![]() |
Re: Opel Calibra GT
stiu, da nu ii mai schimb locul ca sta foarte bine acolo
|
masina arata f bine... felicitari si ca o mica sugestie , incearca sa inlocuiesti plasa din spoilere (fata/spate) cu una de culoare neagra ...costurile sunt mici , dar diferentza va fi f mare...detaliile fac diferentza ...:D
|
am vrut sa pun neagra de prima data, da am zis ca asta se potriveste cu farurile cromate si cu stopurile. O sa incerc virtual sa vad cum iese
|
stie cineva daca se monteaza usor kitul asta si daca mai necesita si alte modificari?
Turbo kit for Opel - Vauxhall C20NE / SEH (2.0 8V) engine: -External Wastegate £68 -Turbo Iron cast C20NE manifold £98 -Oil flange pipe for bolt in turbocharger(oil-out system) £8 -Oil flange nipple for bolt in turbocharger(oil-in system) £8 -M.Power T3 Turbocharger £250 -Braided pipe for oil £20 -Braided pipe for wastegate £15 -Niple for oil feed in oil pump £8 -Oi metal pipe for weld in sump(for steel sump): £8 -Oil return hose for connect oil pipe of turbo to oil pipe of sump £8 -Initial Downpipe with elbow flange £25 -Special dump-valve: £50 -Special AFPR: £48 Total cost of parts: £614 Packet weight: ~20kg This kit is good for up to 300bhp of power http://mvaux.com/mvauxc20nekit.jpg |
f tare...ai de gand sa iti pui???
|
super tare !!!!
|
Quote:
|
momentan nu pun nimic,dar de mult ma bate gandu si am gasit din intamplare site-ul asta de kituri turbo si as vrea totusi sa stiu daca este montaj standard fara nici o alta modificare a motorului sau e bagarea degetului in....
Si ca sa pun motor turbo ce trebuie schimbat in afara de motor si ceasurile de bord? |
Quote:
|
pfff mai bine ma las :) mai repede imi iau una turbo si gata lol
|
un LET stock te costa intre 1-2000 euro ,cutia f28 4-500 euro,un LET modificat serios intre 4 si peste 10 mii
|
pai unu stock ar fi de ajuns, deja e diferenta intre NE si LET
|
ceva noutati???:D
|
Nu, nimic nou si bugetul cam mic acum ca sambata am cununie
|
OOOooo.... sa fie intr un ceas bun! casa de piatra!
|
Casa de piatra!...
|
Quote:
|
Quote:
|
merci pentru urari :)
Dragos77 nu esti primu care mi-a zis de plasa neagra, o sa incerc un virtual sa vad |
CASA DE PIATRA !!!!!!!!! Felicitari !!!!! :peace: :peace: :drunk: :drunk: :flower: :bunch: :clap:
|
Salutari Georges si mult noroc in viata , Casa de Piatra si toate cele bune sa traga la tine !!! Ai o bijuterie de masina de care vad ca ai grija si mereu vrei sa faci ceva la ea :P , tine-o tot asa !!!
|
Merci inca o data tuturor
|
asteptam sa vedem o priza , ceva mai special pe capota, sa fie in contrast cu tweety
|
vreau sa schimb amortizoarele, sa pun sport si nu gasesc decat -40mm. Credeti ca e prea jos tinand cont de spoilere?
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
mama ce liniste e pe la mine !!!
am comandat amortizoarele, sunt -40mm , altceva nu am gasit daca cumva e prea joasa de fata, se poate pune arcul vechi pe amortizorul nou? o poza sa vedeti cat e de joasa acum cu astea vechi |
nush dc am impresia ca o sa fie cam lipita de pamant...oricum pe langa dezavantajul ca o sa fie joasa va arata si mult mai bine!
|
din cate stiu eu arcul coboara masina nu amortizorul.
|
asa stiu si eu , deci daca e prea joasa pe fata pot pune arcurile vechi.
pe spate nu cred ca sunt probleme |
Banuiesc ca poti sa le pui ... dar ar arata ciudat sa fie mai ridicata de fata decat de spate. Daca poza aia de mai sus e cu masina cu suspensie normala ... cu -40 aproape dai pe jos cu ea. Cel putin la mine ... cu -40 a coborat mai mult decat ma asteptam.
|
jante mai mari!!!!!!! da vad ca nu prea asculti sfaturi...suspensie reglabila si jante mai mari!!!!!!!!
|
o sa pun cauciucuri mai mari, asa cum am pus pe spate. ori ca pun janta mai mare ori ca pun cauciuc mai mare e aproape acelasi lucru. nu pot sa pun mai mari de 17, si asa e demaraju mai lent decat cu alea de origine.
si inca o noutate pentru saptamana viitoare sper , jante p&w ;) |
5 Attachment(s)
Pana imi vin comenzile sa mai pun o poza doua
|
bine aici :)
|
Acest proiect a luat sfarsit pentru mine, de astazi masina are un nou proprietar care bineinteles va continua ce nu am terminat eu. O sa fac un alt topic cu noua
masina , complet diferita de stilul calibrei |
Orice proiect are un sf .! respect pt calibra ta oricum ;)
|
merci , sper sa nu imi sara nimeni in cap, a fost alegerea mea
|
aici puteti vedea noua achizitie https://forum.4tuning.ro/showthread.p...51#post1117151
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:34. |
- Copyright 2026 4Tuning