Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Volkswagen (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen.html)
-   -   Masina mea VW Passat B6 Variant (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen/280744-masina-mea-vw-passat-b6-variant.html)

Gode 20-03-12 20:03

Re: Masina mea VW Passat B6 Variant

ai pm

vladrusu 20-03-12 21:32

E misto rau passatu' :d, bafta in continuare :D!

Allynush 25-03-12 14:16

Bomba masina , imi place mult . Prin pleoape am vazut ca trece lumina si arata cam uratel ... in rest nimic de reprosat :D .

Gode 27-03-12 22:58

3 Attachment(s)
Nu am mai postat pe aici pt ca nu mi-a mai mers pc-ul , eu m-am uitat si nu trece lumina prin pleoape ,este o portiune foarte mica .... chiar minuscula care sa zic ca pleoapa nu acopera farul , dar o sa o rrezolv si pe ea :D , si acum cateva poze :D :X

B-99-SAA 28-03-12 16:10

Lookin' good :D Cromu ala isi are locu pana la urma acolo, se integreaza in peisaj, data trecuta nu stiu ce nu mi-a placut la el :lol: (puteau sa fie si colegii mai ingaduitori)

Gode 07-04-12 00:50

Va multumesc de aprecieri si astept pareri si sfaturi incontinuare :D
Se vand jantele Urgent cu tot cu cauciucuri pret 950 putin negociabil

Allynush 08-04-12 13:12

Quote:

Originally Posted by Gode (Post 4969764)
Se vand jantele Urgent

Sunt curios ce urmeaza :-? ... Bafta la vanzare !

Gode 13-04-12 23:27

Un Paste Fericit tuturor !!!

Gode 18-04-12 00:49

8 Attachment(s)
Si mai pun si eu cateva poze mai Profi sa zicem asa :D astept pareri :-> si 2 poze de pe la Bran duminica seara :D

vinyl 18-04-12 01:00

Triplele alea merg facute si mai negre.
Dar in poza asta https://forum.4tuning.ro/attachment.p...2&d=1334702812 tipsurile nu sunt strambe? sau mi e pare?

Gode 18-04-12 01:18

Cum strambre :-? nu imi dau seama :)) oricum cert e ca strambe nu sunt :D

vinyl 18-04-12 01:53

Mie asa-mi par. Poate is eu mai spanchi..:shock:

Gode 18-04-12 08:29

pai la ce te referi asta zic fai un semn in paint sa vad si eu :D

Allynush 19-04-12 18:02

Daca nu sunt facute in hala din spate de la Prestige unde are toata craiova tot degeaba :lol: . Glumeam :P ... hai ca-i sta bine ;) .

Gode 19-04-12 23:49

De ce nu ... ce daca are toata craiova conteaza ca peisajul sa fie frumos , nu ? :)):D am si eu cateva facute acolo mai pe la inceputul topicului :D

Gode 23-04-12 00:32

4 Attachment(s)
Si cateva mici modificari de interior :D

bogdy.ghetto 28-04-12 16:41

Asta vezi pe toate masinile din targ...nu-mi place! Daca vrei ceva deosebit la interior vopseste ornamentele negru lucios gen RS6.

Gode 28-04-12 20:23

Deja am vorbit cu mikefullspeed sa ii duc ornamentele la vopsit pt piano black ! :X:X:X: asta a fost ceva provizoriu:D

Gode 07-05-12 19:33

S-au dat jantele , acum sunt in cautare de ceva cu buza in special , astept oferte pe privat :D

Gode 07-05-12 22:21

3 Attachment(s)
Si s-au gasit si jantele , trebuie sa ajunga :D:D:D:

*-_Speed_-* 08-05-12 12:15

Din punctul meu de vedere ai facut un downgrade la jante, modelul acesta sincer nu are nimic special, e un model cam banal si nici nu cred ca vor arata bine pe masina.

Daca lasai jantele ce le-ai avut, plus masina un pic mai lasata era ce trebuie.

Poate vor veni altele mai frumoase ;).

Gode 08-05-12 12:30

Vedem ce va iesi si cum va arata :D mie unul imi plac mult mai mult :D

stefz 09-05-12 16:04

Quote:

Originally Posted by Gode (Post 5013956)
Si s-au gasit si jantele , trebuie sa ajunga :D:D:D:

uuuuuu:shock:ce o sa iasa:X. frumoasa achizitie!

