![]() |
re: CRM-mobilul Passat 35i
Nu intelegeam de ce sunt asa "late" dar defat sunt intoarse :)) daia au si valva pe interior... ar merge sa le polisezi buzele dar iarna o sa se duca repede stralucirea lor... cel mai bine gri OEM si gata :-P
|
4 Attachment(s)
Deocamdata raman asa.. mai vad eu. :) Sa le pun gume, sa le pun sus, si dupa aia ma mai gandesc.
Cam asa arata fara gume pe masina. :) |
Arata frumos.
|
Ce anvelope pui?
|
Ce dimensiuni au, ce j?
|
Sunt pe 15", 6J, ET-ul nu-l stiu, dar este foarte mic.. cred ca 0 sau poate chiar -10, -15.. :)
Cauciucuri.. deocamdata am de iarna 195/50/15.. dar ma gandesc sa-mi caut ceva mai ingust. |
6 Attachment(s)
Cateva poze de la Night Shadows Tuning Show Alba Iulia.
|
Superba!
Sa o stapanesti sanatos in continuare ! |
Impecabil. E geniala masina. Bv. :peace:
|
foarte frumoasa masina , merita un premiu :).
|
4 Attachment(s)
si de la mine cateva bucati!
Felicitari pentru participare! |
5 Attachment(s)
o masina foarte foarte frumoasa!:D
|
O vopsea si este NOUA ! :))
|
Mersi de poze Cosmin&Motzu! :D
Imi place motzule cum se vede in a 2-a poza micul camber :-P @Adryanno - urmeaza la primavara ;) |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Vreau sa mai fac o mica modificare la faruri, si anume, sa fac faza lunga galbena, mi-a dat un prieten un pont cum sa le fac, fara sa stric farurile, in caz ca ma plictisesc, sa renunt la ele.
Poze reale dupa ce reusesc sa le fac. Deocamdata cu un virtual tuning, cam asa cred ca va arata: |
Quote:
ps. e secret ? Vreau si eu PM cu modalitatea :) |
buna ,frumosa racheta :) , cate spire ai taiat din fata si cate din spate ?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
da pe arcurile stock ma intereseaza , ca vreau si eu sa apelez la flex :P, deocamdata :)
|
Inainte aveam arcurile taiate in doua fata/spate :D
Acum am suspensie reglabila KW. |
omg, si nu freca,sau sa faca zgomote? Eu vreau so las pe a mea dar nu asa extrem ca tn ca in arad navem drumuri :)
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Nu freca, nu facea nici zgomote, era ok din punctul asta de vedere. :)
|
asemenea pot si eu sa afirm ca era ok , asa cat erau luate din ele :)
doar ti-am spus ... conteaza foarte mult jantele :) sa nu iti frece , in rest nu ai nici o problema ON: Rares... ce-ti mai place OMV-ul cu de toate :))) |
Quote:
@AndRei88GUL: Conteaza mult ET-ul jantelor, dar cu jantele alea sigur nu o sa-ti frece, ca au cred ET35. |
Quote:
On topic : Imi place la nebunie cum arata masina ,urmaresc fiecare postare . Felicitari ! |
2 Attachment(s)
Mersi Rulez!
Astazi am gasit o locatie interesanta de facut poze.. Am facut 2-3 ca idee.. era deja intunecat, si nu m-am dus pregatit cu tot ce trebuie. :) Trebuie sa ma duc zilele astea sa ii fac cateva poze acolo. Sa vad cum o sa fie vremea, daca nu.. o sa fac altele cand pun jantele de tabla. |
Quote:
|
Mersi, pai mi-e mai scumpa aparatura foto ca toata masina si tot ce am investit in ea :lol:
|
Quote:
|
Prima poza este de pus pe desktop!
Felicitari ! :) |
Mersi!
@GL91ANB: daca vrei ti-o trimit la rezolutie mai mare :P Stie cineva unde gasesc vopsea cromata, si cam cat ar fi de scumpa? As vrea sa-mi fac tablele asa: http://vwclub.ro/attachment.php?atta...370554&thumb=1 Am gasit si niste capace pline, alea originale nu-mi plac deloc. Sunt de vanzare daca le vrea cineva. (trebuie sa le fac poza). Astea le-am gasit: http://vwclub.ro/attachment.php?atta...370553&thumb=1 |
Am urmarit din umbra modificarile la masina si imi place foarte tare masina ,Bravo pentru munca depusa :)
Pe viitor ma gandesc sa imi achizitioez si eu un Passat 4 Toate Cele Bune !!! P.S. - Old Volkswagens don't die they just get lower |
Super masina,super jantele! arata foarte bine,imi place mult.si esti si meserias la " împozat ";) in prima poza,masina pare de jucarie:p
|
4 Attachment(s)
Multumesc! :)
Ce parere aveti, sa dau tablele la schimb pe Zender Sport? Tablele sunt 6j si pe fata imi ies un pic inafara :( Zenderurile sunt 7j, si vin perfect. :) |
Zender!
|
Iti dai seama ca Zender sunt mai misto ca jantele de tabla :)))
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:49. |
- Copyright 2026 4Tuning