Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Sibiu (https://forum.4tuning.ro/331-sibiu.html)
-   -   Masini vazute in Sibiu (https://forum.4tuning.ro/331-sibiu/27956-masini-vazute-sibiu.html)

Westcoast 28-03-07 07:25

Re: Masini vazute in Sibiu

Deci sa va lamuresc, Gallado si Bentley-ul sunt imatriculate pe bucuresti, deci sunt din bucuresti, baiatul care le avea are o frima de transport, si masinile sunt alui, el e din bucuresti, a venit aici in vizita la niste prieteni. Zicea ca sia schimbat si el masina..loool, nui mare lucru. Si cu barbusurile eu leam numarat, este unul gri cu nr de sb, unu auriu, unu gri cu nr provrisoriu, si doua negre cu nr de sb. :) ooo si apropo am mai vazut un Aston Martin Vanquis din bucuresti in sb, dar era numa in trecere.

GTI 28-03-07 11:18

Omule,exista un singur Brabus in Sibiu.S-Klasse Brabus T12 negru.Vezi ca sunt poze cu el cateva pagini inainte.Restu ce ai vazut tu sunt S-uri cu kit AMG.Sorry!

lexani 28-03-07 13:14

Nu stiu ursuletzul de care zici... E inscris? Ce motor are? Eu a-s avea nevoie de ceva piese (de ex. un radiator)... Mie imi place foarte mult cum e facut bimmer-ul din poza de la tine, mersi de intentzie :)

P.S. eu sunt de acord cu GTI, din cate stiu eu este doar un T12 si anume acela negru... si nu ma mir, masina aia costa o gramada de bani...

DirectHIT 28-03-07 14:04

Asa stiam shi eu ca singurul Brabus din Sibiu e ala a lu Ghise de la Ana Oil...altele eu unu nu am mai vazut decat in trecere prin Sibiu.... daca voi ziceti ca mai sunt poate ne aratati shi noua nishte poze.... pana atunci nu are rost sa ne mai contrazicem... :), azi am vazut o mashina Galbena pe care scria Viper, dar nu cred ca e Viper ca nu avea 2 dungi negre... I`m the only real Vaiper in Sibiu :))

PaulMIG 28-03-07 16:31

Apai Westcoast cand ai zis ca is atatea brabusuri in sibiu sincer credeam ca glumesti....dar vad ca nu faci nici diferenta intre AMG si Brabus, plus ca majoritatea din ce ai enumerat tu acolo is dizalane......ai o bila neagra:)
Nici io nu am vazut ursu ala negru da e super. Lexani daca te gandesti sa-l mai tii atunci neaparat un kit M-tech 2 si coborat;)

sosobigman 28-03-07 20:05

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by DirectHIT (Post 822027)
:), azi am vazut o mashina Galbena pe care scria Viper, dar nu cred ca e Viper ca nu avea 2 dungi negre... I`m the only real Vaiper in Sibiu :))

e oare cumva viperul din poza asta.....scuze de neclaritate>>>telefonul mobil >> de fapt filmam...am si filmuletul...masina se afla in fata la emanuelle ... si intradevar nu avea dungile negre pe ea..si mai scria si viper pe ea...dar totusi ....avea aspect de viper + unde mai pui ca mai avea si sigla lui ( desi in ziua de astazi daca te uiti la o masina si zici ca e dacie ai surpriza sa vezi ca dupa sigla e opel sau ferari ...etc.) :lol: :!:

Westcoast 28-03-07 20:54

fra, masina aia e un viper, adica un dodge viper, adus din USA, daca te uiti pe spate, e inmatriculata acolo. am vazuto si eu de multe ori, si este o masina foarte scumpa. :)

sosobigman 28-03-07 21:26

1 Attachment(s)
ia uite si numarul de inmatriculare ...ca nah chiar nu aveam ce filma si am dat cu talentul de cameraman .....

PaulMIG 29-03-07 19:07

Pai din 2 motive mari si late nu o sa mai las poze pe aici: 1 asta e topic cu masini vazute in sibiu(mai mult nu mai dezvolt motivu asta ca-i logic...) 2 poze cu masini de pe desktopmachine.com, autogaleria.pl, rsportscars.com, worldcarfans.com sau etc, le stie tot omu, asta daca nu le si are deja pe calc....deci. Daca careva dintre noi descopera o raritate sau ceva care merita cu adevarat vazut de toti atunci puteti atrage atentia pe topicul Sibiu care nu are un subiect anume, dar asta nu inseamnsa sa va faceti suljba sa gasiti masini pe net sau mai stiu io ce.

Bassu_SIV 03-04-07 16:32

4 Attachment(s)
daca la masini vazute se enumera si epavele......atunci:

Bassu_SIV 04-04-07 20:03

11 Attachment(s)
aia e una dintre multele masini care isi asteapta sfarsitul

si ca o noutate................