BlackBC 09-05-12 18:59

Ce j au?Eu cred ca da bine modelul asta de jante pe B6, asteptam poze ca sa ne convingem.

Gode 10-05-12 00:58

jantele au ajuns se lucreaza din greu la ele deoarece buza va fii polish extrem iar interiorul alb culoarea masinii poate cu putina perla 8j et35 sunt minunate deabea astept si eu sa le pun :X:X:X

RUDY20140TDI 10-05-12 08:50

Sal.,
Eu zic sa le faci culoarea lor OEM - (gri) cu buza polishata pentru ca aceste jante cu ET35 nu se potrivesc pe Passat B6, si o sa cauti dupa aia sa le vinzi.
Nu cred ca vei gasi pe cineva care sa le ia albe perlat foarte usor!
Spun asta pentru ca eu am avut replici de INTERLAGOS cu aceleasi cote 8J si ET35 si cand puneam 4 persoane sau un bagaj mai greu in portbagaj atingeau cauciucurile pe spate in protectiile de plastic de sub aripa si aripa de tabla.
Acuma daca tu nu folosesti masina la carat sau pleci in concediu fara masina plina si cu putine bagaje le poti tine si doar sa mergi pe drumuri ca-n palma si nu cu denivelari pentru ca altfel faci contraaripile de pe spate praf in maxim 6 luni de cauciucuri nu mai vorbesc.
Daca tot vrei sa le tii ai 2 optiuni:
1 - Pui anvelope cu 225 latime dar nu-ti recomand pentru 8J pentru ca stau cam asa \__/ ceea ce va duce la imbatranirea prematura a peretilor laterali ai anvelopei.
2 - Sau te duci la baieti in Bucuresti si roluiesti aripile spate.
Eu zic sa nu te joci cu rotile ca astea sunt chestii de siguranta in trafic.
Oare ce sa-r intampla daca faci explozie din cauza atingerii anvelopei in aripa la o viteza mare?
O zi buna.

Gode 12-05-12 01:09

Pai sa o luam cu inceputul , despre buzele jantelor : sunt aproape polisate mai am putin de lucru la ele si le termin , iar despre interior inca sunt in dubii ce culoare sa il fac ,
Anvelope : eu inainte am avut 8j 40 et si imi atingeau cu 245 pe spate dar cu 225 nu imi atingea nici cand era intrata maxim sub aripa roata , asa am si pe astea acum pe spate 225 si sta cat de cat binisor cauciucul oricum trebuie sa le schimb iar cand o sa fie gata cu tot cu gume o sa pun niste poze ca sa iti faci o idee cum sta cauciucul la mine pe ele , numai ca eu am avut si o sa imi iau tot la fel garda de 40 , o seara buna si te astept cu pareri si lucruri noi :D

Gode 12-05-12 01:16

Jantele sunt in lucru buzele mai au putin si ies impecabile polish :D cat despre interior inca nu-s hotorat ce culoare o sa il fac atata tot ca parca nu as mai vrea gri...:-( , eu inainte pe jantele trecute am avut asa 8 j et 40 si anvelope 245 40 18 iar la greutate imi atingeau putin pe spate la hopuri dar cand am pus 225 pe 40 18 nu a mai fost nicio problema cu janta intrata sub aripa nu mi-a atins absolut deloc si nici cauciucul nu mi s-a parut ca statea chiar atat de intins pe janta , la acestea am pus tot 225 niste cauciucuri mai uratele fara buza de protectie a jantei sterse urate doar sa vad cum dau pe masina si vad ca 225 sta bine pe ele deci o sa raman tot la 225 40 18 , oricum dupa ce o sa le termin definitiv o sa revin cu poze si o sa vedem atunci cum sa arate :D , te mai astept cu pareri si sfaturi , deja am inceput sa ma gandesc la evacuare :D si vreau sa vb cate ceva cu tine depsre asta , dar mai e pana cand strang si banii necesari :D plus ca vreau sa o cobor foarte putin incat sa imi stea cauciucul in dreptul aripii nu mai mult ! o seara buna

RUDY20140TDI 12-05-12 09:28

Sal.,
Pai eu am cu ET41 si anvelope 235/40R18 si nu ating deloc.
Diferenta dintre ET40 si ET35 este de 5mm.
Aceasta inseamna ca janta va iesi mai in exterior cu 5mm.
La acea vreme am incercat si eu montarea unor anvelope mai inguste dar tot atingeau, ceea ce ma facut sa iau alte jante de data asta OEM.
Diferenta la atingerecera este ca cele de 235 atingeau la imbinarea caii de rulare(amprenta) cu peretele lateral(acolo unde scrie marca anvelopei), iar cele de 225 atingeau doar pe peretele lateral(o zona destul de subtire a anvelopei).
Astept sa vad cand termini de reconditionat jantele cum arata, si sa pui de proba anvelopele 225 care le ai acum asa uzate inainte sa iei unele noi.
Sa vezi daca atinge pe spate.
O zi buna.

