ca si spoileru jos s aschimbi farurile

pai are deja cercurile?:?: :!:

Laure2fast 10-01-07 22:33

m-am gandit eu mai bine si cred ca o sa o dau in kitch cu angel eyes...cum e si coditza de rechin...mai bine pun un set ce becuri xenon..

alexzander407 10-01-07 23:28

mai bene pui neste bile de foc pe lateral si un stiker cu nike sau boss pe luneta ce xenoane si angel eyes ... tiunig tata nu gluma

tha_nox 11-01-07 00:19

Quote:

Originally Posted by alexzander407 (Post 693272)
mai bene pui neste bile de foc pe lateral si un stiker cu nike sau boss pe luneta ce xenoane si angel eyes ... tiunig tata nu gluma

nu glumi...sunt multi care inca mai considera asta o cosmetizare totala a masinii :D si poate unii nici nu inteleg gluma :???:

alexzander407 11-01-07 00:41

Quote:

Originally Posted by tha_nox (Post 693369)
nu glumi...sunt multi care inca mai considera asta o cosmetizare totala a masinii :D si poate unii nici nu inteleg gluma :???:

lool :) hai mah nici chiar asa :-P ce draq am intrat in europa macar acum sa dea si ei cu capu de pragu de sus sa vada k e mai frumoasa simpla ... aprp care are poze cu oltcitu ala albastru cu stikere multe papitoaie in parbriz bari albe coada de rechin si oglinzi de ursulet cromate :-P:-P:-P era prin rovine intr-un timp de vreme e un exemplu foarte de bun de kitch dus la extreme :-P cred k singuru :-P

Laure2fast 11-01-07 08:06

Quote:

Originally Posted by alexzander407 (Post 693387)

lool :) hai mah nici chiar asa :-P ce draq am intrat in europa macar acum sa dea si ei cu capu de pragu de sus sa vada k e mai frumoasa simpla ... aprp care are poze cu oltcitu ala albastru cu stikere multe papitoaie in parbriz bari albe coada de rechin si oglinzi de ursulet cromate :-P:-P:-P era prin rovine intr-un timp de vreme e un exemplu foarte de bun de kitch dus la extreme :-P cred k singuru :-P

am io..sa mi le ceri pe messenger

bodyspeed 11-01-07 20:30

no more offtopic.. decat la subiect.. cititi sus ...ce scrie.. multumesc

Laure2fast 12-01-07 22:33

8 Attachment(s)
poze de astaseara...

All times are GMT +2. The time now is 18:53.

- Copyright 2026 4Tuning