T E N N Y - E 04-04-07 21:13

8) SSANGYUNG-ul II FRUMOS IN FATA, DAR SPATELE II FACUT CAM DIN BARDA,NU NUMAI LA MODELUL ASTA AM VAZUT ,CAM LA TOATE-I ASA. BASSULE DACA TOT TE-AI APUCAT DE FACUT POZE PRIN ZONA 'PIATA CIBIN-GARA' POATE DAI INTR-O ZI SI DE CORVETTE-ul DE LA ANDREAS CONF DIN CURTE

tfsi 05-04-07 00:36

bassule vad ca iti plac raritatiile...

GTI 05-04-07 12:31

Doamne ce urat poate fi Ssangyongu ala Actyon!!!!!!!!!!!!!!

DirectHIT 05-04-07 13:05

Ugly din toate partile... nu are nici un Dumnezeu e facut la limita materialelor.... parca l-au taiat cu foarfeca...... stie careva cam cat costa o ciudatenie de aia?!!

lexani 05-04-07 17:15

3 Attachment(s)
Un cabrio frumos.... :)

I5@k 05-04-07 18:52

apropo de masini vechi ,insa frumusele,...ati vazut masina aia veche,alba,cu un motor lunggggggggggggggggggggggg.....sper sa o mai vad sai fac o poza.....

ssangyongu ala din fata i fainutz....la spate park lo taiat cu barda....k nu mai aveau material destul :P...

Ghita 05-04-07 23:51

1 Attachment(s)
hmmm...o surprinso cineva si am zis k merita

lorenzobtb 06-04-07 00:21

cu masina asta se tot dadea unu azi prin valcea

alex_alecz 06-04-07 01:05

Hello! :D imi zice azi un prieten ''vezi ca ti-am vazut masina pe nush ce forum cu sibiu si blablabla''... n-am prea crezut eu, da' cand am ajuns acasa am zis sa verific totusi,.. si baieti... chiar m-am distrat cand am vazut gaza pe forum :lol: e vorba de fiesta-ul st ... au fost ceva poze postate mai demult...
Mi-am facut user numa ca sa va zic ca e foarte distractiv sa ''googlesti'' si sa dai peste poze cu masina ta...

Alexandra, Cluj

DirectHIT 06-04-07 02:14

Quote:

Originally Posted by alex_alecz (Post 836439)
Hello! :D imi zice azi un prieten ''vezi ca ti-am vazut masina pe nush ce forum cu sibiu si blablabla''... n-am prea crezut eu, da' cand am ajuns acasa am zis sa verific totusi,.. si baieti... chiar m-am distrat cand am vazut gaza pe forum :lol: e vorba de fiesta-ul st ... au fost ceva poze postate mai demult...
Mi-am facut user numa ca sa va zic ca e foarte distractiv sa ''googlesti'' si sa dai peste poze cu masina ta...

Alexandra, Cluj

Looolllzzz..... oricum e frumusica mashinutza te mai asteptam pe la Sibiu dar data viitoare sa o parchezi mai bine sa o poata poza baietii ca s-au cam chinuit.... te asteptam la o intalnire.. :)

GTI 06-04-07 09:31

Mi-a spus Radu ca e a unei fete :):):) Trebuie neaparat sa mai treci prin Sibiu sa facem un crash-meet sa auzim si noi toba aia:):):)Am auzit ca suna absolut superb.
Revenind la pozele de mai sus....!!! EEEVOOO !!!.....bale...bale...si iar bale...my f.uture x-car :D

P.S. Bine ai venit pe forumurile sibiene Alexandra!Un iz feminin cu o masina superba pe un forum "baietesc"!Bravo!Sa-ti traiasca masinutza!Sa intelegem ca tu i-ai pus toba?Esti pasionata?:D Aaa....si sa nu uit...am auzit k ii "dadeai in gura".Mergi tare?:D:D

Bassu_SIV 06-04-07 09:45

4 Attachment(s)
.................................

si inca...........................

tfsi 06-04-07 11:07

Quote:

Originally Posted by GTI (Post 836699)
Sa intelegem ca tu i-ai pus toba?Esti pasionata?:D Aaa....si sa nu uit...am auzit k ii "dadeai in gura".Mergi tare?:D:D:D

Se aude toba pe straziile clujene :D merge tare!

Ghita 06-04-07 18:30

mertanu e pe strada lunga cre k de vreo 2-3 ani acolo...nemiscat :))

petter 07-04-07 20:43

14 Attachment(s)
tocmai ma astepta o STi la scara...
la scara blocului.si dak tot ma astepta, am zis sa o "trag" in poze, sa nu zica si ea k nu a fost la "pozar"

si tot facand eu poze, iese o bloda de la etajul unu de sub mine si zice k masina e a ei si sa-i dau si nr de tel dak tot fac poze.... continuarea nu v-o mai zic :P

GTI 07-04-07 21:27

Si eu imi faceam poze cu Barabusurile mele si o venit o blonda si mi-o lasat nr de tel...

lexani 09-04-07 14:11

Petter tin doar sa te anuntz ca masina este a unui baiat nicidecum o fata...

tfsi 09-04-07 15:53

Quote:

Originally Posted by lexani (Post 842475)
Petter tin doar sa te anuntz ca masina este a unui baiat nicidecum o fata...