Gode 12-05-12 14:40

pai deja le am pus asa de proba pe cele de 225 si nu imi atinge deloc deocamdata dar sa vedem daca va atinge cand le voi pune si pe fata pt ca garantat se va schimba putin situatia deoarece acum am 16 pe fata , jantele sunt gata mai trebuie bagate la vopsit si am terminat cu ele sunt in cautare de anvelope acum :)) :D despre evacuarea ta vreau si eu sa stiu daca ai obtinut acel sunet la schimbarea treptelor de viteza (WOOOW) cu evacuarea asta custom ?

Gode 12-05-12 17:39

3 Attachment(s)
Asa arata acum in stadiul de vopsire , sincer as vrea sa le vopsesc si buza deoarece este foooooarte greu de intretinut:-( astept pareri pt vopsire si daca puteti va rog din suflet si cateva photoshop vt-uri sa vad si eu cum ar arata tind spre janta alba si buza neagra lucios sau eu stiu astept pareri chiar nu ma idee cum sa le fac :D

andrey_ 12-05-12 17:59

Quote:

Originally Posted by Gode (Post 5020406)
Asa arata acum in stadiul de vopsire , sincer as vrea sa le vopsesc si buza deoarece este foooooarte greu de intretinut:-( astept pareri pt vopsire si daca puteti va rog din suflet si cateva photoshop vt-uri sa vad si eu cum ar arata tind spre janta alba si buza neagra lucios sau eu stiu astept pareri chiar nu ma idee cum sa le fac :D

Mai bine dai lac peste buza si o lasi polishata decat sa o vopsesti.:D

ptrck92 12-05-12 18:15

Parerea mea e ca vechile jante aratau mult mai bine. Astea parca nu se potrivesc in peisaj, mai ales daca vrei sa le vopsesti buza neagra si miezul alb.

goshy 12-05-12 18:36

Quote:

Originally Posted by andrey_ (Post 5020419)
Mai bine dai lac peste buza si o lasi polishata decat sa o vopsesti.:D

cea mai mare prostie spusa! cum sa dai lac peste polish? polishul este materialul curat, alu curat si sa-ti poti face freza in acel polish sunt paste si creme speciale

oricum frumos asa cu buza polish si miez o culoare, dar puteai alege o alta culoare sa iasa in evidenta mult mai bine

mike-fullspeed 12-05-12 21:04

eu zic ca buza trebuie trebuie sa fie de culoare deschisa ca sa se vada dimensiunea jantei.....

stefiPJJ 12-05-12 21:22

imi placeau mai mult celelalte...

vinyl 12-05-12 21:28

Quote:

Originally Posted by stefiPJJ (Post 5020655)
imi placeau mai mult celelalte...

Exact...

ovidiu89 13-05-12 00:48

Exact ce au spus si restu, cred ca nu merita munca, nu prea se potrivesc. Totusi daca se potrivesc te sfatuiesc sa lasi buza polisata si la 1-2 sapt dai o mana de Autosol

andrey_ 13-05-12 09:50

Quote:

Originally Posted by goshy (Post 5020454)
cea mai mare prostie spusa! cum sa dai lac peste polish? polishul este materialul curat, alu curat si sa-ti poti face freza in acel polish sunt paste si creme speciale

oricum frumos asa cu buza polish si miez o culoare, dar puteai alege o alta culoare sa iasa in evidenta mult mai bine

Mai este cineva pe forum care a facut la fel, intradevar se pierde putin din efectul de oglinda dar rezista mult mai bine in timp din ce a spus persoana respectiva.
Daca am gresit, imi cer scuze:oops:

stefz 13-05-12 11:27

mie unu imi place mai mult cu aceste jenti:???:

All times are GMT +2. The time now is 00:43.

- Copyright 2026 4Tuning