![]() |
Re: SmokeDesign
Quote:
|
Quote:
all the best from SmokeDesign, Smoke out |
corectura... sunt ceva probleme cu serverul de mail , pt cei care vor sa ma contacteze cu materiale si asa mai departe mail pe [email protected]
, cei ce au trimis deja.. mai faceti un send pls, all the best from SmokeDesign ,Smoke out |
Quote:
|
2 Attachment(s)
inceput de megane.... poze cu liniile de baza laterale... probe
|
Quote:
|
mai tare-i live decat in poze:P
|
arata frumos de tot Alfa,nota 10+,Golful nu este chiar pe gustul meu dar nu pot spune ca e urat,este...altfel.Toata stima,topic foarte tare Smoke.
|
Best custom Targu Mures
2 Attachment(s)
Best custom Targu Mures!
Felicitari domnule:) Merita premiu. |
felicitari barosaneeee.....oricum vopseaua ii f tare mi se vede masina ca in oglinda:)))
|
mersi... vedem ce mai castigam in continuare.. cu cele clasice si proiecte noi.. :)),
all the best from SmokeDesign, Smoke back to work |
ma bucur ptr. tine.. imi pare.. rau.. ca nu am putut ramane pana la sfarsit.. sa il vad.. pe zozo dupa decizia juriului.. :D
|
4 Attachment(s)
update megane, ... close to spritz si paint...
|
frumos frumos:P
|
imi place grila!!!
:P si bara spate are o linie cute catre roata :D |
sper ca asta nu inseamna Chit Tuning.
|
intotdeuna se da un strat fin peste tot.. ca scapi de orice denivelari si gropitze care fibra le face oricum..(adica nu e nika finisat) am pus pozele ca e in aceeasi nuanta.. o sa vedeti finalu..
|
Smoke congratz 4 the Award!
Si intrebare: Meganul nu primeste eleron? (Si pozeaza si spatele sa vedem creatia :twisted: ) Apropo imi permit sa-ti dau un sfat sau sugestie, stiu ca arata mai bine si iti place si tie spoileru lipit de aripi dar totusi avand in vedere experienta viitorului sofer poate mai ai de lucru la ea si ar fi mai usor si la revopsire sa vopsesti un spoiler si atat :lol: . Spor la treaba in continuare! ;) |
Quote:
sper ca intr-o saptamana sa fie totu gata. si sa o supun la ''critici'' finalizata pe acest dulce forum :) all the best from SmokeDesign. Smoke out |
4 Attachment(s)
Felicitari pentru premiu !
Sper ca nu te superi pe 2 din pozele astea :P !!! |
Daaa..VA Multzumesc pt felicitari..pt premiu de la Tg. Mures. din pacate eu nu am putut fi prezent, a trebuit sa fiu reprezentat de dl. Smoke. Pot completa colectia de cupe cu inca una...
|
cate is pana amu? pe ford... pierdui siru...
|
a..4 , deocamdata...
|
ce zdreamta tragi de par acolo ma?
|
creca e lu zozo.. :)))), daca nu ma lasa memoria
|
zozo e .... inca nu te lasa memoria!
|
Mah penibil e zozo sa mor io, am aflat ca masina e din state luata, direct asa cum ii si el vroia sa participe la custom ... lol tembel e omu ala!:)
|
5 Attachment(s)
Smoke ce ai putea face din masina asta?:)
Voi ce parere aveti pentru paint? Negru sau alb? ms |
Quote:
all the best , Smoke out |
cand ai timp, da-mi un semn;) ms
|
un alb cromat.. ar arata brici !!
|
1 Attachment(s)
Sal smoke....as avea o intrebare...ai putea sa-mi faci si mie la golf o prelungire de capota de genu ( pic)....si cam cand ai avea timp?
|
frumos.. si simplu...imi place, ... pff ,,,cel mai repede numai de saptamana viitoare..
|
dragutz meganu.....bafta la lucru...dar o idee....jantele alea de pe el ..ar tre schimbAte k sunt cam urate...
|
ATENTIE unde pui materiale publicitare. Exista Tz sectiuni dedicate pt asta. Data viitoare avertisment si mai departe.... stii tu. ;)
Bafta! |
7 Attachment(s)
megane paint... primele imagini..
|
interesant bod kit-ul.. niste jante.. mai mari.. si o sa arate super !! felicitari
|
Quote:
poate ne dai mai multe detalii pt cei ce sunt interesati de un vopsit locatie conditii durata pret |
Superb paintul de la megane.chiar, ne zici niste preturi aproximative pentru paint?
|
ft tare...arata bine shi combinatia de culori..cat despre bodykit....NNNice!!...bafta shi la mai mare:)
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:41. |
- Copyright 2026 4Tuning