Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Dacia tuning (https://forum.4tuning.ro/134-dacia-tuning.html)
-   -   Modificari la bordul Daciei (https://forum.4tuning.ro/134-dacia-tuning/28180-modificari-bordul-daciei.html)

crazyfornova 06-01-09 13:25

Re: Modificari La Bordul De Dacie!!!!

salut !! ce leduri ai folosit...
lumina aceea albastra..gen neon...:D

MIR66 21-02-09 18:00

3 Attachment(s)
salut am si eu o dacia nova gt in lucru si m-am apucat de bord pana mai da caldura sa mai fac cate ceva la masina am facut rost de niste ace de cielo care se potrivesc dar acum ma gandesc cum sa le pun luminez ceva idei daca avetzi si vretzi sa ma ajutatzi as fii recunascator

ozn_yakuza 21-02-09 20:20

sefu daca mai ai nevoie de sfaturi pt cum sa iti faci bordul asa cum vrei tu cu plexiglas e cam greu adica necesita bani timp si ceva relatii pt a face rost de plexiglas si alte lucruri:
1 plexiglas de grosimea cadranelor normale de dacie taiat si modelat dupa conturul cadranelor(turometru,vitezometru,apa,ulei_
2 te duci la o firma de autocolantat care sa poata sa iti faca desenele ceasurilor dar sa decupeze cifrele si gradatiile ca sa poata sa treacu lumina prin ele.
3 lipesti autocolantul pe cadranele de plexiglas
4 iti cumperi ce fel de leduri doresti(culoare,forma,model) si le alimentezi la papucii din spatele ceasurilor,la care se alimentau becurilew de sus alea care se vad verzi.
5 montezi cadranele si inchizi tot ceasu...

MIR66 22-02-09 11:04

plexiglas am gasit doar ca este de 4 mm dar vad ca merge si iluminatu l-am rezolvat de aemenea niste leduri smd si cu printarea am vorbit cu cineva si se rezolva dar acu e alta problema as vrea sa iluminez si acele macar cel de la turometru si cel de la vitezometru as avea eu niste idei dar tre sa le pun in practica daca mai avetzi voi idei sunt bine venite

B-04-SVA 25-02-09 23:36

Quote:

Originally Posted by MIR66 (Post 2089390)
plexiglas am gasit doar ca este de 4 mm dar vad ca merge si iluminatu l-am rezolvat de aemenea niste leduri smd si cu printarea am vorbit cu cineva si se rezolva dar acu e alta problema as vrea sa iluminez si acele macar cel de la turometru si cel de la vitezometru as avea eu niste idei dar tre sa le pun in practica daca mai avetzi voi idei sunt bine venite

Eu zic ca la vreo 150 RON...daca il rogi frumos pe unu din baietzii care si-au facut deja cadranele...te scoti fara bataie de cap...nu mai stiu exact care din ei...dar stiu ca vreo 2-3 cu asta se ocupa...(am dat si eu o parere)

Laurentiu Rosu 27-02-09 11:28

6 Attachment(s)
Uite bordu meu de Supernova

ozn_yakuza 27-02-09 19:53

si satisfactia ca l-ai facut tu unde mai e?
nu se merita pt ca sunt multi bani pt ceva f uros de facut.
fiti inventivi mai oameni buni si nu mai dati cu banii in stanga si in dreapta pt nimic.

ex ca sa va dati seama cum ar arata:
scoateti la imprimanta o coala cu ceasurile voastre de bord
luminati de dedesuptul colii
stingeti lumina din camera
luminati cu ce culoare vreti sa aiba ceasurile

crazyfornova 27-02-09 22:28

superba plansa de bord ai :D:D ce led-uri ai folosit??:D :?: felicitari...zici k e V W:)

andi_cimpean 28-02-09 23:11

1 Attachment(s)
cel mai tare bord ever... scuze daca s-a mai prezentat, este pe Dacia lui Canny facut exclusiv de el. Toata lauda.

B-04-SVA 01-03-09 15:37

Quote:

Originally Posted by andi_cimpean (Post 2108672)
cel mai tare bord ever... scuze daca s-a mai prezentat, este pe Dacia lui Canny facut exclusiv de el. Toata lauda.

