![]() |
Re:
Quote:
tox, pana la urma tot nr Ioanei il vreau, ca \"noua\" ta amica e deja mult prea ocupata :mrhappy: |
1 Attachment(s)
iata si cealalta poza. aveam una facuta cu telefonu, dar nu stiu unde draq am pus-o.
|
deci femeia este cam toanta... pana mea, nu stiu ce ii place la un tip. Ca am zis si io ca o fi d-asta cu fitze , am imprumut un SLK in 2 culori de la un amic. Dupa aia un seria 3. Nimic. Am fost in cafe pink (unde daca bei 2 cafele ti-ai dat 2 salarii medii). Nimic. Ulterior am vazut-o in Mall de mana cu unu cu tzepi, unghiile facute (EL), pantofi d-aia albi bot de ratza si cu o fatza / muschi de johnny bravo.
bleah! |
pai bine mah si cu nr care l-ai promis cum ramane? :wink:
|
vreau si eu numarul sanzienei :D
|
eu dau 1.000.000.000.000.000.000 ouro... na hai sa va vad daca dati mai mult de cat asta..... :lol: apropo blonda din asta mai aveti pe stoc ca imi trebe urgent
|
sau din banii astia iti iei o calibra si o sa ai blonde k asta.... nui asa, tox?! :lol: :lol:
|
tox cu cat vrei sa vinzi telefonu ala??? cumpar eu... imi trebe doar pozele de acolo :lol: :lol:
|
ma eu vreau nr Ioanei! ala tre sa fie moca! :mrhappy:
|
hahahahaahahahhahaha
hooooooooo ma facem casting, preselectie, etc :D ca ma castreaza astea daca le dau numaru :D si sincer, mai am nevoie ca d-aia imi cumpar chilotzi de barbati :P |
asa k baieti...cumparativa calibra sa aveti femei k astea :lol: :lol: :lol: :lol:
hai k e kam mult off topic pe aici... :roll: |
asa k baieti...cumparativa calibra sa aveti femei k astea :lol: :lol: :lol: :lol:
hai k e kam mult off topic pe aici... :roll: |
Quote:
|
1 Attachment(s)
O poza de grup.
|
2 Attachment(s)
mie imi place tipa din stanga ta :P
inca o bucatzica aici: andreea, aka deedee. |
Re:
Quote:
|
ti-am dat-o io parca, oricum gagica o arde si pe noi2. la munca doar pozele astea le am, completez de acasa :D
hai, restu ce face ? bagati aici, femei, fete! |
Quote:
|
bwei tox.. mai termin`o ca ma faci sa`mi iau si eu calibra.. :P acum, hai pe bune.. incepem sa credem ca pozele care le pui sunt puse asha, la shto ;)
|
nu-s deloc la shto. :) asta era si topicu asta nu ? sa nu punem femei pe care nu le cunoastem.
|
jajajajaja
Fratzilor, pozele nu sunt puse la shto! Pe bune! Pe sanziana o cunosc personal :D, iar in ceea ce le priveste pe celelalte le-am vazut doar tangentzial in timpul in care am mai stat cu t0x... Asha ca oameni buni... luatzi-va calibra... mai ales ca a lu t0x va avea un gram de modificare \"major\" :lol: :twisted: :wink: |
Re:
Quote:
Si mie tot de ea imi place.Nu stiu de unde aveti poza.Ea a fost facuta sambata, dar locatia nu o s-o divulg. |
pai cum de unde avem poza, nu tu ai postat-o ? :mrgreen:
|
2 Attachment(s)
hai sa pun si eu ..
fosta.. |
very nice very nice :)
vreo 1.71, 1.72, si 52-53 kg ? am dreptate ? :D |
10x m3n :oops: o sa mai pun cu foste.. sa caut.. :wink:
|
Re:
Quote:
|
sanziana a aparut azi in gazeta sporturilor,pe o pagina unde erau diferite tipe care reprezinta dif cluburi de fotbal
|
da, am aflat si eu ulterior ca e animatoare pe la ***-urile alea :D ca nu mai stiu nimic de ea de prin toamna... plm
|
1 Attachment(s)
traiasca revelion 2004 !!!! :weee:
dar oricum aici e vb de un EX. |
1 Attachment(s)
Tovarasha invatatoare .. asta`i a mea :p
|
4 Attachment(s)
new pics :arrow:
cumnaztica.. :arrow: |
pfuuuaaaaaiiiii moamaaaaaa!!! ma da cemi place tipa ... jur ca daca m'ar asjtepta as mere pana in iasi sa'i fac o vizita ... fuckin' HOT!!!
... i think i'm in love ... |
4 Attachment(s)
vine si ingerasul meu.. WARNING : she`s already taken ;)
|
dudule
ingerasul tau = she`s taken... o dai in pleonasme :P gg , frumusica.. |
LaMishto
cumnata ta nu mai vrea un amik :) ... nu k zic da spun ... hahahahahahahah no offence :) |
pfuai.. nush ma.. dac`o sa fii cuminte, o sa`ti dau nr de tel ;)
|
2 Attachment(s)
ce zice-ti de una din fostele!!!??????????????????
|
si astea le-am pus la cererea actualei!!!! :wink: :roll: :D
|
Re:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:27. |
- Copyright 2026 4Tuning