si-o fi pus peruca blonda numa sa-l agate pe petter

petter 09-04-07 16:51

@lexani
stiu. k stau deasupra...de acolo am si vazut-o(masina)
probabil era prietena sau...ma rog
in fine, nu asta conteaza, am zis si eu k fapt divers... in loc sa comentati masina, voi comentati alte aiureli... :))))))))) :P

oriqm raman tot fan EVO... :P

lexani 09-04-07 17:19

Masina, nu prea ai multe de comentat! Cel mai frumos STI din SB. Din cate stiu eu...dar nu sunt sigur... sunt 2 STI-uri unul negru (cel innainte de facelift) si asta albastru, restul sunt wrx-uri. Dupa mine cel mai frumos model de WRX de pana acum. Ultimul model este cam prea japonez :) totusi frumos, dar ce va urma va fi un model urat (dupa parerea mea) dar cred ca f performant. Cel putzin la design EVO il va depasi pe STI.

T E N N Y - E 10-04-07 22:49

10 Attachment(s)
Am Si Eu Un Sti De Aratat,omul Ii Din Medias ,se Pune ,nu?

:D ....nu-i Cine Stie Ce Dar Mie Imi Place Mult Cum Arata, Chear Atunci Si-o Pus Rotitele.

Si Mai Am Un H3 Cu Accesori De La G-style

lexani 10-04-07 22:56

Misto... clar ca se pune, cu cat mai multe cu atat mai bine! :)

I5@k 13-04-07 23:49

mishto H3...
vecinuso zice k i ca un dric :))))))))))
dar si cand ai asa ceva....tre` sa mergi cu cisterna dupa tine k sa mergi la mult...k dak nu te faci la client fidel la fiecare benzinarie...
dar oricum....beton masina...

alex_alecz 22-04-07 02:30

si totusi.. am revenit :P numai ca sa va fac in ciuda :D
toba am pus-o chiar dupa ce am cumparat masinuta si a fost o schimbare in foarte bine.... avea un esapament foarte intortochiat si destul de silentios asa ca era pacat sa nu il schimb...
avantajul principal e ca nu se mai simte deloc ca ar fii ''gatuita'' masina si apoi mai e si sunetul care e cireasa de pe tort :)
cat despre intrebarea cu ''mergi tare?'',imi place mai mult cu pana in 100 si sprinturi pe curbe decat 200 pe linie dreapta... oricum fiestuta e super pentru 'impresie artistica' :)) adica: la cum suna+suspensiile tari, iti da senzatia ca mergi mult mai tare decat in realitate, ceea ce e bine ca te distrezi la fel de bine si nu tre sa ai 250 pt asta,care pe drumurile noastre e cam=dezastru..,,
va pup baieti ;)

DirectHIT 22-04-07 13:02

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by alex_alecz (Post 864552)
si totusi.. am revenit :P numai ca sa va fac in ciuda :D
toba am pus-o chiar dupa ce am cumparat masinuta si a fost o schimbare in foarte bine.... avea un esapament foarte intortochiat si destul de silentios asa ca era pacat sa nu il schimb...
avantajul principal e ca nu se mai simte deloc ca ar fii ''gatuita'' masina si apoi mai e si sunetul care e cireasa de pe tort :)
cat despre intrebarea cu ''mergi tare?'',imi place mai mult cu pana in 100 si sprinturi pe curbe decat 200 pe linie dreapta... oricum fiestuta e super pentru 'impresie artistica' :)) adica: la cum suna+suspensiile tari, iti da senzatia ca mergi mult mai tare decat in realitate, ceea ce e bine ca te distrezi la fel de bine si nu tre sa ai 250 pt asta,care pe drumurile noastre e cam=dezastru..,,
va pup baieti ;)

Ne bucuram ca ai revenit... si ne faci in ciuda ca nu am apucat toti sa o vedem si sa o auzim...oricum te mai asteptam prin Sibiu..

Ce-am vazut aseara : la cum arata eu zic ca a avut ceva viteza

bulldog_cox 22-04-07 15:30

sunt sigur ca avea viteza...e prea varza masina:(
sti cumva si unde a avut loc accidentul?

Bassu_SIV 22-04-07 16:54

nu cred ca a scapat

lorenzobtb 23-04-07 11:10

masina este a unui prieten de-al meu din valcea... a dat cu ea intr-o casa pe la deva el nu e lovit rau e lovit la o mana atat noroc ca a avut centura... venea din germania:(

DirectHIT 23-04-07 11:31

Quote:

Originally Posted by lorenzobtb (Post 866359)
masina este a unui prieten de-al meu din valcea... a dat cu ea intr-o casa pe la deva el nu e lovit rau e lovit la o mana atat noroc ca a avut centura... venea din germania:(

E bine ca a scapat... oricum era varza pe partea dreapta nu pe stanga, daca era cineva cu el era mai nasol...
Stie cineva de accidentul de pe Alba Iulia in panta? i-mi zicea cineva ca s-a lasat cu morti... ceva de un VW passat intr-un stalp

All times are GMT +2. The time now is 21:48.

- Copyright 2026 4Tuning