Are si thred pe forum...? E geniala masina :shock:

Laurentiu Rosu 01-03-09 17:07

Quote:

Originally Posted by crazyfornova (Post 2106360)
superba plansa de bord ai :D:D ce led-uri ai folosit??:D :?: felicitari...zici k e V W:)

Ms....si mie imi place f mult..dar din pacate acum vand masina ca mi-am luat o Vectra GT...si la aia mi-am modificat bordul dar nu il pun aici ca e vb doar de dacii;)

darck_angel64 01-03-09 18:04

pune un linck sa vedem si noi

andi_cimpean 01-03-09 18:57

Quote:

Originally Posted by B-04-SVA (Post 2109800)
Are si thred pe forum...? E geniala masina :shock:

nu stiu ce sa iti spun...eu bineinteles de pe thread-ul lui am luat poza dar...cred ca l-a sters sau nu stiu ce s-a intamplat..oricum masina arata bine. Vezi ca poti vedea poze cu exteriorul masinii pe un thread de-al lui canny deschis pentru vanzarea jantelor.

ionut17 01-03-09 20:28

Quote:

Originally Posted by andi_cimpean (Post 2110232)
nu stiu ce sa iti spun...eu bineinteles de pe thread-ul lui am luat poza dar...cred ca l-a sters sau nu stiu ce s-a intamplat..oricum masina arata bine. Vezi ca poti vedea poze cu exteriorul masinii pe un thread de-al lui canny deschis pentru vanzarea jantelor.

aici e thrend-ul lui

MIR66 02-03-09 20:02

as putea sa dau bani sa mi se faca ceasurile dar vreau sa le fac eu altzi cum au reusit ce eu nu pot asa e ca sunt niste batai de cap dar vreau sa le fac eu dar cu un pic de imaginatzie eu cred ca se rezolva si ori cum masian o am in reparatzii capitale si o sa mai dureje ceva timp pana cand o termin mersi pentru parere

Thyzucu 04-03-09 23:42

zi si mie cum fac sa se vada alb pe bord ca verdele ala ma nenoroceste:))

DRIFTERDACIAN 10-03-09 11:22

11 Attachment(s)
NU STIU DACA O SA VA PLACA DAR AM ANCERCAT SI YO.CS 04 ROJ

E FOLIE DE PUS PE MODILA O GASESTI LA ORICE MAGAZIN.O LIPESTI SI ASTA E

Foloseste te rog foarte mult functia Edit !!

Thyzucu 10-03-09 12:58

vreau sa schimb becurile cu altele da nu stiu cum le scot pe alea sa le pot schimba.cine stie??pls help;)

Sp1ky 10-03-09 13:16

Quote:

Originally Posted by DRIFTERDACIAN (Post 2134594)

cu ceasurile ce s-a intamplat de au disparut gradatiile??

PH 33 RNR 10-03-09 13:18

baga mana peacolo pe sub bord si gasesti tu cv,in spatele ceasurilor!

Thyzucu 10-03-09 13:20

am bagat si abia ajung la asta primu din stanga cum ar veni ca bag mana pe la sigurante pe acolo.dak are careva poza sau ceva documentatie cum sa fac puneti aici

Sp1ky 10-03-09 13:21

Quote:

Originally Posted by Thyzucu (Post 2134905)
am bagat si abia ajung la asta primu din stanga cum ar veni ca bag mana pe la sigurante pe acolo.dak are careva poza sau ceva documentatie cum sa fac puneti aici

ai uitat sa ne spui ce bord ai:D

Thyzucu 10-03-09 13:23

CN e din 98 dacia inainte de zambet;)

Sp1ky 10-03-09 13:32

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Thyzucu (Post 2134915)
CN e din 98 dacia inainte de zambet;)

daca ai bord cn ca cel din poza o sa fie cam greu sa schimbi vreun bec..doar cele de la pozitie faza lunga si avarie se pot schimba...restu doar daca dai ceasurile jos :D

Thyzucu 10-03-09 13:41

dinala e ca in poza si faza e ca becurile sunt sus.ma refer la alea 3 verzi.alea de pozitie faza lunga etc...merg.

Sp1ky 10-03-09 13:43

uite idu meu valy_91_barossanu sa te ajut cu mai multe poze si dastea

B-04-SVA 10-03-09 14:58

Quote:

Barosane...si tu cum iti dai seama cu ce viteza mergi...??? Sau dai cu presupusu' ?:-P

cornelloco 10-03-09 15:01

=)))))))) mai bine le dadeai jos detot ca tot aia e =)))))))

DRIFTERDACIAN 11-03-09 10:13

Quote:

Originally Posted by Thyzucu (Post 2134848)
vreau sa schimb becurile cu altele da nu stiu cum le scot pe alea sa le pot schimba.cine stie??pls help;)

e simplu.desfaci ceasurile sunt in 2 cleme si scoti becurile

Quote:

Originally Posted by B-04-SVA (Post 2135282)
Barosane...si tu cum iti dai seama cu ce viteza mergi...??? Sau dai cu presupusu' ?:-P

stiu cu ce viteza merg. il cunosc deja

Am spus de atatea ori sa folosesti functia Edit ! Ti am explicat cum, am spus sa citesti regulamentul si tu tot nimic !

dog99 11-03-09 10:39

Quote:

E FOLIE DE PUS PE MODILA O GASESTI LA ORICE MAGAZIN.O LIPESTI SI ASTA E

Foloseste te rog foarte mult functia Edit !!

galben,negru,rosu,verde si albastru.ce culoare lipseste din masina?alb,portocaliu etc
io cred ca s-ar vedea mai bine doar 2 culori in masina sau doar una.....e prea curcubeu,dar in fine fiecare cu gustul sau.

kretzu 17-03-09 16:48

si cum ti lea ai pus le ai facut u ?dak da dami te rog niste specificatii mai exacte pe forum
:D

B-04-SVA 18-03-09 15:46

Quote:

Originally Posted by kretzu (Post 2156936)
si cum ti lea ai pus le ai facut u ?dak da dami te rog niste specificatii mai exacte pe forum
:D

Pai in primul rand zi si tu la cine te referi...ca altfel...ori iti raspunde toata lumea...ori niciunul......:D (pe viitor da-i "quate" postului care te intereseaza...) :mrhappy:

BlueAngel 23-03-09 23:20

Re: Modificari la bordul Daciei

stiti pe cineva in cta care modifica bordul sa ii puna plasma...sau ma rog cat mai apropiat de plasma ?

nicodinyss 24-03-09 19:22

fratilor...... s vrea si io sa pun leduri albastre la bord ( dintralea de la brichete) care ma poate ajuta astept PM merci

ozn_yakuza 24-03-09 20:23

daca imi trimiti mie ceasurile de bord ti-le fac eu cu ce lumina(culoare )vrei si cu ce desene vrei pt cadrane.PM sefu si vb de banuti.

B-04-SVA 28-03-09 15:40

Quote:

Originally Posted by ozn_yakuza (Post 2180005)
daca imi trimiti mie ceasurile de bord ti-le fac eu cu ce lumina(culoare )vrei si cu ce desene vrei pt cadrane.PM sefu si vb de banuti.

Ozn vezi k ti-am lasat si eu un PM ! :mrhappy:

ozn_yakuza 30-03-09 21:24

hai ca tata ozn o sa faca ceasurile pt dacia lui blue angel si o sa prezinte ceasurile finale el pt ca el o sa fie posesorul............

B-04-SVA 30-03-09 21:40

Quote:

Originally Posted by ozn_yakuza (Post 2197762)
hai ca tata ozn o sa faca ceasurile pt dacia lui blue angel si o sa prezinte ceasurile finale el pt ca el o sa fie posesorul............

OZN da pune si tu niste modele cu ceasuri facute de tine...:mrhappy: sa ne mai scaldam si noi ochii cu ceva frumos...k in ultima vreme am vazut numai kitchuri...:no:

ozn_yakuza 30-03-09 22:12

dupa ce le termin o sa il rog pe bleu angel sa puna poze.........

B-04-SVA 30-03-09 22:14

Quote:

Originally Posted by ozn_yakuza (Post 2198007)
dupa ce le termin o sa il rog pe bleu angel sa puna poze.........

Nu ai poze cu alte "lucrari" d'ale tale ??? Pe fosta ta dacie nu i-ai modificat bordu deloc...? :sad:

All times are GMT +2. The time now is 06:21.

- Copyright 2026 4Tuning